Faceți căutări pe acest blog

duminică, 5 ianuarie 2020

ERA VĂRSĂTORULUI pe 11/12 ianuarie 2020


Imagini pentru poze cu Varsător
Age of Aquarius (România). Era Vărsătorului.
E timpul să luăm din nou măsuri. E timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini! Cu toți suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Iată șansa noastră să accelerăm procesul în mod colectiv.Prin urmare, folosim oportunitatea unei masive configurații astrologice din 11/12 ianuarie 2020 pentru a crea un portal prin care ne vom unifica cunoștințele și vom declanșa procesul care ne va conduce în Era Vărsătorului.
Faceți acesta viral! Răspândiți-o în toată lumea. Vă rugăm să o postați pe website-urile și blogurile voastre. Invitați grupurile spirituale să ni se alăture. Dacă cunoașteți o sursă de media alternativă puteți să i-o trimiteți.  Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul vostru local de persoane pentru a face acest lucru în partea voastră de lume. Pentru acest eveniment este vorba de un grup principal pe Facebook...
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor ÎN MASĂ asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această activare  contribuie în realitate la apropierea Erei Vărsătorului.
Această activare ajută Forțele Luminii să ancoreze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a declanșa în cele din urmă procesul care va da startul mult așteptatei Ere a Vărsătorului.
Numărul oamenilor care fac această activare e singurul cel mai influent factor care stă în puterea populației umane de suprafață pentru accelerarea procesului. Putem atinge masa critică de 144.000 de persoane făcând această activare. Aceasta va crea reacție în lanț de vindecare masivă în câmpul energetic din întreaga lume.
Vor exista multe configurații astrale masive începând cu 10 până în 12 ianuarie. Cu siguranță, acesta e cel mai puternic moment astrologic de la eclipsa Marii Cruci din 11 august 1999.
În primul rând va fi o eclipsă lunară prin penumbră pe 10 ianuarie creând un model foarte rigid și tensionat de energie.
Apoi pe 11 ianuarie, atât Uranus cât și Ceres se vor întoarce direct. Aceasta va elibera foarte multă energie Kundalini planetară care a fost suprimată anterior. (Vom fi mai energici, mai plini de vitalitate, încrezători în puterea noastră creativă nelimitată... n.b.). 11 ianuarie este o zi de cronologie foarte puternică, iar în ultimele decenii au existat patru (4) evenimente puternice care au avut loc pe 11 ianuarie și care au schimbat destinul acestei planete. Menționăm aici deschiderea porții 11:11 pe 11 ianuarie 1992 și invazia Arhonilor pe 11 ianuarie 1996.
Apoi pe 12 ianuarie vom avea o conjuncție extrem de puternică Saturn-Pluto care va sparge sistemul financiar global deschis. Nu va fi doar o conjuncție obișnuită ci va fi o conjuncție „tur de forță” Soare-Mercur-Ceres-Saturn-Pluto, de asemenea cu Saturn și Pluto în nodurile lor sudice, ceea ce va amplifica chiar mai mult această conjuncție.
Acestă conjuncție va fi cuiul care va sparge bula actualului sistem financiar bazat pe datorii.
După activarea Erei Vărsătorului, vor fi multe configurații astrologice de-a lungul anului care vor conduce societatea noastră printr-o transformare care va începe oficial Era Vărsătorului în momentul conjuncției Jupiter-Saturn la zero grade Vărsător în ziua Solstițiului de iarnă din 21 decembrie 2020.
Anul 2020 va fi anul triplei conjuncții Jupiter-Saturn-Pluto, care are loc la fiecare 700 de ani și ultima dată s-a întâmplat când Templierii și-au creat rețeaua lor bancară.
Acest an va fi marcat de asemenea prin începerea a 13 noi cicluri  SINODICE, în timp ce media este doar un ciclu pe an ca acesta.
FIECARE DINTRE ACESTE NUMEROASE ASPECTE VA TRIMITE UN FLASH DE LUMINĂ PE SUPRAFAȚA PLANETEI.
Vom face meditația noastră Era Vărsătorului în cel mai bun moment posibil care va avea efectul pozitiv maxim asupra umanității.
Acesta va fi pe 10:11 pm PST pe 11 ianuarie în Los Angeles;
E echivalent cu 11:11 pm MST în Denver pe 11 ianuarie.
Apoi trecem în 12 ianuarie pe pe alte fusuri orare: ora 00:11 am, CST în Chicago;
01:11 am, EST în New-York;
06:11 am GMT, în Londra;
07:11 am CET în Paris;
08:11 am EST în Cairo și București;
02:11 pm CST în Taipei și Beijing;
03:11 pm IST în Tokyo și
05:11 pm AEDT în Sydney.

Instrucțiuni:
1.   Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
2.   Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-crea declanșatorul care va începe Era Vărsătorului.
3.   Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorii Centrali ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, trece prin galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin Ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe Planeta Pământ și de asemenea prin corpul vostru până în Centrul Pământului.
4.   Vizualizați această lumină cum tranșează tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, eliminând toată sărăcia și aducând abundență pentru întreaga omenire. Vizualizați începutul unui nou ciclu cosmic grandios al Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ.
Timpul recomandat pentru meditația noastră este de 20 de minute.
The Portal
Actualizări despre Era Vărsătorului:
Sursa foto: horoscopgarbo.ro


Niciun comentariu: