Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 decembrie 2019

O pregătire pentru anul 2020: Raport energetic decembrie 2019


Să începem spectacolul. În timp ce ne orientăm pentru mișcarea încă din decembrie și un aspect astro-monumental care se întâmplă odată la 516 ani – conjuncția Saturn -Pluton din ianuarie. E focul de transformare pe care toată lumea îl va auzi și trebuie să-și facă alegerile pentru viață și energie. În consecință, avem timp să finalizăm și să închidem luna aceasta, precum și să începem câteva proiecte noi, iar cea mai bună modalitate de alegere este să ne amintim dorința noastră de congruență 360 (holistică), de armonie divină, potrivire și flux de energie.

Jupiter în Săgetător – un alt eveniment important.
Paranteză: Jupiter în Capricorn este în cădere (altruism). Jupiter marele benefic ajută gravidele. Locul lui Jupiter în teme natală este aducător de șansă, abundență, sănătate. Aspectul induce un înalt simț al dreptății și responsabilității pe plan profesional cu mari posibilități de succes.
Nu subestimați pregătirea intelectuală continuă.
Decembrie a început cu sfârșitul unui ciclu de 12 ani în timp ce Jupiter intră în Capricorn, unde i se vor alătura numeroase planete de-a lungul lunii (Venus, Saturn, Pluto, Soare), pentru a ne pregăti pentru evenimentul din 2020. Ce făceai în anul 2007? Puteți astfel obține o actualizare energetică acum. (Lucrurile par a se repeta dar la un alt nivel. n.b.*)
Ați început ceva atunci care are nevoie să se deplaseze într-o direcție diferită? Ați depus eforturi suficiente și sunteți gata să-i dați drumul, deoarece ați rămas fără drumuri energetice. Tema lui decembrie e despre amintiri puterea energiei și modul în care participă la realitatea noastră. Fiecare memorie are o energie care devine parte a câmpului nostru de energie și acționează ca un filtru pentru toată energia pe care o primim. Astfel încât, va fi un limitator sau un expander, (expand), o amintire a unui trecut dureros (eșecuri), sau amintire a puterii, a determinării, a tenacității și a luminii noastre.
Nu ne putem schimba amintirile, tot așa cum nu putem schimba trecutul, dar putem schimba modul în care ne vom folosi trecutul în realizarea noastră prezentă. În fiecare moment facem alegeri cu privire la modul în care ne vom folosi amintirile pentru a ne împuternici (susține) sau desconsidera. Ne angajăm în auto-sabotaj pentru că ne dorim validarea durerii noastre?
Ne simțim neputincioși în fața trecutului pe care îl regretăm și nu credem că prezentul sau viitorul pot fi mai bune? Energia memoriei (amintiri plăcute, realizări, achiziții) ne poate servi bine acum, atâta timp cât o folosim pentru a ne extinde într-un nou nivel de potențial (nou proiect).
O altă temă este conștientizarea de sine, dar acesta nu e un proces simplu de a decide cine suntem sau cine vrem să fim... Există un aspect mult mai mare a conștientizării de sine care cuprinde umanitatea și divinitatea noastră, un proces de integrare de sine și SINELE care crează o aliniere perfect calibrată, congruentă a întregului nostru, astfel încât să funcționăm cu ușurință și HAR în toate dimensiunile materiale și spirituale.
Este vorba despre crearea raiului pe pământ! Acesta este scopul ascensiunii!
Luna plină din 12 decembrie este în Gemeni, care aduce înapoi energia Săgetătorului, semnul său opus și rămășițele... lui Jupiter care a stagnat acolo în ultimele 12 luni. Aceasta este o lună plină karmică. Cum traducem noi asta? Așa că urmăriți probele, examenele și lecțiile ultimelor 12 luni.
Apoi avem Solstițiul de iarnă la 21 decembrie (adevăratul Crăciun!), ajunul Crăciunului în 24 și 25, iar pe 26 decembrie avem o nouă Eclipsă de Lună – clopotul de pornire pe următoarele 3 săptămâni de acțiune în Capricorn – echivalentul cadourilor, recompenselor.
Alte teme mari sunt relațiile romantice și de familie, ceea ce ne dorim și avem nevoie de la ei. Aveți curajul să faceți alegeri mai clare și mai încrezătoare acum, chiar și alegerile pe care le-ați evitat tot anul sau mai mult. Întrucât aceasta este o lună pentru limpezire, re-setări de energie și revibrații, gândiți-vă la ceea ce nu vă mai servește sau la așteptările pe care le puteți elibera ale celor care nu le pot îndeplini sau la poveștile de relații pe care le-ați folosit ca scut (justificare). Protejează-te de trecerea dincolo de amintirile tale dureroase.
Densitatea  trecutului ne împiedică să trecem pe deplin la frecvențe 5D sau mai mari... Activitatea de integrare 3D/5D continuă acum, deplasându-se în frecvențe și portale chiar mai înalte. Trebuie să fim dispuși să ne extindem câmpul energetic ca lumina să strălucească mai luminos pentru a ilumina căile noastre de bucurie, pace, dragoste și prosperitate.  Am transformat acest colț (de rai) acum, individual și colectiv, am pășit pe podul de transformare 4 D și nu există întoarcere înapoi.
Nu există energie în rezistență.
Meteo: Până la Echinocțiu (martie 2020) avem anul Porkului de pământ guvernat de Mercur – USCAT și RECE. Cam „asta este” prognoza și pentru iarna 2019-2020, cu probabil, mai puține precipitații... De regulă, vremea se poate schimba la fiecare fază lunară – Luna nouă (26 dec. umiditate), primul pătrar, Luna plină (umiditate maximă), ultimul pătrar.
O lună minunată. În Pace și Iubire!

*Subliniere: Între paranteze  am completat, subliniat, adăugat câteva informații noi.
Foto: Viocomsa (c)

Sursa: Jennifer Hoffman (c)
enlighteninglife.com

Niciun comentariu: