Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 noiembrie 2019

7 Chei pentru a Opri rezistența și a începe a Permite și a Primi binecuvântările



Dacă vrem să fim manifestanți stăpâni, creând viață prin intenția și dorințele noastre trebuie să învățăm să ne predăm. Aceasta înseamnă să încetăm lupta și rezistența, transformarea să încetăm să cerem și să începem să primim.
Când ne predăm ne permitem lucrurile pe care vrem să le îndreptăm spre noi, deoarece nu le blocăm procesul prin temerile noastre, limitând credințele, grijile, îndoielile și confuzia.
Când ne predăm, ne indicăm disponibilitatea de a primi ceea ce ne dorim și nu blocăm transformarea pe care o cere. Lecțiile cursului de predare sunt mesaje canalizate de Arhanghelul Uriel, care au fost prezentate prima dată grupului Light Beacons și a fost programul lor preferat..., ca un aspect important al căii noastre de ascensiune și ne plasează în cea mai expansivă... Putem să ne manifestăm mai rapid, mai ușor și fără vinovăție, regret teamă sau griji.
Lecția 1: Cereți îndrumare ca creator.
Pentru a fi manifestanți MAEȘTRI, nu putem implora sau pleda sau spera că ceea ce dorim va apărea cumva magic. Trebuie să fim în cel mai puternic co-creativ, mod creativ al nostru cu Universul și asta înseamnă că știm că suntem întotdeauna conectați și avem o putere creativă egală cu Universul.
Lecția 2: Vorbește-ți adevărul.
Îți armonizezi lumina și puterea pentru a nu jigni sau a nu intimida pe ceilalți. În timp ce este posibil să faci asta pentru a menține un nivel de pace în viața ta, nu vorbești adevărul despre cine ești. Îmbrățișați-vă cu dragoste adevărul.
Lecția 3: Renunțarea la iubire.
A fi deschis la a Primi Iubire, necesită ca noi să înțelegem acceptarea, ceea (ce se traduce)  este nejudecată. Dragostea sau acceptarea  ne permit să avem alegeri dincolo de karma, frică și furie. Când ne predăm sau permitem iubirea, ștergem efectul tuturor celorlalte energii, iubirea este răspunsul nostru, acceptarea este soluția noastră și nimic altceva nu contează.
Lecția 4: Predarea către pace.
Nu putem fi în pace atunci când  încercăm să rezistăm haosului. Când ne predăm păcii, permitem să fie prezentă pacea în viețile noastre și uneori asta crează haos.
Putem fi energia PĂCII, dacă încetăm să rezistăm haosului. Nu putem fi ambele energii, luptându-ne și predându-ne, în pace și război, în același timp. Predarea păcii îi permite să devină o alegere, o lumină în întuneric, care prin rezența sa continuă e mai puternică decât haosul.

Lecția 5: Predarea către bucurie.
Bucuriei să ne predăm și să permitem, să nu ne împotrivim să îi oferim propriul sens și valoare și să definim ce înseamnă pentru noi. Dacă sunteți nemulțumit ați putea considera căutarea bucuriei ca alternativă.  Ca și în cazul tuturor energiilor, trebuie ne stabilim intenția pentru aceasta și să creăm spațiu în câmpurile noastre energetice pe care le poate ocupa. Bucuriei îi displace tristețea, frica, furia, nemulțumirea. Toate aceste energii, atunci când sunt prezente, ocupă spațiu din viața ta care ar putea fi ocupat de bucurie.
Lecția 6: Renunțarea la libertate.
În acest mesaj am vorbit despre predare versus rezistență. Fără acest aspect  ne comportăm în obligații și responsabilități, în a avea grijă de ceilalți și a le satisface nevoile, astfel încât nu avem timp sau ocazie să ne ocupăm de noi înșine. Dacă vă simțiți blocați sau prinși în viața voastră, poate fi timpul să vă predați libertății.
Libertatea este modul în care ești tu însuți, îți cunoști adevărul este modul în care îți exprimi și îți extinzi energia în viața ta. Altfel spus: Expansiune energetică. Să ai granițe puternice.

Lecția 7: Renunțarea la sincronizare.
Sincronizare – vindecare în integralitate. Aici discutăm despre sincronizare și funcția sa în călătoria noastră de vindecare în integralitate. Momentul e fluxul de energie non-liniar, multi dimensional și urmărește intenția…
Dar ce  este timpul? Timpul este mișcarea energiei prin densitate și materie. Nu putem renunța la sincronizare, atunci când suntem conștienți de cum odată ce ne-am stabilit o intenție ea reunește toate evenimentele și situațiile care ne vor permite să finalizăm un ciclu, astfel încât să aducem toate nivelurile noastre în întregime – corp, minte, emoții și spirit.


foto: Viocomsa 2019 (c)
de Jennifer Hoffman 2019 (c) – Master Intuitive&Channel Energy Savante

Niciun comentariu: