Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 mai 2019

RAPORT ENERGETIC – mai 2019


Tema lunii mai: „miracole, haos și stăpânire”
Bine ai venit în luna mai ! O lună de nebunie, haos și minuni pe care toată lumea le va experimenta în funcție de domeniul lor energetic pe calea vieții lor. În această lună trăim o culminare a muncii pe care am făcut-o tot anul. Deci, dacă lucrurile încep să se întâmple în viața voastră și dacă vă confruntați cu haos în loc de minuni, aruncați o privire bună la tot ce ați cerut cu adevărat, deoarece energia se mișcă repede acum și manifestarea funcționează conform intențiilor noastre adânci, deseori ascunse…
Urcarea ascendentă este tot ceea ce am experimentat în luna aprilie și toată lucrarea a fost pregătirea pentru ceea ce se va întâmpla în luna mai, o mișcare sălbatică, o creștere în spirală.

2020 – Marea conjuncție
Anul 2019 este un an de pregătire pentru marea conjuncție Saturn/Pluton în Capricorn din anul 2020. Saturn și Pluton au fost în conjuncție în Libra-Balanța, în 1982 (criza economică), în Leo – 1947 și între 1914-1915 a fost în Gemini și Cancer. Ciclul Saturn-Pluton (în conjuncție) are loc la 28-32 de ani și aduce întotdeauna schimbări și treziri globale importante.
Pluton în Capricorn este deosebit de transformator. Când a fost semnată Declarația de independență a SUA, Pluton era în Capricorn din 1762 până în 1778. Când a făcut Martin Luther cele 95 de teze ale sale la ușa catedralei din Witteburg, în semn de protest față de corupția bisericii catolice? În 1516 când a apărut conjuncția Pluton-Saturn anterioară în Capricorn...
Ceea ce se întâmplă în jurul lumii acum cu vestele galbene (în franceză: gilete Jeunes) mișcare globală, Brexit, „exodul mlaștina”, mișcarea în politica SUA și zgomotul, larma pentru sfârșitul hegemoniei globale... Totul e aliniat, e focalizat spre o schimbarea globală, astfel încât să se poată vorbi, pe măsură ce ne mutăm de la domnia bisericii din 1516 la monarhii din 1776 până la hegemonia corporativă (corporatistă) de azi. Această conjuncție Pluton-Saturn în Capricorn este un sfârșit al unui ciclu foarte lung al paradigmei 3D, care este marcată de control, concurență și putere asupra oamenilor. Acum putem inaugura paradigma 5D și energiile sale de colaborare și compasiune.

Ce poți trăi? Minuni, nebunie sau haos.
Depinde de locul pe care te afli pe calea ta..., de ceea ce ești dispus să renunți și în termeni de haos, ușurință, flux armonios și congruent de energie. Dacă v-ați împotrivit transformărilor, atunci ați putea să trăiți puțină nebunie sau haos pentru a vă „permite să vedeți epava trenului din fața dvs.” și mai apoi să faceți niște schimbări. Dacă ați lucrat în mod constant spre integrarea  3D/5D și doriți cu adevărat să vă testați puterea, încercați să creați câteva minuni. „Și da, sunt dedicat acestui ciclu de ascensiune și am făcut toată munca grea, am ridicat greutăți în ultimii 10-20 de ani.” Deci, pregătește-te pentru o doză de mai ușor, de armonie și curgere.
Amintiți-vă, calea și lecțiile fiecăruia sunt diferite și cu toții trecem prin orice ciclu energetic la propriul nostru ritm, dar acum lipsurile energetice sunt mai mari și cred că vom vedea diferențe dintre cei care participă activ la lumină și cei care lucrează împotriva ei. S-ar putea să fie de-voalate câteva adevăruri mari în următoarele două luni. Mai avem și Luna nouă, din 5 mai la 14 grade în Taur, apoi Luna plină la 27 grade în Scorpion (18 mai) plus Saturn retrograd foarte lung. Așteptați-vă la unele explozii din trecut legate de ciclurile de vindecare și eliberarea de karmă.
De acum până în luna iulie toate planetele mari  vor fi retrograde, ceea ce ar putea induce un pic de amortizor, temporizator, întârziere în proiectele dvs. în lunile de vară. Retrogradările ne binecuvântează întotdeauna cu oportunități de a ne revizui trecutul și de a lua în vizor o relansare... Odată ce ați intrat în propriul ritm de pași - un pas înainte, unul înapoi, pas lateral/ secundar, odată ce ați făcut pașii potriviți bucurați-vă de dans, de propriul ritm...
Avem încă aspecte puternice dintre Pluton transformator și Saturn disciplinar, care sunt acolo pentru a ne reaminti faptul că trecutul a dispărut și trebuie să ne confruntăm cu viitorul. Întotdeauna există zori, o nouă zi, noi potențiale, nou început. Esențial este să ieșim din zona de confort.
La scară societală, vedem că rezultatele decalajelor dintre conștientizare și înțelegere crează o mulțime de rupturi între oameni. La nivel global, în această lună există multe promisiuni: Au existat prea multe suferințe, dureri, traume, limitări, dominație și control în lume. Nu mai dorim agende ale războiului, crime, minciuni, furturi și manipulare!
Așadar, revendicați-vă adevărul devenind autonomi, stăpâni pe sine, stabilindu-vă cursul spre pacea, bucuria, dragostea și prosperitatea pe care o doriți pentru dvs. și extindeți-o pentru toată... omenirea. Hai să creăm împreună o lume nouă!

În Pace și Iubire !

Sursa: (c) enlighteninglife.com 
foto: (c) Viocomsa

Niciun comentariu: