Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 februarie 2018

Eclipsa parțială de Soare și anul Câinelui de pământ


Imagini pentru cainele de pamant pozeANUL CÂINELUI DE PĂMÂNT (16 februarie 2018) – după Zodiacul Chinezesc
Împământare, pragmatism, materializare, luciditate, clarvedere.
Controlul instinctelor din lăuntrul nostru..., renunțare la obiceiuri proaste, dependențe otrăvitoare. Nu ratăm ocazia de a face un salt gigantic în viața noastră – noi prieteni, noi asociații, noi proiecte...
ImaginiECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE ÎN VĂRSĂTOR - 15 FEBRUARIE 2018, ORA 23:06, ORA ROMÂNIEI
În Luna februarie 2018 se manifestat prima eclipsă de Soare din acest an, defapt o Lună Nouă în Vărsător (27:08 grade) formată în apropierea Nodului Sud Lunar în Vărsător (gradul 15) și care vorbește despre finalizări și completări sortite. Toate eclipsele vorbesc despre schimbări, dar schimbări în acord cu destinul fiecăruia. În timpul Eclipsei de Soare, Luna este între Pământ și Soare, oprind temporar lumina. Divinitatea stinge temporar lumina către pământeni, dar aprinde lumina în sufletele noastre arătându-ne adesea într-un mod destul de dur ce trebuie să lăsăm să schimbăm, să inițiem în viața noastră. Lasă ce nu ai nevoie și mergi mai departe, ieși din automatismele tale și bucură-te de ideile noi, mergi la evenimente, implică-te în eforturile umanitare, extinde-ți afacerile (pe internet, de exemplu), fi deschis noilor tehnologii, nu mai privi în trecut cu mânie, ci fi pregătit pentru noi oportunități, de dezvoltare spirituală, umanitară și personală.
Temele Vărsătorului, semnul care îmbracă această eclipsă, țin de viitor, societate, iubire universală, fraternitate, unicitate, excentricitate, inventivitate, schimbare radicală. Prin această eclipsă din Vărsător, Universul face trimitere la grupuri sociale, companii, asociații, interese de grup, prietenii, inovații, altruism, științe oculte în special la astrologie. Eclipsa asociată cu Nodul Sud în Aquarius-Vărsător poate aduce o separare de cineva, de șabloane vechi emoționale, care nu fac decât să devitalizeze, să adâncească lipsa de încredere, insecuritatea. Funcția Nodului Sud este de a provoca tulburări interioare, astfel încât sufletul să-și caute adevărata esență. Iată Calea (axa nodurilor lunare), Adevărul (Mijlocul Cerului) și Viața – Ascendentul.
Dacă Nodul Nord este lumea materială, Nodul Sud este lumea spirituală, adică zestrea spirituală acumulată în viețile trecute, înțelepciune, abilități psihice sau clarvedere. Nodul Nord (în semn și casă) arată calea, modalitatea de rezolvare a karmei. Năravurile, obiceiurile, tiparele vechi trebuiesc abandonate... Nodul Sud insistă „strigând” din toți rărunchii: fă ajustările necesare, renunță la cauzele deja pierdute, la relațiile care nu mai merg...
Eclipsa de Soare în Vărsător activează casa IV – o casă care este legată de rădăcinile noastre, neam, țară, părinți, cămin, afaceri de familie, șocuri emoționale, plăți karmice față de cei din familie, schimbări forțate de locuință, atmosferă apăsătoare în carieră. Fiți atenți la problemele din domeniul imobiliar, casa părintească, probleme de sănătate ale unui părinte care vă răscolește viața...
Conjuncția Soarelui cu Mercur și asteroidul Junona în Vărsător pun accent deosebit pe relații, toate formele de comunicare, vorbire scris și publicații, intelect, învățătură (studiu individual). Declanșarea și probabil rezolvarea unor conflicte între parteneri, dezvăluirea unor informații critice.
Uranus în Berbec în sextil benefic cu Soarele mișcă lucrurile în bine, oferă noi slujbe, metode alternative de vindecare, și mai ales căile spirituale de vindecare... ale bolilor.
Jupiter în Scorpion extinde presiunea legată de luptele pentru putere, suveranitate, bani, sex și pasiuni obsesive, astfel încât mândria exagerată și egoul prea umflat pot aduce necazuri. Nu dați crezare unor propuneri neîntemeiate, nu luați angajamente pe care nu le puteți onora, dezacordurile familiale se amplifică mai ales dacă la mijloc sunt interese materiale. Se pot manifesta acțiuni lipsite de precizie/onestitate, întâlnire ratate, escrocherii, ilegalități.
Noi facem parte din Planul creației lui Dumnezeu care se respectă pas cu pas... Eclipsa de Soare vine cu corecții, re-așezări pe drumul care împlinește voința divină, voința cerească nu cea omenească.
Aspectele de sextil și trigon arată că cerul pregătește lucruri bune pentru voi. Opozițiile și careurile aduc provocări din exterior.
”Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine să-și ia crucea și să mă urmeze” – Matei 16:24
...Mergi înainte iubindu-te, iertându-te, binecuvântându-ți aproapele...

Surse: Adriana Tudosă http://adriana-astro.com
Sursa foto: adevarul.ro; scinews.ro

Niciun comentariu: