Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 aprilie 2016

VIATA SI ALIMENTATIA

„...Corpul-fizic acum este armonizat, deja şi planul-fizic este bine determinat, urmează o altă operaţie cosmică: spiritualizarea corpurilor, trezirea lor la realitatea absoluta şi, desigur, acest aspect nu se poate realiza decât cu alte referinţe, cu alte aspecte: în primul rând, nu prin filosofii. Tot aşa nici religiile sau teologia obişnuită nu este în stare de asemenea treziri.
Menţinerea unei minime conştiinţe, mai ales în cazul rasei umane, s-a determinat prin aşa-zisele spirite-grup; de aici numele de familie, de sat, oraş, ţară. Azi, în procesul de spiritualizare, spiritul se individualizează şi, astfel, entitatea se trezeşte - proces numit cea de-a doua naştere - desigur, figurativ. Am ajuns să elucidăm situaţia alimentaţiei şi, mai ales, a denaturării sale, mai ales să surprindem realitatea în dimensiunea sa dinamică şi absolută, doar că trebuie să avem avantajul scurtării stării de anestezie, altfel, asemenea lucruri sunt halucinante şi fără nici un rost. Tot ce pot spune este să confirm spusele deştepţilor, care sunt atât de anesteziaţi încât nu pot trece de soluţiile acceptate prin ştafeta tradiţiei: starea de suferinţă, ce este o reacţie secundară a acestei anestezieri şi mai ales că atâtea academii şi milioanele de bucătari sunt încă pe baricade continuând procesul de anesteziere la propriu. Trebuie, şi scoatem în evidenţă că, ieşirea din anestezie nu este atât de complicată cât de complexă - tot o situaţie holistică, fiindcă, în toate aceste procese cosmice, intervine o logică deosebită care, în orice religie, se poate vedea sub forma triadei. În cazul celei europene este Tatăl - Fiul - Spiritul, elemente cifrate; în realitate, este deosebit de simplu, dar la nivel de anestezie - imposibil de perceput decât prin acceptare, aceasta generând laşitatea şi, de mai departe, fanatismul...
... Ieşirea sau scoaterea din deşert revine acum fiecărei entităţi, nu mai există un trimis al cerului sau al Tatălui; tot aşa, Isus atrăgea atenţia acum două mii de ani, referindu-se la această epocă: "Şi atunci ei vor fi pregătiţi." Aducem cu această ocazie cele mai vii mulţumiri medicului elveţian Ernest Gunter care, de mai bine de 30 de ani, a scris despre asemenea lucruri iniţiind deja o mare parte din populaţia planetei la o asemenea realitate a alimentaţiei naturale. De asemenea, mulţumiri din partea mea, fiindcă m-a salvat de la o viaţă fără de viaţă şi, astfel, am dus mai departe asemenea cercetări ce vor fi duse, tot aşa, de alţi oameni minunaţi ce s-au trezit; în asemenea suite ale vieţii şi cercetării nimeni nu-şi arogă dreptul de paternitate; de altfel, trezirea determină o conştiinţă universală fără solicitarea vreunei glorii...”


VIATA SI ALIMENTATIA  _ COLECTIA 17 _ ION DUMITRESCU _ ELTA UNIVERSITATE
foto: Vio

Niciun comentariu: