Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Eclipsa de Soare si cateva aspecte...

O Eclipsa de Soare este o “LUNA NOUA SPECIALA“, DATORITA aspectului cu axa Nodurilor Lunare, de aceea evenimentele aduse de o eclipsa au “ o calitate karmica, predestinata“.Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. Aceasta Eclipsa de Soare se formeaza cu ajutorul Nodului Sud in Berbec. Nodul Sud vorbeste despre trecut, calea pe care trebuie sa mergem nu mai exista.
Prin urmare, aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care ne cere sa dam deoparte ceea ce nu ne mai serveste, poate fi o relatie, un loc de munca, un prieten, o casnicie, casa, tara, o invatatura. Evenimentele care au loc in apropierea unei Eclipse sunt indicii importante legate de ceea ce va trebui sa ne preocupe in lunile ce vor urma. Eclipsele sunt un ajutor astral important care ne forteaza sa iesim din tiparele unui obicei vechi astfel incat sa mergem mai departe, sa ne indeplinim scopul in viata. La nivel personal, Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia.
Daca Eclipsa face aspect cu Soarele natal, atunci se asteapta sfarsitul unei perioade si trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine in casa astrologica unde este Soarele dar si casa astrologica care incepe in semnul Leului. Atentie la sanatate, la relatia cu anumite autoritati. Este un timp al unor decizii importante, creste sentimentul de vanitate, atrageti atentia asupra voastra, urmeaza o perioada in care puteti invata mai multe despre cum trebuie sa va afirmati, atentie mare totusi la cum va folositi “stralucirea personala“. Soarele simbolizeaza barbatii, persoane importante, asta inseamna ca pot aparea in viata voastra aceste persoane ce va pot fi de un real ajutor.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Luna natala aduce sfarsitul unui obicei vechi, a unui mod de a experimenta viata oferind alte experiente in casa astrologica in care aveti semnul Racului. Pot aparea probleme de sanatate ale mamei, sorei, cineva apropiat voua. Pot aparea schimbari importante in viata voastra, trebuie sa va pregatiti pentru anumite modificari, schimbari importante, totusi lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile. Femeile pot juca un rol important in viata voastra. Utilizata pozitiv, aceasta eclipsa aduce modificari pe care in timp le vei simti benefice pentru voi.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Mercur natal–o gandire veche ,o interpretare gresita pot fi indepartate aducand noutati in casele astrologica conduse de Gemeni si Fecioara.Urmeaza o perioada in care comunicarea, calatoriile scurte, vecinii, rudele mai tinere devin o parte importanta in viata voastra, in bine sau in rau.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Venus aduce sfarsitul unei relatii vechi, a unui mod de a relationa, a unui mod de a pune in valoare un talent nativ. Eclipsa de soare este o luna noua speciala si ca orice Luna noua ceva “nou“ trebuie sa se intample in legatura cu domeniul de viata energizat sau cu planeta atinsa dar si cu casele astrologice in care apare semnul Taurului si Balantei. Cum Venus reprezinta dragostea, banii, arta, frumusete, aceasta Eclipsa poate inflori un talent artistic, poate aduce o noua dragoste, poate aduce bani, valori benefice viitorului.
Apropo, anul Caprei de lemn (2015) este guvernat de Jupiter! Daca Eclipsa este in conjunctie cu Jupiter, atunci puteti da deoparte o viziune veche, o credinta care nu va mai este utila, universul acuma va ajuta sa dezvoltati o noua viziune asupra domeniilor in care aveti Sagetatorul si Pestii in harta natala. Puteti cunoaste persoane care va pot fi adevarati ghizi aducand astfel o schimbare radicala, benefica in viata voastra, puteti trece intr-o pozitie mai inalta, puteti deveni constienti de puterea universului, a credintei. Cum Jupiter reprezinta extinderea, abundenta, calatorii, educatie, credinta, aceasta Eclipsa poate fi ”un sac” plin cu tot ceea ce aveti nevoie, puteti calatori mai mult, puteti merge la scoala, deveniti interesati de noi domenii spirituale.
Daca Eclipsa afecteaza planeta Marte, un conflict vechi se poate termina, puteti deveni mai nervosi, puteti fi fortati sa va folositi in alt mod energia, pot aparera alte experiente in casele conduse de Berbec si Scorpion. Cum Marte reprezinta energia investita in satisfacerea dorintelor, aceasta Eclipsa va energizeaza, va poate aduce o noua relatie de dragoste, va puteti implica in multe activitati care sa va satisfaca placerile, intersul personal.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Saturn arata ca o importanta responsabilitate, obligatie sau frica pot fi eliminate in aceasta perioada. Deoarece Saturn este guvernatorul casei naturale a Capricornului, se poate spune ca acestea au legatura cu acest domeniu din viata voastra. Cum Saturn reprezinta cariera, afaceri, statutul social dar si piedici, limitari, aceasta Eclipsa poate vorbi despre o noua cariera, schimbarea statutului social.
O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate“ dintr-un domeniu cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu, asta in functie de casa astrologica din harta natala activata.
Fragment Adriana Tudosa

Niciun comentariu: