Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 decembrie 2013

Remember 2013 – Un an dificil cu un viitor maret…

...Conspect dupa Kryon care ne prezinta o perspectiva mai ampla, o vedere de ansamblu pe care noi, prin sinteze, analize astrologice o putem reda nitel mai greoi, mai neclar… deocamdata! Pentru ajutor, apelam la channeler sau la medium care sunt, nu-i asa, surse credibile?
Transmiterea prin channeling in Noua Energie– ce inseamna ea?
Asadar, va dau o informatie mult mai personala decat un simplu mesaj venit de pe partea cealalta a voalului. Ea se adreseaza partii de Dumnezeu din voi! Este interactiv.
Cel care este medium azi – acest mesaj condensat de la Kryon „Un an dificil”…, transmis prin Lee Carroll spune ca toate celulele corpului său recunosc starea in care se afla si au suspendat toate procesele corporale care nu sunt necesare. Ele au suspendat imbatranirea, digestia si chiar si durerea. Au suspendat toate aceste lucruri astfel incat sa poata asculta si sa poata fi pregatite pentru energia glandei pineale (cea din crestetul capului). Este o deschidere care se face cu cat mai putine filtre posibil si ea va permite vocii sa iasa la iveala. Vocea este cea de Acasa. Asta se intampla.
Asadar, aici este o energie cooperanta si noua, deoarece intr-o energie mai veche, daca ati stat de vorba cu cineva care intra in transa, la iesirea din stare v-ar fi spus ca este vorba de o experienta foarte obositoare. S-ar putea sa va fi spus: „Sunt stors de energie! Sunt obosit.” In data de 8 august 2013, (momentul transmisiei acestui mesaj) energia era minunata si Lee nu era obosit, pentru ca in cele cateva minute cand se afla intr-o stare multi-dimensionala alterata, el nu este infuzat doar cu informatie, ci si cu forta vitala. El s-a aflat intr-o stare in care majoritatea Fiintelor Umane nu isi permit sa fie. Este o stare de deschidere completa si totala, in fata energiei partii dumnezeiesti a Fiintei Umane. In aceasta stare, exista vindecare si permisiunea schimbarii. Asadar, va dau o informatie mult mai personala decat un simplu mesaj venit de pe partea cealalta a voalului. Ea se adreseaza partii de Dumnezeu din voi! Este interactiv.
Istoria channeling-ului – e vorba de partenerul lui Kryon – Lee Caroll a practicat o tansmisie succinta si lineara timp de 23 de ani. I-a luat patru ani ca sa deschida gura si sa incerce. I-a mai luat inca trei, pana cand informatia a inceput sa curga sub forma de propozitii – un pod pe care a trebuit sa il inteleaga si sa il treverseze. El a inceput cu grupuri de ganduri care nu aveau linearitate. Totul era conceptual. In curand aceste ganduri au inceput sa ii fie furnizate cu mai multa linearitate, dar nu putea sa si le aminteasca, pentru ca veneau prea rapid. In acele vremuri, nu exista interactiune cu sinele sau constient si mesajele ii erau pur si simplu livrate pentru a le memora si a le transmite audientei. Era aproape ca si cum ar fi depozitat ganduri pe care apoi le transmitea prin limbaj. (…) Mai tarziu el (Lee) s-a deconstruit – si astfel ne-a permis sa ne potrivim in locul pe care l-a creat pentru noi (cei dincolo de voal), in procesul sau. El avea nevoie ca partea innascuta a corpului sau sa intervina si sa ajute la structurarea mesajelor multi-dimensionale, intr-un limbaj care sa poata fi transmis si inteles in timpul nostru real.
De ce a fost 2013 un an atat de greu?
In 2013 omenirea  a facut trecerea de la vechea energie, la noile potentialuri. Diferenta consta, cu adevarat, in echilibrul dintre intuneric si lumina, si in ceea ce se intampla cand expunem lucrurile intunecate la o lumina pe care nu am cunoscut-o niciodata. Inainte de anul 2012, lucram intr-un puzzle diferit. Nu exista nicio asigurare, nicio sansa absoluta, 100% sigura, ca puteam/puteati face aceasta schimbare. Asa este liberul arbitru si Spiritul ne poate da doar informatii bazate pe potentialuri. Noi va dam informatia pe care o vedem in fata si care reprezinta momentul acum. Nu putem prezice ce veti face, dar putem in schimb sa va dam potentialurile a ceea ce s-ar putea intampla,  pe baza a ceea ce ganditi si faceti in acest moment.
Va putem oricand oferi o perspectiva mai ampla decat puteti avea voi, deoarece noi (cei de dincolo, Kryon – din Serviciul Magnetic n.c.) stam si observam totul. Avem o vedere de ansamblu, pe care voi nu o puteti avea si si aceasta vedere de ansamblu indica faptul ca va miscati intr-o directie care este mai pozitiva  decat puteti voi vedea.
Da, realitatea din jurul nostru striga ca se intampla! Totul decurge, insa lent, dar toate acestea se pot schimba instantaneu datorita liberului arbitru. Asadar, nu este niciodata vorba despre ceva absolut. Este ca si cum te-ai uita la ceas, de fapt nu poti vedea limba ceasului miscandu-se, dar atunci cand arunci o privire, putin mai tarziu, ea s-a miscat. Urmaresti o planta crescand si este acelasi lucru, stii ca ea creste dar este mult prea dificil sa urmaresti cresterea in timp real. Si astfel, fiinta umana face fotografii instantanee si apoi emite anumite ipoteze, pornind de la ce a vazut, in loc sa masoare complet, in minte incotro s-ar putea indrepta energia.
Toate acestea inseamna ca unii dintre voi isi pierd prietenii prin moarte si asta pare sa fie desincronizat, in aceasta noua energie promisa. Exista oameni, chiar printre prietenii nostri, care au pierdut pe cineva drag si se pare ca a fost foarte dureros, pentru ca acei oameni dragi, nu pareau a fi gata de plecare, inca.
Exista un viitor maret, care incepe acum!
Pentru unii este anul pierderilor. As vrea sa va spun clar ce nu am putut sa va spunem inainte: Exista un viitor maret, depre care nu am spus nimic, care incepe sa se construiasca chiar acum. Exista un viitor despre care nu am putut sa va spunem, deoarece nu ajunseserati inca in punctul in care potentialul schimbarii sa fie chiar atat de puternic. L-ati atins, acum in 2013. Ati trecut de jalonul punctului median al precesiunii echinoctiilor* si a existat, cu adevarat, un punct de demarcatie, pe care populatiile indigene il stiau si ele. Este un fractal temporal, dar ei l-au numit „sfarsitul timpului” (credem noi n.c.) si, in felul lor spiritual si-au construit calendarele si profetiile in jurul lui.
(*N.tr: Precesiune echinoctiilor=miscare foarte lenta de la rasarit spre apus a punctelor de echinoctiu ale Pamantului, care face ca anotimpurile sa revina, inaintea indeplinirii revolutiei aparente a Soarelui.)
Exista suflete vechi care au trebuit sa plece, aparent inainte sa le vina vremea, astfel incat sa poata ajunge acum, de partea cealalta a voalului. Ei aveau nevoie sa se reinprospateze, inainte de a se intoarce repede, literalmente in cursul acestui an, ca nou-nascuti pe planeta. Ei sunt echipa avansata a pacii pe Pamant. Acum intelegeti incotro se indreapta lucrurile. Ei (maestrii, profesorii nostri iubiti) au trebuit sa plece, pentru a se putea intoarce foarte repede. Drag suflet batran, ei aveau nevoie sa fie catalizatorii, pentru ca tu sa te trezesti data viitoare si sa faci lucrarea pe care ai ales-o s-o faci. Asadar, atunci cand te vei incarna in urmatoarea ta expresie, ei vor fi acolo, fiind profesorii tai care te vor impresiona cel mai mult si pe care ii vei asculta. S-ar putea sa relationezi cu ei la fel ca in aceasta viata ori asemanator – si ii vei recunoaste.
Am sadit semintele viitorului
S-ar putea ca nimic din toate acestea sa nu ti se para a fi bine – si noi stim asta. Unii dintre noi sufera, dar toatea acestea, inclusiv suferinta, tot noi le-am creat. Este vorba despre un sistem pe care tot noi l-am creat. Sadirea acestor seminte ale viitorului a necesitat ca unele suflete sa vina aici mai devreme, pentru a incepe mai repede cresterea. Lasati aceste lucruri sa va diminueze intr-un fel supararea si frustrarea si sa va faca sa intelegeti bine. Exista un scop spiritual pentru toate acestea – si el s-a materializat asa cum trebuie, in IUBIRE. Acesta a fost primul aspect.
Partea a II-a: Anul solutionarilor
Solutionarea inseamna pentru noi (cei care privesc ansamblul evenimentelor, cei de dincolo ) – un dezechilibru care aduce solutia. In limbajul nostru, solutionarea ar trebui sa fie un cuvant foarte pozitiv care inseamna acord si echilibru, avand insusirea ca toata lumea castiga. Dar noi nu vedem lucrurile chiar asa. Solutionarea inseamna pentru noi un dezechilibru care aduce solutia. Imaginati-va ceva aflat in echilibru, o placa, cu un singur punct de sprijin. S-a balansat cand intr-una, cand intr-o parte cand in cealalta, fara sa cada niciodata cu totul, intr-o anumita directie sau alta. El oscileaza, si ramane indecis, timp de ani si ani la randul. Poate ca se roteste putin, dar nu merge cu totul in niciuna dintre directii. In anul 2014 s-ar putea s-o faca.
Asadar, daca aveti o cumpana a gandului, acesta poate fi momentul in care ea sa se rezolve intr-un fel sau altul. Omenirea incepe sa simta asta si vom incepe sa vedem cum dezechilibrele mentale se rezolva. Daca cineva este dezechilibrat, s-ar putea sa se indrepte catre dezechilibru total. Multi au cedat in acest an: un om intra intr-o clasa si impusca copiii (vezi recentele evenimente tragice – parca trase la indigo - din Europa/ Statele Unite). Stim ca asta nu este in regula. Violeaza valoarea intuitiva morala si constiinta Umana si, cu toate acestea vedem prea multe astfel de situatii in acest an. Veti vedea si mai multe si asta este dureros, dar aceasta este solutionarea. Aceasta solutionare reprezinta rezolvarea unui dezechilibru care nu mai poate exista in forma in care este astazi sau in cantitatea de acum. Nu poate exista in energia pe care o cream. Trebuie ca ea sa se rezolve si vom vedea aceasta intamplandu-se in anumite tipuri de sisteme. 

 Nota bloger-ului: Sa nu fim infantili insa, nimeni nu va interveni ca-n filme, efortul tot colectiv ramane. Chevron sau Rosia Montana fac parte din acesta, la fel Irlanda care tocmai a iesit din acordul cu FMI, la fel sutele de mii de cetateni americani care le-au scris parlamentarilor pentru a opri razboiul din Siria (si l-au oprit), la fel ca cetatenii romani care indiferent de culoarea politica s-au mobilizat sa condamne legea super-imunitatii USL (si-au reusit s-o opreasca), etc. etc. (T.D.) 

Anul lunilor pline
Orice se afla in cumpana si a oscilat timp de ani, in conflicte nerezolvate si in situatii inadecvate, va porni de calea rezolutiei. Unele dintre aceste lucruri se vor solutiona in mod pozitiv si multe altele nu. Din acesta cauza energia acestui an ni se pare atat de ciudata. De aceea sunt atatia nebuni care apar in acest moment si trebuie sa fim atat de atenti, ca si cum am merge pe oua. Acest an al lunilor pline isi merita numele.
Desigur, unii vor spune: Nu este vorba despre mine, Kryon, anul acesta este un an bun si lucrurile imi merg destul de bine. Am in sfarsit solutii pentru lucrurile care au fost dificile in trecut. Acum se rezolva. Exact, bine ati venit la solutionare. Pentru unii, anul acesta este cel in care lucrurile se aduna. Asta, din mai multe motive, unul dintre ele fiind acela ca energia celor din jurul lor este atat de diferita, incat vechile atribute negative, s-au dizolvat. Asta este solutionarea.
Exista viitoruri care au fost aratate multora dintre noi. Acum ele se afla intr-o energie care este perfecta pentru succes si solutionare. Pentru noi aceste lucruri se materializeaza si se rezolva intr-un mod in care toate se aseaza la locul lor. Fiecare cale, a absolut fiecarei Fiinte Umane, in special a sufletelor vechi, este complet unica. Nu poate exista un manual pentru toti, ori un singur set de reguli care sa functioneze pentru toata lumea. Asa ca unii se vor afla in punctul solutionarii pozitive – dar pentru majoritatea acesta nu este un an tocmai bun. Indurati. Fiti  circumspecti. Odihniti-va. Anul 2013 nu a fost un an bun pentru lucruri de la zero, pentru ca multe din cele ce ne inconjoara sunt in curs de rezolutie si nu si-au gasit echilibrul inca. Am putea spune ca totul arata ca fiind sub influenta lui Mercur retrograd tot anul iar unii dintre voi chiar simt asta. Asadar, nu va temeti de aceste lucruri, ci vedeti in ele mai degraba ajustarea pe care o reprezinta.
O metafora
Imaginati-va ca batalia secolelor s-a incheiat. Imaginati-va un camp de batalie tridimensional, pe care fumul se ridica si trupurile sunt aruncate unele peste celelalte. Pentru a putea pleca acasa, trebuie sa treceti prin acest camp de batalie si sa le vedeti pe fiecare. Trebuie sa simtiti durerea, sa vezi chipurile lor descompuse si sa intelegi, ca fiecare dintre ele a fost copilul cuiva. Asta a durat tot acest an – 2013 sa strabatem campul – si nu va fi deloc placut. Ne vom trezi noaptea gandindu-ne la aceasta. Este cea mai buna metafora pe care am gasit-o, pentru a descrie ceea ce se intampla.

Puteti vedea asta, la stiri
Pretutindeni in jurul vostru exista dovezi: Cine s-ar fi gandit la Egipt sau la Siria care parea o tara condusa singura cu o mana sigura de fier si a creat o stabilitate a puterii, care era absoluta. Totul este legat de constiinta Umana care incepe sa fie mai transparenta si spune: Vedem ca lucrurile nu vor fi niciodata  mai bune si vrem sa inceteze, vrem o solutinare. Despre asta este vorba.  Constiinta Umana de masa incepe sa se schimbe si sa ceara ceea ce asteapta din punct de vedere al integritatii. Guvernele se tin cu dintii de vechile cai ale puterii, dar oamenii vor scoli, spitale, strazi si parcuri sigure, pace cu vecinii lor.
…Sufletele vechi s-au aflat aici, in toate tranzitiile omenirii. De patru ori am ajuns aproape de aceasta trecere pe care o traim azi si de patru ori am ratat-o. Am murit de patru ori incercand. Nu si de data asta! Exista in Akasha noastra un buton al reamintirii care, atunci cand este apasat, declanseaza o emotie care spune ca am mai simtit asta inainte si nu a iesit bine. Deci nu lasati aceasta energie sa va defineasca! Butonul dualitatii si al frici este cel care spune ca lucrurile sunt intotdeauna cum sunt si ca se vor repeta mereu, pentru ca „asa este viata”. Aruncati toate fricile si vocile pe scaunul din spate al vietii, spunand ca acum noi suntem la volanul vietii, in realitatea noastra. Acesta este mesajul zilei!
Kryon, din Serviciul Magnetic
Kryon prin Lee Carrol - Duminica, 14 Julie, 2013,  la Laguna Hills, California  (postata 8 August, 2013)
foto: Viocomsa

Niciun comentariu: