Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 decembrie 2013

Noutati privind Calendarul Mayas si Inversarea polilor si Merkaba


 
autor: Drunvalo Melchizedek - calator printre dimensiuni

Un Melchizedek tocmai asta inseamna, calator printre dimensiuni, calator interdimensional.
Noutati privind Calendarul Mayas
Calendarul Mayas este cel mai precis calendar descoperit pana in acest moment pe Pamant. Omenirea este intrigata cum o pululatie tribala antica a putut sa fie atat de precisa, mai precisa decat omul modern si toate tehnologiile lui? Omenirea priveste acum la mayasi pentru a intelege data de 21 decembrie 2012 – care este subliniata in calendarul lor. Si ei au raspuns. Ce sursa mai inalta si mai respectata decat presedintele Consiliului National Maya al Inteleptilor din Guatemala (al celor 440 de triburi reprezentand conducatorul natiunii Maya din Mexic, Belize, Honduras, Guatemala) – Don Alejandro Cirilo Perez Oxilaj.

Astazi, Drunvalo Melchizedek traduce in limbajul lumii moderne ceea ce mayasii insisi au spus referitor la data de 21 decembrie 2012. Noi oamenii moderni credem ca lumea este solida, reala si fixa, si ca nimic nu poate schimba asta, ca lucrurile vor merge asa la nesfarsit, cu sau fara prezenta noastra. Mayasii ne informeaza ca asta nu este adevarat. Lumea este de fapt un ansamblu de imagini care pot fi controlate de constiinta, in special de constiinta care este conectata direct cu inima.

Acesta nu este o emisiune de popularizare. Daca voi cautati asa ceva – atunci nu sunteti la locul potrivit. Sunteti pe cale sa intrati intr-un mod de viata care era inteles doar de lumea veche. Lumea moderna aproape ca nu are nicio idee despre ceea ce vom discuta si, in general nici nu stie ca exista. Totusi acest mod de a fi este exact ceea ce lumea moderna are nevoie in acest moment din istorie si proabil ca nu stie asta.

Omenirea se afla intr-o situatie asemanatoare cu cea a unui fluture inainte de a iesi din coconul sau. Tot ce stia e pe cale sa se schimbe si o lume complet noua este pe cale sa se iveasca.

Astfel si-a inceput Drunvalo explicatia lui Drunvalo autorizarea sa de catre mayasi pentru a vorbi/scrie in numele lor. Au fost ani de studii profunde incepand de la 20 de ani nu pentru ca vroia sa fie fizician si sa castige… bani, ci pentru ca a crezut ca fizicienii si matematicienii stiu ce sunt planetele si stelele, ajungand la concluzia ca, dupa multi ani de studii ei nu stiau mai mult decat Drunvalo. Apoi a trecut de la partea stanga (ratiunea, logica) la partea dreapta a creierului si a inceput sa studieze arta, istoria artei si pictura. Si astfel a trecut prin cei 20.000 de ani ai istoriei artei, de la omul cavernelor la omul modern. El afirma ca: Treptat, am acceptat sa intrezaresc ce este viata, din perspectiva feminina a creierului, dar nu eram prea aproape. In timpul colegiului am inceput sa practic meditatia, sa studiez mantre si am avut un guru hindus care m-a invatat toate acestea si astfel am devenit foarte preocupat de ele. Intr-una din zile, cand eram in meditatie profunda, s-a intamplat ceva neasteptat in camera unde ma aflam. Langa mine au aparut doua sfere de lumina, una de o parte si alta de alta. Erau foarte stralucitoare, una era de culoare ultraviolet foarte frumoasa, iar cealalta de un verde intens. Nu stiam ce sunt. Doua sfere de lumina in camera mea! Apoi in interiorul capului am auzit: „Nu suntem separate de tine, suntem tu pe un alt nivel de existenta”.

Nu stiam ce inseamna asta. Apoi ele au inceput sa ma ghideze ca sa incep cercetarea vietii. In interactiunea mea cu cele doua sfere de lumina am fost condus catre 70 de invatatori spirituali din toata lumea, studiind aproape orice forma de meditatie de pe planeta. La un moment dat am decoperit ca cele doua sfera de lumina erau de fapt ingeri, din punctul lor de vedere. In acelasi timp, cele doua sfere de lumina m-au ghidat catre lumea popoarelor indigene, pentru a incepe sa inteleg modul lor stravechi de viata. M-au condus catre un trib din New Mexico, Taos, unde am trait aproape 14 ani. Unul dintre invatatori a fost liderul Bisericii Peyote din intreaga America, numele lui era Goodmorning. Am avut si alti invatatori, unul era „casiki” liderul spiritual al tribului Taos. El m-a invatat despre cristale si amulete si modul in care pot intelege si schimba realitatea exterioara prin folosirea lor. O amuleta este, de fapt o piatra prelucrata intr-un anumit mod si, daca sti cum sa o folosesti, ea iti poate schimba viata in moduri incredibile. Astfel, am fost pregatit sa plec in lume, si sa incep sa lucrez cu alte triburi. Sferele de lumina m-au dus la Anastasi; ei sunt cei mai vechi, au trait inaintea civilizatiei Hopi, Sioux si a celorlalte pe care le cunoastem. I-am cunoscut intr-o alta dimensiune si am inceput sa lucrez cu ei pentru un timp.

Apoi am fost condus de catre mayasi. In 1985, mi s-a spus sa merg in Yucatan, si am inceput sa studiez acolo. Am facut ceremonii, apoi am fost condus in temple sacre – Tikal, Chichen Itza, Palenque, Copan, Uxmal, Nakkai etc. A fost ca o initiere pentru mine, iar mayasii urmareau cum lucrez la acest nivel. Cativa ani mai tarziu am intalnit un om care se numea Humbatz Men, un saman si un preot mayas, care era in legatura cu Consiliul Mayas din Yukatan. El a inceput sa ma invete modul in care mayasii percepeau lumea – mod care era diferit de cel al triburilor intalnite in Statele Unite. M-a rugat sa fac ceremonii impreuna cu el. De-a lungul timpului am facut sute de ceremonii alaturi de triburile din America de Sud. Prin 2003, Humbatz Men m-a chemat din nou sa facem ceremonii, iar acestea erau mult, mult mai profunde si reuneau reprezentanti ai triburilor din toata lumea!

Stim ca permanent constinta umana evolueaza. Redam in continuare in sinteza descoperirea tulburatoare privind…

Inversarea polilor magnetici
Aici, avem nevoie de o paranteza importanta a lui Drumvalo Melchizedek, intr-o relatare recenta despre Scoala Reamintirii el accentueaza urmatoarele: „Legat de aceste informatii care ne ajuta sa accedem intr-o alta lume, dar este mult mai mult decat atat, pentru ca ele ne vor ajuta sa ne deschidem in moduri in care ne fac sa intelegem cum functioneaza si cum actioneaza. Sa le putem aplica chiar acum, aici, astazi, inainte de a ne inalta. In anumite cazuri, nu e vorba doar ce ar trebui sa stim, ci si de faptul ca necunoasterea acestor lucruri este o mare problema. De exemplu, acum se petrece un fenomen cosmic; e vorba de inversarea polilor magnetici. Guvernele fac tot ce pot pentru a se asigura ca noi sa nu aflam despre acest fenomen, dar e absolut necesar sa stim acest lucru. Inversiunea polilor magnetici este un fenomen despre care omenirea nu stie nimic, cu exceptia unor mici detalii care se discuta printre geofizicieni. Dar despre impactul asupra fiintelor umane nu se stie nimic, pentru ca ultima oara cand a avut loc un asemenea fenomen a fost acum 780.000 de ani, conform datelor stiintifice. Asadar, nicio fiinta vie care traieste acum pe Pamant nu a mai trecut printr-o astfel de experienta.

Dar informatiile vin, din Marea Britanie si din SUA, dar si din Rusia si din diferite alte locuri, si incepem sa descoperim ca slabirea campului geomagnetic nu este un fleac, ci un fenomen pe care trebuie sa-l intelegem. Chiar acum sunt 35 de boli majore cauzate exclusiv de slabirea campului magnetic; iar stiinta recunoaste acest lucru, dar nimeni nu va spune nimic despre el. Dar daca ne vom putea reaminti si vom putea face ceva efectiv cu Merkaba si cu inima noastra, pe care am uitat-o de atata timp, acest lucru va re-crea campul geomagnetic in jurul corpului nostru, separat de cel al Pamantului, iar acest lucru ne va putea permite sa supravietuim, atunci cand, probabil, majoritatea omenirii nu va reusi sa faca acest lucru.

Informatii transmise la Natiunile Unite
Cu ajutorul Statiei MIR, rusii au descoperit lucruri uimitoare. Cand au realizat acea Statie, ei au pus un om acolo; timp de doua saptamani totul a fost in regula, se putea comunica cu acel cosmonaut, care era singura persoana aflata pe acea Statie, dar subit, omul a incetat sa transmita, iar ei nu stiau ce se intamplase, asa ca au transmis un alt echipaj si l-au inlocuit pe primul cosmonaut, pe care l-au adus inapoi pe Pamant. Si au descoperit ca intreaga memorie ii fusese stearsa, iar el innebunise. Era cu totul rupt de realitate. Specialistii au tot cercetat, dar nu au inteles cauza acestei reactii, iar ultima persoana care a ramas pe statia MIR a patit acelasi lucru, fiind si ea readusa pe Pamant. O vreme pe Statia MIR nu s-au mai aflat oameni, apoi s-a descoperit ca in lipsa campului magnetic al Pamantului nu ne putem pastra memoria. Suntem asemenea unui CD care detine informatii magnetice, iar daca il pui pe un magnet, informatiile sunt sterse. In acelasi mod, memoria noastra este pastrata de campul magnetic al Pamantului. Aceasta informatie a fost transmisa la Natiunile Unite.

Dupa 2-3 ani de studii, ei au descoperit ca nu mai puteau face nimic pentru recuperarea celor doi cosmonauti rusi.
Daca va veti insusi cunoasterea predata in cadrul Scolii Reamintirii, veti invata cum sa va reactivati campul magnetic personal al corpului, care este duplicat al campului magnetic al Pamantului. Iar daca inversarea polilor magnetici va avea loc, si se pare ca asa va fi, voi nu veti simti niciun efect; totul va parea normal pentru voi, in timp ce ceilalti oameni vor avea probleme serioase.”

Despre Inaltare si Merkaba (Mer-Ka-Ba tetraedrica)

Sunt foarte multe lucruri referitoare la Mer-Ka-Ba – Corpul de Lumina creat de creier si care ne inconjoara corpul fizic – care sunt gresit intelese în intreaga lume. Legatura dintre Mer-Ka-Ba si procesul de inaltare intr-o noua lume este si ea gresit inteleasa. In acest material audio, vom explica partile esentiale ale acestei cunoasteri si, de asemenea, motivul pentru care a fost modificata metoda de activare a campului Mer-Ka-Ba, din jurul corpului nostru. Ea nu mai este activata manual, asa cum s-a facut în seminariile de Floarea Vietii, acum fiind activata în maniera straveche, prin intermediul inimii, care este mult mai usoara. Aceasta noua/straveche invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate

Atunci cand omenirea a descoperit prima Mer-Ka-ba, acest lucru i-a permis sa cunoasca dimensiunea a patra – insa doar intr-un mod restrans. Nu i-a permis sa traiasca în dimensiuna a patra, ci doar sa o viziteze pentru perioade scurte de timp. Insa, pentru lumea omeneasca, atunci cand cineva dispare din fata ochilor tai, pare ceva magic, iar samanul respectiv a devenit o persoana importanta în ochii lumii stravechi.

Pe Pamant, constiinta umana este inconjurata de o Mer-Ka-Ba proprie, insa exista cel putin alte 30 de milioane de forme de viata, ce sunt generate din aceasta Mer-Ka-Ba anume. Acest lucru e valabil pentru fiecare dintre cele 100.000 Mer-Ka-Be posibile (n.t. aflate in univers) si, prin urmare, viata este spectaculos de complexa – insa, in plan geometric, viata e uimitor de simpla.

Din 100.000 de niveluri posibile, oamenii se afla (doar) la nivelul 2! (doi!)

Omenirea crede despre ea insasi ca este cea mai grozava forma de viata de pe Pamant, insa, în acest Univers singular, omenirea se situeaza aproape de marginea inferioara a posibilelor niveluri de constiinta. Din 100.000 de niveluri posibile, oamenii se afla la nivelul 2. Suntem doar un copilas la capitolul lucrurilor posibile – iar asta e minunat – insa copilasul ar trebui sa nu incerce sa conduca camionete, adica ar trebui sa inaintam pe scara evolutiei pas cu pas, sa avem rabdare. In final, pe masura ce ne maturizam ca spirit, vom ajunge la absolut fiecare nivel.

În jurul corpului uman se afla un camp geometric numit tetraedru stelat, care este si el cuprins intr-o sfera. Leonardo da Vinci a fost una dintre primele persoane din vremurile recente, care a dezvaluit acest camp energetic, incadrand corpul uman în interiorul acestei sfere. Cu acest camp de tetraedru stelat a lucrat initial omenirea, cu Mer-Ka-Ba.

De mii de ani, samanii si vracii din lumea intreaga au descoperit ca puteau folosi acest tetraedru stelat, ca sa creeze primele 2 niveluri Mer-Ka-Ba ale constiintei umane. În prima Mer-Ka-Ba posibila, tetraedrul de sus, masculin, se roteste în sens antiorar, iar cel de jos, tetraedrul feminin, se roteste în sens orar, în rapoarte exacte. Aceste rapoarte fac intotdeauna parte din sirul lui Fibonacci si nu au fost niciodata asociate cu niciun alt sir numeric. Daca cineva iti spune ca stie o Mer-Ka-Ba bazata pe un alt raport decat cel din sirul lui Fibonacci, fii atent. Poti intelege de ce este adevarat acest lucru, studiind Numarul de Aur.

Numarul de Aur este raportul si structura fundamentala din Universul unic, iar sirul (seria) lui Fibonacci aproximeaza Numarul de Aur ce face posibila existenta vietii. Toate Mer-Ka-Be-le vii se bazeaza pe sirul lui Fibonacci, fara niciun fel de exceptie. Pur si simplu asa stau lucrurile. Oamenii care folosesc Mer-Ka-Be ce lucreaza cu alte rapoarte, traiesc în iluzie, iar în jurul corpului lor nu e nimic altceva decat o inchipuire.

Sirul lui Fibonaci


Pentru a intelege de ce este crucial ca lumea veche sa se combine cu cea noua, sa se combine impreuna cunoasterea si intelepciunea noastra, voi vorbi despre geometria sacra. O vom folosi pentru a va explica de ce este asa.
Raportul de aur este o proportie. Puteti lua orice dreapta, de orice lungime. Daca o taiati exact in locul magic care corespunde raportului de aur, o parte este 1, iar cealalta este 1,6180339 si continua asa la infinit. Este o proportie. Iar ea se gaseste nu numai in corpul uman, ci si in stele, in planete, in Luna. De exemplu, sa ne privim mana. Daca impartim lungimea primei falange a oricarui deget, la lungime totala a degetului obtinem proportia de aur. Si la picioare este la fel. In tot corpul regasim aceasta proportie, in milioane de locuri. Fiecare celula din corpul nostru contine numarul de aur, deci este evident ca numarul de aur este foarte important pentru creatie. El este cea mai importanta proportie dintre toate celelalte care sunt matematic posibile.
Seria Fibonacci este: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 s.a.m.d. Fiecare numar se obtine adunand ultimele doua numere anterioare. E simplu. Dar daca impartim numerele, vom avea proportii care se vor apropia de valoarea numarului de aur, fie cu putin sub, fie cu putin peste aceasta valoare. Si, pe masura ce ajungeti la numere mai mari din seria lui Fibonacci, veti avea o valoare din ce in ce mai apropiata de valoarea numarului de aur. Cochilia de melc contine in mod vizibil, in faliile sale, proportiile despre care vorbim. Asa face viata, pentru a rezolva situatia in care nu poate folosi numere complexe si foloseste doar numere intregi. Viata foloseste asta nu numai in corpul nostru, ci in tot, chiar daca vine dintr-o alta lume.
Tineti minte ca discutia noastra a plecat de la intrebarea de ce lumea moderna si cea straveche au nevoie una de alta pentru a supravietui, asa cum spun mayasii.
Iata imaginea unei plante care creste conform seriei lui Fibonacci. Atunci cand iese din pamant are o frunza. Apoi mai face una, apoi inca doua, apoi 3, apoi 5 frunze apoi 8 si apoi 13 flori. Sirul Fibonacci este evident in aceasta forma de viata. Intrebarea este: cum de a stiut aceasta planta ca dupa ce a facut 5 frunze a trebuit sa creasca 8? De ce nu 10 sau 12, sau mai multe? Raspunsul este ca ea s-a uitat in trecutul sau si a vazut ca este 3 si ca, daca adauga trecutul la prezent, care este 5, atunci rezultatul va fi 8. Stie exact care va fi viitorul. Si asta este exact ceea ce omenirea va trebui sa invete sa faca acum. Este ca si cum lumea moderna este 5 si nu stie ce urmeaza, pentru ca este complet deconectata de la trecut. Dar cand se va reconecta cu trecutul si isi va reaminti vechea lume, atunci va sti exact catre ce se indreapta. Trebuie sa stim catre ce se va extinde constiinta noastra si nu putem sti asta, fara lumea veche. Este esential. Nu e o optiune. Trebuie sa ne conectam cu acea lume, iar ea este complet pregatita, ei stiu ca au nevoie de noi, numai ca noi nu stim ca avem nevoie de ei.

Voi face tot posibilul ca sa explic acest lucru. Mer-Ka-Ba ii este necesara omului, pentru ca el sa ajunga la un grad mai inalt de constiinta. Si putem vedea ca exista niveluri de constiinta. Priveste doar în Natura si vei vedea ca te consideri deasupra majoritatii altor forme de viata existente pe Pamant. Si da, majoritatea oamenilor cred ca noi suntem cei mai sus. Exista insa cateva forme de viata care ne depasesc (de exemplu balenele si delfinii n.n.). Insa tu nu gandesti ca esti cea mai superioara forma de viata din acest Univers unic, nu-i asa? Omenirea se afla intr-o calatorie a constiintei. Si abia o incepem. Insa fara Mer-Ka-Ba nu vom merge nicaieri, ci vom ramane in constiinta polaritatii.
Exista un motiv clar, pentru care Mer-Ka-Ba tetraedrica i-a fost prezentata omenirii – si nu alte Mer-Ka-Be posibile. Insasi Mama Pamant functioneaza cu ajutorul unei Mer-Ka-Be tetraedrice, iar noi, ca si copii ai Ei, ca sa ne inaltam, trebuie sa fim în rezonanta perfecta cu ea. Intrucat insasi Mama Pamant, impreuna cu Tatal Soare sunt cei care vor conduce aceasta inaltare planetara. Richard Hoagland, care lucreaza pentru NASA, a descoperit ca Mama Pamant, Marte si probabil toate planetele, functioneaza cu ajutorul Mer-Ka-Bei tetraedrice. El a mai descoperit ca Soarele insusi are o Mer-Ka-Ba tetraedrica. Atunci cand iei aceasta sfera – cum ar fi Pamantul sau Soarele – si introduci în ea tetraedrul stelat, toate varfurile acestuia vor fi în contact cu suprafata sferei. Suprafata plana de sus, a tetraedrului feminin si cea de jos, a tetraedrului masculin, vor intersecta sfera exact la latitudinea nordica si sudica de 19,5°. Priveste poze cu Soarele nostru si vei vedea ca petele solare se afla la latitudinea nordica si sudica de 19,5°, dezvaluind existenta tetraedrelor!

Intregul nostru sistem este o Mer-Ka-Ba tetraedrica – iar noi, oamenii, suntem pe acest nivel de constiinta, pentru ca la fel este si sistemul solar. Acesta e, asadar, punctul din care vom incepe. Persoanele care folosesc orice alta forma de Mer-Ka-Ba vor fi în defazaj fata de sistemul solar si nu vor fi apte sa inainteze odata cu ceilalti oameni, în procesul de inaltare. Pur si simplu se vor afla pe frecventa nepotrivita si niciodata nu vor putea sa se acomodeze cu noua realitate. Pur si simplu, asa stau lucrurile. Nu le va fi permis sa o urmeze pe Mama Pamant, în procesul de inaltare – insa, in realitate, nu vor fi nedreptatiti si, dupa un proces indelung, vor reusi cumva sa prinda din urma omenirea, care va exista atunci pe un nivel superior de constiinta.

Odata ce Mama Pamant va ajunge în dimensiunea a 4-a, mai mult ca sigur ca-si va schimba Mer-Ka-Ba tetraedrica, în alta noua, care sa se adapteze gradului de constiinta la care se va afla. Si tu, ca si copil ai ei, iti vei schimba în mod firesc Mer-Ka-Ba, dupa modelul pe care ea il va folosi. Nici macar nu va trebui sa te gandesti la asta, pentru ca acest lucru se va petrece la fel de firesc ca respiratia.

În 2010, Maestrii Inaltati m-au contactat (pe Drunvalo, bineinteles) si mi-au cerut sa predau procesul de inaltare în forma sa originara – incepand cu inima si incheind cu Mer-Ka-Ba tetraedrica. Am fost emotionat si fericit ca s-a intamplat acest lucru.
Este important sa se inteleaga ca aceasta metoda de predare este naturala si ca modul în care se creeaza Mer-Ka-Ba tetraedrica este natural si nu artificial, asa cum s-a intamplat cand au fost predate în lume, atelierele Floarea Vietii. Atunci cand este predata mai intai Mer-Ka-Ba – cum s-a intamplat în metoda anterioara – inima si creierul nu sunt conectate, iar Mer-Ka-Ba trebuie sa fie activata manual si artificial. Dupa aceea, e nevoie de 2 ani pentru ca Mer-Ka-Ba sa fie stabila si permanenta. Odata ce devine permanenta, campul Mer-Ka-Ba va deveni, în cele din urma, un camp Mer-Ka-Ba natural, insa dureaza foarte mult timp.


Cand Mer-Ka-Ba este insa deprinsa în stilul natural, inima detine controlul, fiind conectata în intregime cu creierul si, în acel moment, Mer-Ka-Ba se activeaza de fapt singura, prin respiratie. Nu trebuie sa astepti 2 ani pentru ca ea sa devina permanenta, caci ea este imediat permanenta. Iar aspectul ei este diferit. În loc de o multitudine de culori, cum s-a intalnit în celelalte Mer-Ka-Be, Mer-Ka-Ba naturala arata de parca ar fi din aur. Ea este totodata si foarte catifelata, oamenilor fiindu-le foarte usor sa simta diferenta.

Insa aici nu Mer-Ka-Ba este importanta, ci Spatiul Sacru al inimii. Mer-Ka-Ba a fost intotdeauna partea cea mai putin importanta din constiinta umana, dar nimeni nu a inteles asta. Prin urmare, multi au considerat ca ea insemna totul, fiind cea mai importanta descoperire din istorie. Insa, asa cum ne-o va demonstra timpul, inima este sursa Creatiei si va fi intotdeauna centrul tuturor nivelurilor de creatie.

Sa vorbim deci despre inima si despre rolul ei în creatie. Sa intelegem de ce inima este mai importanta si mai aproape de Sursa vietii, decat creierul. Pare ciudat, dar e adevarat.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

În cele 2 volume ale cartii Floarea Vietii am vorbit despre conceperea fiintei umane. Am aratat ca viata a inceput ca o sfera – ovulul femeiesc. El s-a divizat apoi în 2, prin mitoza, dupa care s-a divizat în 4, luand forma unui tetraedru. S-a divizat apoi în 8 si a luat forma unui tetraedru stelat. Am aratat cum a continuat sa se divida, pana a ajuns la 512 celule, cand a devenit un halo de torus, dar în carte ne-am oprit aici.

Multi ani mai tarziu, pe cand predam în Germania, s-a ridicat în picioare un medic care mi-a facut cunoscute cateva informatii foarte interesante si anume, ca cele 512 celule continua sa creasca si devin, literalmente, inima umana. Prin urmare, atunci cand ai fost în pantecul mamei tale, a existat o perioada în care ai fost doar o inima si nimic altceva. Nu aveai maini, picioare sau ficat – si, in mod evident, nici craniu si creier. Si, cu toate acestea, inima ta a inceput sa bata. Timp de sute de ani, nimeni nu a stiut cum a fost capabila inima sa bata de una singura, fara sa existe un creier – insa ea a batut.
De curand insa, la Standford, California, au descoperit ca inima are în ea insasi un creier, care e foarte mic – doar 40.000 de celule, dar care sunt celule cerebrale, nu ale inimii. Iar apoi s-a descoperit ca intregul corp a rezultat, fizic, din inima. Prima parte a corpului, aparuta din inima, a fost varful limbii – fapt ce nu constituie nicio surpriza, pentru cei care practica kundalini sau kriya yoga. Exista o legatura directa intre inima si varful limbii. Dupa varful limbii au urmat bratele, picioarele si restul corpului, inclusiv creierul. Acest lucru iti dezvaluie, în mod intuitiv, ca inima este mai in varsta sau mai de baza decat creierul si demostreaza stiintific ceea ce s-a descoperit în urma cu 6.000 de ani, si anume ca inima este sursa procesului de creatie.


De-a lungul erelor, acest lucru a fost pastrat în mare taina. Într-una dintre cartile stravechi ale hindusilor – Upanisadele, care au o vechime de 5.000 – 6.000 de ani, Vedele, scrise în sanscrita, fiind probabil si mai vechi – se vorbeste despre o descoperire a faptului ca procesul de creatie în sine a provenit dintr-un spatiu minuscul din inima fizica. În munca noastra din vremurile contemporane, ni s-a confirmat adevarul acestui lucru. De fapt, pana în acest moment, am cartografiat constiinta umana in interior si in jurul corpului uman – de la spatiul minuscul al inimii, prin varful limbii, spre o glanda anume din creier, spre deschiderea celui de-al treilea ochi, spre 8 raze de lumina care ies din glanda pineala, pana la o sfera din jurul acestor raze, pana la Mer-Ka-Ba si de acolo, spre realitatea exterioara. Toate astea sunt uimitoare.

Oamenii pot schimba realitatea, prin intermediul meditatiei. Iar noi predam acest aspect al constiintei, nu ca sa cream ceva în realitatea exterioara, care va face sa creasca egoul. Ca sa intelegi insa procesul, trebuie sa cunosti procesul de creatie, pentru a putea supravietui în dimensiunea a 4-a. De ce? Pentru ca, odata ce te percepi în aceasta noua lume a dimensiunii a 4-a, te vei confrunta cu ceva care depaseste experienta umana si vei descoperi rapid, ca tu creezi absolut fiecare lucru pe care-l cunosti, intreaga lume în care te afli. Insa la inceput nu realizezi asta. Tot ce stii este ca aceasta lume în care esti se schimba în mod constant – si acest lucru face sa apara, de obicei, frica. Nu intelegi ce ti se intampla. Din acest motiv plang nou-nascutii, cand se nasc pe Pamant – pentru ca intra în starea de frica. Daca frica creste, inseamna ca intervine mintea si, fara sa realizezi acest lucru, incepi sa creezi o lume a fricii. Si, foarte curand, vei crea ceva care te va face sa mori în acea lume si te vei intoarce în aceasta lume, în dimensiunea a 3-a. Iisus a spus-o în mod perfect: „Multi sunt cei chemati, dar putini sunt cei alesi.”

Asadar, ca sa ramai în acest nivel superior de constiinta, trebuie sa stii ca tu creezi tot ceea ce vezi si ai nevoie sa intelegi exact cum functioneaza procesul de creatie, astfel incat sa il aplici în anumite situatii. De exemplu, daca ramai în iubire, armonie si pace, atunci vei crea o lume de iubire, armonie si pace si vei putea fi echilibrat si apt sa supravietuiesti în aceasta noua lume. Toate astea se intampla în primele 15 de minute dupa ce ajungi în dimensiunea a 4-a. Insa odata ce esti stabil, poti ramane acolo si sa incepi sa traiesti si sa respiri intr-o forma noua si mai inalta de constiinta.  Esti un copilas intr-o noua lume si da, acolo sunt parintii care sa aiba grija de tine. Insa, în aceasta noua lume, viata este mult mai usoara si multumitoare, nu mai mori, ceea ce inseamna ca amintirile iti raman intacte, chiar daca te decizi sa-ti schimbi corpul. Nu mai exista boala, poti avea tot ce vrei.

Retine ca tu creezi totul. Cunoasterea se revarsa în constienta ta, pana cand ajungi sa intelegi, cu adevarat, Universul unic. Un viitor fascinant se asterne în fata noastra – iar acesta e doar inceputul. Si, în aceasta noua lume, corpul tau – care pare sa arate exact cum arata aici pe Pamant – incepe sa se transforme. Devii mai inalt – femeile ajungand la 3-3,5 m si barbatii la 4,2-4,8 m, ambii avand creiere de aproape 3 ori mai mari decat creierul uman. Deci, daca doresti sa ai o experienta directa, legata de cele spuse pana acum, acest nou atelier de lucru, pe care Maestrii Inaltati mi-au cerut sa-l prezint, iti este acum disponibil. Eu cred ca acest nou atelier de lucru iti va schimba modul în care-ti percepi realitatea, conceptia ta despre Natura, despre cine crezi tu ca esti, dezvaluindu-ti, în final, motivul pentru care te afli pe Pamant si ingaduindu-ti sa faci, cu usurinta, tranzitia spre noua lume.

Aceasta noua invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate. În prezent, exista instructori certificati în intreaga lume, care au inceput sa predea aceasta lucrare. In Romania – Elena Cocis - traducatoarea acestui articol, careia II MULTUMIM! Daca vrei sa traiesti aceasta experienta, te rog sa intri pe pagina www.drunvalo.net si sa cauti sub titlul SCHOOL OF REMEMBERING (Scoala de aducere aminte).

Fie ca aceasta cunoastere sa fie o binecuvantare în viata ta si fie sa-ti aduci aminte de legatura ta launtrica cu Sursa Vietii.

Din inima mea,
Drunvalo Melchizedek


foto: Viocomsa

Niciun comentariu: