Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 septembrie 2022

Slăbiți strânsoarea tehnologiei asupra minții

 

SOLUȚII TEHNOLOGIE

Slăbiți strânsoarea tehnologiei asupra minții dvs

23 mai 2021 / 12 comentarii

Nu este amuzant cum liderii din industrie cred că stingerea luminilor, găsirea unui canal la televizor sau pornirea radioului reprezintă ceva „inteligent”. Sunt aceste sarcini dificile pentru ființe umane? Când a devenit umanitatea atât de leneșă? În zilele noastre, totul este „inteligent”, cu excepția dvs., desigur. Ei vor să crezi că ești incapabil și au nevoie de ajutorul lor, în timp ce pornesc microfonul, camera, implantează mesaje sau frecvențe subliminale și te spionează prin sisteme de supraveghere constantă care rulează pe întreaga rețea.

Majoritatea oamenilor nici nu-și dau seama de pagubele care le sunt făcute, de controlul minții din care slăbesc și de distragerile constante de absorbție de energie care le fură în mod constant viața.

A existat un serial de televiziune de realitate CBS numit „ Hâned ”, care a fost difuzat în 2017, prin care 18 oameni în fiecare zi au pornit în 9 grupuri pentru a încerca să iasă din rețea evitând FBI și US Marshall într-o perioadă în care totul este urmărit digital. Dacă ar putea rezista cele 28 de zile fără a fi vânați, ar câștiga 250.000 USD. A fost interesant de observat cum unele dintre lucrurile aparent evidente de evitat, le era foarte greu să trăiască fără, și cum la fiecare cotitură și la fiecare colț erau înlăturați din cauza supravegherii de pretutindeni.

Acum, mai mult ca niciodată, devine din ce în ce mai important ca oamenii să se protejeze de diferitele metode de control al minții utilizate prin tehnologie. Este la fel de important să-ți protejezi intimitatea și să-ți păstrezi timpul și energia pentru a trăi o viață mai împlinită. Inițial, va fi nevoie de ceva timp, curaj și sprijin pentru a deschide calea către obiceiuri și rutine mai sănătoase și mai sigure. Aici intervine Cercul și de ce este atât de important. Ce este Cercul ? Este ceva pe care Raportul Solari i-a determinat pe oameni să facă de ani de zile – ca oamenii să formeze grupuri mici de doisprezece sau mai puțini membri care se întâlnesc în mod regulat pentru a oferi un sistem de sprijin financiar și educațional unul pentru altul.

Lucrul împreună într-un cerc va oferi un sistem de susținere cu oameni loiali care se sprijină unii pe alții, pot aborda sarcini împreună, pot cerceta și coordona planuri și, în acest caz, unele tehnologii și caracteristici noi care vor ajuta Cercul să avanseze într-un mod mai sigur. mediu pentru casa lor, familiile și Cercul însuși.

Această piesă este concepută pentru a inspira o discuție despre „cele mai bune practici” și ne așteptăm ca aceasta să înceapă o discuție bogată care poate duce la o mai bună inteligență a rețelei cu privire la modul de utilizare înțelept a tehnologiei. Poate fi descărcat în format pdf de aici pentru confortul de a avea o listă de verificare imprimabilă pe care să o rezolvați.

Este important să recunoaștem și să înțelegem că nimic nu este cu adevărat 100% „sigur” atunci când vine vorba de confidențialitate pe internet, dar facem tot posibilul pentru a ne proteja și a minimiza expunerea și amprenta noastră. Dacă puterile care au vrut cu adevărat acces, știm cu toții că controlează ușile.

Acest articol a fost scris de Corey Lynn de la Corey's Digs for The Solari Report . Mai jos este o conversație între Corey Lynn și Catherine Austin Fitts cu privire la aceste informații.

Infrastructura operațiunilor de influență

Infrastructura este oarecum nemărginită și pare să se infiltreze din fiecare crăpătură, dar există modalități de a minimiza și de a evita o mare parte a acesteia. Este important să recunoaștem cine și de unde vine, pentru a începe să eliminați și să limitați tot acest zgomot.

Influenții

  • Social media și știri3

  • Industria de divertisment

  • Sistem de învățământ – școli

  • Politicienii

  • Companie mare, tehnologie mare și farmaceutică mare

  • Agenți de influență care fac să pară că există un sprijin organic pentru narațiunile care sunt împinse

  • Indivizi necunoscuți care au fost manipulați

Aplicații utilizate pentru controlul minții și urmărirea

  • televizor

  • Radio

  • Internet

  • Telefoane inteligente și ceasuri inteligente

  • Jocuri video

  • Sistem GPS în vehicule

  • Turnuri celulare

  • Contoare inteligente

  • Camere de supraveghere la fiecare colț

  • Sateliți și drone

  • Tehnologii legate de transumanism

  • AI și robotică

  • Dispozitive inteligente, cum ar fi Alexa sau Echo de la Amazon, HomePod de la Apple sau Nest Cam de la Google

  • Materialele primite prin posta

  • Ajutoare vizuale, cum ar fi semne, autocolante și pereți din plexiglas

Forme ascunse invizibile de control al minții

  • Forțe electromagnetice de unde lungi și scurte emise în spațiile publice pentru a induce anumite sentimente

  • Manipularea frecvenței

  • Programare subliminala

  • Manipularea undelor cerebrale

  • Tehnologia antrenamentului

  • Forma de undă poate fi transmisă prin întreaga rețea electrică în casele noastre

Minimizarea riscurilor și maximizarea cercului dvs

Aceasta este una dintre cele mai importante liste de verificare pe care le veți completa vreodată. Sigur, poate dura câteva săptămâni, dar e ok, aceasta nu este o cursă. Este important să îndepliniți aceste sarcini mai devreme decât mai târziu, dar se va simți și ca o mică transformare, așa că ritmați-vă. Multe dintre acestea pot fi realizate singur, dar unele dintre ele vor necesita un efort de grup. Aceasta este o modalitate bună pentru Cercul de a se reuni și de a selecta sarcinile pe care să le abordeze mai întâi, atribuind în același timp unele dintre elementele persoanelor cele mai calificate.

Aș recomanda cu căldură să lucrați la elementele care vor afecta mai întâi Cercul, cum ar fi configurarea unui sistem privat de comunicații în cloud open-source pentru grup, conturi de e-mail criptate și servicii de apeluri criptate, cum ar fi Telegram. Ar putea fi înțelept să vă aduceți telefoanele mobile la o întâlnire, astfel încât toată lumea să se poată ajuta reciproc în timpul instalării acestor aplicații și a altor sarcini legate de telefonul mobil enumerate mai jos. Odată ce este finalizat, telefoanele mobile nu ar trebui să fie aduse la întâlniri.

Multe dintre aceste articole sunt lucruri pe care le poți face acasă și pe cont propriu și pot fi binevenite noi obiceiuri în care îți găsești plăcere. Alte articole pot fi puțin mai provocatoare, motiv pentru care sprijinul Cercului este atât de puternic. Veți avea mai mulți oameni care să vă ofere o mână de ajutor.

Cele elementare

Deconectați și opriți televizorul sau scăpați de el complet, mai ales dacă este un televizor inteligent .

Puteți lua în considerare configurarea unui al doilea număr de telefon într-o aplicație, cum ar fi Kall8 , pentru a fi redirecționat către telefonul dvs. Acest lucru vă va proteja numărul principal și va limita numărul de apeluri automate și alte potențiale acțiuni nefaste împotriva dvs.

Curățați și organizați fișierele de pe computer. Scoateți cele 200 de marcaje de care nu aveți nevoie și păstrați doar o mână mică. Eliminați toată dezordinea pentru a vă elibera mintea. Eliminați toate aplicațiile software pe care nu le utilizați.

Goliți memoria cache a browserului săptămânal. Pentru viteză, browserele vor stoca automat în cache informațiile site-ului web și uneori nu acceptă schimbarea foarte bine. Iată câteva linkuri la îndemână pentru instrucțiunile de ștergere a memoriei cache pentru MacOS Safari , iOS Safari și FireFox . Nu vă recomandăm să utilizați Chrome sau Outlook.

Citiți întotdeauna termenii și condițiile când descărcați sau instalați aplicații. Deși nu este recomandat să instalați aplicații de social media, acestea sunt cele mai periculoase, deoarece introduc informații care le permit să acceseze alte zone ale telefonului dvs. Documentarul din 2013 „ Termenii și condițiile se pot aplica” este o vizionare obligatorie.

Nu salvați niciodată parola când vi se cere. Dacă ați uitat parola și doriți să generați alta, nu o veți putea înlocui pe cea pe care ați spus să o salvați. Va trebui să accesați lanțul de chei, să găsiți parola și să o ștergeți manual din sistem. Cea mai bună politică este să nu vă salvați parolele pe computer. Pentru a le păstra în siguranță, notează-le pe o bucată de hârtie și pune-le într-un loc sigur. Nu poți sparge hârtie. Experții în securitatea computerelor au început să recomande manageri de parole precum Dashlane ,  1Password ,  Lastpass și Roboform . Există câteva avantaje majore ale acestor servicii, deoarece generează și rețin parolele pentru tine. Creați o parolă principală pentru a le accesa. Informațiile sunt salvate pe dispozitivele dvs. și criptate puternic, astfel încât este aproape imposibil să piratați. Asigurați-vă că configurați întotdeauna parolele și autentificarea cu dublă autentificare acolo unde este disponibilă.

Dezabonați-vă la tot ceea ce considerați inutil. Ei pot pune mesaje subliminale direct și în e-mailuri.

Dacă faceți copii de rezervă ale fișierelor de pe computer, faceți copii de rezervă pe un hard disk extern, nu pe un cloud online.

Acordați-vă ceva timp în fiecare zi pentru a fi în natură și a vă teme.

Meditați și/sau rugați-vă de mai multe ori pe săptămână și luați în considerare Qi Gong pentru a vă curăța câmpul energetic în fiecare zi. Acest lucru vă va ajuta și pe dvs. Lee Holden este o sursă excelentă de videoclipuri Qi Gong gratuite pe care le puteți urmări. Catherine iubește Yuan Gong și oferă, de asemenea, o carte de rugăciuni despre Raportul Solari, disponibilă în format pdf descărcat sau pentru cumpărare.

Țineți-vă actualizate sistemele de operare și aplicațiile pentru computerul și telefonul mobil.

Securitate cibernetică și confidențialitate

Renunță la smartphone-ul dacă poți. Dacă nu puteți, găsim telefoane Apple și telefoane bazate pe Linux de mult preferabile față de Android. Atenție, deoarece atât telefoanele Apple, cât și cele bazate pe Linux trebuie să se conecteze cu furnizorii de telecomunicații și de aici pot începe multe probleme. Telefoanele bazate pe Linux necesită mai multe cunoștințe și se bucură de mai puțin suport tehnic, așa că apreciați că este posibil să aveți nevoie de ajutor de la un profesionist de telefonie Linux. Aplicațiile sunt marea problemă, așa că aveți grijă ce descărcați și puneți pe telefon. Luați în considerare să lăsați telefonul oprit și în mașină. Dacă doriți să utilizați o geantă Faraday, apreciați că majoritatea nu funcționează. Iată unul care o face, de la Select Fabricators.

Eliminați toate aplicațiile de urmărire de pe telefonul mobil și toate aplicațiile de care nu aveți nevoie sau nu le utilizați.

Cel mai bine este să dezinstalați aplicațiile de social media de pe telefoanele mobile.

Utilizați servicii criptate pentru apeluri telefonice și mesagerie, cum ar fi Telegram , care pot fi utilizate și pe un computer desktop.

Nu dormi cu nicio tehnologie spyware în dormitorul tău, în special cu un smartphone.

Dezactivați Bluetooth pe telefon, cu excepția cazului în care este absolut necesar să îl porniți ocazional.

Dacă utilizați GPS în vehicul, asigurați-vă că nu este unul care transmite. Unii experți cred că toți o fac, alții spun că nu, doar unii. Nu suntem siguri. Luați în considerare cumpărarea unui GPS dur. Nu utilizați niciodată Google Maps. Ar fi o idee înțeleaptă să alegeți niște hărți rutiere mari tipărite, de modă veche. Aflați unde mergeți folosind hărți și fiți conștienți de instituțiile și site-urile din jurul vostru (cum ar fi locațiile militare și de aplicare a legii).

Nicio platformă video nu este sigură, așa că înțelegeți că este posibil să fiți înregistrat.

Evitați sistemele de operare corporative, inclusiv toate sistemele de operare Windows, Chrome-bookurile și computerele Amazon Fire.

Utilizați Libre Office sau OpenOffice în loc de Microsoft Office.

Utilizați Thunderbird în loc de Microsoft Outlook.

Este recomandat MacOS sau încărcați o distribuție bună pentru desktop Linux, cum ar fi Ubuntu Desktop sau Mint , pe hardware-ul computerului dvs. existent.

Dacă utilizați MacOS, asigurați-vă că firewall-ul este activat și că știți cum să îl configurați.

Utilizați ClamXAV Anti-Virus.

FireFox are un dispozitiv de blocare a reclamelor încorporat sau puteți utiliza Privacy Badger pentru FireFox. Pentru toate browserele, puteți utiliza anunțul uBlock Origin.

Experții au opinii diferite cu privire la VPN-urile, care sunt rețele private virtuale care maschează și ascund locația dvs., oferind confidențialitate și anonimat. Eu personal folosesc VPN -uri și am descoperit că funcționează destul de bine pentru mine. Acestea fiind spuse, serverele proxy sunt, de asemenea, benefice, iar unii experți preferă să le folosească. Un server proxy este o aplicație sau un dispozitiv de la distanță care acționează ca intermediar pentru solicitările clienților care caută resurse de la servicii care furnizează acele resurse, ceea ce vă permite să vă mascați și să vă ascundeți locația. Unele servere proxy gratuite populare sunt Hidester , HideMe , ProxySite , Kproxy , VPNBook , Megaproxy și Zens2 .

Pentru motoarele de căutare, luați în considerare utilizarea Duck Duck Go pentru o pagină de pornire.

Evitați vizitarea site-urilor web discutabile pentru a evita virușii și troienii.

Înșelătoriile sunt la cote maxime, așa că aveți grijă să nu faceți clic pe linkurile din e-mailuri, ci mai degrabă să introduceți adresa URL într-o bară de căutare dacă nu sunteți sigur că e-mailul este legitim.

Nu utilizați Wi-Fi public nesecurizat. În casa ta, conectează-te direct prin ethernet dacă poți. Dacă ISP-ul dvs. vă oferă un router cu Wi-Fi încorporat, cereți-le să-l oprească pentru dvs., apoi achiziționați un router Netgear sau Linksys și conectați-l la partea din spate a routerului, ceea ce vă va permite să opriți wifi atunci când nu folosind-o. Iată un tutorial la îndemână .

Fă-ți timp pentru a accesa diferite baze de date de căutare în fundal și a te scoate din ele, împreună cu toate celelalte site-uri, și pentru a reduce amprenta digitală. De fiecare dată când introduceți adresa completă și informațiile de contact pe un alt site web, există șanse mari ca acesta să fie vândut către terți.

Nu utilizați serviciile de e-mail ale corporațiilor mari. Dacă aveți nevoie de o alternativă, vă recomandăm Proton Mail și Start Mail . Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii complete, care poate oferi înregistrarea site-ului web, găzduirea și e-mailul pentru domeniul dvs., vă recomandăm infomaniak .

O sursă adesea trecută cu vederea de expunere la CEM și RF domestice provine de la liniile electrice de înaltă tensiune din apropiere, AM, FM, transmisii cu unde scurte, posturi TV și baze militare din apropiere. Aceste surse prezintă adesea niveluri de expunere la EMF și RF radical mai mari decât telefoanele mobile și Bluetooth. Puterea eficientă radiată poate atinge, eventual depăși, un milion de wați. Singura modalitate de a vă cunoaște cu adevărat nivelul de expunere este să angajați o firmă de inginerie de renume, care să poată efectua studiile necesare. Aceasta este o soluție costisitoare care va elimina orice îndoială.

Observație și introspecție pentru a evita tehnicile de control al minții

Când petreceți timp la computer, telefon mobil sau televizor, acordați atenție energiei sau emoțiilor, cum ar fi să vă simțiți brusc cald, neclar sau iritat. Dacă simțiți această schimbare fără niciun motiv aparent, există șanse mari să fiți supus unui mesaj sau val subliminal. Limpeziți-vă mintea, curățați-vă câmpul energetic și centrați-vă inima pentru a reveni pe drumul cel bun. Cu cât devii mai în ton, cu atât mai mult vei recunoaște nevoia de a minimiza utilizarea acestor dispozitive și de a-ți elibera mintea de atacuri.

Observați-vă reacțiile – dacă faceți, simțiți, gândiți sau spuneți ceva care vi se pare „neplăcut”, probabil că ați fost manipulat. Te-ai simțit brusc atras sau inspirat de cineva căruia nu-ți pasă cu adevărat?

Verificați-vă cu prietenii sau Cercul pentru a vă ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun.

Când porniți un echipament – ​​înțelegeți care este stimulentul acestora. Îți vând ceva? Încearcă să vă ajute sau să vă facă rău?

Protejați-vă copiii

Tot ce se referă la telefoane, televizor și internet de mai sus, ar trebui gestionat și pe dispozitivele copiilor dvs., cu adăugarea setărilor de control parental.

Să nu invoc frică, dar nu recomand copiilor un smartphone din cauza nivelului ridicat de îndoctrinare, tacticilor de antrenare a controlului minții și prădătorilor care vizează copiii.

Pornografia este o industrie uriașă care se corelează direct cu industria traficului de copii, generând 150 de miliarde de dolari în venituri anual. Protejarea copiilor de tehnologia care conduce aceste industrii este de cea mai mare importanță. Am scris rapoarte ample despre cuiburile de trafic de copii și cum funcționează acestea. Pornografia este poarta de acces. Industria divertismentului este renumită pentru sexualizarea copiilor, doar uitați-vă la „Cuties” de la Netflix . Pornografia este, de asemenea, o capcană – dacă cineva răsfoiește pornografie și dă peste pornografie pentru copii, poate fi creat un fișier de control, care poate fi folosit oricând pentru a prinde o persoană într-o infracțiune sau în scopuri de șantaj.

Căutați în registrul local al infractorilor sexuali și fiți conștienți de cine se află în cartierul dvs. Vă recomandăm să le arătați copiilor voștri fotografii și să le spuneți că nu ar trebui să se împrietenească cu ei dacă îi văd în cartier.

Dacă copiii dumneavoastră sunt încă în școli publice, asigurați-vă că le revizuiți întregul curriculum, în special cărțile pe care urmează să le citească și orice cărți care le sunt citite. Explorați și biblioteca școlii. Ei au îndoctrinat copiii prin cărți de câteva decenii încoace – umplându-și mințile cu familii zdrobite, să nu aibă încredere în părinți, agenda transgender , farsa privind schimbările climatice, povești foarte întunecate pentru a insufla frică și cărți care ar incita furie și furie.

Aflați despre ce învață și despre ce discută copiii dvs. la școală, ce semne și ajutoare vizuale sunt afișate în școală și ce joacă ei la televizoare în sălile de clasă.

Majoritatea școlilor publice promovează agenda transgender , prin care le spun copiilor că pot „alege” să fie băiat sau fată, încercând să creeze o criză de identitate de gen. De la vestiare la evenimente sportive, pronume până la eliminarea cuvintelor „mamă și tată”, aceștia își răspund mintea cu confuzie în masă.

Planned Parenthood este implicat și în multe școli publice, iar scopul lor este de a sexualiza copiii. Aflați dacă sunt implicați în școlile copiilor dvs.

Schimbările climatice și sustenabilitatea sunt un văl uriaș care a fost plasat peste ochii copiilor pentru a-i face să creadă că trebuie să crească și să lupte pentru mediu, atunci când este vorba într-adevăr de a-i antrena pentru a fi soldați buni pentru orașele inteligente controlate. Asigurați-vă că îi învățați pe copii diferența dintre respectarea și îngrijirea mediului față de agenda lor de „schimbări climatice”. Agenda 21 și 2030 sunt locuri bune pentru a analiza acest lucru.

Solari are o pagină dedicată tehnicilor de control al minții la tineri și copii.

Catherine Austin Fitts de la The Solari Report recomandă Ghidul părinților pentru mesaje text, Facebook și social media: Înțelegerea beneficiilor și pericolelor parenting-ului într-o lume digitală. Volum broşat – 1 aprilie 2011 de Shawn Marie Edgington

Folosind tehnologia în avantajul tău

 Cum să creați un cloud open-source pe care Cercul îl poate folosi pentru a partaja documente
Ieșiți din cloud-ul public. Configurați-vă propriul cloud pe un computer local pe care îl deține cineva din Cercul, astfel încât documentele să poată fi partajate între grup. Cineva din Cerc, care este orientat spre tehnologie, ar fi cel mai potrivit să-l instaleze. Iată câteva 
instrucțiuni de bază pentru utilizarea software-ului open-source. SAU, dacă aveți pe cineva priceput din punct de vedere tehnologic, opțiunea mai bună ar fi să configurați un server cloud de la zero pe Linux. SAU, configurați un Network Attached Storage (NAS) , care este un software open-source bazat pe cloud, care este preconfigurat la nivel de hardware și software, care poate fi achiziționat.

 VEZI L'S DIGS!

Niciun comentariu: