Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2022

GRIPA este o boală de radiație. Gripa este un stadiu incipient al reacției organismului bombardat cu radiație electromagnetică.

 

Cine se mai îndoiește că ne tragem, direct, din maimuțe? Oamenii sunt mult mai prejos decât maimuțele. Măcar maimuțele se adaptează mediului unde se dezvoltă și trăiesc. Nu este nici o exagerare. Oamenii sunt maimuțe pentru că ei maimuțăresc, nu gândesc. 

Gripa, în accepțiunea medicilor este o boală infecțioasă. Eu am căzut în aceeași capcană a dezinformării, până am trăit câteva puseuri gripale a căror cauză am identificat-o foarte exact.

 

Să facem puțină istorie, și în cazul gripei.

 
  • Virusul gripei de tipul A H1N1, care a "cauzat" GRIPA SPANIOLĂ în perioada Ianuarie 1918 - Decembrie 1920, infectați 500 milioane oameni, morți estimate 50-100 milioane oameni ( 2-3% din populația totală a lumii).
  • Virusul gripei de tipul A H2N2, care a "cauzat" GRIPA ASIATICĂ în perioada 1956-1958 , nu se știe nici măcar estimativ numărul de oameni infectați, dar se estimează numărul morților la nivelul de 1-4 milioane oameni.
  • Virusul gripei de tipul A H3N2, care a "cauzat" GRIPA HONG KONG în perioada 1968-1969 , nu se știe nici măcar estimativ numărul de oameni infectați, dar se estimează numărul morților la nivelul de 1-4 milioane oameni ca în cazul gripei asiatice.
  • Virusul gripei de tipul A H5N1 (dar, de fapt o supă formată din mai mulți viruși), care a "cauzat" GRIPA AVIARĂ în perioada 2003-2014, cu 701 cazuri de îmbolnăvire și 407 cazuri mortale, 58%, dar cu o prezentare extraordinar de isterică la nivelul întregii prese mondiale.
  • Virusul gripei de tipul A H1N1/09, care a "cauzat" GRIPA PORCINĂ în perioada 2009-2010. Virus combinat, conform medicilor, din virusul gripei aviare, virusul gripei umane și virusul gripei porcine. infectați 10-200 milioane oameni, morți estimate 18500 confirmate de laboratoare dar 150000 estimate total.
  • Combinația de viruși A H3N2, A H1N1 și B, care "cauzează" GRIPELE SEZONIERE care afectează 5-15% din populația lumii, între 340 milioane și un miliard oameni, iar morțile sunt estimate la 250000-500000 oameni pe an, în fiecare an, ... în fiecare an.
  • Ce este gripa, argumente personale, testate pe propriul meu corp. Cine nu crede să repete experiențele mele.

     
    1. Prima experiență personală primele semne de întrebare.
     
    2. A doua experiență personală, cea mai gravă. În acea zi am fost foarte aproape de moartea prin sufocare.
     
    3. A treia experiență, una nu așa violentă ca cea anterioară, dar aproape exact identică, cu deosebirea că a ținut puțin.
     

    Deci, definiția mea pentru gripă. Este o definiție rezultată din propria-mi experiență și nu este copiată de la nimeni.

     

    Ce sunt virușii? Ce-i cu aceste "organisme"?

     
  • Așa zișii viruși sunt celule, fragmente de celule și ADN provocate de acțiunea distructivă a radiației electromagnetice asupra celulelor proprii corpului viu, animal, plantă sau insectă. Plantele sunt mai rezistente datorită culorii lor. Spargerea celulelor are loc mai greu. Apa din celule, cantitatea ei, le protejează de uscare.
  • Cel mai puternic argument împotriva existenței virușilor, ca fiind cauza producerii gripei, este însăși legenda medicilor prin care se RĂSPÂNDEȘTE, PROPAGĂ GRIPA. Ia gândiți-vă puțin , conform teoriei virușilor ar trebui să existe perioade de incubare de la persoană la persoană, probabil 2-3 zile. Nu asta spun medicii cum că luăm gripa din picăturile de strănut? Deci, conform acestei teorii propagarea de la om la om ar avea întârzieri de incubare, lucru ce nu ar face posibil transferul la milioane de oameni depărtați în timp și spațiu. În schimb teoria electromagnetică la nivel de sistem Solar și Galaxie nu are nevoie de perioadă de incubare și nici de vector de propagare, radiația însăși este cauză și metodă de propagare. Ce este așa de greu de înțeles? În plus, fluxul energetic provenit de la o sursă uriașă, o stea, acoperă, dintr-o dată suprafețe uriașe pe Terra.
  • În condițiile de radiație solară, în absența apei, orice organism unicelular, bacterie sau altceva se STERILIZEAZĂ, adică se uscă, pierde apa și moare.
  •  

    CONCLUZII:

     
  • Vreți ca voi, animalele, voastre, insectele și plantele să-și revină, să nu mai facă gripă niciodată? Atunci restabiliți mediul electromagnetic natural în jurul lor.
  • În plus, dacă doriți să uitați de gripă și să nu mai aveți gripă niciodată? Reproiectați casele, adăposturile animalelor, incluzând o protecție electromagnetică împotriva radiației cosmice răspândite aleator pe traiectoria Pământului. În felul acesta iritația provocată de radiația naturală, cosmică, precum și cea artificială creată de purtătorii inepți de smartphonuri, de televizoare și practic orice ce funcționează cu energie electrică, va fi diminuată, iar corpul vostru va fi din ce în ce mai sănătos.
  • Protejându-vă veți uita de multe boli, care, de fapt, sunt stadii diferite ale bolii de radiație. Am să enumăr câteva, fără a greși tare mult. (Mă interesează de la puțin, spre deloc, părerea așa zișilor specialiști din domeniul medical). Ciuma, gripa, holera, lepra, bolile organice, diabetul, hepatita, pancreatita, obezitatea și multe altele vor deveni boli istorice dacă noi vom ști ce trebuie făcut să ne protejăm de mediul invizibil, contaminat pe alocuri, cu exces de energie.
  • Observați ciclicitatea vârfurilor de gripă. Gripa are o ciclicitate anuală dar pare a avea și o altă ciclicitate multianuală, aproximativ 12 - 12,5 ani când apar epidemii de mari proporții. 1920 Gripa spaniolă. 1920+12,5=1932 marea criză mondială, nu aveau vreme de gripă. 1932+12=1944 Nici atunci când toată lumea se războia, nu cred că au avut timp pentru gripă. 1944+12=1956 (1956-1958) Gripa Asiatică. 1956+12=1968 (1968- 1969) Gripa Hong Kong 1968+12=1980. Fără evenimente majore. 1980+12=1992. Fără evenimente majore. 1992+12= 2004 Gripa aviară 2004-2016 Gripa porcină și pesta porcină. 2004+12=2016 Se pare că vârful gripei va fi în 2019-2020. Acea jumătate de an dă o eroare. Nu am făcut nici un studiu pentru aceste lucruri, doar m-am uitat pe tabelul cu marile epidemii de gripă cunoscute pe Pământ. Aici se impune o verificare în acest sens, ținând cont că niciodată nu s-a făcut această corelație între boală și poziția Pământului în câmpul electromagnetic galactic. Dumnezeu să ne ajute, că mici suntem, în acest univers.
  • În mod expres, am să las scris punctul anterior, dedus de mine și apoi scris doar pe baza logicii și care este foarte aproape de realitate. De ce? Pentru ca dumneavoastră să vedeți importanța raționării în orice construcție științifică. Am căutat acea ciclicitate observată în statisticile despre gripă, și ce să vedeți? Există un ciclu solar de 11,2 ani unde activitatea solară oscilează între un minim și un maxim. Iată câteva informații succinte traduse în română despre CICLUL SOLAR. și, de asemenea, ce spun prietenii englezi despre acest ciclu. SOLAR CYCLE. Epidemiile de gripă și multe alte boli conexe cu boala de radiație, după părerea mea toate boliile cunoscute sunt forme diferite ale unei singure boli. boala de radiație. Incidența acestor boli va fi mai mare în perioada de activitate maximă Solară. Normal că va fi o întârziere datorată rezistenței și adaptării diferite a fiecărui corp la condițiile de mediu electromagnetic. QED repet cele scrise anterior. Dumnezeu să ne ajute, că mici suntem în acest univers.
  • Dacă rămâneam la mila medicilor și la metodele lor, acum eram mort. Deci... Învățați fizică, fizică cuantică dacă vreți să aveți șansa să vă adaptați la mediu și, mai mult, chiar să vă protejați și prelungiți viața voastră fragilă cu care, toți cretinii se joacă.
  •  

    Gândiți. Acest lucru nu vă rănește în nici un fel.

    Vedeţi, pentru detalii suplimentare și: boala de radiație sau citiți cartea cu pățaniile mele "Baloane de săpun". În această carte găsiţi multe explicații şi demonstraţii științifice explicate pe înțelesul tuturor.

    sursa: iso.ro

    Copyright (c) 2023 Viocomsa All Rights Rezerved



    Niciun comentariu: