Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 mai 2022

Omenirea trăiește în iluzie: Nu există virusuri în natură (inclusiv comentarii, dezbatere)

 


 

Nu există virusuri în natură

Există o întreagă înșelătorie formată din nenumărate studii și cercetări false privind existența unor viruși inexistenți. Ceea ce nu poate fi văzut și atins nu poate fi simțit și prin urmare, ceea ce nu poate fi văzut, atins și simțit încurajează tot felul de ficțiune, minciună și înșelăciune pe orice subiect.

Un exemplu în acest sens este forța nucleară puternică și slabă. Nu poate fi văzută sau dovedită, dar conform pseudoștiinței academice este una dintre cele patru forțe ale naturii și singura forță cu adevărat încercată, experimentată și folosită este forța electromagnetică.

 O genă izolată din ADN-ul animal are coduri și informații biochimice diferite față de genele umane. Dacă această genă animală este inserată într-un ADN uman, cu siguranță va evoca un răspuns defensiv și agresiv ADN-ului uman. ADN-ul uman va izola, identifica și elimina gena străină. Și pentru a îndeplini această sarcină, ADN-ul se bazează pe întregul aparat chimic, molecular, celular și imunologic al corpului uman. O mașină perfectă a creației divine. Ceva incomparabil în tehnologie.

 Pe măsură ce ADN-ul uman identifică, izolează și determină sistemul imunitar să acționeze, armata defensivă trece la ofensivă, formând ARN m, care, la rândul său, determină celulele să reproducă informațiile genelor străine, permițând limfocitelor și celulelor sistemului imunitar să folosească materialul pentru a lupta cu gena.  Aceasta blochează acțiunea biochimică a genei invadatoare și stochează informațiile sale chimice în memoria celulară.

Anticorpi. Următorul pas este auto-repararea ADN-ului deteriorat.

 Nu există virus SIDA, nu există virus CO-vrig, nu există virus rujeolic. Nu există viruși! Nu au fost niciodată puși în evidență. Nicio boală nu este cauzată de viruși.  Orice boală care implică material genetic străin organismelor este creată și manipulată de mâna omului. Când guvernelor li s-a cerut să demonstreze că Co-vid există cu adevărat, nu au putut aduce dovezi, nimic. Nu a existat niciun „virus” (de fapt o genă) care să fi fost izolat sau al cărui cod chimic a fost secvențial.

Până acum, aproximativ 137 de unități din aproape 30 de țări au recunoscut că nu există nicio dovadă la nivel mondial că virusul SARS-CoV-2 a fost evidențiat sau izolat printr-o probă dintr-un pacient.

  „Ce s-a întâmplat ridică o întrebare foarte simplă: cum poate un virolog să identifice un nou virus și apoi să demonstreze că virusul provoacă boală?”, a spus dr.Thomas Cowan într-o conferință virtuală intitulată „Virology on Trial”.

 „Virologia” este un domeniu medical creat exclusiv pentru a justifica și dovedi existența a ceva care nu există. El a adăugat că acest lucru este valabil și pentru alte boli. „Nu a fost găsit HIV la o persoană cu SIDA; niciun virus rujeolic nu a fost găsit direct în lichidul unei persoane cu rujeolă etc.”, a spus el, menționând că diferite instituții precum Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Institutul Robert Koch și Institutul Pasteur acceptă aceste escrocherii.

 Este evident: este vorba de bani!!

Nimeni nu poate detecta un virus direct din lichidul oricărui tip de persoană bolnavă. Orice virolog ar spune că nu se poate, a spus Cowan: ,,nu așa găsim viruși. Așa că ar trebui să fim conștienți de asta și să nu facem această greșeală.”

  Omenirea trăiește în iluzie…

 Sursa: preluat de pe Telegram 

publicat de burebista2012.blogspot.com 

 comentarii: 

unknown:Telegram nu spune mare lucru. Problema e nu ce nu există, ci ce e ceea ce există!
Porniți pe calea analizei, pe bază de logică, bun simț și imaginație,am rupt materia (moartă) în porțiuni-limită, pe care le-am numit atomi. După secole și milenii, tot pe baza imaginației, dar și pe cale experimentală, s-a stabilit că există și particule sub-atomice, fără masă, dar purtătoare sau nu a unei sarcini electrice de un semn sau altul (+ sau -). După cercetări care au durat zeci de secole, s-a ajuns la Tabloul elementelor (Mendeleev), care, încă se completează. Toate acestea privesc numai așa numita ”materie moartă” sau insuficient organizată, deosebită de ”materia superior organizată” sau vie, ce reprezintă o cu totul altă față a realității.
Fiind vorba de lucruri invizibile, s-a ajuns la diverse povești, atât din punctul de vedere al ”materiei moarte” cât și din acela al ”materiei vii”.
De un secol și jumătate se vorbește de tot felul de particule sub-atomice de ”materia moartă” și de altele ”sub-celulare”, ale ”materiei vii”, care adesea este numită ”materie superior organizată”. Aceste particule sub-celulare au putut fi studiate la microscoapele optice (de acum aproximativ 150 de ani), care măreau cam până la 750-800 de ori.
În cercetările lui de laborator, Pasteur a folosit astfel de microscoape, interzicând celor de sub comanda sa utilizarea microscoapelor ce măreau de peste 400 de ori: De ce? Mister.
Marele adversar al lui Pasteur (care a fost un chimist șarlatan și un francmason criminal) a fost medicul, chimistul și farmacistul ANTOINE BECHAMP, absolvent al liceului Sfântul Sava, din București, promoția 1836:
ANTOINE BECHAMP este primul savant care a sintetizat și sistematizat cunoștințele omenirii despre materia vie, pe care a studiat-o cu cele mai puternice microscoape optice ale secolului al XIX-lea. La vremea respectivă, particulele subatomice au primit diverse nume: bacili, bastonașe, vibrioni, microbi, etc. Béchamp a constatat că aceste particule sub-celulare, pe care le putem numi A, B, C, D, etc., pot trece din A în B sau C, D și invers, din B; C; D, în A, etc. Trecerea aceasta a particulelor subcelulare din A în B, C, D sau Invers, din D, C, B în A se însoțește cu trecerea celulei în cauză sau chiar a unui întreg organism complex, din starea de ”sănătate” sau echilibru, în starea de ”boală” sau dezechilibru, ce poate conduce la echilibrul cvasi-absolut, numit ”moarte”. Când ne înțepăm, de exemplu, facem o punguță de ”puroi”, pe care îl putem elimina prin mini-chirurgie, dar care, în majoritatea cazurilor se resoarbe singur, fără intervenție din partea noastră. Formarea puroiului înseamnă trecerea particulelor sub-celulare din A în B, C, D, iar resorbirea sau dispariția puroiului înseamnă revenirea particulelor de la starea D, C, B la starea A. În general, atât la nivelul 4unei unice și simple celule vii, descompunerea acestora în sensul A, B, C, D se termină undeva, la o limită pe care o putem numi ”M”, de la cuvântul MICROZIMĂ, ce dă titlul lucrării fundamentale a lui BECHAMP (LES MICROZYMAS...), publicată la Lille, în anul 1883.

  1. Saraha5 mai 2022, 12:58

    Mi-a plăcut acest studiu.

  1. Unknown5 mai 2022, 15:06

    de aici deducem că soluția rezidă numai în noi să activăm Microzima.
    Hai Activare Microzima!

  1. Puiu Salan5 mai 2022, 15:18

    Cu mult regret vă spun că acesta este versiunea oficială a mass-mediei păpușată în întregime de mafia khazară prin care excrocul de Pasteur a denaturat descoperirile savantului Bechamp si a mințit sponsorizat de clanul rokefeller pentru a impune omenirii excrocheria medico-farmaceutica, care trebuia să vadă în microbii din rană cauza rănii și nu ajutor dat organismului pentru refacerea țesutului deteriorat. Cei de peste zece ori mai mulți microbi decât celule vii, care trăiesc în simbioză cu organismul uman, 1,5 kg ca și greutate, ajută la refacerea țesuturilor după accidente sau boli, și nu le provoacă decât cu foarte rare și mici excepții. Dar această excrocherie științifică sta la baza câștigurilor uriașe din vânzarea antibioticelor care fac mult mai mult rău decât bine. Și binele este tocmai datorită efectului placebo. Bolile omului sunt produse de denaturarea energiei vieții care e de natură subtilă și n-are nici o legătură cu chimia și cu moleculele. Moleculele ca și microbii sunt produși de organism, de farmacia cu care am fost înzestrați de Dumnezeu, de miliarde de ori mai performanta decât Pharma, pentru a repara efectele negative produse de emoții, respectiv diferite afecțiuni, și nu sunt cauza care le produce. Așa s-a ajuns în sute de ani de minciuni "științifice" să ignorăm energia subtilă a vieții numită și suflet, și să îndesam în buzunarele fără fund ale mafiei rokefeller veniturile obținute prin munca cinstită, doar pentru ameliorare iluzorie pana la sfârșitul vieții și nu pentru vindecare definitivă cum făceau vracii sau șamanii înainte de rokefeller.

Oana Popescu5 mai 2022, 12:04

Spre deosebire de A, B, C, D, ultimele particule, numite ”M” (microzime) sunt practic nemuritoare, rezistă la temperaturi de aproximativ 800 grade Celsius, se întâlnesc peste tot și se pot organiza astfel încât, pe baza lor, pot să reapară celulele vii și chiar organismele complexe din care ele au provenit cândva.
Pe bună dreptate, Béchamp a considerat că microzimele sunt un fel de ”cărămizi ale vieții”, ele explicând suficient de bine ( a crezut el atunci, după cum cred și eu, acum) cum apare ”viața”, cum apare ”boala”, cum apare ”moartea” și cum, din aceasta, reapare ”viața”.
Din motive de cu totul altă natură, în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, știința, în general, și Medicina în special, au luat-o pe calea banditismului tehnologico-masonico-satanico-diabologic, pe care mulți începem să-l intuim, dar suntem departe de a-l înțelege cu adevărat, de a ne putea apăra contra lui, etc.
Întreprinderea sau escrocheria vaccinalo-eutanasiantă este un aspect al acestei chestiuni. Între timp, problema relației dintre ”materia moartă” și ”materia vie” a devenit problema relației dintre om și mașină (sau unealtă), altfel spus dintre materie și spirit!
Pe planul cunoașterii, materia pare să se sprijine pe două valori, plusul și minusul din electricitate, valorile zero și unu sau A și B din informatică. Unii cercetători au ajuns foarte departe pe linia relației dintre Om și Unealtă sau Mașină. De exemplu, s-a înțeles foarte bine că, după ce au stat vreme de secole cuminți și la locul lor, lăsându-se dezvoltate și manipulate de om, de acum mașinile se ocupă ele de dezvoltarea și manipularea omului!
Paul EMBERSON, un antroposof din școala lui Rudolf Steiner a scris câteva foarte interesante cărți, pe această temă.
Revenind la punctul de plecare, virușii ar putea ocupa o poziție oarecare între ”D” și ”M”, fără să aducă nimic nou la cele descoperite de Béchamp,la vremea lui, sau la dezvoltările și concluziile scoțiano-elvețianului Paul EMBERSON, mort în urmă cu doi ani.
Din păcate, pe cât am înțeles eu, burebistanii lui Marius Sumedrea nu pot ieși de sub JUGUL OBELISCULUI BIBLIC, al patriarhului Avraam, primul tăiat împrejur din actualul ciclu istoric, adică primul om devenit ”unealtă” sau ”mașină”, un fel de ”cyborg”, cum spunem azi.
Merită să ne gândim la semnificația tăierii rituale împrejur, care este, probabil, ABC-ul pedofiliei, pedocidiei și tuturor deviațiilor sexuale posibile. În fond. tăierea rituală împrejur (dar numai de ziua a opta (mai exact între a 8-a și a 30, adică perioada primei pubertăți omenești) lipsește omul de glanda endocrină numită genitala internă sau interstițială, despre care cititorii cărții FREUD A MINȚIT, au aflat câte ceva. Tăierea rituală împrejur, de ziua a opta a fost și este încă tehnica folosită de la Avraam încoace, inclusiv astăzi, în mai toate maternitățile americane, englezești, sud-coreene, în curând, probabil și bucureștene.

    Saraha5 mai 2022, 13:03

    Cum se face acest ritual, este ritual sau operație chirurgicală. Ce efecte negative are ? Te rog.

    Unknown5 mai 2022, 15:05

    Semnificația tăierii rituale împrejur, care este, probabil, ABC-ul pedofiliei, pedocidiei și tuturor deviațiilor sexuale posibile. @Oana Popescu

    rituale împrejur mie mi se pare un ritual simbolic de crima ca și cum ai sugruma sau sufoca ceva, la fel ca masca care e același ritual de tăierii împrejur a aerului, o deconectare de la anumite energii mai fine, soft ale elementelor.

  1. Luc Montagnier MARELE ȘARLATAN - " DESCOPERITORUL SIDEI "

    În realitate nu vedem nici un bolnav de SIDA pe stradă și dacă boala ar fi existat,ar fi fost trecută în buletin să știi cu cine să ai legături intime și nu. Pe timpul lui Ceaușescu se dădeau imagini cu copii subnutriți din Africa - mințind că au sida.

    Maimuța verde de Zair (Chlorocebus spp.), este bine sănătoasă și nu are nici un stres.

    Pentru mine asta este însa singurul drum realist. De aceea, chit că sună ciudat și este îngrozitor pentru cei afectați, pentru mine SIDA este ceva pozitiv, în sensul că e vorba de o dogmă globală. Prima dogmă globală declarată de un guvern: HIV a fost anunțat de guvernul american în conferința de presa din 23 aprilie 1984. De aceea, când această dogmă va imploda, o va face cu o putere extraordinară, mai ales dacă se va întâmpla concomitent în toată lumea. Poate că atunci omenirea se trezește din letargie și pricepe în sfârșit că statul trebuie controlat, la fel ca oricare altă întreprindere.

    Anonim6 noiembrie 2014, 10:33

    Am și eu o întrebare... Nu vă e teama că veți fi dată în judecată, datorita prostiilor pe care le publicați? O să ajungeți să susțineți ca nici virusule hepatitei B sau C nu există. Plus că sunteți un pericol, pentru cei din jurul dvs. Numa' zic.

    FELI POPESCU21 noiembrie 2016, 19:08

    Dar dvs. nu va e teama ca veți fi dat în judecata pentru port ilegal de creier?
    Evident ca nu există absolut niciun "virus patogen". Citiți argumentele biologului Ștefan Lanka:
    http://piersicuta.blogspot.de/2013/08/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html

    Deci furnizați publicația științifică despre izolarea originara a acestor virusuri (oricare din ele!) și despre patogenitatea lor, apoi mai vorbim. Veniți cu dovezi științifice care să-l contrazică, altfel țineți-vă aburelile pt. dvs. Numa' zic și eu.

  2. Ah, iar acum, cu marea înscenare de Ebola, s-au mai trezit și alții ca nu exista dovada virusurilor patogene, după ce mi s-a publicat mie un articol și în engleza (asta ca să vă dați seama ce "pericol" mondial am devenit):
    http://drsircus.com/medicine/ebola-lie-exposed

    Imediat după mine, inspirați din analiza mea, au început și alții să pună întrebări incomode:
    https://jonrappoport.wordpress.com/2014/11/03/bombshell-scientist-finds-no-reliable-evidence-ebola-virus-ever-isolated-from-a-human-being/#comment-82218
    http://jonrappoport.wordpress.com/2014/11/03/ebola-hoax-my-foia-request-to-the-cdc/

    Și apogeul:
    http://jonrappoport.wordpress.com/2014/11/04/the-invention-of-virus-reality/

    P.S. Comentariu re-adăugat în noiembrie 2016, întrucât la re-direcționarea blogului s-au pierdut niște comentarii.

    DELIA20 noiembrie 2016, 18:20

    În anul 1993 un medic american și-a injectat sânge de la un purtător, a dovedit că nu există așa ceva. Medicul Robert Wilner, de el este vorba, a scris și o carte "Minciuna mortală".

    FELI POPESCU21 noiembrie 2016, 19:06

    Da, aici poate fi văzută conferința acestui medic excepțional, în care s-a injectat cu sânge de la un om DIAGNOSTICAT cu "HIV", lucru pe care l-a făcut de mai multe ori, de fiecare data ieșind negativ la analize!!
    https://www.youtube.com/watch?v=tQCKb1JV-4A

    Saraha6 mai 2022, 10:33

    Dacă ar exista virusul covid 19, nu crezi că s-ar trimite măcar câte o fotografie fiecărui laborator care fac analize ?

    Nu există virusul acesta pentru că nicăieri nu există nici o revistă profesională cu fotografia făcută la microscop, şi nici pe tot internetul. Afirmația este fără dubii.

    Uite aici articol greu în care se simte emoția și sufletul,

    care, numai un erou îl poate avea ! Și-a pus propria viață în pericol :

    http://feli-popescu.blogspot.com/2014/09/sida-hiv-si-frauda-virala-interviu-cu.html?m=1

    https://feli-popescu.blogspot.com/2021/04/dr-ryke-geerd-hamer-despre-inexistenta.html


      Vasile6 mai 2022, 12:03

      Articolul spune adevărul.
      Virușii sunt creați de om.
      Iată doua exemple de brevete de invenție:
      http://stiri.rol.ro/el-este-cel-care-ne-a-imbolnavit-intentionat-pe-toti-de-sida/
      https://patentimages.storage.googleapis.com/e9/00/32/2dd98822a1250e/CA2741523A1.pdf
      https://patents.google.com/patent/CA2741523A1/en si Ebola
      Covid 19 este doar un fals virus pentru a acoperi efectul radiațiilor 5G, asa cum a spus și acel fost director la Vodafone.
      Explicațiile din articol sunt clare și verificabile.

      Oana Popescu6 mai 2022, 16:11

      La povestea cu virușii, Telegram ne-ar fi putut spune ceva despre controversa științifico-polițienească din jurul virușilor. Nici eu nu știu tot, dar pe baza celor știute, de pe acest ”front” și de pe altele, pot face deducții, trage concluzii, ajunge la o opinie justificată, poate chiar justă. Prima și cea mai importantă carte, pe această temă, a apărut în State acum aproape 40 de ani. Eu am citit-o acum vreo 25 de ani în franceză. Autorul ei era un dentist american Leonard Horrovitz, khazar, bineînțeles, dar om întreg (cunosc și alții). În franceză, titlul cărți era LA GUERRE DES VIRUS (Războiul virușilor). Două volume, 7 sau 8 sute de pagini despre Fortul Dietrich, bugetul CIA pentru impunerea existenței falșilor viruși, legătura dintre vaccinarea Africanilor și a unor grupuri homosexuale de pe coasta atlantică și pacifică a Statelor, apariția sindromului imuno-deficienței numit Sida, etc. Atunci, atenția asupra acestei cărți mi-a fost atrasă de doctorița canadiană Gislaine Lanctôt și medicul Louis de Brouwer; ce conferențiau la Paris: Între timp, prin grija și banii mei, curiozitatea unui anumit DIICOT, ce voia să mă extrădeze într-o țară ”competentă”, pentru a-mi judeca opiniile și ideile, cu concursul unor cunoscuți necunoscuți, s-au publicat, după 2000, câteva cărți pe tema vaccinării și a escrocheriei vaccinale, atingându-se tangențial și chestiunea virușilor fictivi, Made in CIA... Atunci, prin 980-985 a început să se vorbească de SIDA..., lumea era speriată, mai ales homosexualii...
      Dincolo de bugetul CIA, pentru viruși, boli, arme biologice, mă interesa adevărul, care există și el, fără să fie neapărat absolut. Am ajuns la BECHAMP, i-am studiat luni de zile microzimele, am produs și produc ”carne” artificială, sarmale de microzime, despre care începe să se vorbească românește, să circule fotografii netrucate, etc.
      Ca mai toți Românii, mulți burebistani nu pot citi fără să creadă cu anticipație, de unde indigestii cerebrale, botnițe, ecloziuni intestinale, sufletești, avorturi mintale, modalități de a ejacula nu viruși ci drăcușori de-ai obeliscului peniano-avraamic.
      Cu numele ei biblic, ce amintește pe Sarai-Sara, Saraha ar merita să știe măcar ce știa Sarai, apoi Sara prima femeie instruită în tăierea împrejur, nașterea viitorului Israel către suta de ani, minuni peste minuni! În ordine normală, fără minuni, nimic nu se poate pocnind din degete, de unde vorba cu biciul ce nu se face din rahat, care apoi să pocnească. Totuși, pe Incorect Politic, prin grija Marelui Anonim se află încă o carte TĂIEREA ÎMPREJUR – COMPLOTUL TĂCERII. O găsești acolo, dragă Saraha. Apoi, mai vedem... 

      Proștii însă au nevoie de reguli, ca boul de jug, câinele de lanț și sclavul de cătușe.

    sursa:  burebista2012.blogspot.com

Foto: Viocomsa

Niciun comentariu: