Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 aprilie 2022

Raport energetic martie 2022. Cuvinte cheie: energie nouă, acțiune, Ascensiunea 2.0, (frica!?)

 
 

Raport energetic martie 2022
de Jennifer Hoffman 3 martie 2022
Bun venit în martie! Văd semne de primăvară aici și aceasta este o schimbare binevenită față de frigul iernii. Totul înflorește acum și putem și noi. Au fost câțiva ani grei și valul se întoarce. Am spus de aproape un an că viața revine la normal în martie și o susțin. Valul se întoarce și, deși există încă provocări în lume, nu trebuie să fim copleșiți, depășiți și răsturnați de ele. Lumina risipește întotdeauna întunericul, așa că continuă să strălucești.
În martie simțim schimbarea în aer. Este luna în care sărbătorim noua creștere a primăverii și sfârșitul iernii. Acest martie vine cu o explozie clară de energie nouă care devine valul care ridică toate navele, sau cel puțin pe cele care vor să fie ridicate. Dacă sunteți gata să „marșați înainte”, aceasta este luna dvs. și, dacă nu, s-ar putea să vă aflați cu o mulțime de motive să o luați în considerare. Martie este aici și această lună a cuvintelor de acțiune aduce multă acțiune.

Îmi place luna martie pentru că este singura lună care este un cuvânt de acțiune. 4 martie este data mea preferată pentru că de fiecare dată când o spun, îmi amintesc că indiferent de ce s-a întâmplat în trecut, calea de ieșire dintr-o provocare este să faci un pas către un nou început. Îmi amintesc de vechea zicală „Martie vine ca un leu” și aceasta cu siguranță face cu o explozie de lună nouă pe a doua și cu aspecte de energie puternică pentru a ne face să mergem înainte cu curaj, claritate și încredere toată luna.
Temele din martie includ conștientizarea, alinierea, acceptarea și recunoașterea. Este o lună mare de energie, dar de asta avem nevoie pentru vremuri. Dacă suntem pregătiți pentru ceva acțiune, martie o va oferi în moduri foarte mari.
Martie este o vibrație de 9 energii, numărul de finalizare și sfârșituri care ne pregătește și pentru noi începuturi. Putem rămâne blocați în finaluri privind cu dor la ceea ce nu mai face parte din viața noastră și uităm că finalurile înseamnă pur și simplu că am rămas fără drumul energetic, așa cum spun întotdeauna, în această situație.
Fiecare sfârșit precede un început, cu excepția cazului în care tragem sfârșiturile pentru că simțim pierderea mai mult decât vedem câștigul. Am avut atât de multe sfârșituri în ultimii câțiva ani, multe dintre ele însoțite de dezamăgiri că cineva s-ar putea comporta în moduri atât de neconsiderate, dar ceea ce ne-au arătat ultimii ani este ceea ce este în adevărata inimă a inimii cuiva, ceea ce simte cu adevărat și mai presus de toate, de ce se tem cel mai mult. Este greu să-i urmărești pe oameni pe care odată credeam că sunt raționali să acționeze atât de irațional, dar nu am văzut niciodată atât de multă frică promovată atâtor oameni.
Dacă vă amintiți acum câteva luni, am vorbit despre cum a început ciclul energetic pe care credeam că s-a încheiat în 2012, așa că 2021 a fost sfârșitul acelui ciclu. Și am mai spus că acum suntem în Ascensiunea 2.0, un nou ciclu de ascensiune, începând cu ianuarie 2022, când ciclul Înălțării care a început în aprilie 2003 s-a încheiat.
Energia se mișcă în cicluri și analiza timpului ciclurilor ne poate ajuta să înțelegem unde ne aflăm în acest proces și cum ne mișcăm prin el. Deoarece avem tendința de a căuta punctul final al oricărei experiențe, în special a uneia care este provocatoare, și petrecem mult timp „sperând că se va termina în curând”, ratăm oportunitățile de a recunoaște fiecare pas al progresului nostru, deoarece nu credem că s-a „terminat” încă. Cum arată exact a fi terminat? Unde ar trebui să fim și ce ar trebui să facem?
Așa cum m-ați auzit spunând de multe ori în ultimii 10 ani sau mai mult, dau vina pe oamenii care au supra-spiritualizat experiența ascensiunii și au condus mulți oameni în complezența și seninătatea credinței false că aceasta a fost o experiență făcută pentru voi și că tot ce aveau de făcut era să se gândească la fericirea ascensiunii și vor fi în țara zânelor și unicornilor, să fie maeștri manifestatori, să aibă o bogăție uriașă în mâinile lor și să trăiască o viață de grație și ușurință pentru totdeauna.
Aflați aici un sunet zgârietor. Ceea ce a creat acest lucru a fost o mulțime de oameni care stăteau și așteptau ca lucrurile să se întâmple, deoarece nu au înțeles că ascensiunea nu este un eveniment fizic, este un ciclu energetic care va avea și are ramificații și rezultate fizice. Și nu există un „sfârșit” al ascensiunii, există mișcări în noi cicluri de ascensiune așa cum am experimentat în ianuarie 2022.
Deci, dacă sunteți unul dintre acei oameni care așteaptă să se încheie ascensiunea pentru a vă putea continua viața ușoară în 5D, poate fi necesar să așteptați mult timp și probabil că nu vă va plăcea prea mult energia lunii martie, deoarece în o lună al cărei nume este atât un substantiv, cât și un cuvânt de acțiune, elementul cheie este acțiunea, alegerea și potențialele.
Înainte să ne uităm la teme, vreau să mă uit la evenimentele astro, deoarece sunt semnificative. Amintiți-vă că avem energia pătrată Saturn/Uranus în vigoare tot anul, ceea ce vedem cu provocările la adresa status-quo-ului, puterea mișcărilor oamenilor, convoaiele camionagiilor, provocarea sistemului și creșterea tot mai mare a nemulțumirii. pe măsură ce comunitatea umanității (reprezentată de Uranus) realizează că ei au fost controlați, dominați, manipulați, constrânși, subminați și înșelați de forțele corporatiste ale 3D (Saturn).
Elementul interesant este că are loc de la Uranus în Taur (un semn care se referă la îngăduință de sine și frumusețe) și Saturn în Vărsător (semnul care reprezintă 5D, comunitatea și gândirea superioară). Este o contradicție în termeni, dar totul pare astăzi a fi o contradicție unde adevărul sunt minciuni și sus este în jos, dreapta este stânga și iluzia nu este realitatea. Ne îndreptăm spre iluminare aici, câte un mic moment de trezire pe rând.
Ne apropiem, de asemenea, de conjuncția exactă Jupiter/Neptun pe 12 aprilie, un moment decisiv în călătoria noastră colectivă de ascensiune și conștientizare spirituală. Acesta este un aspect care s-a întâmplat anterior în 1856 și vine întotdeauna cu o nouă trezire spirituală. În 1856 a fost mișcarea spiritualistă, în 2022 este vorba de conștientizare energetică și suveranitate energetică. Vedeți cum pătratul Saturn/Uranus permite să aibă loc trezirea și încearcă să o prevină în același timp?
Martie are, de asemenea, o frumoasă și continuă conjuncție Marte/Venus în Capricorn, care va conjunge exact cu Pluto în Capricorn pe 4 martie și ce mărturie despre puterea oamenilor, ascensiunea colectivului și întruchiparea celui mai înalt și aspectele sinelui nostru divin și material. Acesta este adevăratul Sine/Sine, uman și divin, spiritual și material, iar în Capricorn reprezintă victoria asupra 3D și integrarea continuă a ascensiunii 3D/5D.
Acesta nu este un sfârșit, este o împuternicire - victoria.
Lupta noastră cu divinitatea și umanitatea noastră este cea care are prioritate și la o scară mai rațională, este lupta dintre masculin și feminin. Această conjuncție Marte/Venus, care este foarte apropiată până pe 19 martie, este oportunitatea noastră de a explora modul în care suntem echilibrați, întemeiați și centrați în aceste două aspecte.
Ceea ce nimeni nu vorbește cu această conjuncție, în special cu conjuncția Pluto din 4 martie, este că Marte este exaltat în Capricorn, ceea ce înseamnă că este la cea mai înaltă expresie în acest semn. Deci este foarte puternic și are o acțiune mult mai puternică, chiar și decât Pluto, care este puțin dezavantajat în acel semn.
Luna nouă din 2 martie este un impuls energetic plin de putere, cu Soarele, Luna și Jupiter în conjuncție în Pești și conjuncția Marte/Venus/Pluto în Capricorn, iar chiar între ele este o conjuncție Mercur/Saturn în Vărsător. Este o petrecere! Mercur nu primește prea multă atenție până nu devine retrograd și se încurcă cu planurile de călătorie și comunicare ale tuturor și este cea mai mică planetă, așa că tinde să fie ignorată (până când devine retro), dar guvernează și karma.
Aici avem cele două planete care guvernează karma, Saturn și Mercur, conjugate în Vărsător, semnul care guvernează 5D și energiile sale, precum și gândirea și iluminarea superioară. Este timpul să luăm niște decizii serioase cu privire la călătoria noastră karmică – ce presupune aceasta, de ce ne aflăm în ea și ce plănuim să facem în acest sens în viitor. Continuăm cu ciclurile karmice nesfârșite sau lăsăm trecutele să treacă și începem să trăim din libertatea noastră creativă 5D?
Karma ne aspiră bucuria și viața, ne răpește liniștea, liniștea sufletească și expresia deplină a energiei noastre. Karma ne ține cufundați în ciclurile nesfârșite de răzbunare, revoluție, restituire și răzbunare. Credem că ne facem treaba vindecându-i pe alții sau persecutându-i, dar aceasta este doar o altă expresie a energiei noastre karmice în căutarea izolării, recunoașterii, aprobării sau a unui nou nivel de aliniere. Când scăpăm din veselia karmică? Ori de câte ori suntem gata să ne oprim și să mergem mai departe. Vom primi această oportunitate în martie, dar numai dacă suntem gata să o profităm.
Temele martie de conștientizare, aliniere, acceptare și recunoaștere fac parte din luarea deciziilor karmice.
Conștientizarea este ceea ce ne permitem să vedem și să cunoaștem. Nu vedem ceea ce este în fața noastră, de obicei vedem ceea ce este aliniat energetic, convenabil și aliniat cu adevărul pe care ne permitem să-l cunoaștem în lumina consecințelor care însoțesc acel adevăr.
Alinierea este ceea ce suntem în acord energetic. Alertă spoiler – nu este un aspect iluminat al căii noastre de viață. Suntem mereu aliniați cu ceea ce se întâmplă în viața noastră în fiecare moment. Când suntem pregătiți pentru un nou nivel de aliniere, ne vom dori ceva nou și vom căuta. Nu este nimic special despre aliniere, deși mulți oameni predau aliniere și vă vor spune că este un nivel ridicat de creștere spirituală. Nu este. Reprezintă doar cu ce frecvența și vibrația voastră sunt în concordanță.
Acceptarea este cea mai grea provocare a noastră, așa cum am scris încă de la începutul activității mele de canalizare, în 2004. În acel moment, Arhanghelul Uriel, ghidul meu de canalizare, mi-a spus că a fost cea mai grea lecție a noastră din această viață și că avea dreptate. Este greu pentru că credem că suntem aici pentru a ne rezolva călătoria karmică cu ceilalți, pentru a-i vindeca și pentru a-i schimba atunci când de cele mai multe ori lecția ne este de învățat. Ar trebui să învățăm că trebuie să acceptăm alegerile și deciziile cuiva, indiferent cât de prost sfătuiți sau greșiți credem că sunt, pentru că aceasta este calea pe care aleg să o urmeze.
Viețile în care am fost vindecătorul martir ne-au propulsat în vieți din ce în ce mai dificile cu cineva, deoarece credem că trebuie să-i vindecăm atunci când adevărul este cu mult diferit. Lecția este că trebuie să le acceptăm alegerile și să mergem mai departe. Opusul acceptării este judecata, așa că dacă nu acceptăm alegerile cuiva, atunci le judecăm pe baza a ceea ce credem că este potrivit pentru ei și niciunul dintre noi nu are autoritatea să facă asta decât dacă avem grijă de un copil sau un tânăr copil.
Iar tema recunoașterii din martie este legată de acceptare, deoarece este despre acceptarea și acționarea în funcție de cunoaștere, să vedem ce este și să o acceptăm așa cum este, fără a simți că trebuie să o schimbăm în vreun fel. Ceea ce vedem ca fiind greșelile cuiva poate fi, și adesea este, calea vieții lui. Ceea ce vedem ca lipsa de înțelegere spirituală a cuiva poate fi cel mai puternic moment al creșterii spirituale în multele lor vieți. Recunoașterea nu este judecată, este acceptare. Este acea parte a acceptării care spune „Văd, știu și îți permit să fii așa”.
Totuși, asta nu este tot ce se întâmplă în martie, avem solstițiul pe 21 martie, care anunță prima zi de primăvară și o lună plină pe 18, aducând multă energie de împământare și vindecare pentru noi așa cum este în semnul pământului, a vindecătorului, Fecioara. De asemenea, extinde energia lunii noi de 2 martie, deoarece este, de asemenea, conectată la Pluto.
Nu m-ar surprinde să văd un eveniment de unificare globală sau un eveniment care forțează dezvăluirea adevărului să se întâmple în jurul datei de 7 martie, când Marte și Venus intră în Vărsător, aproape în același timp. Dacă vă amintiți în decembrie 2020, Jupiter și Saturn au intrat împreună în Vărsător. Ce se întâmpla în acel moment și cât de departe am ajuns de atunci? (indiciu: indiciu în melodia „nu o vom mai suporta”.)
Dacă v-ați săturat de mișcarea lentă a energiei sau simțiți că lucrurile ar trebui să se miște mai repede, martie este luna dvs., dar amintiți-vă că mai repede mergem înainte, cu atât mai repede eliberăm și înlocuim energia. Deci, dacă sunteți gata să puneți acel proces în modul hiper viteză, bine pentru dvs. Doar să nu fii surprins dacă simte că se mișcă prea repede sau scăpa de sub control uneori, deoarece calea rapidă a ascensiunii (și există una) este atât despre eliberare, cât și despre primire și să fii dispus să-ți asume riscuri mari pentru rezultate mari. . Suntem acolo acum, ești de acord?
Știați că februarie a fost cel de-al 19-lea an al meu în afaceri? Primul meu site web, articol și buletin informativ au fost postate pe 4 februarie 2004, așa că intru al 20-lea meu anul acestei călătorii cu tine. A fost lung, plin de evenimente și uneori foarte greu. Am trecut prin multe împreună și pentru cei dintre voi care mi-ați fost alături de la început, vă mulțumesc pentru angajament, încredere, loialitate și prietenie. Mi-am luat angajamentul de a fi o lumină strălucitoare în această călătorie, chiar dacă la momentul respectiv credeam că va fi doar un proces de 6 luni. Este onoarea mea profundă să fiu încă în această călătorie cu tine și, dacă tocmai mi te alături, bine ai venit în comunitatea Vieții Iluminatoare. Dacă ești aici de multă vreme, vom continua să călătorim împreună. Obținem victorii semnificative în fiecare zi și acest spectacol nu s-a încheiat încă.
Să aveți o lună grozavă
==================================================== ==================
Jennifer Hoffman
enlighteninglife.com

Niciun comentariu: