Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 decembrie 2021

Energiile lunii decembrie - 21.12.2021 Un moment de meditație mondială colectivă

 


21.12.2021 Un moment de meditație mondială colectivă!

Mai întâi despre decembrie 2021

Luna decembrie este marcată de un pătrat perfect Saturn/ Uranus, toată luna, care ne va duce în 2022. Tot la sfârșitul anului Nodurile lunare, axa destinului vor schimba semnul mutându-se în Taur/ Scorpion. Nodul Nord din Gemeni din 2020 au fost în același semn în anul 2000, așa că ne mutăm în alt ciclu energetic, unul mai Matur, mai considerat și mai experimentat. Ne amintim că pe fundal Pluton – (stăpânul morții, întunericului, dar și a regenerării) este în Capricorn dragând, curățind cea mai întunecată densitate 3D...

Nu vă faceți griji, Universul are modalități foarte creative și ingenioase de a-i lua în sarcină pe cei care insistă să perturbe Lumina și care insistă să trăiască în Întunericul lor. Pluton va fi activ în Capricorn până în 2023, deci încă 3 ani de... luptă/curățire globală.

Prin Legea Necesității absolute, materializând ce avem nevoie devenim puternici, altruiști, iubitori de bunăstare, de libertate. 

Ce vă doriți să atrageți, să vizualizați?

Bucurie, prosperitate, sănătate, putere? Adevărul, Dreptatea, Împuternicirea și Suveranitatea sunt „obiectivele” noastre. Deci, să ne bucurăm în Pace și Iubire!

Cum ne ridicăm deasupra haosului ?

...Cât timp mai credem în tradițiile, structurile pe care le simțim că au eșuat?

Temele energetice ale lunii decembrie includ activarea Triadei tale de auto-ideație, conștientizare de sine, încrederea în sine și împuternicirea de sine, adică nu faceți nimic orbește...

Rugați-vă pentru Soare, dar purtați cu voi și o umbrelă.

Asigură-te că tu ești cel care conduce mașina.

Decembrie introduce semnul infinitului 8, dar reprezintă, de asemenea bucla nesfârșită a karmei și a ciclurilor de vindecare, viețile, angajamentele (contractele) și promisiunile pe care le facem, până decidem să nu mai facem asta...

Decembrie vine cu energii puternice, transformatoare. Ne putem elibera de vechile cicluri care ne limitează Alinierea Sufletului (adicții, năravuri, dependențe), creșterea și bucuria creativității din planul 5D. Dar înainte de a sări la bord, amintiți-vă că Podul 4D este un punct de ne-întoarcere.

Scapă de fricile, depresiile vechii tale vieți. (Ex. evită știrile TV n.b.). Adeseori facem un pas înainte folosind Furia ca Unealtă de auto-mobilizare, evitând minciuna (politica), ci informându-te corect, de pildă.

Neptun din Pisces/Pești și conjuncția Jupiter/Neptun înseamnă o Trezire Spirituală masivă...

Începând cu 1 decembrie 2021, Neptun revine în mișcare „directă”, după o călătorie lungă „retro” de la sfârșitul lunii iunie. În plus, în anul 2022 va avea loc o conjuncție Jupiter/ Neptun din Pisces, care se întâmpla la 155 ani și aduce întotdeauna o Trezire Spirituală. Amintim că Neptun este în Pești din februarie 2012 și guvernează drogurile, înșelăciunea, iluzia și încarcerarea. (Teme familiare, încă de la sfârșitul anului 2019, nu-i așa?)

Eclipsa de Soare/ Lună - momente sensibile

La 4 decembrie (Luna nouă în Sagittarius) am avut Eclipsa totală de Soare la 12 grade Sagittarius/ Săgetător și se pare că, după Eclipsa de Lună din 20 noiembrie am scăpat de o perioadă grea emoțional vorbind, o perioadă dură, dificilă pentru oricine. Cei care au trecut printr-o formă de boală și apoi s-au vindecat (cum e și cazul meu n.b.) și-au crescut rezistența acumulând anticorpi, devenind mai puternici, unii mai senzitivi, și-au ridicat frecvența/ vibrația La nivel global, majoritatea oamenilor care s-au trezit au crescut frecvența colectivă.

Marele ATRACTOR (similitudini cu anul 2002)

La fel ca Eclipsa de Lună din 20 noiembrie curent, cea de Soare din 4 decembrie a oglindit-o pe una din decembrie 2002! Ce făceați atunci? Nu vedeți cumva trecutul venind înainte pentru transformare/ repetare în prezent?

Eclipsa de Soare este în conjuncție cu o mare anomalie numită Marele Atractor, conform lucrării lui Philip Sedgwick, o anomalie gravitațională, un fel de Gaură neagră atât de densă, încât poate îndoi lumina și atrage Galaxiile spre Ea, trimițând – în același timp, Fluxuri de Înaltă Frecvență. Sintetizând, este un Creator și/ sau un Distrugător al Universului nostru. Vom vedea.

Karma – e guvernată prin Legea cauzei și efectului. Generezi vânt, culegi furtună... Bine faci, culegi înzecit...

La Eclipsa din decembrie 2002, l-am avut pe Pluto împreună cu Marele Atractor și am văzut efectele acestui lucru în ultimii 19 ani. Au fost foarte multe forțe Întunecate dezlănțuite la începutul mileniului III, care se confruntă ACUM cu bumerangul numit Karma. Ce semeni aia culegi. Dar haosul face parte din ciclul Ascensiunii.

Ascensiune ce înseamnă? Nu urcăm pur și simplu în frecvențe mai înalte. Este un proces cu trei părți:

Coborâre, Transcendere și Ascensiune.

Iar în aceste trei părți sunt pași care includ dezintegrarea și haosul chiar înainte de a trece „podul de transcendere 4D”.

Decembrie cu Venus retrograd. Pătratul „stresant” Saturn-Uranus pe fundal.

Femeia războinică...

 Uranus reprezintă creativitatea, fraternitatea, libertatea, conexiunea, colaborarea.

În decembrie Venus-Yin/ feminitatea e retro și va avea o „întâlnire de Crăciun” cu Pluto transformarea/ renașterea : Femeia luptă pentru drepturi fundamentale, pentru dreptate și libertate! Saturn/Uranus induce un puternic blocaj în fundal, efectele fiind trezirea oamenilor din somnul rațiunii... (Vorba unuia dăștept! n.b.).

Era Luminii este Aici! Așa că aprindeți Lumina!

Christmass înseamnă Christul în MASE!

Vă rog să conștientizați Christul din inimă! Christul dinlăuntrul vostru! Eu SUNT!

Anul 2022 cu vibrația 6, vibrația Cerului pe Pământ, care aduce continuitatea trezirii în masă pe care am alimentat-o prin munca noastră a Purtătorilor/ Lucrătorilor întru Lumină.”

Devenim ceea ce decidem să fim.

Aveți grijă de voi. Creați-vă un destin autentic și luminos.

Repetați mental:

„Sunt ceea ce gândesc.

Îmi ridic vibrațiile.

Nu-mi este teamă de nimic.” (Elta - Universitate)

-  

Jennifer Hoffman

Editare, foto și subtitluri : (c) Viocomsa

Sursa: enlighteninglife.com

Niciun comentariu: