Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 decembrie 2021

Ce sunt Med Bed (Paturile Medicale)? Sistemul nostru medical se va baza pe bunăstare, nu pe boală...



 1.Paturile Medicale (Med Bed)

 Acestea sunt utilizate în programele spațiale secrete de 50 de ani. Ei folosesc o tehnologie pentru a vă transforma corpul la sănătatea optimă, folosind codurile originale din ADN-ul dumneavoastră. Această tehnologie a fost testată. Cu această tehnologie, societatea noastră se va concentra mai degrabă pe bunăstare decât pe boală în domeniul medical. Nu va exista niciun motiv pentru ca vreo industrie să profite de pe urma bolilor ca în prezent. Cu Med Bed, fiecare ființă umană va putea să-și restabilească liber sănătatea și să trăiască o viață sănătoasă la vârste mai înaintate decât am putut experimenta până în prezent.

  2.Tehnologia  

Această tehnologie este disponibilă de 50 de ani și este perfect sigură. Programele Spațiale Secrete l-au folosit cu succes în ultimii 50 de ani. MedBed analizează reacțiile corpului tău și comunică continuu cu subconștientul tău. Ceea ce nu este bine pentru tine nu se întâmplă. Deci, nici efectele secundare, nici supraenergizarea nu sunt posibile. Poate recodifica ADN-ul și opri vechile programe ale strămoșilor voștri. Cu o producție de energie de 12 milioane QEPP, câmpul torus ar avea o rază de peste o sută de kilometri. Funcția de scut de protecție concentrează această energie puternică asupra corpului tău și le blochează pe celelalte.

Niciodată până acum nu a fost posibil să te scufunzi în câmpul punctului zero într-un timp atât de scurt și să experimentezi atemporalitatea și neutralitatea. Yoghinii au nevoie de ore pentru a o face - cu MedBed o poți face în câteva minute.

 DISPONIBILITATE

 Finanțarea. Med Bed sunt înființate în centre specializate de vindecare. Inițial, acestea vor fi disponibile departe de sistemul actual de sănătate. Când tehnologia patului medical va fi dezvăluită, spitalele și marile farmacii vor fi eliminate treptat. Acest lucru se datorează faptului că sistemul nostru medical nu se va mai baza pe boală, ci pe bunăstare. Tehnologia va fi finanțată complet de Pălăriile Albe/Militarii Pozitivi.

 Costuri. Nu va exista nici un cost pentru utilizarea patului medical. Acestea vor fi disponibile publicului gratuit. Costul Med Bed va fi plătit de militari și Pălăriile Albe.

 Funcționare. Fiecare țară va avea un centru central pentru ca oamenii să își facă o programare. Prima programare va fi o consultație care va implica un istoric medical și un examen corporal complet. Apoi informațiile pacientului vor fi introduse într-un computer cuantic, în care computerul va decide urgența nevoilor medicale ale pacienților. Un centru din apropiere va fi programat pe baza acelei evaluări.

  Lansare. Lansare anticipată. În prezent, se anticipează că acestea vor începe la jumătatea lunii Ianuarie 2022. Acea dată se poate modifica din cauza activității militare din subteran și de la suprafață (după ce vor fi înlăturate toate forțele ostile, atât ET cât și terestre de pe planetă). Inițial, paturile medicale vor fi controlate puternic de armată pentru o perioadă de timp, astfel încât tehnologia să nu fie abuzată. Nu va exista niciun tratament preferențial din cauza statutului în societate. Toți oamenii vor fi tratați corect și paturile vor fi disponibile mai întâi pentru persoanele care au nevoie critică. Când acestea sunt lansate, va fi creată o linie telefonică națională de apelare, pentru ca oamenii să își rezerve consultația.

  Producția. Med Bed sunt replicate folosind tehnologie avansată. Se estimează că 1.000 de paturi medicale pe zi pot fi produse pentru distribuție.

  3.Personalul profesional   

Personalul medical. Med Bed sunt o tehnologie medicală avansată. La început, paturile medicale vor fi disponibile numai pentru anumite centre de vindecare și nu vor putea fi achiziționate pentru propria clinică sau acasă. La fel ca toate tehnologiile medicale avansate, este nevoie de multă pregătire pentru a utiliza tehnologia în siguranță. Este nevoie, de asemenea, de o cantitate substanțială de cunoștințe biologice, medicale și boli. Pentru cineva fără pregătire medicală, ar dura cel puțin 12 până la 18 luni de pregătire. Când sunt lansate pentru prima dată, paturile medicale vor fi folosite numai de personalul medical profesionist care a fost instruit de personal militar.

Clinicile vor fi conduse de departamentele medicale ale armatei alături de ființe binevoitoare. Cei care vor folosi paturile ca practicanți vor fi rugați să lucreze numai pe bază de invitație. Ulterior, vor exista cursuri și locuri de muncă disponibile pentru profesioniștii medicali. O persoană nu poate opera această tehnologie medicală fără pregătire medicală. De exemplu, dacă aveți un pacient cu insuficiență cardiacă sau cu răni grave în urma unui accident de mașină, trebuie să cunoașteți primul ajutor și cum să tratați pacientul înainte de a intra în patul medical. Un profesionist va trebui să știe să citească anumite anomalii pe care le detectează patul. Mulți oameni nu vor înțelege tehnologia MEDICALĂ. Aceasta nu este o tehnologie pe care cineva o poate accesa apăsând pur și simplu pe un buton pentru a o opera. Nu este deloc așa.

 Centrele. Înțeleg că inițial acestea vor fi în principalele centre împrăștiate în fiecare stat și nu vor fi disponibile pentru cumpărare. Din câte știu, aplicația ta va depinde de nevoie, de servicii deja disponibile. Vor exista oportunități pentru alte tehnologii în timp ce așteptați dacă sunt necesare.

 Instruire. Va exista un program de antrenament fie pentru paturile medicale, fie pentru cea mai mică tehnologie disponibilă pentru cei care nu au fost îndoctrinați la o universitate. Este posibil să existe o cantitate insuficientă de medici, deoarece mulți dintre ei vor fi acuzați de crime împotriva umanității. Practic, lucrătorii din domeniul sănătății sau oamenii cu cunoștințe medicale care au cu adevărat o vibrație mai mare vor fi abordați mai întâi. Inițial, profesioniștii medicali vor fi selectați numai pe bază de invitație. Oamenii vor fi instruiți în toate tipurile de paturi medicale, deoarece fiecare centru va avea mai multe tipuri de paturi. Fiecare membru al personalului va trebui să fie instruit pentru a opera paturile medicale.

 Fără costuri pentru instruire. Militarii și ființele binevoitoare vor asigura antrenamentul. Nu există niciun cost pentru formare inițial. Tipul de formare va fi relevant pentru mediul dumneavoastră individual. De exemplu, o asistentă medicală va necesita mai multă pregătire decât un chirurg cerebral.

   4.Echipa

 Dacă doriți să aveți un centru Med Bed, veți avea nevoie de șase săli de operație și șapte paturi medicale; două într-una dintre camerele care ar trebui să fie foarte mari. Va trebui să existe o cameră de pre-procedură și o cameră de recuperare. Ambele cu aproximativ 30 de paturi fiecare. De asemenea, o sală de noapte cu aproximativ 27 de camere, fiecare cu patru paturi. De asemenea, ar trebui să existe aproximativ 15 până la 20 de consilieri plus orice alt personal holistic. De asemenea, aveți nevoie de personal de sprijin, cum ar fi recepționeri, personal de la cantină, curățenie, personal la spălătorie, gardieni, etc. Apoi vin medicii și tehnicienii care vor opera paturile. În plus, veți avea nevoie de multe asistente pentru îngrijirea pre și post. Este o sarcină enormă, motiv pentru care de ceva timp, Med Beds va fi controlat de armată și de Alianță.

  5.Pregătirea tratamentului și așteptările

Numirea inițială. Procedurile durează de la câteva minute la 15 ore, în funcție de ceea ce aveți de făcut. Deci, atunci când suni la centrul tău național, ei vor stabili consultarea inițială cu centrul de lângă tine. Când ajungeți la ședința de consultație, personalul medical va merge să vă revizuiască istoricul medical. La acea sesiune, veți avea o scanare completă a corpului purtând de obicei un tip de halat de spital care durează doar câteva minute. Apoi vor discuta rezultatele scanării și detaliile rezultatelor dvs. Veți discuta despre ceea ce doriți să faceți și acele informații vor fi introduse în computer. Apoi computerul va decide unde veți fi plasat pe listă și veți fi anunțat despre data, ora și locul tratamentului.

 În ziua tratamentului, când ajungeți, vi se va cere să vă schimbați într-un halat și vi se va administra un sedativ ușor. Apoi, când te vei urca pe pat, va fi eliberat un gaz de adormit. Acest gaz vă va ține adormit pe toată durata tratamentului. Când tratamentul este complet, veți fi mutat în zona de recuperare și va vedea profesioniști medicali. De asemenea, puteți fi consultat de consilieri, în funcție de tipul de procedură pe care ați experimentat-o.

 Sesiuni. Majoritatea problemelor vor fi vindecate cu o singură vizită. Cazurile mai complexe pot necesita până la 3 ședințe.

 Pregătirea pentru o Sesiune. Toată lumea primește un sedativ înainte de a merge în pat, apoi va fi adormit pe durata tratamentului, fie că este de câteva minute sau de 15 ore. Claustrofobia nu este o problemă.

6.Prioritate

 Cei nevaccinati vor avea prioritate fata de cei vaccinati. Persoanele care au suferit reacții adverse în urma injectării de bunăvoie cu otravă în corpul lor din vaccinurile covid vor fi tratate după cei care nu s-au vaccinat. De ceva timp sunt disponibile tone de informații cu privire la potențialele pericole ale vaccinurilor. Toată lumea a putut să-și facă temele și să învețe despre potențialul lor rău. Cei care s-au născut cu boli severe și au boli cu alte probleme medicale, vor accesa mai întâi Med Bed. Toată lumea a avut de ales dacă să facă sau nu vaccinul. Riscurile erau disponibile pentru ca fiecare să aleagă singur. Chiar dacă vor exista priorități pentru cei nevaccinați, se anticipează că toate persoanele care au nevoie de tratament vor fi tratate prompt. Nu este nevoie de îngrijorare cu privire la a fi tratat într-un pat medical.

  7. Cei fără adăpost

Vor exista echipe umanitare care vor ajunge la persoanele fără adăpost pentru tratament. Nimeni nu este lăsat în urmă.

  8.Așteptări

 Va trebui, de asemenea, să realizați, că cu Nesara/ Gesara lumea se va schimba față de așa cum o vedem acum. Nu vor exista oameni fără adăpost, stăpâni, sărăcie, suferință sau foame. TOTUL se va schimba.

   9. ABILITĂȚI DE TRATAMENT

   1. Beneficii pentru sănătate. Paturile Med pot corecta problemele medicale ale pacientului pentru a restabili corpul unei persoane la starea optimă.

  2. Creșterea de Organe. Paturile pot înlocui sau crește membre și organe.

  3. Oase noi și vindecare. Pentru cei care au o proteză, proteza va fi îndepărtată de pat și dizolvată astfel încât să se poată realiza o vindecare benefică a oaselor.

  4. Intervenție chirurgicală. Operațiile în paturile medicale vor da rezultate imediate. De exemplu, un jucător de baseball care are nevoie de o intervenție chirurgicală poate intra într-un pat medical și poate fi gata să joace foarte curând după tratament. De fapt, ei vor fi gata să joace înainte să se trezească și să iasă din patul Med.

  5. Daunele vaccinurilor. Paturile pot inversa daunele cauzate de vaccinuri, cu toate acestea cei care sunt nevaccinați și au leziuni naturale, leziunile lor vor fi o prioritate.

  6. Pacienții cu boli de inimă. Paturile Med vindecă probleme cardiace de toate tipurile.

  7. Dependențe. Da. Dependența poate fi vindecată. Dar oamenii vor trebui totuși să lucreze la motivul pentru care au devenit dependenți în primul rând.

  8. Dizolvarea pieselor adăugate chirurgical. Paturile vor dizolva orice bucăți adăugate chirurgical și vor repara deteriorarea, readucerea corpului la starea sănătoasă de dinainte de a începe problemele.

  9. Chimioterapie. Patul Med nu numai că vindecă daunele cauzate de chimio, dar readuce organismul la sănătate completă, îndepărtând toate excrescențele celulare anormale.

  10. Alergii. Alergiile vor fi eliminate.

  11. Stomatologie. Toate problemele dentare vor fi reparate. Și dinții se vor regenera, dacă este necesar.

  12. Excesul de greutate. Da. Puteți reveni la greutatea ideală.

  13. Vedere și auz. Da. Vederea și auzul dumneavoastră pot reveni la starea optimă. Cataracta poate fi, de asemenea, corectată.

  14. Cicatrici. Cicatricile vor fi reparate și vor dispărea.

  15. Schizofrenie. Problemele mentale pot fi reparate.

  16. Autismul. Copiii cu autism pot fi ajutați spre vindecare.

  17. Orto. Vor fi tratate și problemele ortopedice, cum ar fi ajustarea oaselor și corecția osoasă.

  18. Depresie. DEPRESIA va

 fi ajutată treptat. În cele din urmă, o persoană va trebui să facă față traumei într-un mod pozitiv. Vor exista mulți consilieri pregătiți spiritual, atât umani, cât și non-umani, pentru a ajuta pe oricine cu depresia.

  19. Îmbunătățiri. Med Beds poate face pe cineva mai empatic, inteligent, etc. Pot fi învățate/descărcate și limbi suplimentare. Cu toate acestea, este important să aveți un motiv pentru a utiliza îmbunătățirile pe care le solicitați pentru descărcare. De exemplu, nu ar exista un motiv pentru a descărca toate limbile de pe această planetă dacă nu intenționați să le folosiți. Și o mare parte a experienței de pe această planetă este procesul de învățare a cunoștințelor de care aveți nevoie.

  20. Sănătate perfectă. Paturile vă vor reda corpul la o sănătate optimă.

  21. Vindecă mintea. Când vindeci mintea, vindeci corpul.

  22. Vitalitate. Paturile Med readuc indivizii la o sănătate optimă. Dacă ai 80 de ani, de exemplu, vei avea cea mai bună sănătate pentru 80 de ani. Asta nu înseamnă că vei fi la fel de agil și în formă ca și cum ai avea 30 de ani. Regresarea în vârstă este posibilă pentru a-ți prelungi viața. Nu toată lumea va fi aprobată pentru regresia în vârstă. Nu este ceva care este luat cu ușurință. Aceasta va fi aprobată în scopurile potrivite.

  23. Probleme de la naștere. Paturile pot corecta probleme care au apărut chiar și la naștere.

  24. ADN. Med Beds va inversa expresiile genetice care sunt dezactivate, cum ar fi MTHFR, dominanța estrogenului și problemele de metilare cu detoxifierea și curățarea ADN-ului.


 Modificări fizice suplimentare

  Păr. Puteți schimba culoarea părului și creșterea părului.

  Ochii. Îți poți schimba culoarea ochilor. Problemele de vedere și de ochi pot fi, de asemenea, reparate.

  Înălțimea. Cu toate acestea, înălțimea dumneavoastră poate fi schimbată, numai în circumstanțe extreme.

  Genul (Sexul). Paturile Med pot schimba genul înapoi la genul original, dacă doriți.

  Amintiri. Toate amintirile vor reveni dacă ar fi delicate.

  Tatuajele. Med Beds pot elimina tatuajele.

  Dinții. Dinții pot fi îndreptați și recrește.

  Fumatul. Paturile Med pot anula daunele cauzate de ani de fumat.

  Cunoștințe. Descărcările de informații sunt posibile. Orice informație poate fi descărcată în creier, inclusiv în alte limbi. Cu toate acestea, o parte a experienței umane este dobândirea de cunoștințe.

    Traume mentale  

Ce este exclus? Traumele mentale și emoționale nu vor fi reparate. Tehnologia poate suprima amintirile, dar la un moment dat, va trebui să faceți față traumei.

Ascensiunea. Se pare că Patul Med fixează doar corpul fizic, dar problemele emoționale și mentale sunt ceva la care fiecare persoană va trebui să lucreze singur. Evident, lucrul la aceste probleme este ceea ce face ca un individ să-și ridice vibrația. Deci, poate, a avea o mașină care să facă asta ar împiedica procesul de ascensiune al persoanei. Acesta ar putea fi motivul pentru care Patul Med rămâne concentrat doar pe vindecarea corpului fizic.

   Calendarul tratamentului  

MAX de trei ori. În acest moment, singurul lucru pe care paturile nu îl pot face este să regreseze în vârstă pe cineva de mai mult de trei ori, deoarece celulele creierului nu sunt grozave pentru mai mult de două regresii.

Convingerile. Unii oameni par să creadă că vindecarea trebuie să implice voința noastră și toate dificultățile pe care le implică. Ei pot crede că trebuie să reziste vindecării miraculoase. Este alegerea fiecăruia să creadă astfel de lucruri și trebuie să le respectăm convingerile.

Liberul arbitru. Fiecare persoană are liber arbitru. Pentru cei care gândesc negativ, s-ar putea să părăsească o sesiune Med Bed și până a doua zi să fie așa cum erau înainte de Med Bed datorită gândirii lor. Unii oameni se bucură de problemele și durerea lor. Med Beds și noul pământ nu sunt aici pentru a schimba oamenii așa cum preferați să fie. Această tehnologie este aici pentru a ajuta sănătatea și vitalitatea fizică. Este alegerea fiecărui suflet să gândească, să simtă și să se comporte într-un anumit fel pentru ca acel suflet să experimenteze acea viață particulară și este împotriva legii universale să interfereze cu acea alegere a experienței.

    Regresia vârstei  

 Programul spațial secret nu a perfecționat tehnologia pentru a face față efectelor asupra creierului ale regresiei în vârstă. Regresia în vârstă este un proces foarte diferit de vindecare. Tehnologia funcționează diferit în regresia vârstei față de vindecare. În prezent, dacă îmbătrânești și regresezi mai mult de trei ori, demența, țesutul cicatricial, problemele neurologice și motorii devin mai probabile.

 Limitele regresiei în vârstă. Poți fi regresat în vârstă de două ori în siguranță. A treia oară, celulele creierului încep să moară.

   Animale de companie  

 Paturile funcționează și pentru animalele de companie. Asta include toate animalele. Câini, pisici, cai și orice creatură vie, de altfel. Toate animalele pot beneficia de tehnologia Med Bed.

   Stilul de viață

 Oamenii pot avea nevoie de o anumită educație despre cum să mențină un stil de viață sănătos, astfel încât să nu fie dependenți de tehnologie. Este ca și cum dacă ai un tratament și apoi continui să te întorci și să faci toate lucrurile pe care le-ai făcut, rezultatele tale pot începe să se estompeze. Și da, va trebui să existe alegeri mai bune pentru stilul de viață în cele mai multe cazuri.

Durata de viață. Nu poți alege să trăiești pentru totdeauna. Puteți regresa de cel mult trei ori după ce celulele creierului încep să moară. Apoi ai nevoie de un transfer de suflet pentru a continua.

Mai mult de 100 de ani. Da. Vei putea trăi mai mult de 100 de ani și vei fi sănătos. De fapt, va fi posibil ca oamenii să poată trăi mai mult de 200 de ani.

 Frecvența. Tiparele de frecvență și energie accesează ADN-ul și modul în care acesta se organizează geometric. ADN-ul însuși este o antenă, care atrage frecvențele/energiile din Sursa (câmpul) primordială. Prin urmare, fiecare persoană este specifică în expresia sa personală a Sursei și chiar și aspectul fizic este o expresie a aspectului său individual.

  A fi deschis pentru a primi binecuvântările este VITAL.

FDA nu trebuie să aprobe această tehnologie. FDA va fi închisă. NU sunt pentru umanitate.

Uz casnic. Paturile Med nu vor putea fi achiziționate pentru o perioadă de timp după lansarea inițială. În ceea ce privește costul, nu există niciun cuvânt despre această problemă.

Prosperitate și abundență pentru toți. Așteptați-vă ca omenirea să aibă sănătate, prosperitate și abundență în viitorul apropiat. Paturile Med fac parte din această prosperitate.

 Sursa: https://operationdisclosureofficial.com/

sursa: burebista2012.blogspot.com 



Niciun comentariu: