Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 iunie 2021

Cum s-a ajuns la falsa pandemie. Cauzele



Adevărul eliberează

Cum s-a ajuns la falsa pandemie. Cauzele

 

Secolul XIX. Medicina alopată tratează efectele, nu cauza. Pasteur a fost un escroc.  Pasteurizarea este o formă mascată de genocid. Au murit mai mulți oameni decât în cele două războaie mondiale la un loc. Escrocheria lui Pasteur a permis apariția vaccinurilor. Pasteur a popularizat "pasteurizarea" un genocid alimentar, deoarece prin fierbere se pierd vitamine, enzime utile nutriției, digestiei, regenerării celulei....

 

Secolul XX. Diabolicul Rockefeller și medicamente din petrol

John D. Rockefeller e considerat fondatorul industriei farmaceutice și pe seama lui se pune faptul că erorile medicale sunt a treia cauză de mortalitate în America.

John D. Rockefeller devine cel mai mare mogul petrolier al Americii. Pas cu pas mogulul american a preluat aproape simultan controlul mass-mediei și controlul medicinei în America.

Rockefeller a ordonat armatei lui de propagandiști să inverseze realitatea. Medicamentele din petrol, se știe că dau dependență. Leacuri folosite de mii de ani au fost trecute la medicina „alternativă”. În timp ce medicamentele din petrol care dau un grad mare de dependență au fost declarate „standardul de aur”.

Politică. Următorul pas al lui John D. Rockefeller: a cumpărat compania farmaceutică germană care producea chimicale pentru Adolf Hitler. Și-a sporit influența politică presând congresul SUA să declare modalitățile naturale de vindecare ca fiind „înșelăciuni neștiințifice”.

Controlul AMA. Asociația Medicală Americană a fost preluată prin oferta masivă de granturi către universități de top din SUA, acestea urmând să predea numai lucrurile aprobate de ei. Astfel încât orice mențiune despre puterile vindecătoare ale plantelor au fost șterse din majoritatea manualelor de medicină.

Doctori și profesori universitari care au obiectat față de planul lui Rockfeller au fost linșați mediatic, scoși din AMA, li s-au retras dreptul de a profesa, unii au fost arestați și băgați la pușcărie.

Când au început să apară dovezi că medicamentele din petrol produc cancer, Rockefeller a înființat Asociația Americană a Cancerului, prin care a suprimat, șters această informație.

Viața omului este o afacere cu profit. Șefii companiilor „scapă” prin amenzile care intră în costul afacerii..

Astăzi, nimeni nu-și asumă responsabilitatea pentru produsele cu efecte secundare precum vaccinurile anti-co-vid ! De ce oare?

Gates, Bill a declarat: „Dacă ne facem bine treaba putem să reducem populația cu 10-15 %...”

Mulțumită mogulului D. Rockefeller, firme ca BioNTech, Sanofi, Johnson & Johnson, Moderna (Mode-ARN !) au o influență globală asupra vieții oamenilor. Deoarece au atât de mulți bani încât mituiesc Institutul Național de Sănătate (Sic!) și pe cei de la FDA – Agenția Federală a Medicamentelor, mituiesc toți cei implicați, ziarele, asociațiile profesionale, universitățile...

 

Secolul XXI. Organizația Mondială a Sănătății

Tedros: „Vor fi multe cadavre... dacă nu suntem cuminți...”

OMS organizație teroristă condusă de un terorist ne-medic, Tedros Adhanon Gebreyesus - un etiopian fără pregătire de specialitate, deși a fost Ministru al Sănătății în Etiopia perioadă în care a fost acuzat că a mușamalizat trei (3 !?) epidemii de holeră. Înainte de a fi numit director general al OMS, Tedros a fost un membru de rang înalt al organizației „Frontul de eliberare populară TiGrey”, un grup politic brutal și corupt, responsabil de crime împotriva umanității (inclusiv bombardamente, răpiri, acte de  tortură și omoruri).

A fost susținut financiar de fundația Clinton, de Bill și Melinda Gates, de Anthony Fauci și de Partidul Comunist Chinez.

Foarte important: TRUMP și-a retras sponsorizarea pentru OMS la începutul anului 2020.

 

Secolul XX. Rusia lui Lenin a fost prima țară care a scos un vaccin pe piață. Lenin  era un patriot.

Răceala. Corpul uman elimina celule moarte permanent, cu doua maxime primăvara și toamna, astfel apare reacția febrilă. Răceala apare când se schimbă mucozitățile, iar corpul se purifică natural.

 

Secolul XXI. Dependența indusă de tehnologie. Smartphone laptop, TV. Tehnologia 5G. Este dovedit că 5G provoacă perturbări ale circulației sanguine (tromboze, cheaguri), iar acest adevăr este ocultat. Stropirea cu chem-trails provoacă îmbolnăviri. Biocidul cu care suntem stropiți noaptea din aer și de la sol afectează circulația sanguină. Gazul Sarin este și el prezent pe acolo... Provoacă tromboze pulmonare.

Apoi „cireașa de pe tortul” medicinei actuale: Falsul test PCR contribuie la diseminarea minciunii..."

Fondurile Big Pharma se ridică la 57 billion dollars/ year. Traduceți dvs. vă rog !

Cu Drag Celor Treziți!

În Pace și Iubire !


Editare și foto: Viocomsa (c)

Niciun comentariu: