Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 iunie 2020

Rugăciunea ca instrument de manifestare

Religie - Ne răspunde Dumnezeu la rugăciuni? | EveryStudent.ro

Rugăciunea este instrumentul cel mai puternic de manifestare, dar e unul pe care mulți îl asociază cu religia și lipsa controlului energetic. Apelați la rugăciune atunci când aveți nevoie disperată de un miracol și sperați că Sursa (divinitatea, Dumnezeu) va auzi și va răspunde.

Rugăciunea nu este o listă de dorințe sau o pledoarie de ajutor, este un instrument puternic, care trebuie folosit cu claritate, intenție și credință.

Crează un container puternic pentru manifestarea credinței voastre, care este susținut de credința voastră în parteneriatul co-creativ cu Sursa și cu propria moștenire divină, suverană.

Claritatea în rugăciune e importantă, deoarece trebuie să fiți clar în ceea ce creați, deoarece vă ajută să vă aliniați la energia care o va manifesta. Prea adesea, rugăciunea e folosită ca o listă de dorințe cu speranța că Universul vă va găsi demni și merituoși pentru ceea ce este pe lista dvs. sau vă va binecuvânta, cu exact ceea ce vă doriți, fără participarea voastră.

Rugăciunea este un instrument energetic care gestionează fluxul de energie și trebuie să te rogi de la un punct de PUTERE, nu de slăbiciune sau disperare, să folosești rugăciunea în cel mai bun context creativ.

Intenția este o componentă a procesului de rugăciune, deoarece e recipientul de energie pentru rezultatul său. Nu poți cere Universului să vă manifeste Voința în numele vostru și sperând că vă place rezultatul. Conștientizarea puterii voastre e stabilită prin intenția voastră, așa cum vă concentrați energia spre vindecare/ manifestare. Care este intenția voastră pentru rugăciunea voastră.

Credința și încrederea în capacitatea dvs. de a co-crea rezultatele dvs. este un aspect al rugăciunii.

Cei cărora li se răspunde rugăciunilor nu sunt norocoși sau speciali, ei sunt dedicați rezultatelor lor și au credință și încredere în propria lor putere.

Trebuie să aveți CREDINȚĂ și ÎNCREDERE în conexiunea sursă, dar sursa nu vă poate depăși frica și îndoiala dacă le aveți.

Aveți credință în divinitatea voastră pentru că prin intermediul parteneriatului dintre divin și material, energia se mișcă în căi minore (subtile). Folosește rugăciunea în fiecare zi. N-o rezervați pentru ocazii speciale, nu numai la ocazii speciale, utilizând-o numai când vă simțiți,  provocați sau neputincioși, folosind-o pentru că nu doriți „să pierdeți timpul cu Sursa”.

Rugăciunea te conectează la Sursă într-un mod puternic și te conectează și la divinitatea ta, astfel încât să lucrezi prin Duhul în tot ceea ce faci. (Rugăciunea este o afirmație. N.m.)

Timpul petrecut în rugăciune vă recunoaște scopul, misiunea, divinitatea și puterea. E timpul să comunicați cu Sursa, să vă asigurați că sunteți aliniat scopului dvs. și să obțineți ajutor cu privire la fiecare problemă...

Prin rugăciune permiteți sufletului să vă ghideze și să vă dea claritate în toate domeniile vieții.

În rugăciune nu există teamă pentru că vorbești cu Sursa iubirii necondiționate, care nu știe teama. Timpul petrecut în rugăciune vă amintește de cine sunteți și că nu sunteți niciodată SINGURI. Când te rogi să-ți amintești că cuvintele tale au PUTERE. Comunicând cu Sursa ești la fel de minunat și de puternic ca orice altă ființă din Univers.

Puteți cere ajutor, ajutorul să vă ajute în misiunea în lucrarea voastră.

! Important: Când cereți îndrumare, nu recunoașteți că sunteți slabi, luați situația la un nivel superior, astfel încât să poată fi rezolvată în conformitate cu BINELE vostru cel mai înalt și cu binele TUTUROR.

Răspunsurile nu vin imediat, ci urmăriți-le prin semne. Ele vor fi acolo.

Timpul petrecut în rugăciune intenționată e important deoarece trebuie să vă amintiți cine sunteți, dacă trebuie să faceți lucrarea pe care ați venit aici să o faceți. Mulți dintre voi sunteți confuzi și înspăimântați de schimbările de schimbările care se întâmplă în viața voastră și în lume.

Totul este în ordine divină. (Totul este bine).

Rugăciunea e recunoașterea puterii Duhului și IUBIREA NECONDIȚIONATĂ. Prin Rugăciune răspândești lumina în Lume.

De fiecare dată când îți deschizi inima și Spiritul pentru a comunica cu Sursa este o Rugăciune.

Rugați-vă pentru pace, IUBIRE necondiționată și bucurie, vedeți-o, vizualizați-o ca fiind adevărată și veți aduce acea energie lumii și tuturor celor din ea.

ARHANGHELUL URIEL prin Jennifer Hoffman

Sursa: enlighteninglife.com;

foto: everystudent.ro

 


Niciun comentariu: