Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 mai 2020

O Părere astrologică. Stelium în Capricorn. Efectul coronavirus: Noua dictatură!?


Covid, Corona, Coronavirus, Virus
Dacă mi s-ar fi cerut să programez declanșarea unei isterii în masă aș fi ales exact aceste configurații astrale din anul 2020 cu steliumul de planete din semnul Capricornului: Jupiter, Saturn, Pluto plus Nodul Sud. Cu vârf de intensitate 16 februarie – 30 martie, cu Marte în Capricorn exaltat, războinic, paranoic. Dar Calendarul corona-virusului are două termene scadente: 30 martie 2020, după cum tocmai am menționat, când e de așteptat ca autoritățile să semene mai puțină panică în jurul populației și 5 mai 2020 când Nodul Sud pleacă din Capricorn și ia cu el comportamentul abuziv al factorilor de putere. (În România a fost invers...)
Un medic de renume a avertizat că dacă nu ne potolim cu intoxicarea cu informații bazate pe frică, vom ajunge să trăim într-un stat polițienesc. Prea târziu pentru asta, pentru că deja zis și făcut. (Trăim un fel de arest la domiciliu!)
Revenim la planetele din Capricorn și la ”noul virus”, care nu face altceva decât să legitimeze o NOUĂ DICTATURĂ – o amenințare biologică apărută misterios „din senin” începe să producă victime umane.
Situația e scăpată de sub control și aria de răspândire se generalizează;
Organizațiile internaționale declară pandemie;
Instituțiile fiecărui stat capătă puteri extinse;
Drepturile și libertățile cetățenilor sunt limitate;
Apar sancțiunile și frica de pedeapsă;
Crește panica, oamenii se învrăjbesc (o altă manipulare) și se denunță pentru încălcarea regulilor;
Puterea devine absolută, iar oamenii nu respiră și nu se mișcă fără a fi controlați. (Drepturi fundamentale încălcate. Foarte grav! n.m.)
Covid19 marchează întoarcerea la TOTALITARISM. Ne întoarce în „1984” al lui George Orwell, Big Brother vede tot, știe tot, sancționează tot. Absurdul și nepăsarea din scriitura lui Kafka bântuie pe străzi. Oamenii care se tem unii de alții, care nu mai dau mâna, care se suspectează. Oameni care nu mai sunt oameni. Suspiciunea, îndoiala și incertitudinea sunt stările care alimentează adevăratul dușman: FRICA.
Comportamentul de consum al celor  ce fac provizii și stocări, arată nu doar spiritul de turmă spălată pe creier, ci și natura umană dezorganizată, redusă la stadiul involuat de animal de pradă.
Coronavirus, Virus, Mască, Timbru, China
Două comentarii.
Două comentarii astrologice sunt de făcut:
Unu. Suntem în plină ciclicitate, odată la 33-36 de ani Saturn se ia de mână cu Pluton. Ultima dată în 1983, conjuncția Saturn-Pluton generaliza lupta împotriva virusului HIV. SIDA devenea pericolul mondial în materie de îmbolnăvire. Dar SIDA s-a demonstrat a fi o boală care slăbește sistemul imunitar și se mulează pe alte slăbiciuni, ca și covid19. Plus că sunt atâția pacienți vindecați de coronavirus, în fapt o viroză nemaiîntâlnită până acum, letală prin ea însăși doar pentru cei ce suferă deja de alte afecțiuni, au o imunitate slabă sau o vârstă înaintată.
Doi. La 12-13 ani are loc conjuncția Jupiter-Pluton, care se întâmplă și în 2020. Jupiter răspunde de expansiune și creștere, iar Pluton răspunde de tot ce se micșorează și moare. Conjuncția se tălmăcește: „Ceea ce e mic devine mare, iar ceea ce este mare devine mic”. Iată cum un pericol de talie mică pare că amenință toată civilizația umană și iată cum același virus îi face vulnerabili pe toți oamenii indiferent de statut. În 30 martie, Marte a intrat în Vărsător, acolo unde dă de Saturn. Căci între 22 martie și 1 iulie Saturn pleacă din Capricorn și vizitează într-un turneu zodia Vărsătorului. Abia atunci ne vom lămuri despre ce este în spatele acestui virus. Căci iată cum ceva mic nivelează, egalizează și îi condamnă la unitate pe toți oamenii.
(Ne-am lămurit, deja.)
În sfârșit, nimeni mai presus de Dumnezeu!
Puterea îi face pe atâția mai presus de legile oamenilor! Dar în fața suferinței, a morții și a dreptății divine suntem toți egali. Desigur cei ce au putere asupra noastră în aceste zile cred contrariul, liderii de instituții, polițiștii, paznicii devin „dumnezei” coborâți pe Pământ… Dar scurtă le va fi mărirea.
Pentru că cei corecți, cinstiți și vrednici mai repede ajung sus, mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei ce au călcat pe alții ori și-au folosit influența să se pregătească.
Nu pot pierde decât cei ce au ce să piardă, se agață de privilegiile, beneficiile lor (posturi politice, pensii nemeritate). Cei ce se au pe ei înșiși și știu cine sunt, indiferent de ce au nu se pot pierde.
Frica de a pierde are în spate frica de a nu merita ce ai. De aici corecțiile karmice: Viața redevine sistem meritoriu, nu sistem de interese (ascunse) umane…

Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.com

Niciun comentariu: