Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 martie 2020

Raport energetic martie 2020



Martie se deschide cu un Mercur retro (cu perioada de umbră până în 23 martie) care poate funcționa sub forma unor amintiri puternice, părțile uitate ale puterii noastre divine și armonie congruentă. Anumite lucruri nu sunt doar pentru binele nostru cel mai înalt, deoarece nu sunt aliniate la cele mai înalte intenții și potențial. De pildă trebuie să învățăm, să-i lăsăm pe cei care pleacă...
Libertatea este un cuvânt cheie pentru martie. Încercăm să ne desprindem de lanțurile care ne leagă și restricționează.
Ce fel de libertate e importantă pentru tine?
Cum ești angajat în propria ta libertate?
De ce vrei să fi liber?
Tranziția este o altă temă pentru martie. Este o lună bună pentru a lua măsuri inspirate, astfel încât facem o tranziție pe podul 4D de la 3D la 5D și asta se întâmplă cu un simplu PAS la un moment dat.
În mod tradițional în martie se spune că „intră ca un leu și iese ca un miel!”. Acest lucru se referă la vremea mai caldă de primăvară din a doua jumătate a lunii. Energiile sunt puternice, legate de pământ, dar nu ca tulburările, furtunile din ianuarie/ februarie... S-a reflectat asta în viața ta? Amintește-ți că Leo e cunoscut ca simbol al curajului, al forței al, loialității, demnității și este „regele junglei”.
Cât de mare este urletul tău? Cu toții ne dorim schimbări, transformări, ne uităm la transformarea totală a noastră, a vieții noastre, a potențialului și a misiunilor noastre sufletești. Schimbarea nu e același lucru cu transformarea. Îți poți schimba numele, dar ai fi totuși aceeași persoană cu nume diferit, de care nimeni nu ar fi conștient, dacă nu te cunoștea cineva înainte.
După ce suntem dispuși să ne lăsăm misiunile noastre de Portal Keeper, să ieșim din ciclurile karmice, să ne lăsăm de roluri precum Vindecătorul Martir, trebuie să schimbăm modul în care facem totul, deoarece întreaga noastră perspectivă energetică suferă o transformare.
În loc să fim „sluga altora”, în slujirea altora, suntem de servici ca sursă de inspirație și potențial, în loc să ținem lumina pentru alții să îi lăsăm să își găsească drumul către noi din reflectarea strălucirii noastre. În loc să ne amânăm bucuria, așteptând ca toată lumea să fie în trenul de ascensiune îi lăsăm pe ceilalți să își dea seama cum să-și cumpere propriul bilet.
Toate acestea se întâmplă când schimbarea face parte dintr-o călătorie mai mare de transformare, iar tranziția este PUNTEA dintr-o parte în alta.  Trecem podul la pas, chiar și cu cele mai puternice intenții podul 4D care ne duce de la 3D la 5D este o tranziție.

Ai grijă de tine!
În 4 martie Venus intră în Taur, semnul său de guvernare, de domiciliu. Îngrijește-ți steroizii. Folosește-ți timpul pentru a  te odihni, pentru unele tratamente de înfrumusețare – o zi la Spa, a-ți reînnoi garderoba, a-ți amenaja sanctuarul privat – dormitorul, a te alimenta sănătos.
Trebuie să ne simțim și să arătăm cât mai bine atât din interior cât și din exterior.
Apoi la 19/20 martie avem echinocțiul de primăvară, când Soarele termină ciclul anual și reintrăm în Berbec – zero grade, un punct puternic din Zodiac. Anul acesta primește un pumn puternic de la Saturn 29 grade în Capricorn, care se pregătește să intre în Vărsător.
Ciclul lui Saturn durează 29 de ani, care ne duce înapoi în februarie 1991, când Saturn a fost anterior în Vărsător. Și Marte intră în Vărsător pe 31 martie – cineva e pregătit pentru o combinație Saturn-Marte? Ciclurile lui Saturn sunt adesea cele mai mari provocări ale vieții noastre la fiecare 29 de ani. Mai știți ce s-a întâmplat în 1991 care se reflectă în viața ta de acum?
Nu uităm de conjuncția dură Saturn/Pluton, iar acest lucru aduce la suprafață o mare parte din temerile, durerile și traumele noastre pentru curățare și rezolvare.
Mercur retrograd în umbră până pe 23 martie: verificați repetat unele informații. Nu sunt benefice, indicate contractele noi, alocați un timp suplimentar călătoriilor, vei lucra mai târziu să refaci restartezi greșelile...
Luna Plină de pe 9 martie scoate în evidență Vindecătorul martirizat: renunțând, sacrificând vindecarea altora, avem timp pentru rolul de Maestru Împuternicit 5D? Programul de auto-vindecare este o oportunitate de a elibera vieți de durere, tristețe, vinovăție, rușine.
Lună Nouă în Aries-Berbecul din 24 martie deschide portalul pentru o mulțime de acțiuni, stabilind intenții puternice.
Să avem o lună fabuloasă!
În Pace și Iubire!


Sursa: Jennifer Hoffman (c);
enlighteninglife.com

Niciun comentariu: