Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 martie 2020

Sabotajul - închisoarea energetică secretă


Sabotarea înseamnă a distruge, a interfera sau a deteriora în mod deliberat un proces. Știați că cuvântul sabotaj își are originea în Franța, când muncitorii aruncau cu saboții de lemn în mașini pentru a protesta?
Sabotajul este o modalitate prin care ne împiedicăm să mergem înainte și este totul generat de noi înșine. Diferența este dacă o facem în mod conștient, cu o cunoaștere deplină și deliberată a ceea ce facem sau în mod inconștient, unde ne găsim blocați să înaintăm din nou, dar nu știm sau nu înțelegem de ce. Aici e vorba despre sabotajul de sine, pentru că orice ne sabotează este ceva în care avem interes și implică consecințele de care ne temem. Nu uitați că nu ne este frică de „frică”, deoarece frica apare din rezultatele evenimentelor din trecut. Ne temem de consecințe chiar dacă spre ceea ce ne îndreptăm e exact ceea ce ne dorim, împlinește un vis sau satisface o nevoie, într-un mod puternic, dacă avem o consecință negativă atașată acestui rezultat, ne vom sabota eforturile în toate felurile pentru a evita consecințele... Sabotajul nostru e atât de conștient, dar atât de deliberat încât funcționează de fiecare dată.
Închisorile energetice sunt un portal pe care l-am introdus în clasa de Master Portal Keepers*; în care ne închidem în cicluri energetice distructive care limitează, deoarece ne putem elibera nevoia de justiție și rămânem victimizați de nevoia noastră de a ne valida durerea.
Sabotarea conștientă este un act de răzbunare. Ați sabotat vreodată în mod intenționat ceva doar pentru a răni pe cineva pe care sunteți supărați? Acest comportament anormal nu e durabil pe timp îndelungat, dacă vreți să atingeți nivelurile de bucurie, pace, dragoste și prosperitate care sunt moștenirea voastră sufletească 5D.
Cât de departe ajungeți la realizarea acestuia?
Ce se întâmplă, ce te oprește?
De câte ori s-a întâmplat asta înainte?
Sabotajul se întâmplă de fiecare dată când ne apropiem de un rezultat de care ne temem, dar odată ce suntem conștienți de el îl putem opri, trebuie doar să obținem acea doză suplimentară de curaj pentru a merge înainte, pentru a știi că putem evita o consecință negativă, stabilind mai multe intenții puternice și având limite energetice mai puternice.
Dacă ALTUL ne-a limitat propria realitate și potențial, deoarece acesta e cel mai dăunător aspect al sabotajului.
Ne dorim ca suferința și durerea noastră să fie recunoscute și validate, dar acest lucru este în conflict cu calea noastră de ascensiune și integrarea 3D/5D.
Sunteți gata să vă dați drumul sabotajului și să vă mutați într-un trai dimensional superior? Să dai drumul la nevoia de a valida durerea și de a încerca un trai vesel de care te bucuri.

*Copyright (c) 2019 Jennifer Hoffman

Niciun comentariu: