Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 martie 2019

Raport energetic – martie 2019


Luna Nouă în Pești, 6 martie 2019
Uranus în Taur. Din 7 martie Uranus intră în Taur încheind un ciclu care a început în 1933. Acum ne mișcăm din focul și haosul Uranusului din Berbec la o mișcare mai lentă a Uranusului din Taur. O mișcare de la un semn de foc la un semn de pământ  va încetini un pic pe excentricul Uranus, iar Mercurul retrograd de pe tot parcursul lunii va ajuta de asemeni cu încetinirea, blocarea, răzgândirea/ reluarea unor decizii…
O altă paradigmă, noi alegeri, noi energii, noi potențiale.
Lună nouă în Pești. Martie s-a deschis cu Luna nouă la 15 grade în Pești (6 martie 2019). Chiron tocmai s-a mutat din Pești în Berbec. 
Vărsătorul definește harta (astro) României. 
Ce mesaj transmite Venus din Vărsător?
Venus în Vărsător este în trigonocrație – un aspect benefic legat de inspirație, potențial, creație, evoluție, realizare, bucurie de a trăi...
Venus în Vărsător mai înseamnă liberalism, independență, ne-convenționalism în plan sentimental. Viață afectivă bazată pe camaraderie și prietenie. Tendință de a idealiza în dragoste. Noul, surpriza, cochetăria este un avantaj... pentru cei care caută o puternică motivare sentimentală.
Uranus în Taur- evenimentul anului. Tot în data de 6 martie orele 10:36 a avut loc trecerea lui Uranus în Taur. Tema momentului arată un Uranus aflat în casa XII- a a Karmei, a dușmanilor ascunși și a sacrificiului. Adaugăm „alinierea” citește Stelium - conjuncția a cel puțin patru planete - Neptun-Soarele-Luna-Mercur – toate în semnul Pisces... Peștii care aduc receptivitate, imaginație, fantezie, calități artistice (muzică, dans, pictură).
Astrologic, semnul Pești este un semn de apă, mutabil și este adesea legat de iluzii, vise fără granițe reale, credulitate extremă ce pot conduce în permanență la dezamăgiri, sensibilitate imensă, milă, putere de a ierta, compasiune. Hipersensibilitatea, teama de critică, mândria interioară pot face comunicarea foarte grea pentru acest semn dual. Semnul Pisces (lat.) este condus tradițional de Jupiter, dar conducătorul modern este Neptun. Semnul este asociat cu Casa a XII-a a secretelor, a karmei, a dușmanilor ascunși, a sacrificiilor și auto-sabotajului, e vorba de auto-înșelăciune, rătăciri, pierderi, durere.
Semnul Pești este foarte receptiv, imaginativ, iar ego-ul tinde să fie mai puțin dezvoltat decât la alte semne. Asta poate conduce la pasivitate în fața vieții sau la o spiritualitate mistică intensă...
De fapt, Uranus în Berbec a început în mai 2010, și astfel am primit cu toții cât mai multă energie posibil... Astfel încât am trăit multe transformări pe mai multe niveluri, unele dintre ele nu foarte plăcute în această perioadă... 
(*...Precum cutremurul din 11 martie 2011, de 9,0 grade MW, care a durat enorm - 6 minute (!!!), la ora locală 14:46:23 cu epicentrul în regiunea Tohoku în apropierea orașului japonez Sendai – aflat pe coasta de est a Japoniei... Tsunami-ul de 10 m înălțime (!) a declanșat dispariția/ decesul a  aproximativ 20.000 de oameni și peste 80 de mii de clădiri distruse sau avariate...!)
Încheierea rapidă a relațiilor, pierderea prieteniei, oameni care decid să părăsească planeta, polarizarea puternică pe care o vedem în lume, toate s-au întâmplat cu Uranus în Aries-Berbec. Acum, cu Uranus în Taur putem încetini un pic și putem începe să integrăm această energie... Vom avea timp - până în aprilie 2026 să lucrăm cu Uranus (octava superioară a lui Mercur) pentru a închide ciclurile de karma, și cele sufletești... cu mult mai puțin efort ca până acum... Sau nu... Depinde de munca fiecăruia.
Taurul este, de asemenea condus de „blândul” Venus, care va înmuia limitele/ marginile Universului într-un mod pe care Marte – conducătorul Berbecului nu a făcut-o ! Aerul și focul sunt o combinație volatilă în timp ce aerul și pământul încurajează cu mult mai puțin efort DRAMA și HAOSUL. Și încă ceva: Venus e în Vărsător - alias România (domiciliul lui Uranus), în timp ce Uranus tranzitează Taurul – semnul lui Venus, ceea ce înseamnă că ambele sunt într-o recepție mutuală reciprocă toată luna..
Luna plină și Echinocțiul
Luna plină de pe 21 martie coincide, se suprapune cu Echinocțiul de primăvară, cu anul nou astrologic. Tot la equinox intrăm în guvernarea lui Mercur (uscat, rece) - din anul Porkului. O Lună plină este un moment de energii puternice, de materializare, de realizare, de împlinire a viselor...!
Pentru cei inițiați mai adăugăm că, în general, nativii Pești se află la sfârșitul unui ciclu de evoluție, deci se poate spune că au acumulat experiență suficientă în planul fizic al “suferinţei şi durerii”… S-au încarnat în toate zonele cu rezonanță spirituală, au trăit pentru o religie particulară în India sau America. Unii au apărat Biserica catolică, alții s-au  retras pe o insulă (de ex. - Insula Paștelui sau Haiti).
Pace și Iubire !


Sursa: http://enlighteninglife.com ; foto: Viocomsa (c)



Niciun comentariu: