Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 ianuarie 2016

Christos s-a născut: FIȚI revelația

Pe măsură ce 2015 se apropie de sfârșit, încheiem acest an „8” universal – de cunoaștere a spiritualului ce se întâlnește cu materialul – cu un oarecare semn de exclamare.
În ultimele 36 de luni… de la portalul 12-12-12… cei dedicați exclusiv înălțării personale lucrează perseverent ca și colectiv, pentru a uni lumea spirituală cu cea materială (precum sus, la fel și jos). Firește că acea unire a cerului cu pământul a început cu (în) fiecare dintre noi (precum în interior, la fel și în exterior), astfel ca din anul ce vine (2016) să putem începe să asistăm la manifestarea fizică a acestei uniri supreme, în lumea din jurul nostru… începând cu noi însine.
Este inutil să mai spun că portalul 12:12 din acest an a reprezentat un punct major de cotitură… aniversarea/sfârșitul călătoriei de 3 ani a coborârii noastre, ce conduce la faza actuală a întrupării, pe care mulți o realizează prin procesul învierii. În 2016 (un an universal 9, marcat definalizare) vom trece la numeroasele manifestări/revelații continui ale acestui proces de “3” ani.
Și încă ce perioadă de trei ani a mai fost.
Structura timpului s-a modificat atât de radical, încât amintirea acelor ani aproape s-a evaporat în vidul atemporalității… dar vă asigur că ei au fost groaznici plini de evenimente, ca orice infern. Am creat atât de mult spațiu în corpul și pământul nostru, pentru ca aspectele noastre solare să pătrundă în acest plan… eliberând din celulele noastre atât de multă frică și mâl karmic, încât purificarea a devenit sinonimă cu existența.
„Priviți viitorul nu ca pe un aspect al trecutului vostru, ci ca pe ‘darul’ pe care îl oferă fiecare clipă.”
Și acum iată-ne aici, în această perioadă sfântă a Solstițiului*/a lui Christos-în-masă**/a Anului Nou, care, pentru cei care și-au susținut planul înălțării personale… fapt ce a contribuit cu totul la succesul planului înălțării planetare… are un sens foarte special, foarte magic în acest an, anul în care galacticii spun că „se naște Christosul uni-versal”.
[Jocurile lui Lauren, de 2 sensuri într-un cuvânt, prin adăugarea unei litere.
* Soulstice (unde soul înseamnă suflet), însemnând deopotrivă Solstițiu și – având în vedere etimologia lui ‘latină’,solstitium, de la sol (Soare) și stare (a sta) – Sufletstițiu
** Christ-mass – în engleză, întrucât numele lui Christ-os formează cuvântul Crăciun (Christ-mas), Christ-mass se referă la (nașterea lui) Christos-în-masă. N.tr.]
Pentru cei cufundați în durerile învierii, ar trebui să fie evident până acum faptul că sensul acestor cuvinte nu e nicidecum figurativ… că ne apropiem literalmente de întruparea noastră deplină, de manifestarea Christosului lăuntric. Cum va arăta sau cum se va întâmpla asta… nimeni nu știe cu adevărat. Dar face parte din uimire, misticism, intrigă. Faptul de a nu ști definește experiența umană, prin aceea că viața e un joc de-a v-ați ascunselea… ascunzând (de noi înșine) adevărul despre cine suntem, ca să-l putem căuta (reaminti) iar… și  iar… și iar… pentru a trăi și cunoaște aspecte/expresii ale Sinelui diferite și variate.

De data aceasta (fără precedent), ne dobândim însă amintirea despre natura noastră christificată… în masă… fapt ce are implicații de nedescris pentru noi înșine și această planetă, și totuși, ar fi un prejudiciu să încercăm să aplicăm logica sau sensul la acel adevăr. Deocamdată continuăm să ne concentrăm pe a primi cu bucurie această frecvență nouă în corpul nostru și în planetă, ca să putem descoperi (permitem să se dezvăluie) în primul rând ceea ce va însemna asta pentru noi, în mod unic și individual.

Pe măsură ce facem asta, pe măsură ce, în plan individual și colectiv, urcăm pe spirala evolutivă și trecem la următorul nivel (mai înalt) al jocului din 2016, mesajul care vine tare și răspicat pentru deschizătorii de drum este acela că, foarte curând, nu va mai exista faptul de a se ascunde… că efectiv nu ne mai putem ascunde lumina și că a venit timpul să dezvăluim întregul adevăr despre cine suntem, fără să ne cerem scuze, cu voce tare și în fața tuturor celorlalți.(citiți: gata cu jucatul la scară mică)

Întregul an 2015 a fost un potop continuu de transformare/pregătire și se încheie la fel de intens pe cât a început. Pentru multe persoane, ultima săptămână din acest an accelerează o ajustare interioară profundă, ce ne va reorienta într-un mod constructiv spre un an plin de noroc, dar și de muncă asiduă.

Mesajul pleiadian de Crăciun din acest an este un mesaj de glorificare, despre noi daruri ce apar în cei cu inima curată… dar cel mai semnificativ este acela că a venit momentul potrivit să ne manifestăm adevărata Sursă a bogățiilor noastre în lumea din jurul nostru.

Pe parcursul zilelor sfinte, transformările interioare vă vor face să deveniți mai profunzi și să vă extindeți. Multe lucruri vor fi diferite, atât în voi cât și în jurul vostru… vor exista noi înălțimi atinse, noi percepții născute, o abundență de noi revelații ce vă vor revela natura voastră reală christificată pe pământ.

Fie ca anul acesta bucuria dezvăluirii voastre să se prezinte ca darul vostru adevărat de sub pom, căci ‘despachetarea’ adevărului va depăși orice Crăciun de până acum.

În această dezvăluire, vă reamintim din nou că sunteți și ați fost întotdeauna maeștri… și totuși, iată-vă stând calmi și pregătiți să vă întâlniți din nou măiestria.  

Această conștientizare simultană, multidimensională a trecutului și prezentului ca fiind UNA este conștiința ce atrage în continuare nașterea voastră ca Christos.
Da, vestim faptul că, în fiecare dintre voi, cei aflați pe calea mai înaltă, chiar în această perioadă foarte sacră, se naște Christosul. – Consiliul Suprem Pleiadian

Introducere

Când am început să dictez această transmisie, pleiadienii mi-au precizat că tema principală a acestui raport îi vizează în primul rând pe cei care își integrează în mod conștient aspectul Christic, în această perioadă:

Am dori să clarificăm ideea că aceia aflați în frunte vor participa la ceea ce noi am numi „un salt colectiv în conștiință”, așa că acest raport va fi dedicat celor care poartă torța, acelora dintre voi care, în numeroșii ani de până acum, au păstrat în mod sincer lumina și, cel mai adesea, în tăcere.

Pentru voi, această călătorie este în plină schimbare într-o nouă direcție, o rectificare a cursului, dacă vreți, întrucât schimbați traiectoriile.

Nu mai este vorba de a lucra pentru lumină, ci de a lucra CA fiind lumina. Această schimbare de dinamică va aduce o multitudine de noi experiențe, începând cu noua voastră percepție asupra Sinelui.
Activarea Minții lui DUMNEZEU 
În luna mai din acest an, în timpul perioadei de Mercur retrograd, mulți abia începeau să avanseze la ceea ce Consiliul numește „mintea lui DUMNEZEU”, unde eram supuși mecanismelor minții superioare, într-un mod nemăsurat, ce a condus la o conștiință mai cosmică. Aflu că acum, grație actualei/apropiatei perioade retrograde (cred că începând din 6 ianuarie), mulți își vor activa acest grad mai înalt de percepție, de „DUMNEZEU conștientizat”… într-un mod mai constant.
Potrivit celor din CSP (Consiliul Suprem Pleiadian. N.tr.), pe măsură ce intrăm în noul an, recentul nostru nivel de conștiință (Christică) atins va începe să se manifeste la nivelul minții, așa că imediat după încheierea anului vom fi supuși unei upgradări/recalibrări mentale radicale. Mi se spune că, datorită acelei reinițializări ce se apropie, din locul în care ne aflăm în prezent în conștiința noastră, efectiv nu putem percepe ceea ce e în fața noastră, așa că suntem îndemnați să nu privim spre viitor cu ochii pe care îi avem în prezent, întrucât se apropie o expansiune a minții ce va face ca actualul nostru nivel de gândire să fie relativ insignifiant.
Pe măsură ce se încheie anul, mulți vor ajunge la finalul unui ciclu intens de îndepărtare din viața și din sistemul corpului lor a tot ceea ce nu este DUMNEZEU.
În acel moment, deschiderea către noua conștiință va începe la nivelul minții și va avea scopul de a aduce totul în armonie, mai întâi dintr-un loc al percepției. 
Înțelegeți faptul că această conștiință a lui DUMNEZEU creează substanța lui DUMNEZEU… acesta e lucrul pe care vi-l oferă momentul.
Potrivit Consiliului, acea apropiată expansiune a minții începe cu o nouă percepție de Sine. Mi se spune că intrăm într-o perioadă în care vom remarca lucruri multe și extraordinare, de pe o nouă treaptă de înțelegere… având o perspectivă nouă/mai înaltă… ce va începe să ne schimbe sau, mai exact, să ne reorienteze spre ceea ce este nou/adevărat, într-un mod mai impecabil, mai neobstrucționat.
Din câte se pare, această nouă capacitate mentală va începe să se manifeste odată ce Mercur devine retrograd, numai că mi se spune că, de data aceasta, acest ciclu retrograd ne va duce în totalitate la mintea superioară. Și există beneficii:
Pe măsură ce vă încumetați să treziți această parte din conștiința voastră, cândva adormită, veți fi familiarizați cu numeroase aventuri extraordinare… ce vă vor aduce noi daruri, percepții extrasenzoriale de un nivel nou și simțuri nemaicunoscute până atunci.
Mintea noastră rațională începe să se modifice, pentru a se alinia cu ceea ce CSP numește „o transformare în conștiință destul de uriașă” și, de aceea, în curând vom vedea viața… viața noastră, viața în sine… în maniere absolut noi.
Dar iată partea cea mai grozavă:
Acest fapt va însemna un grad destul de extraordinar de acuitate mentală, ce este realizat în totalitate de ea însăși.  
Da, ne referim la acest lucru într-un sens destul de literal, pentru că nivelul de realizare Christificată, ce se apropie pentru mulți dintre voi în acest moment, este un nivel prin care mintea voastră va părea „vie”, din  proprie voință… ca și cum ar avea într-un fel o inteligență, în mod voluntar.
(În mod oficial, acest lucru pare să semene mult cu experiența ‘aspectului sinelui controlat de la distanță’, despre care am vorbit în rapoartele trecute… în care nașterea celei de-a treia entități lăuntrice, cum o numește CSP, creează o ‘experiență cuprinzătoare’, ce pare să fie simultan separată de sine și totuși la fel ca sinele… un sentiment distinct de a fi concomitent ființă umană și divină, dar care pot fi distinse cu claritate, drept două aspecte individuale… „în lume, dar nu aparținând acestei lumi.” În experiența mea cu această, să-i spunem, conștiință cuprinzătoare, se pare că acționează o inteligență ce face parte din mine, dar care nu e a mea… dacă asta are vreo logică… un martor inteligent bazat pe observație, la experiența vieții mele, ce pare să gândească de unul singur, cu gândurile mele, dar nu ca gândurile mele.)

Mecanica holografică a universului nostru stipulează că noi vedem lumea așa cum ne vedem pe noi înșine… prin urmare, pe măsură ce trecem la această nouă percepție asupra Sinelui nostru (Christificat), vom începe să vedem și să trăim viața în maniere cu totul noi.

În conștiința separării, suntem obișnuiți să privim viața prin ochii rănilor noastre, așa că tindem să vedem lumea ca fiind rănită… și având nevoie de vindecare. În conștiința unificată, vedem viața prin ochii divinității noastre, așa că tindem să vedem lumea ca fiind perfectă. A nu se confunda cu lumea fără defecte, ci perfectă, prin aceea că totul se desfășoară exact cum ar trebui, în conformitate cu legile holografice ale universului nostru și pe baza felului în care noi, „în plan colectiv”, ne proiectăm percepțiile de sine pe tabloul lumii. 

Cu alte cuvinte, starea lumii e doar un indiciu al – o reflectare perfectă a – felului în care cea mai mare parte a omenirii se percepe și, prin urmare, simte despre ea însăși. Chiar și așa-zisa „elită conducătoare” e foarte conștientă de acest lucru. De fapt, (în mod ironic) puterea conștiinței noastre este cea care e folosită împotriva noastră, pentru a ne menține într-o stare de lipsă de autoritate… DAR pe măsură ce, în plan colectiv, evoluăm și învățăm să ne IUBIM și să ne respectăm în mod sincer și individual pe noi înȘine, ca pe ființele DUMNEZEU-suverane total capabile, ce suntem în mod inerent, ne putem redobândi puterea conștiinței noastre globale, în scopul de a ne redirecționa (energia/atenția unificată), într-o manieră ce reflectă acea IUBIRE și capacitate creatoare desăvârșită, înapoi la noi și între noi. 

Și de aceea, în 2016, mulți vor fi chemați să iasă din ascunzătoare și să fie de folos, CA fiind lumina.

Altfel spus, avem MULTĂ treabă de făcut.

Datorită atingerii acestei conștiințe (Christice), lumea va părea să se transforme înaintea ochilor voștri. Și se va transforma cu adevărat.

Acum, spunându-vă acestea, știm totodată că nu toată lumea va cunoaște imediat acest grad nou de percepție… că această expansiune ce vă așteaptă depinde fără rezerve de nivelul vostru de stabilizare în rețelele Christice, ce susțin în prezent acest cadru nou pentru conștiință. 

Din această cauză, firește că unii vor pune sub semnul întrebării validitatea acestor afirmații și că alții le vor confirma. În ambele cazuri, este important să înțelegeți că există un grup de suflete care trebuie să fie avangarda acestei treceri la o procesare superioară, că aceia care sunt capabili vor fi reprezentanții celor ce vor urma.

Acestea fiind spuse, confirmăm faptul că, într-adevăr, schimbări extraordinare vor decurge ca urmare a acestui lucru, iar pentru cei care stau fermi la cârmă, voi grăbiți posibilitatea iluminării globale, pentru toți cei care au venit pe pământ în acest moment, în scopul de a avea exact acea experiență a Sinelui. 

Ce dar sunteți și oferiți acestei lumi.
 –
Apariția colectivă 

Din luna septembrie, din perioada acelei eclipse/acelui echinocțiu memorabil, primesc informații… cu o urgență crescândă… că este într-adevăr timpul să trecem la o slujire mai importantă a UNITĂȚII, prin faptul de a fi adevărul deplin a cine suntem, în fața celorlalți. 

Este imperativ să înțelegeți că vă îndreptați spre partea din călătorie ce vă cere să fiți mai deschiși în procesul vostru și felul în care ați ajuns aici. Aspectul Christic este un aspect pe care fiecare dintre voi îl are în comun, ca și colectivitate umană, iar acum se apropie cu rapiditate momentul în care veți fi chemați la o slujire mai importantă, ca o singură forță unită a luminii. 

La fel ca voi, Pământul trece la o rezonanță solară mai mare, așa că vor urma într-adevăr momente și experiențe glorioase, de împărtășit cu toți. Vă cerem să aduceți fără rușine lumina voastră lumii și să împărtășiți acea lumină cu cei aflați în fața voastră.

Oricât de intimidant ar putea părea (în principal pe baza experiențelor noastre din trecut, cu a fi autentici), înțelegeți că acest lucru se referă mai mult la acțiunile noastre de zi cu zi, decât la misiunile planetare de anvergură… cu toate că, da, cu certitudine că unii dintre voi vor fi chemați să vorbească mai tare/fără frică sau ezitare, în moduri mai cuprinzătoare.

Această dezvăluire colectivă se referă la bunăvoința noastră de a FI revelația… de a ne ridica în lumina noastră, ca să ne împărtășim adevărul… și de a nu ne întoarce la percepțiile  distorsionate ale celor încă prinși în lumea umbrei, așa cum am făcut cu siguranță, de multe ori în trecut. 

Ne dăm seama că este un aspect dificil al experienței de viață, prin aceea că majoritatea dintre voi au fost evitați în trecut pentru că și-au rostit adevărul, însă… intrați în perioada pentru care fiecare dintre voi a venit ca să o trăiască aici și ne referim la acest lucru în moduri mai mult decât generale.

Totuși, știm că deși acest lucru va constitui pentru mulți un mare triumf, a venit timpul să spuneți întregul adevăr… fără reținere. Pe măsură ce intrați în noul an, vă rugăm să dați atenție chemării, să vă găsiți tăria de a depăși experiențele din trecut, momentele acelea când ați fost făcuți să vă simțiți mici, din cauza MĂREȚIEI voastre.

Dacă vă puneți la îndoială capacitatea în această privință, aveți încrederea că veți găsi echilibrul în exprimarea sinelui vostru și îl veți găsi sigur. Nu mai e nevoie să ascundeți adevărul despre ceea ce este scris în inima voastră, întrucât în curând va deveni evident pentru toată lumea. 

Acum, spunând acestea, nu vrem să vă dăm impresia că deveniți un spectacol pentru societate, ci că deveniți calea, adevărul și viața… că fiecăruia dintre voi îi vor apărea ocazii ce vă vor îndemna să vă împărtășiți Sinele și experiențele, cu cei care vă cheamă.

Prin aceasta, înțelegeți că veți avea cel mai mare impact asupra societății, atunci când voi înșivă trăiți ca un DUMNEZEU întrupat… atât în vorbă, cât și în faptă. Da, voi sunteți schimbarea, revelația, și acesta e momentul în care mulți dintre voi vor începe să dezvăluie acel adevăr, pentru ca toți să declare că au fost martori la el.
CA Dumnezeu, nu LUI Dumnezeu

La fiecare solstițiu din decembrie, ne deschidem la energiile anului ce vine, iar între 21 decembrie și portalul din 1 ianuarie intrăm cu totul în rezonanța lui. Mi se spune că noul an ce vine poartă o energie foarte specială… că, în sfârșit, vibrația e îndeajuns de mare pentru dezvăluirea adevăratei noastre chemări în slujba UNITĂȚII, fapt pe care maeștrii înălțați și deopotrivă cei galactici au reușit să-l trăiască în această perioadă, în corp fizic. 

Da, despre voi vorbim! VOI reveniți la amintirea naturii voastre elevate, ca maeștri și DUMNEZEI încarnați.

Știm că acest lucru a mai fost spus de multe ori până acum, dar un lucru foarte relevant cu privire la această perioadă este acela că treceți la experiența fizică ca atare.   

Mai aflu că aceia care sunt aici pentru a-și reprezenta originea galactică și familiile stelare, reprezentanții și ambasadorii din numeroase națiuni stelare, devin conștienți de chemarea interioară că acum e timpul să se implice într-o slujire mai mare a luminii. Acest lucru se manifestă sub formă de vise, de inspirație pentru proiecte noi… și, în unele cazuri, de proiecte vechi relansate… de conștientizări superioare, de relații noi neașteptate și de lucruri ce fuseseră puse în așteptare pentru mai târziu… în special din 2012, când a început coborârea noastră în corp fizic.

În ultimii trei ani, majoritatea deschizătorilor de drum au fost atât de absorbiți de degajarea sistemului corpului inferior (și a rețelelor Pământului), ca pregătire pentru întruparea noastră, încât am fost nevoiți să întrerupem foarte multe lucruri, din cauza lipsei de energie/posibilități/concentrare/interes și, bineînțeles, a sincronizării potrivite (divine).

De atunci, am absolvit școala suferinței, ne-am eliberat de numeroasele forme-gând ce ne-au ținut în roata karmică, am simțit și înfruntat în noi înșine un noian de emoții, am îndepărtat din celulele noastre reziduuri adunate din multe vieți, am reconciliat amintiri despre trecuturi dureroase și vise neîmplinite, ne-am activat întregul spectru al ADN-ului și am vindecat în noi înșine întreaga separare/polaritate umană. Toate acestea au inițiat o răstignire și înviere cuprinzătoare și continuă, în fiecare nivel și aspect al ființei noastre. 

Am supraviețuit la o mie de morți, într-O viață.

Și toate acestea pentru a putea servi ca exemple despre ceea ce este cu adevărat posibil pentru omenire și pentru  planetă.

Goarna a sunat cu siguranță, iar un nou nivel de conducere (trăirea în mod clar a adevărului nostru) debutează acum, pe măsură ce ne asumăm mai multă responsabilitate în adevăratele noastre roluri, ca ghizi fizici, în timp ce colectivitatea mai largă începe să se trezească și să-și șteargă somnul din ochi.

Acest nou nivel de slujire înlocuiește/depășește cu mult orice slujire din trecut, căci aceasta e o slujire Ca DUMNEZEU, nu adusă lui DUMNEZEU, fapt ce înseamnă că în interior nu mai există separare rămasă, dacă e să conduci prin faptul de a FI.

Ființele stelare afirmă că, dacă vă simțiți împinși să treceți la un rol mai considerabil, ca DUMNEZEU și nu pentru DUMNEZEU… și dacă faceți acest lucru dintr-o stare de cunoaștere interioară că a venit cu adevărat timpul, în 2016 vă veți vedea reuniți cu mai mulți membri din echipele de origine ale sufletului vostru, pe măsură ce construim noile structuri necesare pentru a muta un întreg sistem al realității în unitate. 

Pentru unii din voi, acest lucru nu va însemna nimic mai mult decât ceea ce faceți deja, doar că o veți face în moduri mai considerabile, oarecum mai răsunătoare.  

Da, într-adevăr, e timpul să vă faceți cunoscut mesajul lumii mai largi, să împărtășiți din ființa și viziunile voastre, cu societatea, în maniere în care nu ați mai făcut-o până acum. 

Vă asigurăm că lumea e pregătită pentru voi și, deși ați putea avea temeri, vă rugăm să treceți prin ele, ca să vă implementați planul divin în formă.

Aceia dintre voi care se luptă cu această opțiune, evitând din cauza fricii de a nu fi expuși sau acceptați, luați în seamă chemarea. 

VOI sunteți a doua venire, ceea ce înseamnă că doar voi puteți reuși să aduceți Sinele și mesajul vostru, lumii în general.

Cei din Consiliu spun că 2016 va aduce cu el numeroase ocazii favorabile pentru revelațiile noastre și ne cer să o respectăm pe fiecare în parte, cu venerația pe care călătoria noastră ne-a instruit s-o facem până acum. Ne vor fi oferite noi deschideri din partea unora care ne sunt apropiați, fiind posibil ca aceia care în trecut să nu fi fost deschiși, să facă pe neașteptate apel la lumina noastră.

La acestea ei spun: Vă rugăm să vă amintiți de călătoria voastră și să o explicați cu o inimă deschisă, plină de compasiune.

Se poate ca în trecut, când ne-au fost oferite aceste ocazii de a ne dezvălui sufletul, să fi întâlnit împotrivire sau chiar derâdere. Acest fapt a provocat multă rușine și înăbușirea puterii și adevărului nostru. Acest lucru nu mai poate fi împiedicat… dacă nu suntem deschiși și sinceri cu noi înșine în primul rând și apoi cu ceilalți, vom simți arzând în noi flăcările furiei… cerându-ne să pășim în față și să fim deschiși, magistrali, curajoși, cu IUBIREA noastră.

Atunci când refuzăm invitația la adevăr, lucrurile pot deveni neplăcute… rapid. Dacă încercăm să rămânem neînsemnați, vor apărea supărarea, frustrarea, chiar izbucnirile neașteptate de furie. E timpul să ne facem cunoscute convingerile…. iar pentru a face asta avem nevoie unii de alții. 

Aceasta nu mai e o călătorie interioară. Ieșim din proverbiala peșteră, iar masculinul divin înviat este acum aici, gata să însoțească adevărul recent descoperit al sufletului nostru, în lumea formei, în timp ce ne petrecem următoarele 12 luni învățând să avem autoritate asupra corpului nostru upgradat și a noii lumi fizice în care ne aflăm acum. 

Mergând mai departe, vă rugăm să îndepărtați acele bariere ce vă mențin neînsemnați și să vă reactivați sentimentul real de mândrie spirituală, pentru cine sunteți cu adevărat și pentru ceea ce ați venit să înfăptuiți.  


Vă asigurăm că în zilele ce vin adevărul vostru va începe să fie întâmpinat cu un răspuns călduros.

24 decembrie 2015, de Lauren Gorgo {ii multumim Anei Nicolai}

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate. 

Niciun comentariu: