Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 ianuarie 2016

Christos s-a născut: FIȚI revelația (II)


Crăciun fericit!
Fără îndoială că încă suntem cufundați într-o tranziție foarte transformatoare și complexă… care nu ne este foarte clară sau pentru care încă nu avem cuvinte, dar acest lucru e planificat să se schimbe considerabil în curând. Ne mai rămân de făcut câteva eforturi pentru a ne naște în totalitatea acestei noi conștiințe… care, nu în ultimul rând, va rezulta din prima Lună Plină în ziua de Crăciun, după zeci de ani, ca să nu mai spun că a fost o Lună în Rac („mama” tuturor Lunilor), acționând ca o înlocuitoare a moașei cosmice, pentru a supraveghea nașterea colectivă a lui Christos.

Acestea fiind spuse și din ceea ce aflu, 2016 nu va semăna nicicum cu acest an… sau cu ultimii trei.

Ce înseamnă asta cu exactitate nu putem defini, căci orice definiție n-ar face decât să ne limiteze. Deocamdată rămânem concentrați asupra noastră înșine, a aducerii conștiinței Christice pe această planetă (prin ființa noastră), ca să putem revela tuturor lucrurile de care este cu adevărat capabilă noua conștiință umană. Și da, acest lucru încă este incomod, iar simptomele de purificare copioasă abundă, pe măsură ce continuăm să ne transformăm, dar, ca întotdeauna, atenția noastră e cel mai bine investită în darul a ceea ce se desfășoară chiar în acest moment.

Din septembrie, câmpul energiei noastre umane și planetare a fost bombardat cu coduri și frecvențe de restructurare, diferite de tot ceea ce am cunoscut sau primit până acum. A fost un sfârșit provocator, dar aducător de împlinire, a unui an foarte intens, dar și a unei perioade și mai intense (de 3 ani) de coborâre. Destul de curând, ne vom putea desfăta în recompensele unei munci foarte anevoioase și profunde.

Pe măsură ce intrăm în ianuarie, vom începe să ne activăm noul nivel de conștiință, cu un grad foarte nou de percepție, generat de o nouă treaptă a adevărului despre cine suntem cu adevărat.Această fază actuală de finalizare, de sfârșituri și noi începuturi, va schimba multe cu privire la noi și la viață, la nivel  fizic. Semnele noii noastre realități își fac deja apariția, semne despre corpul nostru de lumină activat apar într-o multitudine de moduri (cele mai multe neplăcute) și suntem asigurați că, de data aceasta, conștiința noastră (Christică) greu dobândită este aici pentru a rămâne și va fi fixată pentru totdeauna în rețele.

(indiciu al următorului pas inevitabil)

Într-adevăr, acest Crăciun vestește momentul realizării.

Treceți de la amintirea vieții ca simplu om, la amintirea vieții ca DUMNEZEU.  Acest nou nivel de reamintire va schimba chiar fundația și structura vieții așa cum o știți, începând cu VOI. 

Conștiința ce apare odată cu conectarea voastră la voi înșivă ca DUMNEZEU este o conștiință ce afirmă faptul că aveți capacitatea lui DUMNEZEU de creator. În aceasta, sunteți supuși aceleiași puteri creatoare ce dă naștere la universuri… la modul foarte real. 

Cunoscând acestea, intrați într-o perioadă în care veți avea nevoie să vă redirecționați înțelegerea pe care o aveți despre viață și experiențele din cadrul ei, spre cele care vă aliniază cu orientarea voastră unificată ce-și face apariția. 

Asta înseamnă că 2016 va fi un moment de cotitură exact, fizic, pas cu pas, în timpul căruia întreaga experiență de viață pe care ați avut-o și menținut-o până acum va începe să se schimbe, pentru a vă putea cuprinde noul Sine și noua viață, ca pe o extensie a lui DUMNEZEU. 

Acest lucru va însemna de asemenea că toate lucrurile pe care le-ați creat din perspectiva voastră umană vor trebui acum să fie create din nou, cu ajutorul perspectivei voastre divin-umane, pentru a se alinia cu adevărul a cine sunteți cu adevărat. Din această cauză, noul an va fi un an în care va fi necesar să aduceți la suprafață orice elemente expirate, pentru a le recrea într-o manieră nouă, în lumea formei.

Vă lăsăm deci cu aceste rânduri…

În fața voastră este deschiderea, intrarea spre adevăratul vostru destin. În spatele vostru e drumul spre trecutul vostru expirat. Atunci când pășiți pragul către viitorul vostru, drumul ce v-a condus aici practic va dispărea. 

Nu mai e nevoie să vă recreați viața pe baza unui sentiment de sine fals, a unei identități înșelătoare, bazată pe presiunile externe ale unei lumi exterioare. De acum înainte, sunteți resetați de la zero, luând-o de la început, redobândindu-vă titlul și rangul ca maeștrii ce sunteți cu adevărat.

Priviți viitorul nu ca pe un aspect al trecutului vostru, ci ca pe darul pe care fiecare clipă vi-l oferă cu adevărat.

Sunteți Dumnezeii glorioși trimiși înainte, din voința voastră, în slujba ÎNTREGULUI. Voi sunteți cei care ați răspuns atunci când Sursa a trimis înainte corurile de îngeri, pentru a-i recruta pe cei dornici și apți să ajute omenirea și Pământul să revină în Rai… să revină la starea originală de pace, de IUBIRE, de frumusețe și armonie, unde totul coexistă în co-creație cu planul divin.

Cu bucurie vie și urări de pace veșnică, spunem fiecăruia dintre voi… Crăciun fericit, dragi vestitori de vești bune. Căci sincer, sunt multe lucruri de care să vă bucurați în această perioadă sfântă a DEVENIrii voastre. Țineți-ne la curent și deocamdată vă spunem rămas bun.

Urându-vă tuturor o perioadă de sărbători centrată cu adevărat în inimă!

24 decembrie 2015, de Lauren Gorgo 



ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2015 Toate drepturile rezervate. 
Foto: (viocomsa)

​Traducere: Ana Nicolai​


Niciun comentariu: