Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 februarie 2024

COBRA - Actualizarea Situației Planetare (13 ian. 2024)

 

 Acum este timpul să lansăm mai multe informații despre evoluțiile actuale din culise.

După ce Sursa a început să curețe anomalia sub-cuantică direct la începutul lunii decembrie, forțele Întunericului s-au speriat total pentru că s-au simțit încolțite și prinse.

Unii membri ai rețelei Illuminati indieni au activat saloane antice care erau situate în tuneluri subterane de sub unele temple hinduse din India. Unele dintre acele saloane au fost inactive de secole, uneori chiar de milenii. Prin aceste saloane, ei au teleportat aproximativ 300 de milioane de ființe reptiliene din planul eteric în corpuri fizice umanoide și au încercat să recucerească sistemul solar tele-portând acești reptoizi prin rețeaua antică de salt care se întinde pe sistemul solar și a fost inactivă timp de secole. Ei au putut chiar să se infiltreze în unele baze ale Forțelor Luminii de pe Planeta X, care au fost recapturate rapid de Forțele Luminii, cu pierderi grele de ambele părți.

Această încercare a Forțelor Întunecate de a recuceri sistemul Solar a fost respinsă, valul a început să se întoarcă după bătălii grele în diferite baze pe asteroizi îndepărtați din și dincolo de Centura Kuiper la începutul lunii ianuarie, iar sistemul solar este de așteptat să fie complet eliberat de acest întuneric în câteva săptămâni. Acea rețea indiană Illuminati a teleportat, de asemenea, mulți dintre acești reptoizi prin rețeaua antică jump-room de sub suprafața planetei și a fuzionat-o cu vechea rețea întunecată Atlantă care există sub Africa. Acele rețele subterane întunecate au fost de asemenea, curățate.

Din cele 300 de milioane de reptoizi, mulți au fost deja curățați și acum mai rămân doar puțin peste 100 de milioane, marea majoritate dintre ei pe baze de asteroizi în Centura Kuiper, unii dintre ei pe Pământ în subteran și foarte puțini la suprafață. Rețeaua Illuminati indieni a fost creată în timpul invaziei Kurgan/Archon cu aproximativ 5000 de ani în urmă, când o ramură a Kurgan-ilor a invadat Valea Indusului și a format civilizația patriarhală vedică în India cu un sistem strict de caste. Ei au fost cei care au adus credința în karma în programarea minții. Rămășițele acestei rețele sunt predominante în Rajasthan și Gujarat.

Rețeaua Illuminati africani a fost formată în urmă cu 14.000 de ani, la ultima schimbare polară din perioada Atlanteană târzie. Când ecuatorul s-a mutat în poziția sa actuală, forțele întunecate au construit o rețea de temple întunecate de-a lungul ecuatorului actual, echipate cu săli de salt, prin care entitățile reptiliene puteau intra în încarnare în corpuri umanoide clonate. Acesta este modul în care mulți Reptoizi au intrat în populația de suprafață umană de la sfârșitul Atlantidei și și-au format propria rețea sub controlul câtorva familii ale Nobilimii Negre. Această rețea este încă destul de puternică în Africa sub-sahariană, în special în Camerun, Gabon și Congo, în America de Sud în Venezuela, Columbia, Ecuador și Brazilia, în America Centrală în Nicaragua, Honduras și Guatemala și în India în Sri Lanka, Kerala și Tamil Nadu.

Ambele rețele sunt sub controlul familiei Pallavicini, care controlează și alianța BRICS prin conexiunile lor secrete în Israel. Atât rețeaua Illuminati indiană, cât și cea africană sunt acum într-un proces intens de îndepărtare finală. Semnele acelei curățări sunt peste tot: https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israeli-officials-said-in-talks-with-congo-others-on-taking-in-gaza-emigrants/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942605/Inside-secret-tunnel-built-extremist-Jewish-students-linking-historic-cleansing-bath-Brooklyn-synagogue-discovered-homeowner-heard-suspicious-noises-night.html

Familia Orsini controlează rețeaua Western Illuminati, alianța NATO și bio-laboratoarele. Există câteva informații importante despre rețeaua Western Illuminati care trebuie să rămână acoperite pentru moment.

Ca urmare a curățării întregului întuneric, Soarele Central Galactic își crește activitatea. În primul rând, a activat Soarele nostru în ajunul Anului Nou și a declanșat o erupție solară X5: https://www.livescience.com/space/the-sun/monstrous-x5-solar-flare-launched-on-new-years-eve-could-bring-auroras-to-earth-tonight

https://www.newsweek.com/solar-flare-radio-blackout-space-weather-1857855

În al doilea rând, a activat în totalitate Rasa Centrală Galactică pentru a începe procesul energetic al eliberării finale a rețelei energetice a Pământului.

La începutul lunii ianuarie, Rasa Galactică Centrală a activat toate cristalele ascunse ale atlanților, inclusiv cristalul Astar de 9,14 metri înălțime care este situat sub fundul mării, lângă Bermude: https://www.moyracaldecott.co.uk/wdp/atlantis-the-crystal-in-the-bermuda-triangle/

Acele cristale Atlante se conectează acum cu rețelele Cintamani și Galactic Cintamani și le împuternicesc.

Rasa Galactică Centrală a activat, de asemenea, nave spațiale latente din perioada Atlantă, care sunt îngropate sub complexul Giza, sub jungla Amazonului, în Antarctica și în alte locații. Acele nave spațiale se conectează acum cu rețeaua energetică planetară și o conectează cu stațiile spațiale intermediare pe care Rasa Galactică Centrală le-a construit în vremuri străvechi și care se extind în întreg sistemul solar.

De asemenea, au reactivat situl canionului Chaco: https://jamesmahu.com/wingmakers-com/about/ancient-arrow-site/

Ca rezultat al tuturor acestor împuterniciri, forțele Luminii au reușit să crească volumul tehnologiei Mjolnir la 10-12%.

Suntem la doar o săptămână distanță de intrarea lui Pluto în Vărsător, iar Cabala este într-o frică profundă. Acesta este motivul pentru care au planuri de a reseta sistemul printr-un atac cibernetic global: https://alt-market.us/obamas-weird-new-movie-and-americas-extreme-vulnerability-to-cyber-attack/

și să supraviețuiască Resetării în buncărele lor: https://modernity.news/2024/01/09/mega-rich-are-forcing-out-millionaires-on-billionaires-bunker-island/

Am primit mai multe rapoarte în ultimul deceniu conform cărora mega-bogații îmi citesc blogul și se pare că am reușit să le insuflu o frică sinceră cu privire la Eveniment:

Pe măsură ce Pluto traversează ultimul grad al Capricornului înainte de a intra în Vărsător, există deja semne care sugerează Dezvăluirea: https://twitter.com/wow36932525/status/1742506832147464447

Există, de asemenea, primele încercări de a face umanitatea interstelară: https://www.universetoday.com/165116/nasa-selects-bold-proposal-to-swarm-proxima-centauri-with-tiny-probes/

2024 va fi anul cheie pentru Statele Unite care influențează situația planetară, eclipsa totală de Soare care va avea loc pe 8 aprilie și alegerile pe 5 noiembrie. Este foarte important ca Lucrătorii în Lumină să ancoreze Lumina cât mai mult posibil în acest an în SUA. Din acest motiv, îi invit pe toți să participe la conferința noastră Ascensiunea din Phoenix, unde vor fi publicate informații importante despre SUA și 2024: https://2012portal.events/events/ascension-conference-phoenix-arizona-usa-2024/

Oamenii sunt, de asemenea, bineveniți să fie inițiați în razele vindecătoare ale maeștrilor stelari și înălțați, care le vor deschide canalul central și îi vor pregăti pentru energiile puternice care vor lovi această planetă în lunile și anii următori:

  Victorie Luminii!

 Sursa: https://2012portal.blogspot.com/

https://rumble.com/v48c01o-x-marks-the-spot-covid-commericals-exposed-documentary.html 

Sursa: https://luminaadevarului.com

Scurt ghid de bune practici, cu referire la navigarea pe internet de Andi-Mihai Anton

 

Atenție: a trebuit să modific anumite adrese web ca să poată fi postat articolul. Altfel, Fb îl vedea ca pe un potențial risc și nu mă lăsa să-l public. Iată încă o dovadă că acele link-uri sunt periculoase. Pentru a vedea cum arată link-urile respective, eliminați spațiile.

Multă lume este îngrijorată în legătură cu navigarea pe internet, pierderea conturilor, a datelor cu caracter personal etc. Sunt foarte mulți oameni care au înțeles că prin dispozitivele electronice sunt supravegheați, monitorizați și folosiți ca sursă de informații pentru companiile care au nevoie de ele. Acest articol tratează subiectul într-o abordare simplă și la îndemâna oricui și este destinat tuturor celor care nu vor să renunțe total la computer.
Cam de prin 1986 am folosit computere aproape zilnic. Nu mi-au fost sparte conturile, nu mi-au fost furate datele. Asta teoretic, pentru că practic e imposibil de demonstrat că n-ai fost niciodată atacat. Cât timp navighezi pe net ești expus, dar ideea e că n-am avut probleme vizibile cu computerul personal, nu mi-au dispărut date și nu mi-am pierdut conturile sau parolele.
E drept că n-am prea folosit Windows. Adunat, cred că doar vreo doi ani și asta în mod disparat, pe la companiile pe unde am primit salariu ca să scriu cod. Dar chiar și pe acolo pe unde lucram în Windows, am folosit un antivirus aproape necunoscut, gratuit, luat de pe net, pentru că așa cerea protocolul. În rest, m-am folosit de niște elemente de siguranță pe care vi le voi transmite și vouă în ideea că poate le veți considera utile. Am să folosesc pe cât posibil un limbaj accesibil și explicații simple, pentru că treaba celui care are de transmis e să o facă în așa fel încât să fie înțeles.
1. Sistemul de operare
Poate ar fi bine să luați în calcul folosirea unui alt sistem de operare. Atât Windows cât și MacOS-ul sunt vizate de spărgători, dat fiind faptul că ambele sunt sisteme de operare cu arie largă de utilizare. Cracker-ii o să fie totdeauna interesați de sistemele de operare la modă și pentru ele vor inventa mereu virusuri. Dacă sistemul vorstru de operare este unul atipic, probabilitatea ca cineva să scrie un virus pentru el scade dramatic. Ca sisteme de operare, cel mai la îndemână (și asemănător cu Windowsul) este Linux. Dintre variantele de Linux, vă recomand Linux Mint, fiind o distribuție ușor de instalat și de configurat și care detectează destul de bine componentele computerului. Linux Mint poate fi găsit aici:
Pentru instalare, vă trebuie un stick usb. Citiți cu atenție ce scrie pe site-ul lor și cu un pic de insistență, veți putea transforma chiar și un computer mai vechi în unul utilizabil. Linux este destul de sigur ca sistem de operare și mult mai greu de atacat decât Windows sau MacOS.
O altă variantă de sistem de operare care merită luată în calcul este BSD. BSD este un sitem de operare de tip UNIX, asemănător cu Linux-ul la nivel de comandă, însă complet diferit. Fiind mai puțin utilizat, este ceva mai greu de atacat. Ca versiuni de BSD, v-am recomandat în trecut GhostBSD:
și OpenBSD:
Dintre cele două, OpenBSD este considerat a fi cel mai securizat sistem de operare din lume, atâta că necesită ceva mai multe cunoștințe și un computer compatibil ca să poată rula corespunzător.
Alte sisteme de operare atipice ar fi HaikuOS, clonă de BeOS (https://www.haiku-os.org/) și AROS (Research Operating System), o clonă de AmigaOS (http://www.aros.org/). O altă variantă de luat în calcul ar fi Open Indiana (https://www.openindiana.org), o distribuție de tip UNIX, care a stat în trecut la baza sistemului de operare Open Solaris.
Ca să închei subiectul legat de sistemele de operare, eu vă recomand Linux, urmat de GhostBSD și/sau OpenBSD.
2. Browser-ul
Majoritatea oamenilor ajung să fie atacați nu atâta din cauza sistemului de operare pe care-l folosesc, cât din cauza browserului. Cei mai mulți folosesc Google Chromium, Mozilla Firefox, Brave Browser, Opera sau Safari. Vă dați seama că principalele atacuri vor fi direcționate către aceste tipuri de browsere, fiind mai cunoscute și mai utilizate. Așadar, folosiți pe cât posibil un browser atipic: Seamonkey, Iridium, Dolphin, Falkon, Dillo, care chiar dacă sunt mai puțin performante, sunt totuși utilizabile pentru majoritatea acțiunilor întreprinse pe internet. Folosiți browserele cunoscute doar pentru operațiuni care nu pot fi folosite pe browserele atipice.
3. Motorul de căutare
Oamenii folosesc de obicei google pentru a căuta lucruri pe internet, însă e bine să știți că puteți folosi și alt motor de căutare în afară de el. Google păstrează informațiile voastre de căutare și le utilizează ulterior în interes personal. De asemenea, google încearcă (și reușește destul de bine), să vă identifice poziția printr-un sistem de geolocație indirect. Adică chiar dacă nu aveți un dispozitiv de geolocație în computer, google vă poate determina poziția prin intermediul unor mecanisme de detecție interneă, bazată pe căutări, căile de comunicație și timpii de răspuns. Folosiți altceva în afară de google pentru a căuta lucruri pe internet. Iată câteva exemple: DuckDuckGo, You, Yep, Swisscows, Gibiru.
4. Dispozitivul de conectare la internet
Cel mai indicat este să folosiți un cablu pentru internet, iar dacă doriți cu adevărat deconectare de la rețea, pur și simplu decuplați conexiunea. O altă variantă este folosirea exclusivă a unui dispozitiv USB de conectare la internet, pe care-l puteți scoate atunci când nu doriți să fiți online.
5. Camera video
Acoperiți sau eliminați în totalitate camera video a laptopului. Puteți lipi ceva opac pe obiectivul camerei, sau dacă vreți să vă asigurați că devine nefuncțional (și nu puteți apela la cineva care să vi-l elimine cu totul din computer), puteți folosi un marker permanent pentru a împiedica înregistrarea nedorită. Pentru momentele în care chiar doriți să folosiți o cameră web, puteți achiziționa una ieftină care să se conecteze pe portul USB.
6. Nu accesați link-uri necunoscute, primite prin e-mail, pe messenger-ul de facebook, pe contul de whatsapp, telegram sau altele. Citiți cu atenție cine v-a trimis e-mail-ul sau v-a dat mesajele. Unii spărgători trimit e-mail-uri cu nume asemănător cu cel al firmelor care vă oferă servicii în general: goo og le.com, fe bo ok.com, app lle.com, ya ho.com, yot ube.com ar putea fi doar câteva exemple. Citiți cu foarte mare atenție din partea cui ați primit mesajul, iar dacă nu sunteți 100% siguri că este vorba despre furnizorul vostru de servicii, nu-l accesați deloc.
7. Evitați pe cât posibil plățile cu cardul pe internet și serviciile de homebanking. Dacă totuși o faceți, folosiți un card separat pe care să aveți totdeauna sume mici, astfel încât dacă sunteți atacați, să minimizați pierderile.
8. Fiți foarte atenți la interfețele web folosite pentru conectare și citiți cu grijă adresa web care v-a pus la dispoziție interfața respectivă. Unii spărgători imită interfețele de conectare (de ex. fac o altă pagină web decât cea reală, care să imite ecranul de login al gmail, facebook sau al băncii la care aveți servicii de homebank), pentru a vă fura datele de login. Citind cu atenție link-ul paginii pe care vă aflați, vă puteți da seama dacă sunteți sau nu păcăliți. Dacă vă conectați la google, trebuie să fie ceva cu go ogle.com, nu g oo ogle.com, gog le.com, go ggle.com sau ceva asemănător. Dacă vă conectați la facebook, vedeți să scrie facebook.com, nu feb ook.com, feis book. com, fes bo ok.com, fb ook.com sau mai știu eu ce. Dacă link-ul arată dubios, închideți imediat pagina.
9. Curățați constant istoricul browserului și măcar o dată pe lună, toate cookie-urile. Asta vă va scăpa de o sumedenie de probleme.
10. Reinstalați browserul măcar o dată la 6 luni. Dacă aveți acces la fișierele de configurare ale sale, ștergeți-le, astfel încât să o luați din nou de la capăt cu procesul configurării. Evitați importul de date din alte dispozitive sau browsere.
11. Pentru comunicare, folosiți o aplicație chat mai sigură. Dintre aplicațiile mai cunoscute, Signal este considerată a fi mai sigură, dar dezavantajul este că nu e disponibilă pe toate sistemele de operare descrise mai sus. De asemenea, puteți folosi LINE sau Viber în loc de Whatshapp, Skype, FbMessenger sau Telegram, dar e bine să rețineți că nici aceste aplicații nu sunt valabile pe toate sistemele de operare amintite.
12. Folosiți un serviciu de e-mail mai atipic. Spre exemplu protonmail sau tutanonta, în loc de gmail sau yahoo mail.
13. Nu postați și nu trimiteți poze personale, documente importante sau înregistrări video cu voi prin intermediul serviciului de e-mail sau prin aplicațiile de chat. Iar dacă trebuie să o faceți, puteți cripta fișierele respective cu parolă (la arhive de tipul 7zip, rar, zip) sau dacă sunteți ceva mai avansați, puteți folosi chei asimetrice pentru criptarea fișierelor trimise.
14. Nu vorbiți cu persoanele necunoscute. Nu oferiți date personale asistenților de inteligență artificială. Nu introduceți chipul vostru în programe de tip AI. Evitați folosirea asistenților de inteligență artificială pentru a discuta lucruri intime sau care vă vizează direct.
15. Evitați jocurile online, căutând pe cât posibil să vă jucați doar jocuri care nu depind de internet. Multe jocuri online conțin cod cu potențial de risc.
16. Discutați lucrurile cu adevărat importante doar față în față, cu telefoanele mobile aflate la cel puțin 30m distanță de voi.
17. Luați pauză de la folosirea internetului, iar dacă puteți trăi fără el, e și mai bine.
linuxmint.com
Home - Linux Mint
 
Autor: Andi-Mihai Anton