Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 noiembrie 2023

Pământul Plat versus Pământul Rotund, Sferic, O Sfero- Sferă... Ei ar vedea navele Federației intrând și ieșind...

 

Autor:
Agenția Cosmică, Gosia
===========================
Publicat
08 octombrie 2023
„Văd Pământul de la fereastra mea și este ROTUND!” - Teoria Pământului Plat Psyop
Inițial în spaniolă - aprilie 2023
Swaruu X (Athena) : Pământul nu poate fi plat. Este împotriva chiar și a matematicii manifestării materiei. Totul este generat ca o particulă, apoi prinde formă. Pământenii Plați uită multe lucruri în argumentele lor.
De exemplu, ei nu spun ce este mai jos. Ei nu spun niciodată nimic. Deci, dacă nu-mi dau o cosmologie logică, nu are rost să spună.
Un alt lucru pe care ei spun este că nu are sens pentru ei ca avioanele să nu zboare peste polul sud pentru că este cea mai scurtă distanță dintre două puncte. Și asta este adevărat, dar nu zboară peste polul sud din alte motive. Pentru că este o zonă extrem de militarizată, atât de militarizată încât ei neagă că este militarizată. Nu vor avioane acolo sau oamenii ar vedea inconsecvențele versiunii oficiale. Ar vedea intrarea, zonele verzi și navele Federației intrând și ieșind.
Și uită alte fapte aviatice. Un zbor între Los Angeles și Tokyo nu zboară în linie dreaptă peste Oceanul Pacific, așa cum ar fi cel mai bine pe un Pământ plat, ci aeronava zboară peste Alaska și Aleutine, deoarece pe o sferă sau cvasi-sferă Pământul care este cel mai scurt traseu. Pământenii Plați nu văd asta.
Și vor spune că avioanele nu zboară peste Oceanul Pacific pentru că nu există unde să aterizeze în caz de problemă, și asta este parțial adevărat, dar este încă un motiv pentru a nu zbura acolo și pentru a prefera ruta nordică, Alaska-Aleutine. .
Robert : Și despre cosmologie, asta distruge toate constelațiile, nu-i așa? Unde se încadrează Astrologia aici? Sau nu contează cu adevărat pentru oamenii de pe Pământ.
Swaruu X (Athena) : Așa e, totul este distrus. Pământul plat îi face pe conspirați să nu se uite la stele sau să înțeleagă extratereștrii sau ceva de genul acesta, totul devine imposibil.
Dacă te uiți la constelațiile din diferite puncte ale planetei și din diferite emisfere, îți vei da seama că Pământul este învăluit de constelații, adică nu poate fi plat.
Robert : Pământenii plat susțin, de asemenea, că Pământul este mult mai mare decât ni se spune. Asta demolează și mai mult astrologia așa cum o cunoaștem, nu-i așa? Sau nu neapărat? O planetă de mărimea lui Jupiter ar avea și 12 constelații? Contează dimensiunea unei planete pentru a vedea toate cele 12 constelații din acest sistem solar?
Swaruu X (Athena) : Se prăbușește factori pe care preferă să-i ignore, cum ar fi factorii formulei de masă-gravitație. Asta ar indica faptul că dacă Pământul ar fi mult mai mare, masa lui ar fi zdrobitoare, chiar dacă ar fi gol,
Plus unghiul de observare al tuturor constelațiilor din jurul planetei este congruent doar cu dimensiunea reală a Pământului.
Robert : Așa este. Chiar dacă erau becuri.
Swaruu X (Athena) : Chiar dacă erau becuri, tot indică faptul că învăluie o sferă. Vă place sau nu, acest lucru este concludent.
Constelațiile și mișcările lor și punctele lor de observare congruente atunci când sunt analizate din diferite puncte ale planetei Pământ, atât în ​​emisfera nordică, cât și în emisfera sudică, indică faptul că aceasta poate fi doar sferică sau semisferică și are un diametru de 12.742 km.
Pentru asta este matematica, pentru a cunoaște forma unor lucruri precum Pământul. Totul este perfect sincronizat într-o dinamică gravitațională previzibilă și calculabilă matematic și tot ceea ce este uitat de Pământenii Plați. De aceea ar trebui să studieze fizica înainte de a vorbi.
Robert : Desigur. Ei nu înțeleg de ce lucrurile nu zboară pur și simplu.
Swaruu X (Athena) : Lucrurile nu zboară pentru că sunt în interiorul unui sistem conținut, cum ar fi sifonul și alunele tale când zbori într-un avion. Nu vărsați sifonul și alunele nu zboară. Sistem conținut. Viteze constante. Fără inerție care să facă lucrurile să zboare.
De asemenea, am auzit că la șase mile și ceva navele nu dispar la orizont. Pe lângă faptul că Pământul nu este perfect rotund, se întâmplă să existe refracție atmosferică, mai mult peste apă, care permite ca lucrurile să fie văzute dincolo de orizont în anumite condiții de lumină care nu sunt neobișnuite.
Robert : Și Tina, de ce majoritatea așa-zișilor oameni „treziți” cred într-un Pământ plat?
Swaruu X (Athena) : Cred că se datorează faptului că urmează tendințele altor așa-numiți teoreticieni ai conspirației sau treziți și pentru că încă nu s-au trezit sau au evoluat în conștiința lor suficient pentru a realiza că acestea sunt și agende manipulate, cele precum Platul. Pământ. Ei se bazează pe faptul că...
 
NASA minte tot timpul cu călătoriile lor și cu fotografiile lor care nu sunt adevărate
 
Așa că ei cred că totul este o minciună, generalizând cu informațiile.
În timp ce agenda de data aceasta este de a distruge adevărul și de a impune ideea falsă că Pământul este plat. Adică, știința Pământului era mai precisă înainte, pentru că astăzi totul este doar manipulare. Și prin înainte vreau să spun chiar și pe vremea lui Arhimede.
Robert : Nu-l găsesc acum... Am avut un filmuleț în care soarele se îndepărta și deveni foarte mic, nu a dispărut la orizont.
Swaruu X (Athena) :Densitatea atmosferică, acesta este răspunsul. Este o iluzie optică. Sunt variații ale densității atmosferice și ale temperaturii. La fel și când se văd doi sori. Aceasta este inversiunea termică.
Ele creează un efect de oglindă într-un strat al atmosferei atunci când se ciocnește cu un alt strat de temperatură mai mare sau mai scăzută. Acest lucru se întâmplă atunci când aerul rece este mai aproape de suprafață decât stratul de aer cald. Când în general stratul rece este deasupra stratului cald, care este cel de la suprafață.
Modelul Pământului Plat distruge toate acestea și pentru mine este indicativ că acesta poate fi unul dintre motivele pentru care ei împing sau încurajează acea agendă pentru Pământul Plat - să discrediteze extratereștrii. De asemenea, ei cred că trebuie să fie inter-dimensionali sau extratereștri. Când în realitate sunt adesea amândoi. De exemplu, oamenii din umbră.
Robert : Și un lucru. Materia se manifestă într-o formă toroidală și apoi conștiința o modelează, nu?
Swaruu X (Athena) : Mai degrabă, conștiința o face să se manifeste și acea dinamică energetică se desfășoară într-o manieră toroidală și, în același timp, când materia este generată, i se dă formă simultan.
Pământul nu ar putea fi atât de mare pe cât spun unii dintre ei, sau artificial, pentru că s-ar prăbuși singur cu atât de multe continente și fără o bază solidă dedesubt. Masa ar depăși capacitatea de expansiune a Pământului însuși, s-ar prăbuși. Iar indicele gravitațional măsurabil la 1G determină că, prin formule matematice, Pământul poate avea doar dimensiunea, masa și forma pe care sferiștii pretind că le are.
Ceea ce dovedește că Pământul este în esență sferic este matematica și geometria, nu fotografiile de la orizont și trucurile cu obiectivele camerei. Pur și simplu din cauza masei. Masa este măsurabilă și este asociată cu o rată gravitațională. Nu poți depăși această masă fără a provoca mai multă gravitație.
Două obiecte cu mase m1 și m2, cu o distanță între centrele lor, se atrag cu o forță F egală cu: F = Gm1m2/r2 unde G este constanta gravitațională egală cu 6,672 x 10-11Nm2/kg2.
Formula pentru gravitație: F=G/Masa 1 și Masa 2 împărțită la raza la pătrat.
Formula gravitației în raport cu masa. Cu asta se prăbușește Pământul plat.
Robert. Wow. Mulțumesc. Unii spun de ce nu întorc telescopul James Webb în direcția Pământului.
Swaruu X (Athena) : Telescopul nu se întoarce pentru că nu îl întorc sau pentru că nu există sau pentru că dacă l-ar întoarce, s-ar uita la ceea ce nu vor ca oamenii să privească.
O altă conversație
Yazhi :Acum ei spun că apa nu se îndoaie și asta e o prostie pe care o pot desface în trei secunde. Ce face apa atunci când este în stare liberă, indiferent dacă este gravitate zero sau doar când o arunci cu o găleată? Se lipește împreună și face globule. Același lucru în spațiu. De asemenea, apa se curbează, de exemplu dacă deschizi robinetul și pui un creion în jet de apă, se curbează.
Pur și simplu, apa suspendată în aer devine un glob, și acesta este Pământul, un glob de apă în jurul unor roci.
Robert : Da, urmăriți apa în antigravitație în timp ce se mișcă, ca bulele de aer.
Yazhi : Este bine să pretinzi lucruri împotriva NASA, care minte tot timpul, dar chestia aceea cu Pământul plat este agenda dezinformată întortocheată și nu globul Pământ.
Este acolo pentru a controla trezirea, pentru că dacă Pământul este plat, ei nu vor investiga alți subiecți, cum ar fi subiecții ET, iar pe Pământ totul începe și se termină cu ET, indiferent dacă oamenii îl înțeleg sau nu.
Robert : Yazhi, de unde au toate aceste povești? Despre continente, cupole și toate astea? Din cărți antice? Oameni care au avut altă cosmologie?
Yazhi : Doar că domul este ceva care poate fi interpretat așa din textele biblice, de parcă asta ar fi tot adevărul, se vorbește despre apele de deasupra, așa folosește Mari. Iar cupola sunt trupele Van Allen. În plus, pentru mine nu trebuie decât să mă uit pe fereastră și văd că este rotund. Dar înțeleg dacă nu mă cred.
De asemenea, ceea ce spun unii că nu există...
 
Imagini ale Pământului din spațiu, da, așa este, este parțial corect, nu există!
 
Dar asta are o altă explicație. Pur și simplu pentru că nu au fost suficient de departe pentru a face o poză a întregului Pământ, ci doar parțial, pentru că nu au ieșit din orbita joasă. De aceea.
 
Programul spațial secret nu contează.
 
Și, în plus, dacă ei fac poze cu Pământul în depărtare, unde camera poate vedea întregul Pământ, ar apărea și lucruri precum nave uriașe extraterestre parcate acolo... 
 
Și chiar dacă le poți scoate prin Photoshop, nu fac. Nu vreau ca nici măcar angajații lor de nivel superior secret să vadă aceste lucruri. Dar motivul principal este că. 
 
Nu au ieșit suficient de departe pentru a face o poză a întregului Pământ.
 
 
Copyright (c) 2023 Viocomsa All Rights Rezerved

Niciun comentariu: