Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 decembrie 2022

Moneda digitală

 

    Un articol foarte important, in https://luminaadevarului.com scris de Marius Sumedrea, 24 Noiembrie 2024, Partea 2:
    *********************************************************
    Moneda digitală
    ******************
    Conversia în viitor dintr-o monedă cripto Fiat într-o monedă conformă Basel III, IV și V susținută cu aur. Monedele în sine și monedele virtuale vor avea coduri de bare (proprietate) și dispozitive de urmărire GPS (locație). ACC (Asset Chain Collection) este un „Registru general distribuit”. Este un instrument al A.I. digitizarea activelor pentru aplicații globale. Se numește „Schimbul I.A.”
    Între jetoanele principale de pe piață cu jetoane standard de active, Lanțul de colectare a activelor formează și documentează împreună obiectul de schimb de active digitale – moneda digitală SDR. Fiecare „nod” global stabilește un „regional: General Ledger Token (GLT) pentru circulația regională, iar această monedă digitală SDR (Special Drawing Rights) va fi principala monedă de schimb, împreună cu jetoanele pentru fiecare nod internațional de registru general pe bursa internațională. În acest „ecosistem monetar”, tokenul fiecărui nod poate folosi GLT (General Ledger Token) pentru a realiza circulația regională și fiecare GLT poate folosi ACC pentru a realiza circulația internațională.
    QFS pune capăt corupției care ar putea exista în prezent în ceea ce privește Banca Centrală. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate cu active. Înlocuiește sistemul SWIFT controlat central din SUA cu un CIPS controlat global – descentralizat (Cross Border Interbank Payment System). QFS rulează pe un nou computer fotonic / bazat pe sateliți „24 de orbita GPS”, (protejat de noua „Forță spațială”). Scopul QFS este de a pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării în cadrul sistemului bancar. „Băncile” nu vor mai avea nevoie să genereze profituri semnificative din tranzacțiile de transferuri de fonduri.
    -QFS este complet independent de sistemul „centralizat” existent; face ca toate celelalte sisteme de transfer să fie învechite.
    -QFS NU este o monedă cripto. După RV (reevaluare), toate monedele suverane vor fi susținute de active, asigurând o valoare stabilă, ceea ce face ca nevoia de cripto-uri nebacked depășită (procesul pur și simplu digeră informațiile de pe băncile de memorie ale computerelor).
    -Activarea QFS pune capăt „sistemului bancar central” care perpetuează ceea ce unii numesc „sclavia datoriei”.
    -QFS domnește suprem în tehnologia pe care o aplică și creează 100% securitate financiară și transparență pentru toți deținătorii de valută, pentru deținătorii individuali de valută.
    -QFS atribuie un număr digital fiecărui dolar fiat/euro/yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele digitale sunt monitorizate și actualizate în timp real: arătând unde a mers (autentificare GPS) când a fost în registru cine le-a trimis și ce cont i-a primit.
    -QFS este plin de inteligență artificială care interacționează cu fiecare tranzacție financiară de oriunde în lumea finanțelor pentru a se asigura că este legală, intenționată de putere și transparentă.
    -NUMAI monedele garantate cu aur sau active care au un certificat digital de aur sau de active vor fi transferate prin QFS. Toate referințele valutare susținute de aur/activ înapoi la bucata de aur sau activul care o susține !!
    Moneda garantată cu active se bazează pe activele din țara de origine. Activele reprezintă justificarea pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă în fiecare țară. NU ESTE LEGALĂ ÎN QFS NU ESTE VALUTĂ FIAT, deoarece nu poate fi desemnată drept „curată, clară, non-teroristă sau care provine din activități legale”. Monedele FIAT aflate în „posedare” la momentul implementării QFS și considerate „legale” vor fi schimbate cu valută garantată cu aur pe o bază unu la unu. Procesul de „reconciliere”. Fără capacitatea de a reconcilia vechii bani FIAT în noul QFS, TOATE ACTIVITĂȚILE BĂNCILOR CENTRALE VOR ÎNCETA.
    Orice țară care nu respectă GESARA va fi lăsată în afara QFS, astfel fiind în cele din urmă lăsată în afara „Comerțului internațional”. Global Currency Reset (GCR) va folosi o formulă cantitativă specifică pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă „într-o țară” care este aur – susținută în QFS. Formula va stabili o valoare justă a activelor fiecărei țări în comparație cu alta. „Prețul aurului” devine irelevant odată ce acesta este finalizat. În formulă sunt incluse activele subterane, economia țării, populația acesteia (ca activ) și câțiva alți parametri. Această formulă se aplică fiecărei țări, astfel încât acestea să poată fi la egalitate între ele.
    Aplicarea formulei și a valorii comune a întregului aur înseamnă că moneda unei țări trebuie să aibă aceeași valoare ca moneda altei țări. Aceasta este denumită RESETARE GLOBALĂ a VALUTEI.
    O distribuție globală a averii (GWD) bazată pe Comerț și suveranitate. Fiecare cont QFS din întreaga lume va fi deținut exclusiv de titularii de cont, nu deținut de bănci sau guverne. Inteligența Artificială (AI) va fi aplicată în QFS, dar nodurile se vor coordona prin procesare paralelă. AI va lucra cu VPN-ul CIPS în fundal, oferind analiză semantică și procesare a limbajului natural pentru a înțelege ce se spune despre produsele bancare în întreaga bază de utilizatori. Acesta va facilita adaptarea și va evolua în timp prin recunoașterea noilor comportamente și prin recomandarea de răspunsuri adecvate din partea băncii.
     
    NESARA/GESARA implementează următoarele schimbări:
    *************************************************************
    1. Elimină toate cardurile de credit, creditele ipotecare și alte tipuri de împrumuturi din bănci, datorie datorată activităților bancare și guvernamentale ilegale. Acesta este cel mai mare coșmar al Rezervei Federale: un „jubileu” sau o iertare a datoriilor.
    2. Abolește impozitul pe venit
    3. Abolește IRS. Angajații IRS vor fi transferați în cadrul vânzărilor naționale ale US Treasury.
    4. Creează un impozit forfetar de 14% pe veniturile din vânzări neesențiale „doar pentru articole noi” pentru guvern. În alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate; nici articolele folosite, cum ar fi casele, mașinile vechi.
    5. Crește beneficiile pentru persoanele în vârstă.
    6. Reîntoarce legea constituțională la toate instanțele și la toate instanțele juridice.
    7. Reîntoarce amendamentul inițial privind titlul de noblețe. Sute de mii de americani sub controlul puterilor străine își vor pierde cetățenia, vor fi deportați în alte țări și li se va interzice de a reintra în țară pentru tot restul vieții lor. Și milioane de oameni vor descoperi în curând că facultatea lor, că diplomele universitare sunt acum hârtii fără valoare.
    8. Stabilește noi alegeri prezidențiale și parlamentare în termen de 120 de zile de la intrarea în vigoare a NESARA, anunțul NESARA.
    9. Guvernul interimar va anula toate „urgențele naționale” și ne va întoarce înapoi la legea constituțională. Monitorizează alegerile și previne activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese speciale.
    10. Creează o nouă monedă a Trezoreriei SUA, „moneda curcubeu”, susținută de aur, argint și platină, metale prețioase, punând capăt falimentului Statelor Unite inițiat de Franklin Roosevelt în 1933.
    11. Interzice vânzarea certificatelor de naștere americane ca obligațiuni de proprietate mobiliară de către SUA, Departamentul de Transporturi.
    12. Inițiază un nou sistem bancar al Trezoreriei SUA, în conformitate cu legea constituțională
    13. Elimină Sistemul Rezervei Federale. În timpul perioadei de tranziție, Rezerva Federală va fi permisă să funcționeze alături de Trezoreria SUA timp de un an pentru a elimina toate sistemele federale de Rezerva Federală din masa monetară.
    14. Restabilește confidențialitatea financiară
    15. Recalifică toți judecătorii și avocații în dreptul constituțional
    16. Încetează toate acțiunile militare agresive ale guvernului SUA în întreaga lume
    17. Instaurează pacea în întreaga lume
    18. Eliberează sume enorme de bani în scopuri umanitare
    19. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate care sunt reținute publicului sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive de energie liberă, antigravitație și mașinile de vindecare sonică.
    Deoarece clona președintelui Clinton nu avea niciun interes să semneze NESARA ca lege la 10 octombrie 2000; la ordinul generalilor militari americani, trupele de elită Navy Seals și Delta Force au luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armelor, l-au forțat pe Bill Clinton să semneze NESARA.
    În acest timp, personalului de securitate al Secret Service și al Casei Albe i s-a ordonat să se retragă, a fost dezarmat și i s-a permis să asiste la acest eveniment sub un ordin de tăcere.
    Deci dragilor să sperăm că totul va decurge bine și cât mai rapid și noul sistem va aduce echilibru atât la nivel global cât și individual și până la urmă vom fi cu toții mulțumiți.
    Doamne ajută!
     
    Copyright (c) 2023 Viocomsa  All Rights Rezerved

Niciun comentariu: