Faceți căutări pe acest blog

duminică, 14 noiembrie 2021

Interviu cu Profesor dr. Răzvan Constantinescu

 


Fragmente dintr-un Interviu cu Profesor dr. Răzvan Constantinescu***

(după câteva luni de tăcere, de luptă cu sistemul n.b.)

„Colegii mi-au dorit moartea!  

Vaxxi-narea a contribuit la răspândirea infecției.

S-a eliberat molima și nimeni, în doi ani nu scapă de ea.

Boala atinge și creierul, vasele periferice.

Ciudat, GRIPA a dispărut!

Forma virală este mai agresivă ca cea de anul trecut.”

Geza Molnar: „Este o mare greșeală să faci o campanie de vaxxi-nare în timpul Pandemiei.”

Dr. Răzvan Constantinescu:

Virusul (arma biologică n.b.) își schimbă forma, își crește agresivitatea. Virusul este gândit pe baza proteinei spike – o toxină responsabilă de apariția micro-cheagurilor. Eu evit să-i spun vaxxin, pentru că nu poate fi numit vaxxin ceva care nu imunizează. Acest vaxxin este dat la categoria terapii genice.

Indienii au hidroxiclorochina și invermectina. (Becali a vrut să aducă medicamente ca arbidolul, dar TIR-urile au fost întoarse la vamă. n.b.)

Măsurile guvernelor sunt sortite eșecului: distanțarea, purtarea măștii degeaba, lock-down-urile, adică stările de alertă...

Reviste serioase, nu conspiraționiștii, spun că toată lumea va trece prin boală, astfel încât vom avea imunitate naturală.

S-a eliberat molima și nimeni, în doi ani nu scapă de ea. Pentru că apar variante noi, singura măsură este protejarea persoanelor cu risc (copii, vârstnici, cu dizabilități, boli cronice n.b.).

Ciudat, nu numai în SUA ci în toată lumea, GRIPA a dispărut. Pfizer-ul are trei doze: același virus modificat și prezent în vaxxin.

Același virus face mutații iar vaxxin-urile nu imunizează. Foarte grav...

Este un atac cu premeditare: a apărut un document în 2010, apoi Event 201 din 2019 condus de Bill Gates. Ei ne-au explicat pas cu pas că vor reducerea populației...

Ei deja știu că în noiembrie vor fi 18 la mie infectări. Mortalitatea la copii - 0,15%. Este o simplă răceală. Cazurile grave ajung la ATI, unde noi, oamenii simpli nu putem verifica (se iau telefoanele, contactul cu familia...). Ei pot zice orice. Acum sunt de 4 ori mai mulți la ATI – toți vaxx-inați.

În Israel au reușit performanța: doar 20% nevaxx-inați.

Dar prin aerosoli (chemtraills) sunt aruncate mai multe variante de virus, niciun vaxx-in nu este eficient. Project Veri-tas-SUA – VAERS înregistrează efectele adverse.

OMS are un site (gen INFO ACCES); care informează despre efectele secundare ale vaxxi-nurilor, printre care 12000 de decese instant! 

În România efectele adverse sunt sub-evaluate, sunt ZERO.

Italia

Italienii au interzis necropsiile.

Comandantul acțiunii a venit cu celebrul ordin: Nu faci nicio necropsie. Deși existau dovezi de micro-tromboze, accidente post-injecție AVC –post, accident vascular cerebral.

Știința nu este Adevăr Absolut. Ne amintim din secolul IX când decretau că autovehiculele nu pot merge cu o viteză mai mare de 30 km/ oră. Apoi mai recent în secolul XX când au murit femei datorită Thalidomidei. (Și Rockefeller, mogulul Big Pharma a mușamalizat totul. n.b.)

Big Pharma. Mai recent Astra-Zeneka, Pfizer au plătit amenzi uriașe și totuși continuă acțiunea lor criminală.

Vaxxi-nația extensivă. Unde este comparația față de un lot martor?

Astăzi medicii sunt văzuți CĂLĂI.

Paranteză: Un medic se pregătește în jur de 10 ani ca să... execute ordinele Big Pharma și ale teroristului-șef dovedit Tedros G. – directorul OMS, care NU este medic!!! (Sigur, cu câteva excepții care confirmă regula...)

B. Gates: „Populația este prea numeroasă.”

Câțiva studenți, urmăritori on -line au venit la mine plângând că nu mai fac față presiunii, inculților de la conducere, spunând că nu se vaxxi-nează.

Mascarada

Pompos: UMF-ul are testul de testare.

Prostia sinistră cu masca. Aerosolii nu pot fi opriți cu masca. Problema cu testul la studenți? 45 x 2/ săptămână rezultă 360 lei/ lună.

Circul macabru cu Ordonanța 13/ 2017

Țineți minte cum mergeau părinții cu copiii la proteste, la miting. Total greșit, frate. Sufletul copilului trebuie să rămână pur. De un an și jumătate copiii poartă masca. Azi, copiii sunt terorizați cu masca, rezultând o maturizare forțată, cu exeme pe față (robie mascată n.b.).

Precizare: Doar chirurgii poartă masca, ca să nu contamineze plaga rănilor cu bacterii.

Mai vreți o instituție (sic!)? Societatea națională pentru dezumanizarea societății...

Profesor dr. Răzvan Constantinescu are 6 procese pe rol: „Răutate – colegii îmi scriau că-mi doresc moartea.”

Da, virusul există. Virusul atacă creierul, nervii periferici.  (Asta pot confirma și eu, care am trecut printr-o formă moderată de boală n.b.).

Mai grav, virusul urii în societate. Cu aura sa demnă, totuși noi vedem un chip luminos, venind după un deces în familie, Domnul doctor Răzvan Constantinescu este specialist și vindecător în bolile stomacului (gastro-enterologie) continuă:

Probabil că mai sunt și variante mai agresive. Pentru a manipula/ mușamaliza, presa, main-stream media a scos documentare cu tovarășii chinezi, cu liliecii din peșteră, apoi au pus batista pe țambal.

Profesional sunt sancționat sub-maximal. Nu pot lua legătura cu studenții inclusiv on-line. Atunci cum faci îndrumarea de licență? Paradoxal, Codul Muncii a abrogat articolul (în 2016) care permitea unuia cercetat să-și continue activitatea.

Este o minune că sistemul medical mai există. Medicii colegi m-au lăsat SINGUR. Voi ne blamați că suntem lași. Parcurgem 10 ani pentru un loc de muncă! Ani și ani de muncă pentru reflexe, ambiție, rigurozitate, prudența de a respecta ierarhiile și protocolul.

În școală eram la fel, la limita exmatriculării...

Vă rog să aveți înțelegere pentru doctorii care sunt chinuiți.

Am șase (6) procese în derulare; 4 sancțiuni; o suspendare și un contra-atac. Mai sunt încă trei medici ca mine în UMF.

Alți medici, ca Adina Alberts au intervenit TÂRZIU. Doamna Monica Pop este de acord cu purtatul măștii. Păi atunci este duplicitară. Mulți și-au bătut joc de Flavia Groșan care a venit cu propria schemă de tratament. Damian Baciu e specializat în vaxxii-patologie.

Intenționat, premeditat au program de distrugere. Noaptea minții: Au adus 120 de milioane de doze pentru o populație de 18.

Ursula președinta UE a sustras 1,8 miliarde euro.

Amânările în medicină se agravează și costă mai mult.

N-aveam profilaxie, scheme, anticorpi monoclonali. Acum s-au adus și-n Iași. Dorobăț - conduce centrul luptei cu Covrig-ul din Iași. Din 500 de paturi, doar 200 sunt ocupate.

Distanțare socială la bolnavii deja infectați, frate! Oamenii refuză internarea. Doar 25% este gradul de ocupare în spitale.

Supra-aglomerarea uriașă la serviciul de urgență. Interzicem internările, până alocăm resursele. Anestezistul șomează. Fracturile nu sunt urgențe?

Concluzie sinistră: Arahat, Isărescu intangibili. Cîțu interimar este o marionetă. Ticăloșia umană nu are limite...

Oamenii fără suflet știu deja că vine valul 4. Nebunul Arahat (A-ra-hate! a-solar...): Să li se taie microfonul celor care vorbesc de anti-vaxxin.

Între timp directorul Pfizer a fost demis. (Doze expirate).

Aștia au cumpărat resurse, guverne, Mass-media. Numai on-line-ul nu e controlat.

Elon Mask vine cu „Internetul din nori”.

Pandemia este o parte a ticăloșiei.

Sfidarea lui Orban la Congresul pnl-ului. 10.000 de persoane au stat la interior. Apoi la Untold – (venerarea satanei n.b.) de la Cluj, apoi București - nici acolo nu s-a purtat masca.

Culmea, avem o boală, dar tratamentul trebuie să dispară. Macabru, cei vaxx-inați pot muri...

 Solidaritatea colegilor a dispărut. Cum să dorești moartea unui medic? Mă fraere, eu am salvat oameni, mulți oameni. Conchide trist domnul doctor... 

***Fragmente dintr-un amplu Interviu realizat în luna octombrie curent de Luis Lazarus pe site-ul Fbk. Luis Lazarus-Zeus Tv.

Subtitlurile îmi aparțin...

Foto: r3media.ro

Editare: (c) Viocomsa

Niciun comentariu: