Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 octombrie 2021

Mesaj de la Înaltul Consiliu Pleiadian



Mesaj de la Înaltul Consiliu Pleiadian 

În cele din urmă, a sosit timpul să prezentăm câteva dezvăluiri pe care mulți le așteptau. Aceasta a fost o decizie dificilă, dar absolut necesară, deoarece aceste dezvăluiri vor șoca majoritatea populației și îi vor face pe cei care încă dorm adânc, să-i trezească din iluzia lor și să poată vedea adevărata realitate.

Pentru oamenii treziți și conștienți, vin schimbări importante. Iată o privire în viitorul apropiat, pentru a ști că suntem pe drumul cel bun în viața noastră. Fiți siguri că totul se va desfășura așa cum a fost planificat inițial de ajutoarele noastre extraterestre superioare, Federația Galactică. De data aceasta, toți parametrii sunt la locul lor pentru a asigura succesul, care este pe cale să înceapă. Ne aduce Lumina pentru niveluri mai ridicate de acțiune, pentru a elimina toate forțele negative și pentru a curăța total planeta Pământ. Pentru a putea intra în noua lume polarizată pozitiv. Aceasta este o întreprindere formidabilă, dar în cele din urmă triumful va fi al nostru.

Majoritatea dintre voi habar nu au ce se întâmplă cu planeta Pământ și nu au înțeles sau
nu au vrut să înțeleagă ce a însemnat această oprire/închidere pentru întregul Univers. Acei oameni vor și nu pot urma ascensiunea, deoarece continuă în vibrația joasă până când vor dezvolta cel puțin conștiința 4 D, pentru a fi gata pentru ascensiunea lor în 5D. Există, de asemenea, cei care nu vor să creadă în această schimbare pentru planeta Pământ și încă vor să trăiască în zona lor de confort. Este alegerea lor și nimeni nu o poate pune la îndoială, deoarece sufletul lor a decis că au nevoie de mai mult timp pentru a dezvolta spiritualitatea pentru ascensiunea la vibrații superioare. Unele clarificări; Diferența dintre dimensiuni poate fi explicată cel mai bine după cum urmează; În cea de-a 3-a dimensiune, oamenii sunt reglați doar la o singură lungime de undă la radio, a 4-a oferă simultan două sau trei lungimi diferite în același moment, în timp ce a 5-a oferă o varietate de lungimi diferite, care sunt disponibile simultan și pot fi acordate cu totul.

În următoarele săptămâni, energii extrem de puternice vor fi trimise pe planeta Pământ, pentru care oamenii trebuie să fie conștienți și treji pentru a înțelege ce se întâmplă. Pentru a absorbi aceste energii, chiar dacă sunt foarte puternice și puteți simți că sunteți apăsat de pământ. Este important să încerci să supraviețuiești și să nu renunți, datorită impulsului suplimentar de a trăi în aceste energii. Dumnezeul nostru vrea să fii convins și concentrat asupra supraviețuirii prin aderarea la Înălțare. Este un moment critic în ceea ce privește locul în care ne aflăm în spiritualitatea și vibrațiile noastre. Mulți dintre noi pleiadienii suntem foarte obosiți după o mulțime de muncă pentru ca Universul să descopere ce vibrație aduce spiritualitate semenilor.

Va fi un moment cu probleme, dar de data aceasta va fi mult mai grav. Ar putea fi o criză dificilă sub formă de lipsă de alimente sau lipsă de bani din cauza magazinelor alimentare și a închiderii băncilor. Fii pregătit, în curând va apărea un val de dezvăluiri care nu oferă pace, dar necesită atenția ta pentru a ști la ce trebuie să faci față pentru ceva timp. Totuși, fiți siguri că acest timp a fost predeterminat și cu toate mesajele și avertismentele care au apărut în mass-media și alte canale, nu ar trebui să fie ceva complet nou pentru majoritatea dintre voi. Pământul se află într-o trecere la o dimensiune superioară și acest lucru înseamnă că mulți oameni vor urma în această ascensiune la a cincea dimensiune și la noua eră în lumea noastră reglementată de oameni noi. Oamenii care nu se alătură acestei ascensiuni pentru că nu pot sau nu vor, vor rămâne în vibrația inferioară fără să observe nimic.

Noua noastră lume este pregătită pentru dezvoltarea continuă în spiritualitate, dragoste și compasiune. Încercarea de a păstra o vibrație ridicată este să fii tu însuți și să gândești cu dragoste și pozitiv.

    Civilizațiile Atlantidei, Lemuriei și Mu au existat  

Originile vieții pe Pământ se întorc mult mai departe în timp decât se știe pe scară largă

și este încă mai puțin cunoscută ca episoadele istoriei umane. Primul act aventuros a început dincolo de limitele acestei planete și se urmărește prin imperii stelare, federații galactice, când ființele extraterestre au vizitat civilizațiile existente atunci din Atlantida, Lemuria, Mu și cele care au început să fie descoperite abia recent.

La mijlocul anilor 1800, câțiva oameni de știință care lucrau cu puține dovezi au decis că trebuie să fi existat un continent pierdut în Oceanul Indian și l-au numit Lemuria. Pe acest continent pierdut, unii chiar au crezut, a trăit odată o rasă de oameni dispăruți acum numiți lemurieni care aveau patru brațe și corpuri enorme, hermafrodiți, dar totuși sunt strămoșii oamenilor moderni. Pe cât de absurd sună totul, ideea a înflorit pentru o vreme atât în cultura populară, cât și în unele colțuri ale comunității științifice. Desigur, știința modernă a demascat de mult ideea Lemuriei. Dar apoi, în 2013, geologii au descoperit dovezi ale unui continent pierdut exact acolo unde se spunea că Lemuria ar fi existat și vechile teorii au început să apară din nou. În 1882, într-o perioadă de relativă ignoranță și necredință cu privire la problemele extraterestre, cărturarul Ignatius Donnelly a scris în cartea sa despre Atlantida „Lumea antediluviană”: „Că zeii și zeițele mitologiilor antice erau de fapt regi și regine ale Atlantidei. Aceasta a fost o civilizație antediluviană de înaltă tehnologie și fondatorul civilizațiilor și comunităților umane succesive.

   Forțele Întunecate au fost dezmembrate/dispersate

Forțele întunecate ale Statului Profund au fost sparte la toate nivelurile, curățarea este
încă în curs. Vin mari schimbări pentru a ridica oamenii în conștiința superioară a celei de-a cincea dimensiuni pe măsură ce Lumina avansează. Timpul trecut nu a fost irosit. Acțiunile anterioare erau necesare pentru a pune totul la locul potrivit. Pentru a ridica planeta la o frecvență mai mare de rezonanță, pentru a încuraja oamenii să meargă mai departe.

 Bătălia Forțelor Întunecate împotriva Luminii este cu siguranță pierdută. În cele din urmă vor trebui să răspundă la toate întrebările. Nimeni nu va scăpa până nu se va face dreptate. Spatele lor este literalmente lipit de perete. De data aceasta victoria este a noastră. Avem în față o sarcină monumentală de a împiedica forțele ascunse ale întunericului să facă ravagii atunci când toți trebuie să accepte înfrângerea. Dacă ne uităm în urmă, s-au făcut multe în ultimii ani. Viața pe Pământ până în 2012 a fost grav amenințată. Putem primi ajutor, dar trebuie să facem noi înșine modificările, pentru că este planeta noastră. Nu mai există psihoza fricii. Planeta Pământ va deveni o lume pașnică fără probleme, unde toată lumea poate fi relaxată. Fiți siguri că noua noastră eră a început deja.

Vin lucruri mai bune; noul nostru stil de viață va fi foarte diferit de stilul de astăzi. Viața va fi mai variată și relaxată, vom avea mai mult timp pentru noi înșine, va fi un mod de viață total nou, cu schimbări foarte interesante în față. Inovațiile care există deja, au fost reținute în mod deliberat de la noi de către Forțele întunecate, care le-au folosit pentru ele însele. Până acum viața noastră a fost o luptă pentru supraviețuire, dar se îmbunătățește treptat. Noile descoperiri și moduri de viață ne vor face viața foarte interesantă. Toate schimbările care vin sunt fascinante și vor urma o anumită cale.

Când v-ați născut, ați acceptat să vă trăiți viața după o anumită cale, pentru a câștiga experiență și cunoștințe, care vor fi decisiv necesare pentru viitoarele schimbări. Familiile se vor apropia mai mult. Amintiți-vă că anumite experiențe au fost necesare pentru a face față mai bine acestor schimbări. În cele din urmă totul va fi bine și așa cum a fost predeterminat. Acest mesaj a venit de la Pleiadieni.

   Raport de progres

Inițial, maeștrii Deep State s-au predat în 9/9/2021. Au fost transportați la Gitmo. Pe 17
septembrie, toate țările ar fi trebuit să semneze tratatul de pace global. În luna octombrie următoare se așteaptă o mare revelație. Toate societățile secrete vor fi distruse. În 1776, Mayer Amschel Rothschild, numit inițial Bauer, a fost cel care a corupt sistemul financiar pentru a înrobi omenirea din punct de vedere financiar. Rockefeller a creat sistemul medical, care folosește petrol și alte otrăvuri, care sunt înghițite ca pastile. Medicii nu sunt învățați corespunzător. După ce a fost confiscat întregul curriculum universitar medical, nu este vorba despre vindecare, ci despre distribuirea și vânzarea produselor farmaceutice pentru maximizarea profitului.

Injecțiile C...vid brevetate (brevet # 567-6977) conțin SIDA, alte boli și toxine ireversibile pentru a distruge încet organele din interior pentru vânzarea de medicamente farmaceutice, pentru a-și maximiza permanent profiturile. Lumea va trece de la calendarul Gregorian la calendarul Iulian pentru a corecta o diferență de 5 zile. A 33-a linie plană de pe Pământ se referă la ordinea masonică de gradul 33. Bisericile răului ca în Sedona, Arizona trebuie eliminate. Noile telefoane mobile nu vor mai radia unde nocive pentru noi.

Această nouă eră a început deja. Vin lucruri mai bune; noul nostru stil de viață va fi foarte diferit de stilul de astăzi. Viața va fi mai variată, vom avea mai mult timp pentru noi înșine, va fi un mod de viață complet nou, cu schimbări foarte interesante în față. Majoritatea există deja, dar acestea au fost în mod deliberat reținute de la noi de către Forțele întunecate, care le folosesc în scopuri proprii.

Sistemul bancar și monetar global va fi abolit și înlocuit cu sistemul QFS. Toate marile bănci vor fi închise. Numerarul va consta din monede de aur și argint. Casele vor scădea în valoare de 70% și terenurile cu 90%, până la nivelul prețurilor din 1950. Va deveni mai ușor să cumpărați proprietăți. Soții nu vor mai trebui să lucreze. Săptămâna de lucru va fi redusă la 20 de ore sau mai puțin. Oamenii care nu vor să lucreze pot trăi în continuare confortabil și se pot dedica hobby-urilor lor.

În noua noastră lume pozitivă care răsare; vor fi permise doar pentru oamenii treziți în Dimensiunea a 5-a a conștiinței. Nu vor exista conducători; toți împreună vom gestiona propriile vieți și afaceri.

 Dar până atunci pregătiți-vă cu hrană, apă, combustibil și bani cash pentru 2 luni, vor veni zile grele pentru toți. După 15 octombrie vor avea loc acțiuni de amploare împotriva Deep State. Totul va fi blocat pe planetă. Veți primi mesaje prin sistemul EBS de urgență pe telefoane și smartTV, nu vă panicați, este lupta finală….

     Sursa: https://finalwakeupcall.info/

burebista2012.blogspot.ro

editare: Viocomsa (c)


 

Niciun comentariu: