Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 octombrie 2021

Adevărul despre viruși



Două comentarii argumentate

1.   Draga domnule Marius,(Sumedrea, blogul burebista2012),

 Cred ca a sosit vremea ca lumea sa afle adevarul despre virusi si bacterii si raportul lor cu organismul uman. Mai exact este vorba de teoria infectarii. Este un subiect care nu se discuta aproape deloc in mediul on line, cel putin din cite stiu eu.

Azi am gasit un articol foarte interesant scris de Dr.Arthur M. Baker, numit Exposing the Myth of the Germ Theory, care mi-a clarificat si mai mult ceea ce stiam deja despre falsa Teorie a Infectarii.

Iata pe scurt despre ce este vorba. De mai bine de un secol medicina opereaza intr-o paradigma total falsa si anume in idea ca bolile sunt provocate de bacterii si virusi. Principalul promotor al acestei teorii a fost industriasul francez Louis Pasteur (care nu era medic) si care a recunoscut dealtfel pe patul de moarte ca si-a falsificat cercetarile.

 

In realitate bacteriile nu provoaca nicio boala. Bolile sint provovate de toxicitatea din corp, mai bine spus ele apar atunci cind aceasta toxicitate depaseste capacitatea organismului de auto-purificare. Nivelul de toxicitate creste atunci cind mincam hrana nesanatoasa (adica gatita incorect, prea prajita, prea rafinata etc), când hrana contine otravuri chimice adaugate (pesticide,aditivi etc) si mai exista inca trei cauze majore care de obicei tind sa fie subestimate deoarece sint mai subtile. Acestea sint:

1)Gindurile si emotiile negative, care au un efect demonstrat stiintific asupra metabolismului,

2)Influenta bioenergetica a persoanelor din jur,

3)Influenta covirsitoare a cimpului electromagnetic terestru combinata cu cimpul electromagnetic si radiatia solara. Aceasta din urma cauza a generat marile epidemii din antichitate si evul mediu. Radiatiile cosmice, distrugind celulele, au creat brusc un inalt nivel de deseuri si toxine care trebuia eliminat.

Virusii, la fel, nu sint altceva decit fragmente de ADN si proteine, proveniti din farimitarea incompleta a mitocondriilor (organite celulare ce produc energie). Cind o celula imbatrineste, intra in actiune un proces de autodistrugere. Enzimele numite lizozomi se activeaza si farimiteaza celula in molecule cit mai mici astfel incit sa poata fi eliminata de sistemul limfatic. Virusii sint asadar simple fragmente de ADN care sint inerte, nu au capacitate de locomotie sau de reproducere proprie. Sintagma "virus viu" este o aberatie, toti virusii sint morti,inerti. S-a inoculat in mentalul colectiv aceasta idee absurda a "virulentei" virusilor doar pentru a crea frica si a putea otravi oamenii prin vaccinuri toxice ce contin mercur si aluminiu, metale recunoscute de orice medic ca fiind toxice, mai ales pentru sistemul nervos.

Cit despre bacterii, se poate spune ca ele traiesc in simbioza cu organismul uman, indeplinind anumite functii.

Asadar, dragi prieteni, nu va mai fie frica de bacterii si de virusi, ci feriti-va de adevaratii dusmani care sint otravurile din alimente si din aerul poluat si emotiile negative,in special frica.

Ar mai fi de spus doua vorbe despre cancer. Nimeni n-a murit de vreo tumoare pina acum ci din cauza medicamentelor toxice utilizate pentru a elimina acea tumoare.

Dr. Hamer a demonstrat ca tumorile apar in urma unor shocuri psihice si ca ele sint incercarea organismului de a rezolva acel blocaj energetic.E ca la un accident: imediat in jurul locului se formeaza un grup de curiosi sau de salvatori. Când blocajul este rezolvat tumoarea dispare de la sine. Dovada ca Hamer avea dreptate este ca i s-a retras dreptul de libera practica. Punea in pericol o afacere de miliarde de dolari anual. Si ca el atitia altii...

Trebuie sa mai mentionez pe medicul chirurg Enric Costa Vercher care si el vorbeste despre falsa teorie a infectiei.

In speranta ca aceste informatii va pot fi de folos, va salut cu respect!

Muntean Dumitru, 10 iunie 2021

2. Comentariul public al autorului blogului:

,,Vaccinurile”.

.. Iar vaccinurile sunt de asemenea o mare minciună de 100 de ani. Nu au vindecat nimic niciodată sunt doar o mare afacere, iar în prezent un mijloc de reducere a populatiei, așa cum a mentionat în față Bill Gates.”(Marius Sumedrea, blogul burebista2012.)

Editare: Viocomsa (c)

 


Niciun comentariu: