Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 aprilie 2021

De ce mulți lucrători ai Luminii nu lucrează pentru Lumină?

  


Probabil că ați dat peste cei care vorbesc doar despre „dragoste și lumină”, îngeri sau ET, dar nu menționează niciodată elita satanică pedofilă, canibală, a cabalei acestei planete care v-au ținut sclavi de mii de ani. Unii au chiar îndrăzneala să spună că trebuie să stați departe de cei care o fac și că acesta este un concept 3D care vă va împiedica să urcați vibrațional...

 Vă rugăm să puneți la îndoială acest concept. De când ignoranța provine din adevăr? Lumina este informație, de aceea întunericul este lipsa de informații. Pentru a urca în realitatea din dimensiunea a cincea care rezonează cu frecvența iubirii necondiționate, tu ca rasă, trebuie să ridici vibrațiile voastre pentru a se potrivi cu cele ale iubirii necondiționate. AI NEVOIE DE LUMINĂ PENTRU A ACCESA LA ACEASTA IUBIRE. Aceasta este linia de jos. LUMINA ESTE PRIMA. Când un om se confruntă cu răul acestei planete și devine informat lumina intră în celulele ființei și le modifică frecvența.

CAPACITATEA DE A PĂSTRA LUMINA ESTE PROPORȚIONALĂ DIRECT DE CURAJUL DE A VEDEA ÎNTUNERICUL. Omenirea era în postura care privea în altă parte, nu cerceta, nu era îngrijorată, nu dorea să se ocupe de adevărul dureros și întunecat al planetei lor, ridiculizând „teoreticienii conspirației” și disonanța lor cognitivă colectivă, care a împuternicit răul ce se ocupa de săvârșirea de crime monstruoase asupra copiilor umani. Nu vă învinovățim. A fost agenda întunecată a cabalei, conform proiectului, pentru a vă menține în zone de confort. Dar timpul s-a schimbat drastic acum ...

Există, de asemenea, cei care și-au făcut misiunea vieții lor de a doborî cabala și de a trezi omenirea la adevărul amar al satanismului, pedofiliei și canibalismului de pe această planetă. Vă salutăm curajul remarcabil, mari războinici ai Gaiei. Și vă avertizăm de cei care spun că trebuie doar să iubiți și să luminați, să iertați și totul va fi bine.

Ne place să subliniem că suntem de acord că meditația, vizualizarea și rugăciunea sunt puternice, frumoase și foarte necesare, iar cei care fac doar asta sunt ființe minunate de lumină. Toți proveniți din aceeași esență, dar sunteți cu toții diferiți. Fiecare dețineți o bucată din întreg și unul este la fel de important ca celălalt. DAR sunt cei care spun că asta este TOT ce este necesar și NU se concentrează NICIODATĂ pe nimic din întuneric. Și asta, dragii mei, nu poate fi de lumină ...

 Dacă toată lumea de pe planeta voastră ar fi făcut asta, cine ar fi salvat copiii din bazele subterane adânci? Opt milioane de copii dispar în întreaga lume pe an și nu pot fi salvați meditând, rugându-vă și ridicându-vă vibrația. Cel puțin nu dacă ați făcut toți doar asta ...

Oricine spune că asta este tot ce trebuie să facă toată lumea este un agent al întunericului. Acești oameni sunt infiltrați cu spirite rele atașate de ei și nu au nici o idee despre asta. Nimic nu ar putea fi mai periculos de spus sau de crezut. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Nimic nu poate fi mai ignorant și egoist. Și nimic nu ar putea arăta mai mult câtă FRICĂ poartă acești oameni. Cât de TERIFIAȚI acești indivizi sunt de adevărul amar.

Ei sunt aici pentru a vă distrage atenția cu canalele lor de ascensiune și iubire, lumină, iertare și ridicarea vibrațiilor. ECHILIBRUL este cheia pentru orice. ECHILIBRUL este cheia eliberării planetei voastre. Urmăriți știrile, cercetați adevărul dureros, dar nu uitați să meditați. Întreaga omenire a fost pusă sub blocare. Acum este momentul pentru tine de a cerceta. Acum este momentul să privim în ochi adevărul dezgustător și înfiorător. Ce se va întâmpla dacă o veți face? Veți fi îngrozit. Vei fi speriat. Vei fi dezgustat. O să te doară. O să plângi mult. Nu vei dormi prea mult noaptea.

 Rumi spune: „Trebuie să-ți frângi inima înainte să se deschidă. Rana este locul în care intră lumina.” După șocul inițial, veți fi foarte furios. De aici începeți să contribuiți la binele acestei planete. Pentru că atunci doriți să știe toată lumea. Aceasta este singura șansă pe care o avem de a dezaproba răul acestei lumi. Luminează-te mai întâi și nu-i asculta pe cei care nu poartă torța adevărului și spune-ți să-l ignori. Apoi treceți torța la următoarea și următoarea și următoarea ...

IGNORANȚA TA ESTE PUTEREA LOR.

Să fim luminați și să știm tot ce fac întunecații. Asta le trage covorul de sub picioare. LUMINA ÎNTOTDEAUNA ESTE PRIMA. LUMINA ESTE INFORMAȚIE A ADEVĂRULUI. Trebuie să înfrunți adevărul, să dezaprobi cabala, apoi să construiești o lume nouă bazată pe iubire și lumină. De ce se numesc ILLUMINATI? Illuminati înseamnă cei luminați! Pentru că toți știu ce nu știi tu. Dacă doriți să creați o lume nouă, cea veche trebuie să moară mai întâi. Lumea veche este lumea întunericului. Așadar, aduceți lumina mai întâi în această lume, dragostea este cea care urmează după ce se face prima treabă. Strat după strat minciunile, înșelăciunea, teroarea și controlul trebuie să fie distruse. Această lume este în război. Acest război este un război spiritual. Bun vs rău.

Acesta este Dumnezeu împotriva lui Satan. Înger vs Demon. IQ vs AI. Dragoste vs frică. Nu vă supuneți fricii, dar nu închideți ochii când apare urâțenia. Țineți lumina. Nimeni nu va lupta pentru acest război. Nici unui ET nu-i este permis să interfereze altele, decât cele din corpurile umane între voi. Acesta este universul liberului arbitru. Nu avem voie să interferăm cu libera voință. Tu ești responsabil de viitorul tău.

 Da, Federația Galactică vă ghidează și vă ajută, dar ACEASTA ESTE PLANETA TA, LUPTA TA! TREZIȚI-VĂ FAMILIE A LUMINII. SUNTEȚI PURTĂTORII LUMINII RENEGATE. SYSTEM BUSTERS. V-AȚI NĂSCUT PENTRU A FACE ACEASTA. Vrem, de asemenea, să vă informăm că această luptă este deja câștigată de Lumină și că toate acestea care se întâmplă sunt ieșirea din linia temporală. CÂT DE RAPID lucrurile se vor schimba pentru tine este în întregime în mâinile tale acum. Nimeni nu a spus că ai de gând să stai în meditație și făcând acest singur lucru, vei modifica un sistem de frecvență de la control la libertate. Ascensiunea funcționează pas cu pas.

 Mai întâi vine Lumina. Lumina (adevărul) facilitează un proces de deschidere a inimii care va duce la dragoste necondiționată. Uneori acest proces durează ani ... Nu sunteți încă acolo. Nu poți sări peste armă. PRIMA VINE LUMINA. Sarcina ta este să readuci lumina în acest tărâm.

 Vă iubim, mari războinici ai Luminii. Continuați să răspândiți adevărul. ACUM A VENIT TIMPUL SA-I TREZIȚI PE TOȚI ÎN jurul vostru. Împărtășiți informațiile sub formă de videoclipuri și texte tuturor celor pe care îi cunoașteți și plantați sămânța în conștiința lor. Asta e tot.

Și nu aveți încredere în cei care vă spun SAU ÎN CEI CARE ZIC că NIMIC NU SE ÎNTÂMPLĂ, deoarece NU SUNT EVIDENȚE. Aceștia sunt agenții laturii întunecate împotriva cărora suntem în război. Folosiți discernământul. Fii alarmat când citești postări de genul acesta. Dacă doriți să schimbați această lume, trebuie să știți mai întâi ce anume a fost în neregulă cu ea ...

  Vă iubim. Suntem familia voastră de Lumină.

  Binecuvântări de Lumină divină pentru toți,

   Federația Galactică / 

https://www.indianinthemachine.com

foto: Viocomsa (c)

sursa:  burebista2012.blogspot.com

 

Niciun comentariu: