Faceți căutări pe acest blog

duminică, 10 ianuarie 2021

România fără acte?

 



Ne amintim
Dictatul de la Viena (1940) Ardealul de Nord "alipit" Ungariei hortyste;
Anul 1991 - Ion Iliescu semnează un act prin care suntem predați Corporației Internaționale;
Intrăm în NATO (2004) și UE (2007) fără Referendum!?

Circulă pe Net:

România fără acte? Există un act constitutiv a României!?

In - regis - trati !

Nou născutul este în proprietatea BNR!?

CNP-ul masonic - înseamnă că suntem doar un număr.

Certificatul de naștere de născut viu, este în proprietatea BNR cu care fac împrumuturi la fiecare naștere cu suma de 670.000 de dolari de la Banca Mondiala

Iată ce Nu ni se spune:

CNP-ul MASONIC

Părinții cedează suveranitatea copilului in momentul când cer Certificatul de naștere cu CNP !!!

Toți suntem în proprietatea Regelui!

Pe cardul de identitate (card citit invers = drac), există nr. CNP de 13 cifre...

Pe buletin mai avem Sex-sexe-sex adică 666...

Nu există act constitutiv a României!?

In - regis - trati !

Nou născutul este în proprietatea BNR!?

CNP-ul masonic - înseamnă că suntem doar un număr.

Certificatul de naștere de născut viu, este în proprietatea BNR cu care fac împrumuturi la fiecare naștere cu suma de 670.000 de dolari de la Banca Mondială 

Iată ce Nu ni se spune...

CNP-ul MASONIC.

"Codul masonic CNP și stiulimea ""liberă""
"Legislația schimbată după 1990 ce a introdus Codul Numeric Personal CNP ce este introdus direct la naștere, copilul rămâne fără certificatul de născut viu , adică "NUMITUL", este doar un "număr"... Certificatul de naștere de născut viu, este în proprietatea BNR cu care fac împrumuturi la fiecare naștere cu suma de 670.000 de dolari de la Banca Mondiala...
Având un număr nou născutul, un CNP, este persoana fizică ce aparține statului, nu părinților (citiți legislația), adică este inREGIStrat (la rege) sau SUBSEMN-at. Astfel nu există o populație liberă, suverană, asta doar fără CNP...
România este ÎN ACTE un stat fals și neconstituit.
Nu exista act constitutiv al României. Căci dacă era, nu puteau cere ungurii o felie din ea. Dar ei știu că România nu are acte!
Actele ei sunt la Monarhie. De aceea Monarhia a promis teritorii ungurilor (vezi Declarația de la Budapesta din 1989) pentru că ea are acte de proprietate pe teren și pe oameni! Repet: pe oameni! Are CNV/ CLB- urile oamenilor, ca giranți ai împrumuturilor dintre guvernele românești și Banca Mondială. (Certificate of Live Birth).
Părinții cedează suveranitatea copilului în momentul când cer Certificatul de naștere cu CNP !
Ești in statul regelui (in- regis-strat) și supus sub semnătura (sub-semnat) și îngrădit de legi, adică intre legi! inte-legi?! (UNDERstand ? sau OVERstand, te supui sau nu ?) Înțe-lege acuzatul de ce se află aici?
Iată de ce stiulimea este ținuta la nivel de partide, guvern, alegeri, vot și alte aiureli!
Iată de ce i se dă de lucru și este ținuta ocupată cu tot soiul de sperietori - vă vaccinăm și vă luăm copiii!
La ordinul proprietarului - Coroana Britanică!
Guvernul "ales" de stiulime ARE DREPTUL SĂ ÎȚI FACĂ ORICE! Acest drept este cedat din necunoaștere de către fiecare cetățean, către STAT!
TOATE statele aparțin în acte MONARHIEI (ce, credeați că au dispărut monarhii?!?!?!), care este LEGAL, CU ACTE, proprietara terenului și al indivizilor!
De la SUA la România, situația este aceiași!
Cetățeanul NU este niciodată proprietar atât timp cât plătește IMPOZITE și TAXE, pentru că NU este PERSOANĂ SUVERANĂ!
Motivul pentru care toți liderii patrioți din diverse state (Libia, Irak, România, Venezuela, SUA etc.) au fost asasinați a fost intenția lor de a reda INDEPENDENȚA și SUVERANITATEA POPORULUI girant al datoriilor externe, prin plata lor...
Conform Legii Amiralității Britanice, orice marinar știe că dacă găsește un vapor fără echipaj pe mare, acesta devine automat al său, iar posesorul actelor navei are dreptul de a-l răscumpăra CU VOIA găsitorului!

Monarhia a fost putere NAVALĂ!

Exista O SINGURĂ monarhie pe Terra - case înrudite prin sânge, care a implementat Legea Navală în teritoriile ocupate! Conform acestei legi, cine salvează o navă, o persoană sau un bun, redând-le de bună voie proprietarului, are dreptul la jumătate din încărcătura sau la jumătate din valoarea navei (în caz că aceasta nu transportă nimic)! De aceea, cine reda suveranitatea unei persoane, prin plata datoriei externe girate de către populația care și-a cedat suveranitatea către Coroana, are dreptul legal de a dispune timp de o generație ( jumătate din perioada maxima în câmpul muncii a unei persoane, sau 25 de ani).
Din 1965 în 1989 sunt APROAPE 25 de ani. Și spun APROAPE, pentru că odată suveranitatea obținută (dacă treceau 25 de ani) nu se mai puteau atinge de el prin asasini interpuși, conform propriei lor legi navale!
Între 1965 și 1989 este perioada în care Ceaușescu a plătit datoria externă a României și a dispus LEGAL de subjugarea populației în folosul obținerii independenței și suveranității NAȚIONALE.
După acest interval individul român era LIBER și SUVERAN în "suveranitatea României".
Așa că monarhia l-a asasinat pe Ceaușescu, în clipa în care liderul a redat LEGAL integritatea și suveranitatea poporului și a României.

Ceaușescu a fost un geniu strategic care știa exact ce riscă!
Dar poporimea nu înțelege nimic și nu știe nimic. Ei au reținut ca "Nu ierea uăuă!", că era pita pe cartelă și că se "lua lumina".
Era prețul LIBERTĂȚII! " via G.L.


Editare: Viocomsa 

sursa foto: ro.pinterest.com

Niciun comentariu: