Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 octombrie 2020

TRĂIM (ÎNTR-O IMENSĂ MINCIUNĂ CA) ÎNTR-O HOLOGRAMĂ (I)


TRĂIM ÎNTR-O HOLOGRAMĂ (I)

450 000 DE ANI DE MINCIUNĂ…

Tot acest calvar, toată acesta minciuna perpetuă, tot acest Matrix holografic în care trăim, a început cu 450 000 de ani în urmă, odată cu venirea pe Pământ, a extratereștrilor Anunnaki …
Nu doar că au hibridizat rasa umană, nu doar că ne-au blocat 8 dintre cele 12 spirale de ADN (unii autori vorbesc de două plus 7 catene ADN... În total nouă..) cu care am fost înzestrați de către forțele ce guvernează Universul … ci ne-au băgat într-o beznă, într-o ceață a necunoașterii, a neputinței, a dependenței față de un SISTEM creat cu scopul de a ne manipula, de a nu ști faptul că facem parte dintr-o imensă: „FERMA UMANĂ”.
O fermă din care Anunnaki și Reptilienii se hrănesc de 450 000 de ani …
Cum au reușit acest lucru?
Ne-au șters toată istoria, au modificat-o așa cum le-a convenit lor!
Au inventat o altă istorie !
Au inventat: banii, religiile, rasele, clasele sociale, regi, împărați , președinți, partide…. totul pentru a ne controla, pentru a ne menține într-o sclavie continuă !
Ne-au mințit dintotdeauna! Și aceasta minciuna continua și în ziua de azi, datorita slugoilor lor: Illuminati, Masoni, Iezuiți, Sioniști…etc, slugoi hibrizi, reptile satanice, ce au ca scop, menținerea umanității într-o ”bezna” continuă …

CAPITOLUL 1 . ”TRĂIM ÎNTR-O IMENSĂ HOLOGRAMĂ” …
Tribul ”Dogon” – Mali, conservă și în ziua de azi, legende ce vorbesc despre: ”Zei ce au venit pe Pământ, de pe o planeta ce gravitează în jurul stelei Sirius B (Constelația Câinele Mare)…”.
Sirius B, NU SE VEDE CU OCHIUL LIBER!!!
Aceasta stea, a fost descoperita relativ recent, cu ajutorul telescoapelor de înaltă performanță!
Același trib, spune, că strămoșii lor vedeau Inelele lui Saturn și sateliții lui Jupiter!!! Și, aceste legende vin de sute de mii de ani din trecut! Și, Tribul Dogon, nu are acces la pagina web – NASA, și nici nu a auzit de Wikipedia lui Rockefeller …
Primul lucru, pe care l-au făcut Anunnaki, când au ajuns pe Pământ, a fost crearea UNEI IMENSE HOLOGRAME, A UNUI BLUE BEAM, ce înconjoară toată planeta!!!
Sunt, sute de astronomi ce aduc în discuție faptul că, din cele peste 150 de miliarde de stele ce ne înconjoară (spațiul apropiat), ființa umană poate vedea, cu ochiul liber, maxim 6 000 de stele! Și asta, cu condiția de a te afla într-un loc cu contaminare lumínică ”zero”.

Până și cerul ni-l ascund, pentru a ne ”rupe” legătura cu Universul, pentru a ne face să privim doar în jos, să mergem pe strada cu capurile plecate… ca niște sclavi ce suntem…
Ne-au spus că am ajuns pe Luna (de șase ori !), după care, tot ei, ne-au spus că , acest lucru ar fi imposibil, în primul rând că nu am deține tehnologia necesara înfăptuirii unei astfel de călătorii prin spațiul exterior și în al doilea rând că nu putem trece de:
”Centura de Radiații” – Van Allen (James).
HA !!! Deci, peste 50 de rase extraterestre, pot veni și pot pleca (înspre și dinspre Pământ), trecând prin ”Centura de Radiații”, de câte ori li se scoală , fără a păți nimic !
Și nu numai extratereștrii (ce se presupune a deține tehnologii mai avansate față de noi), ci si banalele microorganisme ce sunt aduse pe Pământ de către: asteroizi și comete, pot trece, nevătămate, prin acest rahat de ”centura ” a lui Van Allen… Să ne intre bine-n cap! Omul este cea mai proastă și cea mai slabă ființă din Univers, condamnată să trăiască într-un sclavagism etern, iar: ”Centura Van Allen”, este : ”GARDUL ELECTRIFICAT”, ce înconjoară ”ferma”, pentru ca vitele să nu scape… Pentru că așa vor ”ei ”…
Când au fost descoperite : ”Bilele Ottosdal – Sferele lui Klerksdrop”, marionetele de știință (prostituatele Illuminati-lor), au spus ca : ”aceste sfere sunt, un rezultat natural… al naturii”
Păi, căcaților în ploaie de Illuminati, aceste bile (sfere) sunt realizate dintr-un aliaj: nichel - pirofilită ! NATURA NU POATE PRODUCE ACEST ALIAJ !!! Și, știți ce vechime au aceste ”sfere”? 2 miliarde 800 de milioane de ani!!! Și pe noi ne ”învață ”, că acum 2 miliarde 800 de milioane de ani, pe Pământ nu exista viața, încă nu apăruse nicio formă de viață !
Ne-au mințit că, omul a folosit încălțămintea, pentru prima dată , acum 12 000 de ani. Atunci, de ce: William Meister, a descoperit în Antelope Springs – Utah (SUA), urme ale unei ființe umanoide, ce purta pantofi! Aceste urme, au o vechime de 500 de milioane de ani!!! Se întâmpla, pe când, pe Pământ, cantitatea de CO2, era de 9000 ppm, iar acum este de 381 ppm. Cine contamina planeta (de 20 de ori mai mult ca in prezent ), cu 500 de milioane de ani în urmă? Și, cine purta pantofi, pe timpul dinozaurilor?!
În Toprakkale – Turcia, s-a descoperit o sculptură în piatră, ce reprezintă o nava spațială. Vechimea acesteia, 3000 de ani! Bună imaginație mai aveau strămoșii turcilor! Probabil că fumau opium sau marijuana… în timp ce sculptau nave spațiale!
În Kimberleys – Australia, a fost descoperit, într-o peșteră, un chip de astronaut, ce mie mi se pare a semăna izbitor de mult cu ”sfinții” ce apar pictați în biserici, mânăstiri, catedrale… etc.
În Nepal, a fost descoperita : ”Farfuria lui Lalldoff ” – artefact pe care sunt pictate imagini cu extratereștri și nave spațiale! Vechime - 4000 de ani! Alții care fumau…
Lussac-les-Chateaux – Franța, în anul 1937 au fost descoperite o serie de graffiti, în care apar : dinozauri alături de bărbați, femei si copii, ce poarta îmbrăcăminte asemănătoare celei din ziua de azi: fuste, pantaloni, încălțăminte și chiar șepci! Vechime – 40 000 de ani!
”Tăblițele Gloselle” – Franța, asemănătoare celor sumeriene, doar că au o vechime de 15 000 de ani! De trei ori mai vechi decât cele din Sumeria! Illuminatul Zecharia Sitchin, nu s-a sinchisit să le traducă, deoarece acestea nu vorbesc despre stăpânii săi: Anunnaki !!!
Acambaro – Mexic, au fost descoperite 32 000 de piese în care apar figurine cu oameni vânând și chiar călărind dinozauri! Și nouă ne spun că, dinozaurii au dispărut acum 65 de milioane de ani… Illuminati, au zis că ar fi vorba de o frauda, un fals. Nu știu cine ar face ”o frauda”, pictând 32 000 de obiecte …


Autor: O. Stoian
Editare: Viocomsa Copyright (c)

Sursa Foto: https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/

Niciun comentariu: