Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 noiembrie 2016

Lună Plină în Taur (14 noiembrie 2016, orele 15:55)


Imagini pentru poze cu lună plinăProcesul nostru de Materializari Înalte este complet

Dragă OM,
Ajungem deja la penultima Lună Plină din acest an, o Mega-Lună îi putem spune (după Super Luna din octombrie), pentru că apropierea ei de Pământ acum este maxima din ultimii șaptezeci de ani. Paranteza: Faza Lunii Pline se va manifesta cu aproximativ o oră și zece minute înanite de apusul Soarelui (16:44). Luna răsare după ora 17 și va părea mai strălucitoare, mare/magnifică chiar!
Analiza numerologică
Cifra acestei Luni Pline este șapte (7), o cifră care poartă energia spiritualității și a depășirii Realității - realitatea fiecăruia dintre noi sau mai bine-zis a schimbării, a transmutării ei. Ne amintim frazele de poveste în care voinicii aveau de străbătut „șapte mări și șapte țări” până să găsească meleagurile/ persoanele/ acțiunile după care plecaseră. La fel și noi acum pe valul crescător al Lunii Pline de număr șapte pășim într-o altă lume, într-o altă dimensiune, un alt ciclu de viață, toate UP-GRADATE.
O punte către 2017
Sfârșitul lui 2016 este fulminant, pentru că suntem sprijiniți astral să foarte accelerăm procesul nostru comun de înălțare a vibrației personale/planetare. Pentru că anul 2017 este un an de cifra unu (2+0+1+7=10=1), lunile octombrie (10) si noiembrie (11) ne inițiază cel mai bine în energiile acestuia. Suntem, totodată la un final de ciclu numerologic care a început în 2008=2+0+0+8=1) și cu atât mai mult aceste luni trag după ele nenumărate încheieri corelate bineînțeles, cu noi începuturi.
Am trăit o săptămână cu Curcubee, Arhangheli și Portale
 Marți a fost sărbătoarea Arhanghelului Mihail și Gavril, cea mai clară simbolizare a interacțiunii dintre Cer și Pământ. Iar vineri a fost ziua de dublu portal din fiecare an 11, 11.
Consider această săptămână drept cea mai frumoasă poartă. Poarta – deschidere magnetică pentru completarea și finalizarea ciclului nostru de materializări înalte înaintea Lunii Pline din 14.11.2016.
1.    Materializez în domeniul „Poziția mea socială”: lansez site-ul care este bagheta mea magică pentru exprimerea în mediul social www.universulom.ro
2.    Materializez în lumea mea spirituală: Vizualizez corpul meu energetic peste care suprapun imaginea întregii noastre galaxii!

Imagini pentru poze cu votanti moldoveni
PS: Da, textul de mai sus mă obligă să strig cu bucurie:
Materializare Înaltă: Curajul moldovenilor!

Felicitări pentru cetățenii Republicii Moldova care au ieșit în procent de peste 53% la vot (peste 1, 6 milioame)! Din ultimele sondaje Maia Sandu versus Igor Dodon îl dau câștigător, din păcate pe Igor Dodon, dar rămân valorile eterne românești – limba română, Eminescu și Stefan cel Mare,... România și frații de peste Prut (din România) sunt bucuroși: în veacul veacurilor - împreună suntem puternici, căci Basarabia este România!

Niciun comentariu: