Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 septembrie 2016

Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte, un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon

Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte
Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon
(+ instrucțiuni pentru meditația acustică mondială din 2 octombrie 2016) 


În mesajul nostru planetar anterior, intitulat Aetherium, am împărtășit o meditație acustică care să vă ajute să treceți prin gradele crescânde de haos din lume, reducând stresul și mărind coerența în corpul și mintea voastră.

În acest mesaj vă oferim o altă meditație acustică, numită „Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte”. Scopul acestui aliat sonic este de a vă ajuta să vă curățați de negativitatea și toxicitatea psihospirituală și emoțională păstrate în straturile profunde.

Pe măsură ce lumea voastră intră într-un nod de haos crescând, apare o creștere aferentă a ostilității și antagonismului. Această toxicitate emoțională este realmente atât de răspândită, încât îi poate afecta chiar și pe cei foarte avansați spiritual dintre voi.

Înainte de a trece la instrucțiunile de folosire a acestei meditații, am dori să abordăm un concept foarte important, dar complex. Ca să fim conciși, vom face asta într-un timp cât mai scurt posibil. 

Tendințe dimensionale 

De fiecare dată când aveți o reacție emoțională puternică și formele ei gând aferente, intrați într-o dimensiune a conștiinței specifică. Aceasta este un câmp vibratoriu de energie, ce există independent de voi și este cocreat de toate ființele simțitoare care au aceleași emoții și forme-gând – inclusiv voi.

Să luăm ca exemplu două emoții: furia și ura. Din perspectiva noastră, colectivitatea voastră cunoaște o polarizare extremă. Dacă simțiți furie din cauza a ceva ce s-a întâmplat (așa cum îl percepeți voi), realitatea neurochimică a corpului vi se modifică. Dacă reacția de furie se intensifică și ajunge să devină ură, ați intrat într-o realitate dimensională foarte toxică și, din cauza interconectivității realităților dimensionale, veți împărți aceeași energetică cu toate ființele aflate în aceeași energetică și emoție.

Dorim să fim foarte exacți în abordarea acest subiect. Nu e nimic greșit în legătură cu furia. Este adevărat că uneori furia este răspunsul corect la o situație. Ea stabilește o graniță necesară. Dar atunci când furia crește și se transformă în ură, devine o otravă toxică pentru natura voastră psihospirituală.

Prin termenul de tendințe dimensionale, vrem să spunem că toate ființele umane (și de asemenea multe animale) au obiceiuri perceptuale și emoționale adânc înrădăcinate – de unde și termenul de tendință.

Aceste tendințe vă pot conduce la reacții emoționale obișnuite, precum depresia, ostilitatea sau ura – ca să numim trei dimensiuni emoționale „negative”, din gama bogată a experienței umane.

Provocarea adusă de tendințele dimensionale este aceea că ele vă pot influența viața, aducându-i forme-gând și reacții emoționale pe care nu le creați conștient, ci sunt dirijate de forțe (obiceiuri) din mintea voastră inconștientă. 

Unele tendințe dimensionale – precum tendința de bunătate plină de iubire, de compasiune și iubire de sine – au efecte pozitive. Vom avea mai multe de spus despre acestea, în mesajele viitoare, dar acum dorim să ne concentrăm pe impactul negativ al tendințelor dimensionale, astfel ca să puteți fi conștienți de ele în ființa voastră.

Tendințele dimensionale sunt de asemenea mimetice și, în acest sens, ele pot fi molipsitoare. De exemplu, dacă cineva este cuprins de ură, orice persoană care are tendința dimensională către ură – oricare ar fi motivul – va fi predispusă să fie și ea tulburată de sentimentul de ură. 

Din perspectiva noastră, lumea voastră a devenit înveninată și debordează de toxicitate emoțională și spirituală. Scopul acestei meditații acustice, Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte, este acela de a vă ajuta într-o sarcină foarte vitală, după cum o considerăm noi, și anume aceea de a vă curăța de propria toxicitate emoțională și spirituală adânc păstrată.

Aceste amprente sunt lăsate de fiecare experiență neplăcută din viața voastră (precum și din toate celelalte vieți). Istoria cumulată a vieții/vieților voastre este codificată în memoria celulară din corpul, mintea și/sau câmpul vostru energetic. Această meditație acustică folosește sunetul unei ape curgătoare, coduri acustice pe care noi (hathorii) le-am generat dintărâmurile de lumină, precum și vocea Mariei-Magdalena, care aduce și ea în prim plan coduri acustice create de ea, în tărâmurile de lumină. Orchestrarea acestor elemente pentru eliberarea într-o manieră blândă și profundă a toxicității psihospirituale și emoționale adânc păstrată a fost creată în scopul de a vă face un serviciu.

Meditația are două aspecte – personal și colectiv. Dorim să vorbim mai întâi despre întrebuințarea personală.

Cum să lucrați cu această meditație acustică

Există două metode de lucru cu această meditație acustică: pasivă sau activă.

Metoda pasivă este pentru situațiile în care sunteți prea epuizați ca să vă mai puteți concentra atenția. În acest caz, ascultați pur și simplu sunetele și muzica, lăsându-le să vă conducă oriunde.

Forma activă de ascultare este cea mai puternică modalitate de lucru cu această meditație.

Imaginați-vă că în creștetul capului există un diamant. Nu e necesar să îl vedeți; doar imaginați-vi-l, în felul care vi se pare firesc.

În timp ce auziți sunetul râului, percepeți, simțiți și imaginați-vă un șuvoi cristalin de lumină albă lichidă ce vă pătrunde în corp, din diamantul din creștetul capului. Lăsați șuvoiul de lumină să curgă în jos, din cap prin tot corpul, lăsându-l să iasă din corp prin palmele mâinilor și tălpile picioarelor. 

Imaginați-vă că șuvoiul de lumină curge prin fiecare organ, celulă și țesut din corp, chiar și prin atomii ce vă alcătuiesc corpul. Veți descoperi poate că e util să vă relaxați în timp ce expirați, lăsând fiecare expirație să fie mai relaxată decât cea precedentă. Ideea de bază este să vă relaxați în acest șuvoi și în codurile acustice. Ele vor face munca. Voi doar vă relaxați și-i permiteți șuvoiului și sunetelor să traverseze niveluri tot mai profunde din ființa voastră.

Meditația în sine durează 8 minute și 44 de secunde. Dacă aveți spațiul și timpul de a proceda astfel, o puteți asculta de mai multe ori la rând, în scopul unei curățări, eliberări și vindecări mai profunde. Lucrul cu această meditație acustică în mod regulat vă va ajuta, îndeosebi dacă o alternați cuAetherium, pe care v-am oferit-o înainte.

Folosirea meditației spre binele colectiv

Dacă faceți parte dintre cei care se simt în acord cu transmiterea către colectivitate a unui câmp energetic purificator și liniștitor, vă invităm să folosiți meditația aceasta nu doar pentru voi, ci și pentru elevarea întregii omeniri și spre binele tuturor ființelor simțitoare – întrucât toate ființele simțitoare au beneficii sau prejudicii de pe urma emoțiilor și formelor-gând ale oamenilor.

Folosirea acestei meditații pentru colectivitate nu este o alternativă a lucrului cu ea pentru voi înșivă, întrucât nu puteți dărui ceea ce voi nu aveți. Dacă doriți să fiți de folos colectivității pe această cale, e necesar să mențineți un oarecare grad de calm și claritate, lipsit de elemente toxice.

Acestea fiind zise, iată instrucțiunile de folosire a meditației în beneficiul conștiinței colective.

Imaginați-vă în fața voastră Pământul, în orice fel vi se pare natural. Puteți să vă aflați aproape sau la mare depărtare de el. Nu are importanță. Imaginați-vă că la Polul Nord se află un diamant mare. Când începe sunetul râului, lăsați un șuvoi de lumină albă transparentă să coboare din diamant, prin axa centrală a Pământului, să curgă prin ea și să iasă prin Polul Sud. Lăsați șuvoiul de coduri acustice să se scurgă în afară prin întreaga planetă, transmițând un efect liniștitor și purificator.

Vă sugerăm ca după ce ați încheiat meditația, fie pentru voi, fie pentru lume, să vă odihniți dacă se poate câteva minute, pentru a lăsa energeticele subtile să se instaleze în corpul și mintea voastră. Acest lucru va avea efecte foarte benefice. Sugestia noastră este deci să nu vă grăbiți să ieșiți din meditație prea repede.

Meditația acustică mondială 

Facem apel pentru o meditație acustică mondială ce va folosi Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte, ca mijloc de a introduce în colectivitate un efect liniștitor și purificator, ca antidot direct pentru toxicitatea psihospirituală otrăvitoare ce se răspândește ca o plagă pe planeta voastră.

Punctul de joncțiune al acestei meditații va fi la New York, pe 2 octombrie, la un eveniment intitulat The Inner Streams: Worlds of Healing/Curenții interiori: lumi de vindecare. Grupul ce se va fi reunit pentru acest eveniment de o zi va petrece ultimele treizeci de minute în meditația mondială pe care am descris-o mai sus.

În timpul acestei meditații acustice, va fi pusă o versiune lungă a Șuvoiului de lumină din lumile mai înalte, iar noi (hathorii) vom alterna cu Maria-Magdalena, pentru a cânta peste aceste coduri acustice. Această triadă de forțe sonice și psihice va lansa energetica de purificare și vindecare planetară liniștită.

Maria-Magdalena ni s-a alăturat aici datorită unui fapt simplu și interesant. Dominația și aservirea femeilor trebuie să ia sfârșit. Femininul trebuie să se ridice în echilibru cu masculinul. Simbolismul iconografic alchimic al Lunii pline trebuie să fie în echilibru cu Soarele. Este vorba de simbolismul interior al psihicului și nu de corpuri astronomice.

Energetica acestei prime lansări va dura douăzeci și patru de ore. Asta înseamnă că puteți participa plenar la prima energetică oricând, în intervalul celor douăzeci și patru de ore, din orice loc în care vă aflați.

A doua armonică va dura patruzeci de zile. Dacă simțiți chemarea profundă de a sluji în acest fel binelui mai înalt (și aveți puterea de a o face), v-am ruga să faceți meditația oricând vă permite programul, în acea perioadă de patruzeci de zile.

Nu uitați însă ca în această perioadă de patruzeci de zile să faceți meditația mai întâi pentru voi. Altfel spus, înainte de a face meditația pentru lume, eliberați-vă.

A treia lansare este pentru aceia dintre voi care sunt Experți și Inițiați sau pe cale de a deveni. Prin puterea gnozei (cunoașterii directe), veți ști și veți simți momentul potrivit pentru voi în care să faceți meditația mondială.

Pentru unii dintre voi, această acțiune va continua multe luni sau ani. Mai jos sunt date mai multe detalii despre ora meditației mondiale, inclusiv un link către meditația acustică.

În planurile cele mai înalte ale ființei noastre, în care intră și Aethos –tărâmurile non-duale ale realizării noastre colective – și în adâncul inimilor noastre, noi credem că această acțiune va aduce beneficii, vouă și tuturor ființelor vii de pe planeta voastră.

Ne înclinăm în fața voastră, cocreatori ai destinului vostru.

Fie ca lumina realizărilor voastre superioare să vă lumineze calea.
Hathorii
15 august 2016


Gândurile și observațiile lui Tom

Mă gândesc că instrucțiunile hathorilor despre modul de lucru cu această meditație acustică neobișnuită sunt clare și simple. După ce am ascultat-o deja mai multe ori, sunt de părere că este mai eficace dacă faceți din ea obiectul unic al atenției voastre. În cazul acestei meditații, evitați tentația de a face mai multe lucruri simultan!

Am mai constatat că ascultarea acestei piese acustice de mai multe ori, într-o singură sesiune, duce la grade mult mai profunde de curățare și purificare. Unul din paradoxurile acestei meditații acustice este acela că, deși purificarea adusă de ea poate fi foarte profundă, ea este făcută într-o manieră deosebit de relaxantă și hrănitoare.

Prima dată când hathorii m-au abordat ca să transmit această meditație acustică, la foarte scurt timp de la lansarea lui Aetherium, am ezitat un pic. Dar apoi m-au informat că va fi o cocreație sinergetică, între ei și Maria-Magdalena. Intrigat, am cerut mai muIte detalii și mi s-a spus că scopul meditației Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte este de a curăța și purifica cu blândețe corpul/mintea de toxicitatea și negativitatea emoțională adânc păstrate, prin transmiterea de energetice unice, din „tărâmurile mai înalte de lumină”. Mi-au spus de asemenea că Magdalena va conduce procesul de înregistrare.

În ceea ce privește înregistrarea… sunetul râului din fundal a fost înregistrat într-un loc retras de pe insula Orcas, unde am perceput adesea spirite ale naturii. Vocea principală pe care o auziți este a Magdalenei, în timp ce vocile alăturate sunt ale hathorilor. Nucleul acestui catalizator de evoluție provine de fapt dintr-o meditație acustică scurtă, înregistrată în timpul atelierului de lucru The Spiral of Ascension/Spirala înălțării, din 2015. În ceea ce mă privește, această împletire fascinantă a sunetelor creează în câmpul meu energetic deschideri spre energii dimensionale mai înalte, ce sunt deopotrivă purificatoare și vindecătoare.

Deși consider că meditația este realmente profundă, am fost uluit de cererea hathorilor și a Magdalenei, de a face apel la o meditație acustică mondială, în timpul atelierului de o zi din 2 octombrie, de la Symphony Space, din New York, intitulat Inner Streams: Worlds of Healing/Curenții interiori: lumi de vindecare.

Atunci când am ales să creez acest eveniment – acum multe luni de zile – am presimțit că vor fi puse în libertate unele energii foarte puternice și vindecătoare, pentru participanții de la atelierul de lucru din New York. Dar nu mi-am imaginat niciodată că hathorii vor cere să-și aducă energiile la acest eveniment, cu atât mai puțin M (cum îi spun eu Magdalenei) sau ca energetica lor combinată să fie răspândită către lume.

La o discuție ulterioară, a devenit limpede faptul că și hathorii și M sunt de părere că lumea noastră este foarte mult devastată din cauza negativității și ostilității, că suntem în pragul autodistrugerii. Ei își unesc astfel forțele – ca să spun așa – pentru a introduce în colectivitatea umană o energetică purificatoare și vindecătoare. Acest lucru e realizat spre folosul tuturor ființelor simțitoare pe de Pământ și nu doar al oamenilor. Și nu este o energie care să-i fie impusă omenirii, ci mai curând o energetică de purificare, eliberare și vindecare, pe care o pot folosi toate persoanele. Consider ca fiind foarte important acest aspect al meditației mondiale. La fel ca în cazul meditațiilor mondiale precedente conduse de hathori, nu îi este impus nimic colectivității sau vreunei persoane. Mai degrabă este răspândit în întreaga lume un câmp de energie purificatoare și vindecătoare. Toate ființele sunt libere să atragă sau nu în ele această energetică benefică.

Hathorii au vorbit în mesajul lor despre participarea lui M la această meditație acustică foarte neobișnuită, dar aș vrea să adaug câteva lucruri la cele spuse de ei. Multe din problemele cu care se confruntă lumea noastră sunt un rezultat direct al patriarhatului și dominării de către el a femininului, la toate nivelurile existenței – de la comportamentul față de femei în domeniul economic și social, până la percepția inferiorității lor, în multe (dacă nu în majoritatea) din religiile și tradițiile spirituale importante ale lumii.

La nivel simbolic, Pământul este Mama noastră, iar omenirea, ca și colectivitate, o devastează.

Oceanele noastre sunt din ce în ce mai toxice, iar însăși structura ecosistemului nostru este în pragul distrugerii, după cum relatează un număr tot mai mare de specialiști în ecologie din lume. Deși multe din provocările legate de continuarea vieții pe planeta noastră sunt determinate de procese fizice create de omenire, aici acționează o forță mai subtilă. Aș numi-o devalorizarea filosofică/religioasă și simbolică a principiului feminin, în toate formele lui multiple.

Cu toate acestea, nu doar expresia biologică a femininului este atât de devalorizată și, în unele cazuri, atacată fățiș. Expresiile interioare și psihice ale femininului sunt și ele suspecte, în mentalitatea actuală a patriarhatului nostru. Prin asta mă refer la partea feminină din psihologia noastră umană, pe care Carl Jung a numit-o animaAnima (femininul interior) se află deopotrivă în femei și bărbați, la fel cum masculinul interior sau animusexistă în fiecare bărbat și femeie. Ele sunt forțe dinamice ce ne influențează la modul foarte real în a face alegeri, în calitate de oameni.

După părerea mea, până când în psihologia noastră umană anima și animusinterioare nu vor fi aduse la un echilibru, vom continua să facem alegeri dezechilibrate, ce disprețuiesc sau denigrează aspectul feminin. Acest antagonism împotriva femininului exterior și interior ne afectează pe noi, precum și alte forme de viață, în moduri periculoase.
  
În prezent, atât femeile cât și planeta suferă din cauza accentului excesiv pe care cultura noastră îl pune pe animus (principiul masculin), care este bine înrădăcinat în filosofiile, religiile și sistemele noastre socio-economice dominante. Dar nu doar femeile suferă de pe urma acestui dezechilibru. Și noi, bărbații, suferim, pentru că ne este negată o întreagă gamă de posibilități umane, precum profunzimea sentimentelor și cunoașterea intuitivă.

Cititorilor nefamiliarizați cu Maria-Magdalena*, care își va aduce forța spirituală la apropiata meditație acustică mondială, le sugerez să arunce o privire la secțiunea Mary Magdalen de pe website-ul nostru, pentru a-și face o idee despre cine este această puternică prezență feminină. Această Magdalena nu este prostituata din Noul Testament, cum o consideră mulți creștini.
(* În engleză, „the” Mary Magdalen face referire la cele spuse în cartea The Magdalen Manuscript/Manuscrisul Magdalena, de Tom Kenyon și Judi Sion, și anume că „the Magdalen”a fost un titlu de recunoaștere spirituală și că există un Ordin al Magdalenei. N.tr.)

Dacă vă interesează să aflați mai multe detalii despre criza ecologică cu care se confruntă planeta noastră, precum și unele informații fascinante despre procesul de înălțare în raport cu ceea ce e numit „acțiuni de ordine crescândă”, mergeți la secțiunea Articles/Articole și faceți click pehttp://tomkenyon.com/spirala-inaltarii-suport-de-curs.

Revenind la meditația acustică, Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte este o împletire subtilă de energetice puternice, în scopul purificării și vindecării personale, dar și al colectivității umane, atunci când ea este făcută având în minte acest scop.

Instrucțiuni pentru meditația acustică mondială din 2 octombrie 2016

Meditația acustică mondială va începe pe 2 octombrie 2016 la 8:00 pm EDST – sau la miezul nopții, între 2 și 3 octombrie GMT (Greenwich Mean Time). (Pentru a determina ora exactă din zona voastră verificați pe World Time Clock.) (3 octombrie, orele 03:00, ora României. N.tr.) Grupul din New York va fi în meditație timp de 30 de minute. În acest interval de timp, va fi ascultată o versiune extinsă a Șuvoiului de lumină din lumile mai înalte, în timp ce eu voi transmite prin channeling sunetele venite de la hathori și Magdalena. Energetica din New York se va răspândi rapid pe întreaga planetă și va dura timp de douăzeci și patru de ore, însemnând că nu va fi necesar să meditați odată cu grupul din New York, atunci când noi vom începe meditația mondială. O puteți face oricând, în acest interval de douăzeci și patru de ore, și să participați totuși plenar la rezultatul ei intenționat, acela de a introduce în colectivitatea umană o energetică purificatoare și vindecătoare blândă.

Dacă alegeți să vă alăturați la meditația acustică mondială în timpul acestui interval de douăzeci și patru de ore, vă sugerez să o ascultați de două ori pentru voi înșivă, conform instrucțiunilor date de hathori la secțiunea subintitulată Cum să lucrați cu această meditație acustică. Apoi ascultați-o de două ori pentru colectivitate – așa cum au îndrumat hathorii mai sus, în secțiunea subintitulată Folosirea acestei meditații spre binele colectiv. După ce ați parcurs meditația de patru ori – de două ori pentru voi și de două ori pentru lume – odihniți-vă câteva minute (sau mai mult, dacă aveți timp), pentru a lăsa energeticele subtile să vi se stabilizeze în corp/minte. Am rugămintea să nu ascultați meditația direct de pe website-ul nostru, ci să o descărcați pe computerul vostru.

La nivelul de conștiință la care se desfășoară meditația mondială acustică, nu există separare între noi, în timp sau spațiu, așa că puteți participa plenar, indiferent unde locuiți sau care v-ar fi circumstanțele personale. Atunci când vă angrenați în meditația acustică, veți pătrunde într-o sferă de existență ce transcende limitările existenței noastre întrupate. Acelora dintre voi ce ni se vor alătura de departe la această meditație acustică mondială, le adresez aprecierea și recunoștința mea cele mai profunde.

În final, mă gândesc că ar trebui să menționez un aspect important despre această manifestare rară. După cum știu unii dintre voi care au mai lucrat cu mine, adeseori am o senzație despre energetica unui eveniment, înainte de desfășurarea lui. Pe baza percepțiilor mele extrasenzoriale despre această reuniune din New York din 2 octombrie, simt că atunci când hathorii și Magdalena își vor uni energiile, atât pe durata evenimentului, cât și a meditației acustice mondiale, ei vor răspândi un câmp energetic puternic, ce va constitui o experiență marcantă și profundă, pentru cei ce se vor afla fizic în sală.

Altfel spus, dacă aveți timpul și resursele de a ajunge la acest eveniment din New York, reflectați serios la acest lucru.


Pentru mai multe informații despre eveniment, faceți click aici,http://tomkenyon.com/tom-kenyons-2016-teaching-schedule​, sau intrați pe secțiunea Calendar, pe adresa www.tomkenyon.com


Click aici pentru a asculta și/sau descărca A Stream from the Higher Worlds/Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte. Veți fi conduși apoi la pagina Listening Agreement/Acord de ascultare. După ce veți fi acceptat condițiile de folosire, veți avea acces deplin la toate fișierele audio din secțiunea Listening/Ascultare, doar pentru uz personal.

©2016 Tom Kenyon Toate drepturile rezervate www.tomkenyon.com

Aveți permisiunea de a copia prezentul mesaj și de a-l împărtăși în orice mijloace mass-media doriți, atât timp cât nu îi modificați conținutul în niciun fel, nu percepeți bani pentru el, menționați autorul și includeți această notă de copyright. Rețineți că nu este permisă copierea sau postarea meditației acustice, A Stream from the Higher Worlds/Un șuvoi de lumină din lumile mai înalte, și nici a celorlalte fișiere audio din secțiunea Listening/Ascultare, pe niciun site Internet, întrucât ele reprezintă proprietate intelectuală cu drepturi de autor.


Traducere: Ana Nicolai
foto: Vio

Niciun comentariu: