Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 iunie 2016

Alinierea cu sistemele stelare

De ce va simtiti atat de aliniati cu Pleiadele sau cu Arcturus, Lira, Sirius, ori cu Maestri Inaltati? De ce atunci cand va ganditi la acestea va vine in minte ideea de "acasa"?
Pe masura ce ne incarnam, experienta si cresterea noastra nu se limiteaza la o singura lume. Dintr-o perspectiva universala, Pamantul este destul de tanar, astfel ca multi dintre noi am petrecut foarte mult timp in alte sisteme stelare, invatandu-ne lectiile. Nu este intamplator ca ne-am incarnat pe Pamant, deoarece acesta este o extensie a acelor lumi. Multe din ele au furnizat materialul genetic pentru aceasta planeta.
Inainte de a ne incarna am avut ocazia sa privim in jos, prin coridoarele timpului, ca sa vedem unde este posibil sa intalnim capcane si unde este posibil sa avem un pic de ajutor. Am lasat marcatori in ADN-ul nostru ca sa declanseze coduri si informatii - ca o "harta a comorii" - care sa ne ajute pe drumul nostru. Indiciul cuprins in frecventa rezonanta a lectiei este revelat abia dupa ce ne realizam obiectivul. Indiciul ne ajuta sa ne propulsam inainte.
Unul dintre indiciile pe care ni le-am lasat  a fost alinierea cu un sistem stelar sau cu un grup celest. Acest lucru a fost facut pentru a va asigura ca informatiile din toate sistemele stelare  majore ajung din nou in constiinta pamanteasca. Fiecare din rasele-radacina detine o versiune a adevarului, caci adevarul este colorat de perceptie si fiecare a vazut desfasurarea evenimentelor din propriul punct de vedere. In functie de ce anume dorim sa realizam in aceasta viata, am ales sa atragem catre noi lectiile majore ale sistemului stelar respectiv.
Aceia dintre voi care ne aliniem cu Pleiadele atragem doua teme majore. Una este aceea a invatatorului si a ghidului. Pleiadienii sunt mentori si ghizi de milioane de ani pentru aceia dintre voi aflati in sistemul Helios (Phidelia - sistemul nostru stelar n.b.) Am fost onorati sa primim insarcinarea  de a va supraveghea cresterea  si dezvoltarea, asigurandu-ne ca cineva are grija de voi. Altii dintre voi sunt atrasi spre Pleiade pentru ca in sistemul nostru se afla soarele central - Alcyone, care se comporta ca o biblioteca centrala ce contine toate inregistrarile tuturor stelelor din aceasta galaxie. Va puteti imagina ca Alcyone e un fel de "Biblioteca a Congresului". Fiecare Soare detine inregistrarile fiecarei planete care il orbiteaza , si se comporta ca o "biblioteca principala". La randul sau, fiecare planeta isi stocheaza propriile inregistrari - "biblioteca locala". Voi sunteti "cartea tiparita".
Odata cu scufundarea Atlantidei,. multe din cristalele din nucleul Pamantului au fost deteriorate ingreunand accesul la inregistrarile Pamantului. Multi dintre voi care sunteti atrasi de Pleiade, sunteti custozi (pazitori) de inregistrari si ati venit ca sa restaurati biblioteca deteriorata a Pamantului.
Sistemul stelar Sirius a fost incarcat intotdeauna de razboaie si conflicte. Este posibil ca aceia dintre voi care va aliniati cu sistemul stelar Siriuis sa descoperiti ca aveti multe amintiri ale unor vremuri de razboi, intelegand pretul mare care urmeaza sa fie platit pentru asemenea actiuni, precum si multe amintiri ale Comitetelor si Consiliilor create pentru a supraveghea pacea, printre care se numara si Federatia Galactica. Sistemul stelar Sirius este cel mai divers sistem stelar, alaturi de cel al lui Helios. Acolo a existat mereu un amestevc de specii si perceptii, un Mare Experiment.
Liranii sunt maestri ai vindecarii, aceasta este intelepciunea care urmeaza sa fie adusa din nou in lumea voastra. Civilizatia voastra lemuriana a fost fondata de fiinte care prima data s-au incarnat dupa ce au fost in constelatia Lira. Odata cu caderea Lemuriei, multe dintre ele s-au reintors in sistemul lor stelar natal. Altele au ramas si s-au amestecat cu liniile genetice ale Atlantidei. Acum accesati din nou aceste informatii pierdute,  amintindu-va cum sa folositi cristalul si sunetul pentru vindecare.
Multe dintre lumile lirane si arcturiene sunt lumi "acvatice", iar multe dintre minunatele creaturi din oceanele voastre sunt "insamantate" de acolo. Odata cu tranzitia Pamantului in dimenmsiuinea a 4-a, multe ditre aceste specii, printre care se numara delfinii si balenele isi vor fi indeplinit misiunea de a mentine rezonanta pentru Pamant in vremurile lui de intuneric si nu vor mai considera ca Pamantul este domiciliul lor. Ele se vor incarna din nou in lumile lirane si arcturiene.
Sistemul stelar Arctururs este foarte competent in ceea ce priveste matematica si sunetul - este punctul lor forte. Arcturienii sunt maestri alchimisti. Ei inteleg elementele de baza ale universului si, cu respect pentru forta vitala, pot modifica materia in alte forme.
Aceia dintre voi care va identificati cu Maestri Inaltati, ati ales sa reexaminati notiunea de ierarhie; sa vedeti ca toti sunt egali - inclusiv aceia dintre voi pe care i-ati numit Maestri. Pentru voi, lectia va fi sa cercetati tot ce vi se spune si sa ascultati la informatiile care rezoneaza cu voi. Caci, asa cum am mai spus, adevarul este intotdeauna colorat de perceptie.
Exista multe alte sisteme stelare, fiecare avand punctul lui forte si fiecare aducand cu sine energiile lectiilor invatate. Nu pot fi comparate unele cu altele, deoarece fiecare are propria sa perspectiva unica. Asfel, data viitoare cand va simtiti atrasi de un anumit sistem stelar, opritiva si intrebati ce informatii despre aceste lumi si lectii urmeaza sa va amintiti.

Traducere: George Acu
Sursa articolului: http://www.higherfrequencies.net
http://www.proxima-mundi.ro
conspect si foto: Vio

Niciun comentariu: