Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 martie 2012

INALTAREA PAMANTULUI (II)

CORPUL ESTE MULT, MULT MAI MULT…
Corpul este mai mult, mult mai mult decât ce credem noi că este. Nu numai oamenii, ci și alte forme au sfârșit creând o lume plină de obiecte electromagnetice care omorau lumea; apoi au venit rase ET, care le spuneau oamenilor despre ei înșiși (despre ET) și plecau. Le-a luat cam 100 de ani să înțeleagă – iar când au înțeles au devenit Lumină pură. Erau într-un fel în aceeași formă, dar puteau merge unii prin alții; au continuat să meargă și au înțeles că nu este obligatoriu ca spiritul să ia o formă fizică și au evoluat la un nivel non-fizic de existență; au continuat să meargă în acea direcție, uitându-se la noi ca și cum am fi niște cățeluși. Ei își aduc aminte de vremea când erau și ei așa și ne spun „știm că aveți dureri când treceți prin ceea ce treceți, dar vă putem ajuta” și tocmai asta încearcă să facă, să ne ajute. Pentru că ei știu că există un Singur Spirit, o singură sursă pentru viața de pretutindeni.
Problema este că lumea crede că trupul fizic este real; că lumea este reală; că Pământul este real, solid, fix și că nu va pleca niciodată, nicăieri, etc., că se poate schimba, dar că e acolo. Iisus a spus că „Adevărul vă va elibera”, a vrut să spună că atunci când îți vei da seama de cine ești cu adevărat, numai atunci ești liber. Orice vei simți că ai nevoie, că vrei că îți dorești vei putea crea imediat – vei fi capabil să faci aceste lucruri. Și asta este doar o fază; vom evolua foarte repede în niște ființe foarte, foarte înalte.
S-a descoperit un oraș străvechi în Peru – Caral – acolo nu existau pereți, ziduri care să protejeze orașul, nu aveau instrumente de moarte, nici un fel de instrumente de apărare; totodată, nu s-au găsit corpuri fizice. Asta a fost în urmă cu 5.125 de ani – exact în timpurile ultimului ciclu al calendarului mayas și, din acel moment am intrat într-o nouă Eră. Era dinaintea acesteia noi, a fost o eră non-violentă – iar existența acestui oraș o dovedește în mod clar. Probabil că în acele timpuri înțelegeam ceea ce înseamnă a muri în mod conștient (eveam conștiința morții) – prin a lua cu noi corpul fizic. Nu este nici o urmă de corp fizic în acest oraș. Nici corpul lui Iisus nu a fost găsit.
Acum ne aflăm într-un nou ciclu pe care suntem pe cale să-l părăsim, acesta fiind un ciclu foarte violent. Este absolut incredibil, război după război; sistem de apărare după sistem de apărare! Noi suntem pe cale să intrăm într-un ciclu complet non-violent – numai că, de această dată, nu ne vom mai întoarce în altul violent – acesta este ultimul. Mergând în viitor peste 2000 de ani, ar trebui să trecem printr-un nivel de haos. Asta s-ar putea întâmpla, dar altceva se întâmplă acum, în Univers. Popoarle indigene înțeleg…, Universul Însuși… tot acest ciclu ajunge la un sfârșit, ciclu despre care mayasii vorbesc, precesiunea echinocțiilor – toate converg către un singur punct, pe data de 21.12.2012. Dar, în aceeași perioadă, în fereastra de timp de care vorbesc mayașii - și care este cu câțiva ani înainte și după 21.12.2012 – mai este un ciclu care se încheie, un ciclu uriaș, cel mai mare cu putință! Este începutul și sfârșitul acestui Univers. Acest Univers și cu totceea ce știm despre el nu va mai exista foarte curând. Știința va spune „ei, sunt numai prostii!”, dar vor știi și vor înțelege. Nu va mai fi aici.
Suntem pe cale să transcendem spre un nou nivel de conștiință, ne vom îndrepta în sus foarte rapid, toată omenirea împreună cu toate ființele de peste tot; ne vom mișca spre în sus, spre în sus, până la un nivel care se numește nivel dimensional 144. Iar de acolo va fi un pas foarte mic până la nivelul 145-lea – ceea ce este mare lucru - și, în momentul în care vom fi acolo, acest Univers va dispărea și vom fi într-un Univers complet nou, care nu a fost până acum și vom fi ca niște bebeluși, nu vom înțelege nimic la început, dar vom fi total protejați și ne vom mișca nu vom avea corpuri, vom fi spirit pur și vom începe din nou, într-un mod nou de a exprima viața. Drumvalo: „eu, unul, sunt foarte emoționat de toată poveste asta, pentru că eu am amintiri foarte vechi, îndepărtate (înapoi, în timp) despre Univers.
Dinaintea acestui Univers, cu mai mult de 16-17 milioane de ani în urmă – a fost un Univers înainte de Universul acesta, un alt Univers va veni și va merge la infinit și înainte și înapoi, dar nu cunosc pe nimeni să le fi cunoscut pe toate – nici măcar Melchizedech. Îl cunoaștem pe cel vechi, pe acesta nou și începem să-l cunoaștem și pe cel care va veni – chiar și noi suntem niște bebeluși. Deci, nu sunt prea multe lucruri noi în Univers; aproape tot ce s-a întâmplat până acum, s-a mai întâmplat și înainte în altă parte.
Motivul pentru care populația crește așa repede (dar și motivul pentru care sunt atât de mulți ET – sunt peste 250.000 de culturi aici; SUA știe despre 56 dintre ele, dar sunt foarte multe)… toți sunt aici pentru că privesc/urmăresc rasa umană și ceea ce se întâmplă. Pentru că ceea ce urmează să se întâmple nu s-a mai întâmplat niciodată, nicăieri. Asta nu s-a întâmplat niciodată, până acum. Are legătură cu evoluția și cu viteza de creștere și cu modul în care noi am evoluat. Acum 110 ani mergeam pe cai iar ideea de amerge pe Lună era un lucru de neconceput – total de neconceput. Ceea ce s-a întâmplat cu noi, este că am mers incredibil de repede. Credem că acești pași sunt normali, de pildă ideea că poți ridica un lucru mic pe care-l numim telefon mobil, pe care-l ți la ureche și să vorbești cu toată lumea de pe planetă hai să fim serioși, nu era nici în cele mai îndrăznețe minți. Ca să ajungi la nivelul la care am ajuns cu toate astea, într-un timp foarte scurt, în mod normal ar fi luat mult mai mult timp. Noi am mers incredibil de repede. Credem că acești pași sunt normali, dar în următorii 5 ani vom merge atât de repede și vom deveni ceea ce, în acest moment nici nu ne putem imagina. Nici nu vom crede.
În momentul în care ajungeți acolo, veți realiza că ați mai fost și înainte, spunând: „oo, da, îmi amintesc!”, dar asta este primul pas. Când ajungem în dimensiunea a 4-a, în numai 2 ani (2011-2012) – vom evolua și mai repede, din nivel în nivel, ne vom muta de la un nivel la altul foarte rapid, în moduri în care nimeni nu a mai văzut până acum. De aceea toată „lumea” de pretutindeni este atât de fixată pe acest grăunte de nisip, aflat în mijlocul pustietății/ lui nicăieri – adică Pământul – pentru că Dumnezeu ne-a ales pentru un motiv anume. Știm că creștinii, evreii ori musulmanii vor înnebuni când vor auzi aceasta. Toată lumea știe că va fi afectată din cauza acestei evoluții rapide în care suntem și că va lovi pe toată lumea. Dacă se întâmplă ceva într-un loc se întâmplă peste tot. Oamenii trec prin perioade foarte grele, totul intră în colaps.
INIMA
Tot ceea ce poți face, este să stai în inimă, să stai conectat cu interiorul tău și trebuie să simți conexiunea ta cu Dumnezeu și cu viața de pretutindeni. Fiecare ființă de pe Pământ are o conexiune sacră, intimă cu Dumnezeu și cu tot ceea ce există. Numai că noi am uitat asta, Credem că suntem niște ființe umane banale, că suntem un nimic. Nu e adevărat – că suntem un nimic! Noi suntem ceva important, ceva foarte special, dar poți să spui asta despre orice formă de viață. Noi chiar suntem speciali și importanți! Dacă ne conectăm, dacă ne amintim cine suntem cu adevărat, dacă ne amintim cine este fiecare dintre noi, atunci vom găsi un remediu foarte simplu la toate astea, iar dacă vom intra mai adânc în interiorul corpului nostru există un instrument, un templu sacru sfânt – deținem aspecte incredibil de puternice puse laolaltă; putem să facem orice când spiritul știe cum să folosească trupul. Vreau să spun că nu este nimic ce nu putem face: putem crea realmente o planetă, o galaxie. Nu spun poate sau ai putea, probabil…, eu spun tu poți! Poți să faci orice, nu e vorba de ceva comparativ cu ceea ce este posibil. Atunci când spiritul este complet aliniat cu corpul, iar partea corpului care este cea mai importantă, fără nici un dubiu, de necontestat este inima. E de departe mai măreață decât creierul!
CONCEPȚIA
Actul concepției văzut științific: există o sferă care este ovulul, spermatozoidul intră în el și sunt 10-11-12-15 spermatozoizi care intră și… ovulul, printr-un proces începe să se dividă. Știm asta. La 512 celule se formează un câmp în jur, ca un halou, ce se transformă în ceva care, literalmente începe să crească și devine inima umană. Deci ceea ce devine este inima umană. Atunci când ești în interiorul pântecelui mamei, ești o inimă - nimic altceva. Nu ai creier, nu ai brațe, nu ai picioare, nu ai ochi, nu ai nimic – ești doar o inimă care începe să bată. Și ceea ce se întâmplă în continuare, este că trupul iese în afară, din inimă. Cu siguranță. Trupul iese în afară din inimă: apar brațele, iar inima rămâne în cavitatea toracică, în piept.
LIMBA
Când începi să vorbești despre alte conexiuni – din interiorul corpului – precum aceia dintre voi care studiază kundalini-yoga sau krya-yoga - ți se spune că trebuie să pui vârful limbii pe cerul gurii într-un anume fel – din păcate foarte mulți oameni nu știu de ce și ce se întâmplă cu adevărat. Motivul pentru care limba este atât de importantă, este pentru că în interiorul limbii se află un spațiu foarte mic, care se numește locul sacru din inimă, - despre care putem citi în Upanishade, scrieri de acum 5000 de ani - locul unde are loc creația. Orice a fost vreodată creat, la orice nivel al existenței, a venit de acolo – din acel loc mic din interiorul inimii.
Când inima a creat creierul, a creat și o cărare, o cale care duce la creier, dar spiritul obișnuia să se afle în acel spațiu mic din interiorul inimii. Când am căzut, acum 13.000 de ani, am părăsit inima și ne-am dus (prin acea cale) în creier. Așa a fost dezvoltat ego-ul și ne-am uitat toată înțelepciunea, toată cunoașterea. Funcționăm la un nivel foarte simplu, folosindu-ne doar puterea creierului, care nu reprezintă nimic. Puterea inimii este infinit mai măreață decât cea a creierului, decât înțelepciunea, cât și decât cunoașterea – toate acestea.
Ei bine, modul în care trăiam în interiorul inimii și cel în care făceam lucrurile, era să trăim din inimă, cu inima și să controlăm creierul, ca și cum am fi avut o telecomandă - și făceam acest lucru prin vârful limbii. Iată de ce este important vârful limbii – în interiorul corpului, în relație cu inima. La început suntem o inimă și primul lucru care iese din interiorul inimii este vârful limbii și, în mod evident și adevărat, putem vedea în acest fel legătura dintre vârful inimii și locul sacru din inimă. Când limba iese în afară și ajunge până sus, unde se află acum în corp - formează un sac care conține inima și vine până sus la nivelul pieptului, se termină cu limba. De asta este foarte important vârful limbii, pentru că limba este fizic conectată cu inima. Pe cerul gurii se află un anume punct care este conectat cu talamusul, cu glanda talamus; este acea parte importantă care stabilește legătura dintre inimă și creier, așa cum era înainte. Talamusul este aceea ce „aprinde” undele alfa și creierul. Atunci când îți miști limba pe cerul gurii, nu pot să explic prea bine acum, dar este realmente o legătură sexuală dintre inimă și creier – o relație sexuală este stabilită între acestea două și începe în talamus, iar cele 4 părți ale creierului intră în alfa, la niveluri foarte înalte.
AL TREILEA OCHI
Când aceste 4 părți ajung la o anumită putere, într-un anumit fel – ceea ce poate lua o după-amiază, sau 30-40 de ani – când asta se întâmplă, apare o lumină verde în interiorul capului. Poate fi verde-gălbui sau verde-albăstrui, dar o lumină verde apare. În acel moment, instrucțiunile din timpurile străvechi sunt să mergi în glanda pineală, în chakra pineală care se află în centrul capului – exact în mijlocul tubului de respirație – unde va apare o bilă ca un ochi. Glanda pineală însăși este realmente un ochi; Jacob Liberman este cel care știe cele mai multe despre acest subiect și care a scris o carte „Lumina, medicamentul viitorului”, unde descrie toate astea. Acel ochi – glanda pineală – este o sferă halou care ar trebuie să fie de mărimea unui ochi normal, dar pentru că nu l-am folosit – a intrat într-o entropie – s-a micșorat, dar este un halou, are receptori de culoare în interior, are o lentilă pentru a vedea, însă lentila este îndreptată (privește) în sus, pentru că pe acolo primim prana vieții, de deasupra. În acel moment - când vezi lumina verde – trebuie prin intenție să miști acel ochi, de la direcția în sus spre direcția în față, prin mijlocul frunții, prin punctul celui de-al treilea ochi.
Acest loc nu este jos spre sprâncene, ci dacă măsori distanța dintre vârful nasului și vârful bărbiei, iar apoi aceeași distanță o muți în partea de sus (de la vârful nasului spre frunte) acolo se află ieșirea celui de-al treilea ochi. Nu este jos între sprâncene, este cumva în mijlocul frunții, iar cei trei ochi aproape că formează un triunghi. Iar când faci mișcarea dinspre sus spre față spre chakra pituitară care stă în fața acelui punct și apoi, ceea ce se întâmplă este că lumina verde se transformă într-o spirală și, în cele mai multe cazuri, spirala se termină în acel punct și îl fixează/închide – fixează acea chakră pituitară. Poți realmente să vezi cum se întâmplă chestia asta. Îți explodează mintea când vezi că se întâmplă asta. Câteodată pot fi cercuri concentrice, din ce în ce mai mici și mai sunt alte variante în cazuri foarte rare, dar 99% din cazuri se întâmplă printr-o spirală și simți toate astea.
Apoi mai este o altă chakră, una chiar în spațiul din fața frunții, al unei alte glande din cap. Apoi se leagă toate acestea 3 împreună și când faci asta, 8 fascicule (bare) între ele și formează o sferă de lumină în jurul capului și strălucește în întuneric – un halou în jurul capului, așa cum ava Iisus – acum și cel de-al treilea ochi deschis. În acest fel, în acest moment, te afli la mijloc între conștiința umană și următorul nivel de conștiință. (…)
CRONICA ACASHA
Dar este și un alt mod de a crea , și anume din inimă – ceea ce este cu totul diferit, pentru că ai ochiul inimii (cel de-al treilea ochi), prin care poți vedea. În acest fel, pe lângă cele 6 simțuri umane de bază, realmente apare și un alt simț, dintre posibilitățile pe care le avem. Uitându-te prin cel de-al treilea ochi ești capabil să vezi lumea exterioară, într-un fel care este străvechi și te poți uita la orice, poți să știi lucruri pe care nu le-ai gândit vreodată. Este acel punct – punctul de deschidere – prin care putem vedea îngeri, ființele plasmatice, putem să intrăm în fluxul reamintirii a ceea ce suntem cu adevărat. Atunci când vedem în acest fel în spațiul sacru al inimii este înregistrat totul, acolo este cronica acasha a întregului univers – avem propria noastră cronică acashă de unde am venit înainte de a fi aici, iar când suntem în acea stare, ne putem aminti despre orice, oricând – orice vrem să știm, doar ne punem atenția și apoi intenția spre ceea ce vrem să știm și toate amintirile revin.
Aceasta este cea mai importantă informație pentru existența ființelor umane, în acest moment. Oricine și le poate aduce aminte, dar ia timp ca să stabilești toate astea. E posibil ca oamenii să nu găsească acea reamintire suficient de repede. În aceste schimbări prin care urmează să trecem - și aici maiașii sunt corecți – când vorbim despre schimbarea polilor (magnetici n.n.), când vorbim despre schimbări majore ale Pământului, la niveluri care sunt EXTRAORDINARE… guvernele noastre sunt nefolositoare, religiile sunt nefolositoare, totul este nefolositor.
Singurul lucru pe care îl avem, este corpul nostru! Și pe noi înșine, și pe familiile noastre și pe oamenii pe care îi iubim. Acolo unde suntem, acolo unde vom fi – într-o mașină, avion, tren sau mergând… Sedona, de pildă este un loc bun. Dar oriunde te-ai afla, ești într-un loc bun pentru ca să poți practica cel mai simplu lucru dintre toate: mișcarea înspre inimă și, cu adevărat, să trăiești din inimă. Dacă începi să trăiești din inimă, o vibrație începe să apară, să se întâmple în interiorul spiritului tău și al conștiinței tale. Această vibrație este recognoscibilă de către Mama Pământ, de tatăl Soare și aproape toți ET o recunosc. Pe noi toți ne interesează foarte mult ca această vibrație să fie recunoscută de către Mama Pământ. În timpul acestei schimbări, aceia sunt oamenii pe care ea îi va proteja (cei care vor avea acea vibrație, pentru că așa îi va recunoaște). Nu mă interesează dacă vei sta într-un vulcan pentru că ea, într-un fel te va da la o parte din acel vulcan și te va ține în viață, în timpul acestui proces. Aceia vor fi oamenii care vor fi rugați să mute conștiința umană, la următorul nivel. Ceilalți oameni, care nu pot găsi modalitatea prin care să treacă peste asta nu vor fi răniți, dar vor muri – moartea nu este un lucru rău, este doar o tranziție. Ei vor trece prin moarte și vor merge la un alt nivel, cel mai probabil de unde au venit – asta este ce spun nativii americani și triburile Hopi, asta este ceea ce cred ei: cum că va fi un număr masiv de morți, va fi incredibil, dacă te vei uita, va arăta oribil, dar trebuie să îți aduci aminte că este doar o tranziție și că totul este o.k. și cu adevărat să crezi în tine însuți și să crezi în conexiunea cu Dumnezeu, să crezi în viața de pretutindeni. Dacă vei crede asta, nu numai că nu te vei ajuta pe tine, dar îți vei putea ajuta familia, pe cei care îi iubești și vei fi unul dintre primii oameni ai noii omeniri, unul dintre primii oameni care vor face această tranziție. Practicând ființarea în inimă înseamnă că trebuie să renunți la ego, să nu fi atașat de lucruri fizice, de mașinile, tale de banii tăi, de nimic, doar trebuie să fi acolo pentru viață. Și, să știi că, indiferent ce se întâmplă, viața va fi în regulă când va trece prin toate astea. Mai simplu, să spunem ca Drumvalo: „este ceea ce este”!
KRYA-YOGA, BUDISMUL TIBETAN, MAYASII AU CHEIA…
Dacă vei studia krya-yoga sau kundalini-yoga vei vedea că și ei au cheia; și budismul tibetan are cheia, sunt multe triburi indigene în lume, care știu exact despre ce vorbim – pentru ei aceasta este limba lor, înțeleg exact ceea ce spunem. Noi credem că suntem atât de evoluați, dar sunt aceste triburi, de care suntem atât de departe; sunt atât de departe deasupra… Sunt oameni în Columbia care trăiesc la 5500 m în interiorul munților, oameni care strălucesc în interior și levitează la 1 m deasupra pământului – acești oameni ne țin pe noi în viață, mai mult decât oricine alcineva. Ei păstrează echilibrul lumii, ca să nu cădem într-un haos total. Sunt aceeași oameni pe care noi am încercat să-i distrugem, pentru că nu înțelegem ceea ce sunt. Este o rușine că noi încercăm să distrugem acești oameni care au ajuns atât de departe.
Noi, cu toții, suntem vârful unei piramide, fiecare cu liniatura lui și toate acestea merg până jos, la baza tuturor liniaturilor. Când ajungi la bază, ceea ce este jos, este unul. Dacă mergi mai departe de asta, suficient de jos, orice se întâmplă cu noi se întâmlă cu toată piramida vieții, deci avem responsabilitatea dincolo de noi înșine. Când suntem în astfel de timpuri, care nu se întâmplă foarte des, cu tranziții uriașe, ar trebui să ne gândim trecând mult dincolo de noi, și de întrebări de genul „oare eu voi supraviețui?” Ce fel de supraviețuire ar fi? Nu vorbim aici supraviețuirea la un alt nivel de existență – să luăm ce a fost omenirea și să o ducem dincolo, la un alt nivel de existență.
ISTORIA ADEVARATĂ
Acum mult timp în urmă, o mulțime de ET au venit de pe alte planete și s-au împreunat cu noi și cu Planeta Mamă… Apoi a fost felul în care oamenii au folosit greșit energia, iar asta a cauzat toate problemele… era ceva oribil ceea ce s-a întâmplat! Apoi totul s-a întors cu 180 de grade, și în final, am devenit ceva ce are o valoare măreață pentru toate formele de viață de pretutindeni. Cine s-ar fi gândit că asta ar putea fi adevărat? Nimeni nu s-a găndit că se va întâmpla așa ceva, dar acum o putem vedea întâmplându-se și acesta este Locul- nu este nici un dubiu în mintea nimănui. Toți știu că asta se va întâmpla, chiar și cei care sunt aici în misiune din cele peste 250-300.000 de culturi. Cei care au venit aici în nave spațiale, cu vehicule interdimensionale și chestii de genul acesta, reprezintă nivelurile cele mai joase. Cei care sunt evoluați cu adevărat, pot face orice – crezi că Arhanghelul Mihail vine cu nave spațiale? Nu are nevoie. El poate fi oriunde vrea, oricând vrea.
FIINȚELE PLASMATICE
Și atunci cum e cu ființele plasmatice? Același lucru, dar au procedat un pic diferit: când îngerii s-au fixat în a 4-a dimensiune, acestea s-au fixat în cea de-a 3-a și învață cum să ajungă în a 4-a și mai sus. Deci, sunt conectate cu Pământul, sunt ființe ale Pământului, s-au născut aici, nu sunt ET sau din altă parte, sunt ființe care sunt de aici, încă au o conexiune cu Pământul.
Toate formele de viață au evoluat în diverse feluri. Un spirit poate deveni un păianjen, altul a deveni un cal, altul o ființă umană – e același spirit. Am urmărit cum posibilități diferite au ajuns în diferite moduri de existență, dar când urmărești orice fel de formă de viață, când ajunge înapoi la Sursă, fiecare viețuitoare este o singură ființă, un singur spirit. Toate formele de viață evoluate știu asta. Formele de viață de joasă vibrație au venit cu ideea că suntem diviziuni, dar nu suntem. Adevărul cel mai înalt este că nimic din toate astea – Pământul, Galaxia, corpurile noastre – nu ar fi existat altfel, toate acestea sunt Creație din Spirit. Este o imagine. Nu e nimic altceva decât ceea ce am putea numi o imagine holografică a tuturor formelor de viață. Nu este real.
- Da, este o imagine destul de tristă, arată destul de nemișcată.
- Arată într-adevăr așa, vei fi surprins/ă, dar poți schimba orice…
- Aici, la Sedona era cândva o plajă. Aici era sub apă, acum 100 de milioane de ani – toate aceste roci sunt fine, pentru că au fost șlefuite de apă, de trei ori.
Istoria noastră, totul trebuie clarificat, pentru că totul este bazat pe fapte false, dar numai în mintea umană, pentru că alte forme de viață au o înțelegere mult mai clară asupra istoriei noastre și a ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpurilor. Știința se poate uita înapoi la stele să vadă ceea ce s-a întâmplat la acele niveluri. Noi – ca și entități, ne-am dus la fiecare Planetă/Stea din Existență/Univers și am studiat-o de la început până la sfârșit, ca și fiecare lucru care a apărut și de ce. Biblioteca a ceea ce este posibil să fie, e mult mai mare decât atât. Ceea ce urmează să se întâmple, este ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată înainte. Zicala veche „nimic nu e nou sub soare” e cam adevărată. Și aproape niciodată nu a apărut ceva nou, până acum! Acum, aici asta este nou!
VOM TRECE PRIN CEVA CE DUMNEZEU A ARANJAT PENTRU NOI INTR-UN MOD UNIC
Așadar, suntem nemuritori – chiar dacă știm sau nu. Toți suntem nemuritori, pentru că nu vom muri, dar vom trece prin ceva ce Dumnezeu a aranjat pentru noi, într-un mod pe care nimeni nu l-a mai trăit ca experiență, până acum. Și atunci cum să nu fi entuziasmat??? Asta este incredibil. Am avut drum lung până să ajungem aici și eu sunt pregătit și fiecare este pregătit și va fi exact ce și unde trebuie să fie – chiar dacă știe sau nu. La un nivel foarte, foarte profund, noi știm asta și știm exact ceea ce urmează să se întâmple și este uimitor. Vor veni timpuri în care noi toți, toată omenirea, chiar și cei care vor muri și vor mai face odată călătoria, toți ne vom întâlni sus și ne vom spune „aaa, îți aduci aminte când eram pe Pământ? Și toată nebunia care era acolo?” …În timpuri preistorice, ne vom aminti și va părea că a fost cu mult timp în urmă. Apoi va fi un timp mort. Este vorba despre acel moment – vom trece prin toate nivelurile de existență, lucru care de obicei durează miliarde de ani în timp, dar noi vom face asta într-un interval de minute. Este un moment greu de imaginat, cum ar putea să fie, dar o vom face pentru că Maeștri Înălțați ai Pământului au făcut-o – aproape toți, mai puțin 7 dintre ei, care au rămas aici.
În 1996, Maeștri Înălțați – cam 8000, care erau ființe umane, ce au reușit să meargă doar un pic înainte în Conștiință și au devenit nemuritori, și încă sunt conectați la Pământ și la evoluția acestuia – nu intenționează să plece nicăieri, până când nu mergem cu toții. În 1997 au plecat de pe Pământ, lăsând șapte dintre ei aici, iar ei au făcut călătoria pe care noi urmează să o facem. Și au reușit – au mers până la acel alt nivel de existență, s-au conectat acolo, au lăsat jumătate din ei acolo și aproximativ cealaltă jumătate a făcut drumul înapoi aici – deci asta este în ADN-ul nostru.
Dacă într-adevăr am ști ceea ce urmează, am sărbători, am celebra. Știm exact ceea ce vom face, știm precis cum să o facem, nu mai e un mister în acel moment. Totul este foarte adânc în interiorul fiecărei ființe umane și o vom face. Chiar dacă va trebuie să facem față schimbărilor polilor (magnetici, nu geologici n.n.) și tuturor acestor lucruri – cui îi pasă? Urmează să facem ceva uimitor și incredibil – va fi o călătorie de iluminare, dincolo de tot ce a apărut vreodată până acum. Toate formele de viață vor fi în urma noastră. Și pentru că ființele umane vor conduce – toată viața va fi după noi. Toate firele conștiinței vor fi în spatele nostru, după noi.
Conspect dupa Drumvalo Merchisedec (Interviu - Sedona, feb. 2011; Ii multumim Elenei Cocis!)
Posted by Picasa

Niciun comentariu: