Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 martie 2012

3 PAMANTURI PARALELE de Sal Rachele (II)

PENTRU CEI CARE DECID SĂ RĂMÂNĂ…

Aceia dintre voi care decid să rămână împreună cu Pământul – percepem că este cazul tuturor celor care ne urmăriţi acum – veţi putea să vă manifestaţi dorinţele inimii voastre, visurile şi viziunile voastre; ele se vor manifesta mult mai uşor decât în trecut, nu veţi mai avea acel sentiment de luptă pentru a manifesta.
Cu toţii sunteţi creatori şi manifestatori puternici şi veţi vedea fructele muncii voastre pe măsură ce treceţi pe Pământul de densităţile a 4-a şi a 5-a! Natura acestui Salt şi a acestei schimbări este de a înfăţişa în exterior orice se află în conştiinţa voastră. Aşadar, cel mai important lucru pe care-l putem face fiecare în aceste vremuri este să ne ridicăm nivelul calităţii conştiinţei noastre, să privim cu sinceritate la nivelele fizic, emoţional, mental, astral, eteric şi cauzal al fiinţei – care sunt nivele ce se pot dezechilibra – să le aliniaţi şi să le integraţi.

CORPUL FIZIC
Ce se întâmplă cu corpurile noastre fizice? Celulele noastre suferă mutaţii fie trecem în densitatea a 4-a, fie trecem în densitatea a 5-a. Dacă trecem din densitatea a 3-a în a 4-a, atunci ţelul nostru este să avem grijă cât putem de bine de acest vehicul fizic pe care îl avem, prin a consuma alimente potrivite, a face exerciţiu fizic, prin a trăi într-un loc în care stresul este la un nivel relativ scăzut, prin a face plimbări în natură, şi prin eliminarea distragerilor din viaţa noastră, a lucrurilor care ne îndepărtează de calea noastră, cum ar fi televizorul, distracţia – nu spunem că nu e în regulă să urmăriţi un program TV ori să vă distraţi din când în când, dar atunci când devine o dependenţă, un mijloc de a evita să priveşti la tine însuţi, atunci devine o distragere.
Sexul poate fi o distragere, banii pot fi o distragere – orice lucru care vă obsedează – nu numai drogurile şi alcoolul, dar şi alte lucruri pot fi distrageri de la calea voastră.
Aşadar, în planul fizic e important să vă trataţi corpul fizic ca pe un templu sacru. Ascultaţi, acordaţi-vă la corpul vostru, vedeţi ce vrea să mănânce, vedeţi cât de mult vrea să doarmă, vedeţi în jurul cărui tip de oameni îi place să se afle – dacă nu vă place cum vi se simte corpul atunci când vă aflaţi în preajma unei anumite persoane, atunci ieşiţi din acea situaţie sau rezolvaţi problema pe care o aveţi în legătură cu acea persoană. Corpul nostru este un bun barometru pentru ceea ce se întâmplă la alte nivele ale fiinţei. El ne va anunţa dacă prezenţa cuiva este sănătoasă pentru noi sau nu. Ne va anunţa dacă trebuie să ieşim sau nu dintr-o relaţie în care ne aflăm, ori dacă o să ne schimbăm serviciul ori cariera. Deci, corpul nostru este un foarte bun barometru. Intuiţia este o funcţie a mai multor nivele ale fiinţei, toate funcţionând în acelaşi timp, şi, pe măsură ce ne dezvoltăm mintea superioară, capacităţile psihice şi intuitive şi nivelele spirituale ale fiinţei noastre, va fi, desigur din ce în ce mai uşor să ştiţi care este cea mai înaltă opţiune pentru voi – nu veţi mai fi nevoiţi să mergeţi la mediumuri ori la vindecători, în acel moment.
Între timp există foarte mult ajutor disponibil: Fondatorii sunt disponibili. Îi putem chema pe ceilalţi ghizi spirituali: Leah, arcturienii, Sananda… Îi putem chema pe Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel, Rafael, etc. Îi puteţi chema pe Maeştri înălţaţi, Consiliul din Andromeda, Consiliile din Alcyone, Consiliile din Aldebaran, pe pleiadienii iluminaţi – sunt foarte mulţi. Aşa-numita Confederaţia Galactică sau Federaţia Galactică – alcătuită din peste 1000 de sisteme stelare, - care lucrează în prezent cu planeta noastră…
Sunt foarte multe grupuri – milioane de suflete – toate ajutându-vă iubitul Pământ în acest moment.
Îi puteţi chema pe ei, ca să vă ajute să luaţi decizii înţelepte la nivel fizic.

DEZECHILIBRE PROBABILE
Avem alte 3 nivele care pot fi dezechilibrate:
-      Corpul astral, care este conexiunea noastră, este ca o pânză de păianjen formată din energie în jurul corpurilor noastre, care ne conectează cu celelalte forme de viaţă din Univers. Şi avem de ales dacă să ne conectăm ori să ne deconectăm de la alte forme de viaţă. Şi astfel, este necesar să cercetăm, să vedem dacă nu cumva există entităţi negative sau energii ori forme-gând ataşate de spaţiul nostru/al vostru psihic, iar dacă există, există diferite tehnici pentru a le îndepărta – pe care le puteţi afla de la unii vindecători/mediumi (vezi materialul „Tehnici de vindecare” de Sal Rachele - http://Viocomsa1.blogspot.com).
-      Corpul vostru eteric, care înseamnă aura voastră, chakrele voastre, corpul vostru, electromagnetic, acesta e corpul care se află la un nivel mai înalt de vibraţie decât cel fizic – este nivelul în care vă veţi înălţa, pe măsură ce treceţi prin procesul vostru de înălţare în nivelul 5. Iar acest nivel poate avea, de asemenea, dezechilibre şi probleme: Puteţi avea întipărituri şi implanturi din experienţe traumatizante pe care le-am avut în vieţile anterioare sau în alte lumi temporale şi dimensiuni.
-      Corpul cauzal este cel mai înalt nivel al celor 6 corpuri mai dense ale voastre, cel mai înalt nivel al sufletului nostru care se poate dezechilibra, şi se referă la acorduri karmice, acorduri de suflet, contracte la nivel de suflet, experienţe din vieţile anterioare, pe care sufletul vostru vrea să le integreze în această viaţă. Şi astfel, există procedee pentru vindecarea acestor probleme denumite de Sal Rachele – „vindecarea liniilor temporale”. Există diferite instrumente şi tehnici pentru fiecare din aceste nivele ale fiinţei.
Aşadar, vindecarea celor 6 corpuri mai dense ale voastre este esenţială. Atunci când vom reuşi să ne vindecăm în mod rezonabil cele 6 corpuri mai dense, va deveni foarte uşor să trecem în forma înălţată a corpului cristalin de lumină. Mulţi dintre voi faceţi acest lucru chiar în acest moment. Mulţi deja vă aflaţi pe calea înălţării în forma corpului vostru cristalin de lumină.
În realitate, nu simțim energiile înălțării – nu în modul în care simțim, să spunem, o durere de cap sau o durere de umăr, ori o amorțeală a membrelor (ceva de acest gen) – ci simțim rezistența opusă față de energiile crescânde care intră – furnicături, electricitate, amețeli, senzația de cald, senzația de răcoare, - oricare ar fi simptomele, aproape întotdeauna ele sunt efectul rezistenței naturale a corpului față de schimbare. Acestor corpuri fizice pe care le purtați nu le plac schimbările rapide; acum pe Pământ ne aflăm într-o perioadă de schimbări rapide, iar acum corpurile fizice nu sunt prea „încântate” de acestea. Astfel, ele vor opune rezistență. Măsura în care opun rezistență este măsura în care simțim disconfort: oboseală, dureri, febră, simptome asemănătoare cu gripa, etc. Soluția este să permitem schimbărilor să aibă loc – mergem odată cu schimbările, pur și simplu acceptăm că aceasta este o perioadă de schimbări, să ne deschidem față de ele, să le lăsăm să se manifeste prin noi, să avem încredere în propria noastră natură mai înaltă – nivelele de la 7 la 12 ale ființei noastre, despre care nu am vorbit, se află aici, la conducere în realitate; ele știu cât de mult puteți suporta, cât de mult puteți duce. Astfel sufletul nostru știe și ne orchestrează viața cât de bine poate, într-o asemenea manieră încât noi să primim exact CE avem nevoie și CÂND avem nevoie, DACĂ nu ne complacem în distracții și nu opunem rezistență. Aceasta este mica poantă: Pur și simplu să permitem ca schimbările să aibă loc, și de a ne accepta pe deplin și fără rezerve așa cum suntem.

DESPRE SISTEMELE ECONOMICE ŞI POLITICE
Sistemele noastre economice şi politice se bazează pe principii 3D: lipsă, insuficienţă, control, opresiune, manipulare, „bogaţi şi săraci”, iar toate aceste concepte sunt opuse aproape diametral cu principiile spirituale mai înalte ale acestor tărâmuri din dimensiunile mai înalte. Aşadar, pentru ca Pământul să se înalţe în vibraţiile de nivelele 4 şi 5, aceste sisteme trebuie să înceteze să existe. Iar ele vor înceta să existe cu graţie sau nu cu atât de multă graţie în funcţie de cât de multe fiinţe umane sunt ataşate de aceste sisteme şi nu sunt dispuse să renunţe la aceste sisteme şi să îmbrăţişeze adevăruri mai înalte.
Tot ceea ce este fals, ceea ce nu este aliniat cu principii spirituale mai înalte trebuie adus la lumina adevărului şi integrat, vindecat şi eliberat. De aceea vedem că este expusă atât de multă corupţie şi negativitate – deoarece aceia dintre noi care trecem pe Pământul de densitatea a 4-a şi a 5-a trebuie să ne vindecăm în interior, toată negativitatea, toate problemele emoţionale nerezolvate, toate credinţele bazale negative, toată karma din vieţile anterioare, toate ataşamentele, imprimările şi implanturile din partea altor entităţi – toate lucrurile care au programat în noi ideea că suntem om de densitatea a 3-a – o creatură fragilă, neajutorată, neputincioasă, care încearcă să se lupte cu piedici insurmontabile, condamnată pentru totdeauna într-o lume a entropiei sau a decadenţei ori a degenerării – aşa cum scoate în evidenţă a doua lege a termodinamicii. Ei bine, din fericire, de îndată ce atingeţi nivelul 5, legile termodinamicii şi legile karmei nu mai sunt în vigoare. Pur şi simplu transcendeţi legile karmei şi legile entropiei, odată ce atingeţi densitatea a 5-a.
În scurt timp vă veţi afla în densitatea a 4-a, şi veţi învăţa să creaţi Paradisul pe Pământ – este o expresie care va deveni realitate în timpul vieţii noastre. Aceia dintre voi care urmăriţi aceste informaţii vă aflaţi deja în densitatea a 4-a, iar unii dintre voi se îndreaptă spre densitatea a 5-a. Aşadar, pe măsură ce trecem prin aceste portaluri şi salturi – nu numai în 2012, dar şi în 2017 şi în 2030 -, vom constata o accelerare masivă, o mărire a procesului nostru de evoluţie. Şi este un viitor minunat pe care trebuie să-l aşteptăm în continuare. Este un viitor minunat pentru toate sufletele de densitatea a 3-a care părăsesc planeta Pământ, deoarece ele pleacă pe planete pregătite special – „clase corective”, dacă doriţi, pregătite special să le înveţe într-un mediu care este favorabil procesului lor de învăţare, astfel încât ele să nu fie nevoite să repete aceleaşi lecţii din nou şi din nou…
În următorii 5 ani, dacă suficient de multe suflete sunt iluminate și active în construirea Noului Pământ (este posibilă crearea unei noi monede) pentru a contrabalansa controlul extratereștrilor negativi, a elitei puterii, din partea Iliminaților ce vor controlul resurselor acestei planete. Desigur, ei nu vor rămâne la putere, deoarece în câțiva ani, e foarte posibil ca sistemele lor imunitare să înceapă să cedeze, iar nivelul de conștiință al oamenilor va fi de o asemenea natură, încât ei pur și simplu nu vor mai accepta această opresiune și autoritate. Așadar, ei vor pleca.
Urmărind imaginea de ansamblu prevedem o schimbare gradată a puterii, de la așa-numita elită a puterii – care este controlată în mare măsură de orionieni, de draconieni și de siriusieni – la populația pleiadiană a omenirii.
În cea mai mare parte suntem pleiadieni și vom moșteni dezordinea lăsată în urmă de așa numita elită a puterii. Așadar, nu se termină timpul. Va exista multă tulburare economică și politică. Vor fi multe cutremure, foamete, inundații. Scurgerea de petrol din Golful Mexic a fost și este un gigantic șut în fund pentru ca sursele regenerabile, curate de energie să înceapă să fie utilizate la scară largă pe planeta Pământ.
Aceasta este lecția – o lecție foarte dureroasă, dar fără o lecție dureroasă multe suflete care sunt menite să rămână împreună cu Pământul nu s-ar trezi la timp, pentru a rămâne aici. Fondatorii, precum și celelalte grupuri care lucrează împreună cu Pământul, trimitem rugăciuni și binecuvântări Pământului, pentru a ajuta la atenuarea distrugerilor: „Nu vă lăsăm să vă aruncați în aer folosind arme de distrugere în masă, intervenim în zonele nesigure și ne asigurăm că pe Pământ există locuri sigure, unde sufletele să poată să meargă.”
Zona Golfului Mexic este relativ nesigură, dar vor exista zone care sunt relativ sigure. Din acest motiv s-a permis scurgerii de petrol să continue – „este unul din lucrurile în care nu am fost autorizați pentru intervenție, dar vom trimite iubire și vibrații sufletelor aflate în acea zonă, și vom încuraja sufletele din acea zonă să se deschidă vibrației noastre pline de iubire și să primească vindecările pe care le trimitem gratuit. De asemenea, trimitem acestea și vieții vegetale care este afectată, tot așa ne asigurăm că pe Pământ există locuri sigure, unde sufletele pot merge. În următorii ani va exista o intensificare a activității vulcanilor, dar nu va mai exista o iarnă nucleară – vulcanii nu vor erupe și nu vor scufunda Pământul în 3 zile de întuneric.”

Profeția care afirmă că vor exista 3 zile de întuneric este inexactă; ea nu este adevărată.
(Multumiri pentru traducere lui George Acu)

Niciun comentariu: