Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 iulie 2010

Horoscop AUGUST 2010

Tendințe, predispoziții. Sfârșitul lunii „lui cuptor” și prima jumătate a lunii ”lui gustar” - august 2010, constituie – ca urmare a predispozițiilor astrale, cel mai dificil interval al anului 2010, datorită „maximului cardinal” cu un asemenea potențial agresiv cum nu s-a mai manifestat de mulți ani. Este vorba de o „cruce cosmică” în semne cardinale: Marte-Saturn din Balanță, care face opoziție cu conjuncția Jupiter-Uranus din Berbec, toate cele patru planete implicate în cele două conjuncții intrând în careu cu Pluto din Capricorn. Astfel încât, perioada necesită maximă prudență în toate domeniile pentru toate cele 12 zodii, dar în mod particular pentru Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni, și cu deosebire pentru cei născuți la începutul acestor patru zodii (Berbeci de martie, Raci de iunie, Balanțe de septembrie și Capricorni de decembrie).Careul Saturn-Pluto se produce pe 21 august 2010 și este ultimul dintr-o serie de trei. Primul s-a format pe 15 noiembrie 2009, iar al doilea pe 1 februarie 2010. Efectele se resimt din ultima decadă a lui iulie 2010, până toamna târziu. Unele reminiscențe ar putea aparea chiar și în 2011, dar în luna august 2010 ele se exprimă însă cu forță.
O scurtă istorie. Aspectele dure Saturn-Pluto sunt printre cele mai distructive configurații astrale. De-a lungul vremii au fost însoțite de evenimente brutale, de bulversari politice, șocuri economice, conflicte armate, asasinate, accidente grave, cataclisme naturale (cutremure, tornade, secetă, inundații, etc.).Sub aspectele tensionate Saturn-Pluto s-au produs cel mai mare dezastru natural din istorie, revărsarea fluviului Huang Ho, ale cărei inundații au ucis milioane de oameni in China (1931), înăbușirea în sânge a revoluției din Ungaria de către trupele sovietice (1956) iar, mai recent, războiul croato-bosniac (1992-1993) sau atacul terorist din 11 septembrie 2001 din SUA. Și tot pe disonanțe Saturn-Pluto au debutat primul și al doilea război mondial.Desigur, nu absolut toate aspectele dure Saturn-Pluto produc tragedii de proporții. Dacă reușim să controlăm URA ori INVIDIA generalizată actuală, poate că vom avea șansa ca nici actualul careu să nu producă. Dar nici n-ar trebui să ne surprindă dacă acestea vor avea loc.La nivel personal: Viața poate deveni mai dificilă sub careul Saturn-Pluto, care aduce temeri și frământări, tendințe pesimiste sau depresive…etc. Acum, hai să revenim cu picioarele pe Pământ!
Ce se va întâmpla cu România? Când răul produs de guvernanții actuali atinge cote maxime, poate că, numai atunci ne vom trezi! România – fiind poziționată la confluența dintre Est și Vest este profund implicată în istoria omenirii, dar „ieșirea” din criza economică globală nu se va produce așa cum sperăm, ci se va „prelungi” până spre anul… 2018. Multe instituții, precum cele bancare, vor dispărea pentru că nu produc „plus-valoare”, în schimb agricultura bio-dinamică, ecologică câștigă tot mai mult teren. În zona românească, datorită perpetuării minciunii, manipulării și lăcomiei, se vor manifesta mari zguduiri la nivel economic, social și politic.
În Epoca Peștilor (0-2000 e.n) s-a greșit prin exteriorizarea Principiului Unic (Dumnezeu)! Aici și acum: EU SUNT! Tot așa, Christul, în fapt Principiul a fost crucificat. Dați-L jos de pe cruce! Crucea fiind planul fizic, corpul, materia. De circa 2000 de ani facem alegeri greșite, materialiste, ignorând Legea, cele 10 Porunci (în realitate douăsprezece!). S-a ajuns ca deștepții planetei, Iluminații-Luciferieni, oameni primitivi, regii mincinoși, fiii întunericului să ne conducă destinele, căci prin anesteziere ori spălare pe creier ne-au dezbinat (prin războaie artificial create), ne-au transformat în slugi, în plătitori de taxe și biruri, sclavii banului, a cunoașterii (memorizării) fără credință, a științei fără conștiință.
Răbdare, căci după 2012 vom lăsa în urmă era întunericului, a alegerilor greșite, vom intra într-o „epocă de aur”, când războiul dispare, sistemul medical, sistemul bancar, sistemele actuale de valori - idem…, vom avea un aparat administrativ, niscaiva poliție, totul se va schimba. Spre exemplu - sărăcia indusă, creată artificial, medicina-de-dragul-banilor, dependența de medicamente întreținută la nivel planetar va fi eradicată, oamenii vor trăi mai mult…, dar momentan trăim manifestări dure meteo, de autoreglare, Pământul răspunzând la reacțiile negative ale oamenilor!
Și la „case mai mari” se întâmplă aproape la fel ca la noi! Când se scurge petrolul, curge sângele Geei!
Mari schimbări politice și economice sunt previziblile și evidente în timpul acestei veri. De pildă, se vede cu ochiul liber cum imperiul american se destramă. În reportajul său din 29 iunie 2010 (apărut în New York Times și intitulat "Suferința căii greșite"), Bob Herbert a subliniat faptul că deversările de petrol din Golf, războiul din Afganistan și creșterea ratei șomajului fac ca națiunea să fie foarte nefericită. El notează că Obama și Democrații au avut o oportunitate unică de a-și concentra atenția asupra locurilor de muncă și de a soluționa câteva probleme foarte serioase; în loc de asta, ei pur și simplu nu și-au jucat cărțile, iar la ora actuală americanii plătesc un „preț înspăimântător”. Starea de ingrijorare a poporului crește, "pe măsură ce oamenii văd cum profesori, pompieri și ofițeri de poliție intră în șomaj, întrucât guvernele locale și statale se luptă cu groaznice deficite bugetare”. În tot acest timp, ce face administrația Obama? "Merge în pas forțat în războiul din Afganistan, încercând cumva să ridice o națiune (îmbogățind Trezoreria SUA, n.n.), în haosul unei zone de luptă", pe măsură ce afacerile interne se duc de râpă.Deci, ridică-te Omule și mergi, pentru că este momenul să-ți armonizezi vibrațiile cu cele ale Planetei, să faci o mutație incredibilă la nivelul conștiinței

Niciun comentariu: