Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 septembrie 2021

Renașterea Astrologiei (2)






O viziune astrologică, o scurtă radiografie a situației actuale globale

„Astrele predispun, omul dispune.”

„Astrologia mondială studiază problemele acestei lumi. Subiectul său principal este istoria, nașterea sau căderea națiunilor sau a religiilor. Interesul său se apleacă asupra ființelor umane în manifestările lor sociale, asupra mediului înconjurător..., domeniul este atât de vast încât au apărut subdiviziuni ca astrologia politică, astrologia financiară sau astrologia naturală care studiază fenomenele fizice (creșterea vegetației, cutremure, catastrofe naturale, etc.)” Citat din Dan Ciupercă, Astrologia în noua Eră.

A doua jumătate a anului 2021 va fi diferită de prima. Vor fi alte 6 luni de luptă. Partea întunecată - Oculta fiind controlată de mult timp (mii de ani) de forțele întunericului, nu va renunța la luptă... Noi patrioții, „Îl avem în spate pe Dumnezeu” și ducem o luptă sfântă pentru Adevăr, Dreptate, Suveranitate.

Marea Trezire

Expansiunea energetică este sferică, nu liniară. Lumina se extinde în toate direcțiile. Vibrațiile colective continuă să crească. Uitându-ne în jurul nostru vom vedea că tot mai mulți oameni se trezesc către divinitatea din ei, căutând libertatea și suveranitatea energetică, adică sănătate, putere, iubire. Lumina Adevărului strălucește puternic.

În opoziție, media criminală distorsionează realitatea. Dezinformează, induce panică, frică, subliminal...

Avem un suflet...

Credința crează realitatea fiecărei persoane. Dar unele lucruri există doar în mintea noastră. Dacă nu crezi în mască, boli, vaccin, pandemie acestea, pur și simplu NU există. De mii de ani credințele au creat iluzia de pe această minunată planetă. Fiecare om are un suflet, o parte eternă, eternă dar inseparabilă a Ființei supreme a acestui univers și a tuturor celorlalte suflete din acest univers. Avem sute, unii mii de experiențe, vieți anterioare. Toți avem contracte dinainte de naștere pentru lecții sau experiențe specifice, pentru a echilibra viețile anterioare.

Notă: Prin bombardamentele atomice de la Hiroshima și Nagasaki (august 1945) s-a reușit distrugerea, fragmentarea acelor mii de suflete. Acesta a fost scopul lor secret, diabolic.

Paranteză:

Rostogolirea minciunii la infinit este o utopie, este practic imposibilă.

Falșii guru, falșii „maeștri”, cei care vă îndrumă, vă ghidează să renunțați la trecut, la documentul Akashic sau memoria universală, greșesc profund. Evitați-i !

Fără trecut nu avem prezent. Fără trecut nu avem cunoștințe. Fără trecut nu avem experiență de viață.

Citesc în Ziarul Qanon nr. 4/ februarie 2021 despre Hitler care nu a dorit cu adevărat al doilea război mondial. Despre Stalin, care s-a revoltat. Stalin cel mult hulit, a fost un patriot. Citesc despre Plandemia actuală, care este noul război mondial. (Citate din articolul lui Cornel Sabou – „Oculta Mondială a vrut distrugerea completă a Europei prin cel de-al doilea război mondial, ziarul Qanon, 4.)

Tot așa, avem nevoie de o istorie corectă a României, în spiritul Adevărului istoric pentru a supraviețui ca popor, ca națiune independentă și suverană.

Pluton din Capricorn și istoria SUA.

Simbolic, Pluto reprezintă pulsiunea morții, și învingerea ei prin încarnări viitoare. El are o forță imensă. Pluton este justițiarul, judecătorul suprem.

Pluto în Capricorn are un uriaș impact global, creând schimbări de durată, supărând, șicanând statul profund, Deep-state, transformând lumea. Acest lucru este valabil mai ales pentru Statele Unite ale Americii.

Reținem cifra 248. De ce? Pentru Pluton, ciclul complet în jurul Zodiacului, inclusiv perioada de revoluție durează aproximativ 247+1 an=248 de ani (reîntoarcere la aceeași poziție, în aceeași zi).

Pluton se afla în Capricorn în momentul semnării Declarației de Independență a SUA la 4 iulie 1776. În primul rând, a fost o declarație de independență împotriva Monarhiei, împotriva regilor care dominau lumea.

Se știe că monarhiile conduceau prin „drept divin” și aveau o autoritate supremă asupra tuturor. Nu existau „drepturi fundamentale”, monarhul era conducătorul și toți ceilalți erau „supușii” lui. Regele George a scăpat „porumbelul”: „Toți oamenii sunt egali.”

Problema este că monarhii nu pot fi judecați de către instanțe pentru crimele lor... Ei, regii, cică răspund doar în fața lui Dumnezeu ! (Satan n.n.). Noi oamenii simpli eram supuși capriciilor lor necurate, diabolice...

Astfel încât, Declarația de Independență a fost o revoluție socială, începutul distrugerii guvernării monarhice.

Pluto se afla în Capricorn în anul 1528, momentul în care exploratorul spaniol Vaca a pus primul piciorul pe solul Americii de Nord în ceea ce este acum statul Texas, deschizând ușa exploatării „Lumii Noi”.

Anul 2024 poate fi un an turnant/ important pentru istoria SUA deoarece se vor împlini exact 247+1 ani de la Declarația de Independență !

Vă mai amintiți de criza financiar-economică (artificială) demarată în anul 2008? Pluton se zbate neîncetat în Capricorn. Momentan (mai 2021 – 15 ianuarie 2022) „laserul” Saturn este în mișcare aparentă retrogradă, el sapă în tranșeele transformării noastre interioare...

Conjuncția Jupiter/ Neptun din Pești

 Jupiter este la el acasă în Pisces. A intrat în domiciliul său la 14 mai 2021, încheie un ciclu (din Vărsător) început în anul ianuarie 2010.

Ce făceai în 2010, pentru că astăzi lucrurile vor fi diferite? Jupiter în Pești induce multă spiritualitate, intuiție, credință în sine, gândire superioară.

Zilele aceste sărbătorim 155 de ani de la anterioara conjuncție Jupiter/ Neptun care se întâmpla în anul 1855, începutul mișcării spiritualiste din întreaga lume. Pionierii: Madame Blavatsky (Elena Petrovna Blavatsky, născută pe teritoriul Ucrainei, Imperiul rus) fondatoarea Societății Teozofice (teozofia sau înțelepciunea lui Dumnezeu) alături de celebrul Rudolf Steiner un autor, filozof și esoterist, pedagog, fondator al antropozofiei și a pedagogiei Waldorf. (Născut în Croația, decedat în Elveția.)

Pentru cei din a doua/ treia tinerețe, Eclipsele din iunie 2021 au făcut o trimitere la anul 1975! Ce făceați atunci, ce vise, proiecte imaginați atunci. Eu treceam în treapta întâi de liceu... Minunate vremuri.

Ce se întâmplă în lume azi? Întunericul este „adus la lumină”

Războaiele, luptele din guverne, politicile gen „dezbină și stăpânește” ne afectează prin vibrații scăzute, tristețe, depresie... Da. Noi patrioții credem în Rugăciune, în rugăciunea sinceră colectivă, credem în Dumnezeu.

În definitiv, suntem entități în evoluție, dotați cu inteligență, cu sentimente, o gamă largă de emoții și trăiri... La fel este și corpul planetar al GAIEI, o ființă simțitoare pe care o afectează cruzimea și distrugerea oricărei părți a acestui sistem uriaș - pământul.

Prin Legea atracției putem... atrage gânduri pozitive, bucurie, libertate, adevăr și suveranitate!

În Pace și Iubire !

Viocomsa (c)

Niciun comentariu: