Faceți căutări pe acest blog

joi, 27 ianuarie 2011

PREVIZIUNI: ANUL IEPURELUI (PISICII) DE METAL

Anul Iepurelui de metal (din 3 februarie 2011)

Există chiar acum alinieri planetare favorabile multor acțiuni. Cei care ezită, vor rata această șansă, fiindcă acum se deschid adevărate CĂI de acces, de-a lungul cărora strălucesc tot felul de oportunități. Vom păși prin niște porți urmând calea Luminii către o viață nouă.
Jupiter în Berbec, din 23 ianuarie (până în 4 iunie 2011) ne „îndeamnă” să mergem înainte, să acționăm, să îndrăznim printr-o poftă de libertate, gesturi îndrăznețe și individualizare, un timp al proiectelor care au dormitat luni și chiar ani de zile. Spre exemplu, acțiunile întrerupte în vara lui 2010 și care au acum șansa să găsească un nou curs de manifestare.
Pe de altă parte, cuadratura Jupiter-Pluton pune, în 2011, în conflict INIȚIATIVA liberă și valorile personale cu convențiile social/familiale cu ierarhiile obligatoriu de respectat într-un context mult prea rigid, birocratic ori conservator, personalitatea dar și viziunea originală fiind sufocate. De aceea mulți vor dori să se desprindă de mediile limitative și obstructive.
Chiar dacă unii se îndoiesc, ezită, timpul care lucrează în favoarea noastră va trece… Desigur că vor mai apărea discuții despre sfârșitul lumii, dar ritualurile bazate pe frică nu mai ajută nimănui. Amintiți-vă și/sau aderați la mișcările spirituale SACRE. Celor inițiați, mai ales după 25 februarie 2011, urmează un imens aflux de Lumină, astfel încât schimbările din acest an vor fi semnificative, oamenii vor fi mai fericiți, mai joviali, mai spirituali, cu zâmbetul pe chip și în inimi.
Este benefică prețuirea naturii și comuniunea noastră cu natura. Anul 2011 este un timp în care trebuie să ne ocupăm de ocrotirea mediului, în plan personal, local și global. Cei cărora le pasă de pământ, se vor implica mai mult în problemele de mediu, de aer, de mare, de păsări și de animale.
Cei care ezită sunt pierduți… Pentru că totul se accelerează, iar lucrurile se întâmplă mult mai rapid, noi toți avem puterea de a acționa. Amintiți-vă următoarele cuvinte: Călăuzirea acțiunilor noastre vine direct din Mintea lui Dumnezeu, prin intermediul Îngerilor. Este adevărat că trebuie să ne preocupăm cu religiozitate de ECOLOGIZARE, prin reciclare, limitarea consumului, a exceselor de tot felul, tot așa anul 2011 este un timp în care ne modelăm copiii, iar copiii ne modelează pe noi, fiindcă ei sunt cei care vor moșteni planeta. În momentul în care ne simplificăm viețile, ne vom putea cu adevărat bucura de viață, indiferent de ceea ce se petrece în jurul nostru, reușind să ne bucurăm de fiecare clipă, ca și când ar fi ultima pe care o trăim…
Deși în a doua jumătate a anului 2011, în România se prevede o ușoară creștere economică, o ușoară creștere a puterii de cumpărare, din punct de vedere politic se vor manifesta multe proteste pașnice, implicarea/cofruntările cetățenilor în demersurile autorităților locale, pentru că politica ștruțului nu ajută la nimic. De evitat gesturile demonstative gratuite precum acțiunile xenofobe, revanșarde, separatiste…
Cultivând valorile înalte și aderând la cele mai noi idei pozitive, scuturându-ne de frici, lene, complexe, de povara trecutului, devenind mai îndrăzneți, autoritari și autonomi, fixându-ne, începând cu data de 3 februarie 2011 – Lună Nouă și anul Iepurelui de metal (după Zodiacul Chinezesc) țintele pe termen lung, departe de capricii sau pofte tranzitorii…, numai așa vom izbândi.
Clima Terra-Gaiei tinde spre temperat, apoi sub-tropicală, astfel încât după câțiva ani de auto-reglare „nu va fi nici prea cald nici prea rece”… Durata stabilizării climei va depinde de locuitorii planetei și implicit de activitățile lor economice…
Paranteză: Condițiile meteorolgice neobișnuit de adverse din multe părți pământului, incluzând căderile masive de zăpadă, inundațiile și
temperaturile extreme sunt lucrarea oamenilor... E vorba de așa-zișii oameni de știință – specialiști în controlul vremii care lansează periodic, mai clar au nevoie de o singură PERTURBARE pentru a produce inclusiv cutremure, erupții vulcanice, negativitate, victime, durere, haos, distrugere în masă, boli, dezastre economice și mai ales lipsa speranței… Se pune vina pe încălzirea globală și dezastrele „naturale”. (În 2010 au avut loc, poluare cu țiței, erupții vulcanice, mega-cutremure în Haiti și Chile, Inundații în Pakistan cu 20 de miloane de sinistrați, mai recent inundații în Australia…, închidem paranteza).
Pentru a reuși, a trăi efectiv VIAȚA, trebuie să ne detașăm de grijile și nemulțumirile din trecut trăind în PREZENT. Pentru a ne împlini, a materializa dorințele, recomand călduros să vă creați un panou al dorințelor pe care să lipiți imagini și cuvinte, pe care să le priviți în fiecare zi, cât mai des, considerând că ceea ce vă doriți se află deja acolo.

Niciun comentariu: