Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 aprilie 2008

Ce spune Isus în cartea IERTAREA despre semnificaţia Paştelui:

Cerul nu cere nimic. Iadul este cel care emite extravagante pretentii de sacrificiu. Nu renunti la nimic astazi, in aceste momente cand, fara aparare, te infatisezi Creatorului tau, asa cum esti cu adevarat.
El te-a tinut minte. Astazi noi ne vom aduce aminte de El. Caci iata vremea Pastelui in mantuirea ta. Si tu inviezi din nou, din ceea ce a fost moarte parelnica si deznadejde. Acum a renascut in tine lumina sperantei, caci acum vii fara aparare, spre a invata rolul tau in planul lui Dumnezeu. Ce valoare mai pot avea niste planuri meschine sau credinte magice, cand tu ti-ai primit functia de la Vocea pentru Dumnezeu Insusi?
Nu incerca sa modelezi aceasta zi, dupa cum crezi tu ca ti-ar fi de cel mai mare folos. Pentru ca nu poti concepe toata fericirea ce iti vine fara planificarea ta. Invata astazi. Si toata lumea va face acest pas urias si va celebra Pastele tau, impreuna cu tine. Pe tot parcursul zilei, atunci cand nimicuri prostesti par sa starneasca in tine o atitudine defensiva, ispitindu-te sa te angajezi in urzirea unor planuri, aminteste-ti ca e o zi speciala pentru invatare si recunoaste-o astfel:
Acesta este Pastele meu şi il voi pastra sfant. Nu ma voi apara, caci Fiul lui Dumnezeu nu are nevoie de aparare impotriva adevarului realitatii sale.(Michael Dawson - IERTAREA - Editura FOR YOU)
Posted by Picasa

Niciun comentariu: