Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 mai 2024

Principiile Legii Naturale (Legi Belagine)

 

Petrica Picui:
Principiile Legii Naturale
===================
Dragi români de pretutindeni !!
Iată de unde trebuie sa plecați cu informarea!!!
Principiile Legii Naturale sunt cele care trebuie sa ne guverneze orice aspect al vieții noastre!!
Sunt principiile după care se guvernau strămoșii noștri pelasgi și strămoșii lor, care au creat Legile Belagine cu peste 3000 de ani in urmă :
Legea naturală nu se referă la un număr fix de legi specifice, ci mai degrabă la un set de principii morale și etice fundamentale care sunt considerate universale și relevante pentru toate ființele umane. Iată câteva dintre principalele principii ale legii naturale, fiecare reprezentând un aspect al moralei și justiției universale:
1. Protecția vieții: Fiecare ființă umană are dreptul fundamental la viață, iar omuciderea este considerată profund imorală în aproape toate circumstanțele, admițând in caz extrem autoapărarea .
2. Respectul pentru proprietate: Fiecare individ are dreptul la proprietate personală. Este considerat imoral să furi sau să confiști proprietatea altcuiva.
3. Dreptul la adevăr: Comunicarea veridică, moralitatea și onestitatea sunt esențiale pentru încrederea socială. Minciuna şi înșelăciunea sunt văzute ca acte imorale.
4. Libertatea: Fiecare individ are dreptul la libertate personală și autodeterminare, atât timp cât aceasta nu interferează cu drepturile altora, limitându-le,sau aducând prejudicii celorlalți.
5. Justiția și echitatea: Toți indivizii trebuie tratați cu echitate și respect, iar justiția implică oferirea fiecăruia a ceea ce i se cuvine după faptele sale comportamentale.
6. Bunăvoința și respectul față de semen: Implică tratarea celorlalți cu respect, bunăvoință și empatie. Se opune actelor de cruzime, neglijență sau abuz prin încălcare drepturilor și libertății altora.
7. Dreptul la cultivarea virtuții: Fiecare individ ar trebui să aibă libertate și sprijin pentru ași dezvolta virtuțile și a trăi o viață sociala etică morală și fericită,prin garantarea bunăstării personale in direct proporțional cu rezultatul muncii sale.
8. Sociabilitatea și cooperarea comunitară: Oamenii sunt ființe sociale și au datoria morală de a contribui responsabil la binele comun, cooperând și ajutându-se reciproc.
9. Procrearea și educația urmașilor: Procrearea și creșterea copiilor într-un mediu civilizat moral și sănătos sunt văzute ca responsabilități fundamentale.
10. Responsabilitatea și răspunderea morală: Indivizii trebuie să fie responsabili pentru acțiunile lor și să răspundă pentru toate consecințele propriilor fapte.
11. Respectul pentru autoritate legitimă: Recunoașterea și respectarea autorității legitime a fiecărui individ care promovează exclusiv binele comun și ordinea socială etică și morală.
12. Proporționalitatea în răspunsuri: Reacțiile și punerea în aplicare a justiției trebuie să fie proporționale cu faptele comise.
13. Dreptul la muncă și fructele muncii: Fiecare individ are dreptul de a munci colaborând cu membrii comunității în interesul tuturor și de a se bucura de toate beneficiile rezultatelor muncii și a creativității sale.
14. Dreptul la un proces echitabil și la apărare: Orice persoană acuzată de o infracțiune are dreptul la un proces echitabil și la oportunitatea de a se apăra.
15. Protecția mediului: Fiecare individ are responsabilitatea de a proteja resursele naturale și de a evita exploatarea lor abuzivă , iraționala,
inclusiv poluarea și distrugerea mediului.
16. Non agresiune: Este imoral și antisocial să inițiezi forța sau violența împotriva unei alte persoane .
17. Respectul pentru contracte și promisiuni: Menținerea contractelor , acordurilor și promisiunilor este văzută ca esențială și obligatorie pentru garantarea încrederea și cooperarea socială.
18. Gratitudine și recunoaștere: Oamenii trebuie să manifeste recunoștință pentru binele primit de la alții, promovând exclusiv acest tip de comportament.
19. Importanța educației morale: Fiecare persoană are dreptul și responsabilitatea de a primi și de a oferi o educație morală care să promoveze virtuțile și aplicarea lor în interesul întregii comunități.
20. Dreptul la viață privată: Respectarea intimității și vieții private a individului este esențială și obligatorie tuturor,cit timp nu aduce nici un prejudiciu altcuiva.
21. Suveranitatea conștiinței: Respectarea dreptului indivizilor de a acționa în conformitate cu principiile si conștiința lor morală cu condiția imperativ obligatorie ca acțiunile , rezultatul și consecințele acestora să nu încalce drepturile și libertățile fundamentale și să nu aducă nici un prejudiciu nimănui.
22. Generozitatea și ajutorul reciproc: Încurajarea și promovarea actelor de colaborare caritate și ajutor reciproc în cadrul comunității.
23. Solidaritatea socială: Promovarea colaborării unității și sprijinului reciproc în cadrul comunității, în în fața oricărei adversități este imperativ necesară .
24. Umanitatea în aplicarea legii: Asigurarea că aplicarea legii este compatibilă cu demnitatea umană și principii umane de bază cit timp vinovăția nu depășește aceste limite.
25. Interzicerea sclaviei și a torturii: Recunoașterea faptului că sclavia și tortura sunt fundamental imorale și interzise în orice circumstanță.
26. Respectul pentru demnitatea umană: Recunoașterea și respectarea demnității inerente a fiecărei ființe umane.
27. Demnitatea muncii: Recunoașterea valorii muncii ca expresie a creativității și contribuției personale a fiecăruia la garantarea binelui comun.
28. Responsabilitatea comună pentru bunăstarea publică: Colaborarea fiecăruia pentru asigurarea sănătății, securității și bunăstării întregii comunități garantează bunăstarea individuală a fiecăruia exclusiv direct proporțional cu valoarea participării personale.
29. Dreptul la odihnă și recreere: Recunoașterea importanței odihnei și recreerii ca parte esențială a calității vieții și bunăstării umane.
30. Libertatea religioasă: Respectul dreptului fiecărei persoane de a-și alege și practica propria religie sau de a nu practica nici una cu condiția ca asta să nu aducă vreun prejudiciu cuiva .
31. Interzicerea discriminării: Tratarea tuturor indivizilor în mod egal, fără discriminare pe baza rasei, sexului, etniei, religiei sau altor atribute personale.
32. Autocontrolul și temperanța: Cultivarea moderației și autocontrolului responsabil în comportament și dorințe al fiecărui individ garantează respectarea drepturilor fundamentale ale tuturor.
33. Transparența și responsabilitatea administrării bunurilor comune : Garantarea transparenței și răspunderii personale în actele de decizie corect informata în administrația publică este necesară .
34. Clemența și iertarea: Promovarea clemenței și iertării în conflicte și relații interumane.
35. Garanție împotriva abuzului de putere: Asigurarea că puterea fizica să sau socială nu este utilizată în scopuri abuzive sau pentru exploatarea altora.
36. Dreptul la auto-realizare: Fiecare persoană are dreptul la maxim de oportunități pentru ași atinge potențialul maxim de dezvoltare multilaterală.
37. Solidaritatea inter-generațională: Promovarea responsabilității față de generațiile viitoare prin acțiuni sustenabile și protecție a resurselor și a educației pentru administrarea lor echitabilă .
38. Acces egal la justiție: Asigurarea că toți indivizii au acces egal la procurarea dreptății.
39. Dreptul la asistență medicală: Recunoașterea dreptului la acces gratuit la servicii de sănătate și tratamente medicale de calitate.
40. Corectitudinea în competiție: Încurajarea concurenței loiale , morale si etice în toate aspectele vieții sociale și economice.
41. Promovarea păcii: Susținerea și promovarea păcii atât pe plan intern, cât și internațional.
42. Dreptul la apărare legitimă: Recunoașterea și garantarea dreptului indivizilor de a se apăra pe ei înșiși și bunurile lor în mod legitim.
43. Respectul pentru diversitate culturală: Valorizarea și respectarea diversității culturale și a tradițiilor diferitelor comunități in folosul comun tuturor.
44. Responsabilitatea față de animale: Tratarea cu compasiune și responsabilitate a animalelor, recunoscându-le drepturile și bunăstarea.
45. Munca cinstită și etică: Promovarea unei atitudini de etică ,moralitate , onestitate și integritate în toate activitățile profesionale.
46. Dreptul la informație: Asigurarea accesului liber și nediscriminatoriu la toate informațiile de interes public.
47. Protecția datelor personale: Respectarea și protejarea confidențialității și integrității datelor personale ale fiecărei persoane.
48. Educația universală: Promovarea accesului universal la educație de calitate pentru toți indivizii.
49. Participarea la viața socială : Susținerea dreptului fiecărui individ de a se implica și participa activ la toate informațiile si activitățile ce garantează bunăstarea socială a tuturor.
50. Îngrijirea persoanelor vârstnice: Asigurarea protecției și îngrijirii multilaterale adecvate pentru persoanele vârstnice, recunoscând contribuțiile lor anterioare și toate nevoile lor actuale.
51. Inovație și progres științific: Încurajarea și susținerea inovării și progresului științific, în beneficiul întregii societăți prin promovarea abilităților personale ale fiecăruia.
52. Stabilitatea familiei: Protejarea și susținerea stabilității și integrității familiei ca unitate fundamentală a societății.
53. Garantarea libertății de exprimare: Garantarea dreptului fiecărei persoane de a se exprima liber, fără frica de cenzură sau represalii, cu condiția să nu aducă încălcarea drepturilor și libertăților nimănui.
54. Promovarea sănătății mintale: Încurajarea și furnizarea de resurse pentru a promova la maxim bunăstarea și sănătatea mintală a indivizilor.
55. Drepturile copiilor: Recunoașterea și protejarea drepturilor fundamentale ale copiilor, inclusiv dreptul la educație, sănătate și un mediu sigur care să le garanteze o dezvoltare nelimitată a capacităților native
56. Eradicarea sărăciei: Implementarea tuturor măsurilor pentru eliminarea oricărei forme a sărăciei.
57. Echilibrul între viața profesională și cea personală: Promovarea unei balanțe sănătoase între responsabilitățile profesionale și timpul personal.
58.Responsabilitatea față de comunitate: Recunoașterea și acționarea în interesul binelui comun și al comunității în care trăim.
59. Dreptul la locuință: Susținerea accesului la locuințe sigure, decente și accesibile pentru toți indivizii.
60. Libertatea de gândire: Recunoașterea și protejarea dreptului fiecărei persoane de a avea propriile opinii și convingeri.
61. Protejarea mediului înconjurător: Implementarea măsurilor pentru conservarea și protejarea mediului pentru generațiile prezente și viitoare.
62. Justiția socială: Promovarea echității, moralității și justiției în distribuția resurselor și oportunităților în societate.
63. Dreptul la muncă: Asigurarea accesului la oportunități de muncă și condiții de muncă sigure și echitabile.
64. Participarea în administrarea resurselor naționale : Promovarea implicării active și responsabile a cetățenilor în toate procesele de luare și aplicare etică și morală a deciziilor, exclusiv în interesul tuturor.
65. Protecția minorităților: Asigurarea respectării și protejării drepturilor minorităților etnice, religioase, culturale și lingvistice fără încălcarea drepturilor altcuiva.
66. Responsabilitatea față de generațiile viitoare: Luarea în considerare a impactului acțiunilor prezente asupra generațiilor viitoare și adoptarea unui comportament sustenabil.
67. Libertatea de asociere: Respectarea dreptului indivizilor de a se asocia liber și de a participa la asociații și organizații.
68. Dreptul la un proces echitabil: Asigurarea că toate persoanele primesc un proces just și imparțial atunci când sunt acuzate de o infracțiune.
69. Transparența în afaceri: Promovarea deschiderii și transparenței în practici și tranzacții de afaceri.
70. Educația privind drepturile omului: Promovarea și furnizarea de educație pentru a înțelege, respecta și apăra drepturile omului.
71. Prevenirea conflictelor: Adoptarea de măsuri proactive pentru a evita prin prevenire, apariția și escaladarea conflictelor.
72. Respectul pentru demnitatea în moarte: Asigurarea că toate persoanele sunt tratate cu respect și demnitate în momentele de sfârșit ale vieții lor.
73. Libertatea de antreprenoriat: Susținerea și protejarea dreptului de a începe și dezvolta afaceri în cadrul unei piețe libere și corecte.
74. Protecția în fața violenței domestice: Implementarea măsurilor și politicilor pentru prevenirea și protecția împotriva violenței domestice.
75. Drepturile persoanelor cu dizabilități: Respectarea și garantarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, inclusiv accesibilitatea și integrarea în societate.
76. Transparența în mass-media: Asigurarea unui jurnalism obiectiv, deschis și transparent, care să reflecte diversitatea de opinii și informații.
77. Securitatea alimentară: Promovarea accesului tuturor la hrană adecvată, sănătoasă sigură și nutritivă.
78. Drepturi culturale: Protejarea și susținerea dreptului fiecărei persoane de a participa la viața culturală și de a se bucura de patrimoniul cultural.
79. Accesul la apă potabilă: Asigurarea accesului universal la apă potabilă sigură și la sisteme de sanitație adecvate.
80. Libertatea de religie: Garantarea dreptului fiecărei persoane de a avea, schimba și practica o religie sau convingeri după bunul plac.
81. Egalitatea în fața legii: Asigurarea că toți indivizii sunt tratați egal și echitabil în fața sistemului juridic.
82. Dreptul la viață privată: Protejarea vieții private și a intimității fiecărei persoane.
83. Gestionarea durabilă a resurselor naturale: Promovarea utilizării durabile și responsabile a resurselor naturale pentru a asigura bunăstarea ecologică.
84. Accesibilitatea în educație: Eliminarea barierelor care împiedică accesul la educație pentru toate categoriile sociale.
85. Incluziunea socială: Promovarea integrării și participării active a tuturor indivizilor în societate.
86. Dreptul la securitate personală: Asigurarea protecției fiecărui individ împotriva violenței și abuzurilor.
87. Responsabilitatea corporativă: Obligarea companiilor să acționeze în mod responsabil față de mediul înconjurător și societate.
88. Dreptul la proprietate: Protejarea dreptului fiecărui individ de a deține și dispune de proprietăți în mod legal.
89. Libertatea de creație artistică: Susținerea și protejarea dreptului fiecărei persoane de a se exprima prin artă și de a crea liber.
90. Reducerea inegalităților: Implementarea măsurilor pentru eliminarea oricărei forme de inegalități sociale, economice și de oportunități.
91. Combaterea corupției: Adoptarea unor mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea oricărei posibile forme a corupției în toate sectoarele.
92. Susținerea agriculturii durabile: Promovarea practicilor agricole sustenabile și a protecției resurselor agricole.
93. Participarea tinerilor la decizie și implementare : Încurajarea implicării active a tinerilor în procesele de luare a deciziilor și participare directă și responsabilă la implementare la toate nivelurile.
94. Drepturile indigenilor: Recunoașterea și protejarea drepturilor popoarelor indigene și promovarea respectului pentru patrimoniul lor cultural.
95. Dreptul la muncă decentă: Asigurarea condițiilor de muncă sigure, demne și recompensate corespunzător pentru toți lucrătorii.
96. Promovarea sănătății publice: Implementarea tuturor măsurilor pentru garantarea maximului nivel al sănătății populației și reducerea riscurilor sanitare.
97. Protecția împotriva torturii: Interzicerea absolută a torturii și a altor tratamente inumane sau degradante.
98. Dreptul la informare: Asigurarea accesului liber și neîngrădit la informații publice și educative pentru toți cetățenii.
99 . Protecția copiilor: Implementarea măsurilor pentru protecția drepturilor copiilor și asigurarea unei dezvoltări sănătoase și echilibrate.
100. Libertatea de exprimare: Garantarea dreptului fiecărei persoane de ași exprima liber opiniile și ideile fără teamă de repercusiuni.
101. Susținerea inovației și cercetării: Promovarea investițiilor în inovare și cercetare pentru progresul științific și tehnologic.
102. Dreptul la odihnă și recreere: Recunoașterea dreptului fiecărei persoane de a se odihni și de a avea timp liber și activități recreative.
103. Acces echitabil la resurse: Promovarea unui acces echitabil la resursele naturale și economice pentru toți membri comunității.
104. Protecția împotriva exploatării: Aplicarea măsurilor stricte pentru prevenirea și combaterea exploatării sub toate formele sale.
105. Libertatea de circulație: Asigurarea dreptului de a circula liber și de a se stabili oriunde în interiorul unei țări sau de a părăsi orice țară, inclusiv propria țară.
106. Dreptul la educație inclusivă: Promovarea unui sistem educațional care să includă și să respecte diversitatea culturală, lingvistică și individuală.
107. Dreptul la o viață de familie: Protejarea și susținerea dreptului fiecărei persoane de a avea o viață de familie stabilă și sigură.
108. Dreptul la participare culturală: Facilitarea accesului și participării la activități culturale și artistice pentru toți indivizii.
109. Respectarea diversității: Promovarea respectului pentru diversitatea etnică, culturală, religioasă și de gen.
110. Dreptul la protest pașnic: Asigurarea dreptului fiecărei persoane de a se aduna și de a protesta împotriva oricăror tip de nedreptăți.
111. Protecția refugiaților: Implementarea măsurilor pentru protejarea și susținerea refugiaților și solicitanților de azil.
112. Susținerea economiei circulare: Promovarea adoptării modelului de economie circulară pentru a minimiza deșeurile și a valorifica resursele.
113. Promovarea dialogului intercultural: Încurajarea dialogului și cooperării între diferite culturi pentru înțelegere și respect reciproc.
114.
Protecția împotriva hărțuirii: Implementarea politicilor pentru prevenirea și combaterea hărțuirii în toate formele sale în mediul de lucru și în comunitate.
------------------------------
Acestea sunt câteva dintre ideile centrale ale legii naturale, așa cum au fost ele discutate și dezvoltate de-a lungul timpului de filozofi și teologi ca Aristotel, Toma d'Aquino și John Locke și actualizate de mine și alți interesați în promovarea lor Fiecare principiu se bazează pe ideea că există anumite adevăruri morale fundamentale care sunt valabile pentru toate ființele umane, indiferent de contextul cultural sau istoric. În practică, aceste principii funcționează ca ghiduri pentru construirea unei societăți juste și morale.

duminică, 11 februarie 2024

COBRA - Actualizarea Situației Planetare (13 ian. 2024)

 

 Acum este timpul să lansăm mai multe informații despre evoluțiile actuale din culise.

După ce Sursa a început să curețe anomalia sub-cuantică direct la începutul lunii decembrie, forțele Întunericului s-au speriat total pentru că s-au simțit încolțite și prinse.

Unii membri ai rețelei Illuminati indieni au activat saloane antice care erau situate în tuneluri subterane de sub unele temple hinduse din India. Unele dintre acele saloane au fost inactive de secole, uneori chiar de milenii. Prin aceste saloane, ei au teleportat aproximativ 300 de milioane de ființe reptiliene din planul eteric în corpuri fizice umanoide și au încercat să recucerească sistemul solar tele-portând acești reptoizi prin rețeaua antică de salt care se întinde pe sistemul solar și a fost inactivă timp de secole. Ei au putut chiar să se infiltreze în unele baze ale Forțelor Luminii de pe Planeta X, care au fost recapturate rapid de Forțele Luminii, cu pierderi grele de ambele părți.

Această încercare a Forțelor Întunecate de a recuceri sistemul Solar a fost respinsă, valul a început să se întoarcă după bătălii grele în diferite baze pe asteroizi îndepărtați din și dincolo de Centura Kuiper la începutul lunii ianuarie, iar sistemul solar este de așteptat să fie complet eliberat de acest întuneric în câteva săptămâni. Acea rețea indiană Illuminati a teleportat, de asemenea, mulți dintre acești reptoizi prin rețeaua antică jump-room de sub suprafața planetei și a fuzionat-o cu vechea rețea întunecată Atlantă care există sub Africa. Acele rețele subterane întunecate au fost de asemenea, curățate.

Din cele 300 de milioane de reptoizi, mulți au fost deja curățați și acum mai rămân doar puțin peste 100 de milioane, marea majoritate dintre ei pe baze de asteroizi în Centura Kuiper, unii dintre ei pe Pământ în subteran și foarte puțini la suprafață. Rețeaua Illuminati indieni a fost creată în timpul invaziei Kurgan/Archon cu aproximativ 5000 de ani în urmă, când o ramură a Kurgan-ilor a invadat Valea Indusului și a format civilizația patriarhală vedică în India cu un sistem strict de caste. Ei au fost cei care au adus credința în karma în programarea minții. Rămășițele acestei rețele sunt predominante în Rajasthan și Gujarat.

Rețeaua Illuminati africani a fost formată în urmă cu 14.000 de ani, la ultima schimbare polară din perioada Atlanteană târzie. Când ecuatorul s-a mutat în poziția sa actuală, forțele întunecate au construit o rețea de temple întunecate de-a lungul ecuatorului actual, echipate cu săli de salt, prin care entitățile reptiliene puteau intra în încarnare în corpuri umanoide clonate. Acesta este modul în care mulți Reptoizi au intrat în populația de suprafață umană de la sfârșitul Atlantidei și și-au format propria rețea sub controlul câtorva familii ale Nobilimii Negre. Această rețea este încă destul de puternică în Africa sub-sahariană, în special în Camerun, Gabon și Congo, în America de Sud în Venezuela, Columbia, Ecuador și Brazilia, în America Centrală în Nicaragua, Honduras și Guatemala și în India în Sri Lanka, Kerala și Tamil Nadu.

Ambele rețele sunt sub controlul familiei Pallavicini, care controlează și alianța BRICS prin conexiunile lor secrete în Israel. Atât rețeaua Illuminati indiană, cât și cea africană sunt acum într-un proces intens de îndepărtare finală. Semnele acelei curățări sunt peste tot: https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israeli-officials-said-in-talks-with-congo-others-on-taking-in-gaza-emigrants/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942605/Inside-secret-tunnel-built-extremist-Jewish-students-linking-historic-cleansing-bath-Brooklyn-synagogue-discovered-homeowner-heard-suspicious-noises-night.html

Familia Orsini controlează rețeaua Western Illuminati, alianța NATO și bio-laboratoarele. Există câteva informații importante despre rețeaua Western Illuminati care trebuie să rămână acoperite pentru moment.

Ca urmare a curățării întregului întuneric, Soarele Central Galactic își crește activitatea. În primul rând, a activat Soarele nostru în ajunul Anului Nou și a declanșat o erupție solară X5: https://www.livescience.com/space/the-sun/monstrous-x5-solar-flare-launched-on-new-years-eve-could-bring-auroras-to-earth-tonight

https://www.newsweek.com/solar-flare-radio-blackout-space-weather-1857855

În al doilea rând, a activat în totalitate Rasa Centrală Galactică pentru a începe procesul energetic al eliberării finale a rețelei energetice a Pământului.

La începutul lunii ianuarie, Rasa Galactică Centrală a activat toate cristalele ascunse ale atlanților, inclusiv cristalul Astar de 9,14 metri înălțime care este situat sub fundul mării, lângă Bermude: https://www.moyracaldecott.co.uk/wdp/atlantis-the-crystal-in-the-bermuda-triangle/

Acele cristale Atlante se conectează acum cu rețelele Cintamani și Galactic Cintamani și le împuternicesc.

Rasa Galactică Centrală a activat, de asemenea, nave spațiale latente din perioada Atlantă, care sunt îngropate sub complexul Giza, sub jungla Amazonului, în Antarctica și în alte locații. Acele nave spațiale se conectează acum cu rețeaua energetică planetară și o conectează cu stațiile spațiale intermediare pe care Rasa Galactică Centrală le-a construit în vremuri străvechi și care se extind în întreg sistemul solar.

De asemenea, au reactivat situl canionului Chaco: https://jamesmahu.com/wingmakers-com/about/ancient-arrow-site/

Ca rezultat al tuturor acestor împuterniciri, forțele Luminii au reușit să crească volumul tehnologiei Mjolnir la 10-12%.

Suntem la doar o săptămână distanță de intrarea lui Pluto în Vărsător, iar Cabala este într-o frică profundă. Acesta este motivul pentru care au planuri de a reseta sistemul printr-un atac cibernetic global: https://alt-market.us/obamas-weird-new-movie-and-americas-extreme-vulnerability-to-cyber-attack/

și să supraviețuiască Resetării în buncărele lor: https://modernity.news/2024/01/09/mega-rich-are-forcing-out-millionaires-on-billionaires-bunker-island/

Am primit mai multe rapoarte în ultimul deceniu conform cărora mega-bogații îmi citesc blogul și se pare că am reușit să le insuflu o frică sinceră cu privire la Eveniment:

Pe măsură ce Pluto traversează ultimul grad al Capricornului înainte de a intra în Vărsător, există deja semne care sugerează Dezvăluirea: https://twitter.com/wow36932525/status/1742506832147464447

Există, de asemenea, primele încercări de a face umanitatea interstelară: https://www.universetoday.com/165116/nasa-selects-bold-proposal-to-swarm-proxima-centauri-with-tiny-probes/

2024 va fi anul cheie pentru Statele Unite care influențează situația planetară, eclipsa totală de Soare care va avea loc pe 8 aprilie și alegerile pe 5 noiembrie. Este foarte important ca Lucrătorii în Lumină să ancoreze Lumina cât mai mult posibil în acest an în SUA. Din acest motiv, îi invit pe toți să participe la conferința noastră Ascensiunea din Phoenix, unde vor fi publicate informații importante despre SUA și 2024: https://2012portal.events/events/ascension-conference-phoenix-arizona-usa-2024/

Oamenii sunt, de asemenea, bineveniți să fie inițiați în razele vindecătoare ale maeștrilor stelari și înălțați, care le vor deschide canalul central și îi vor pregăti pentru energiile puternice care vor lovi această planetă în lunile și anii următori:

  Victorie Luminii!

 Sursa: https://2012portal.blogspot.com/

https://rumble.com/v48c01o-x-marks-the-spot-covid-commericals-exposed-documentary.html 

Sursa: https://luminaadevarului.com

Scurt ghid de bune practici, cu referire la navigarea pe internet de Andi-Mihai Anton

 

Atenție: a trebuit să modific anumite adrese web ca să poată fi postat articolul. Altfel, Fb îl vedea ca pe un potențial risc și nu mă lăsa să-l public. Iată încă o dovadă că acele link-uri sunt periculoase. Pentru a vedea cum arată link-urile respective, eliminați spațiile.

Multă lume este îngrijorată în legătură cu navigarea pe internet, pierderea conturilor, a datelor cu caracter personal etc. Sunt foarte mulți oameni care au înțeles că prin dispozitivele electronice sunt supravegheați, monitorizați și folosiți ca sursă de informații pentru companiile care au nevoie de ele. Acest articol tratează subiectul într-o abordare simplă și la îndemâna oricui și este destinat tuturor celor care nu vor să renunțe total la computer.
Cam de prin 1986 am folosit computere aproape zilnic. Nu mi-au fost sparte conturile, nu mi-au fost furate datele. Asta teoretic, pentru că practic e imposibil de demonstrat că n-ai fost niciodată atacat. Cât timp navighezi pe net ești expus, dar ideea e că n-am avut probleme vizibile cu computerul personal, nu mi-au dispărut date și nu mi-am pierdut conturile sau parolele.
E drept că n-am prea folosit Windows. Adunat, cred că doar vreo doi ani și asta în mod disparat, pe la companiile pe unde am primit salariu ca să scriu cod. Dar chiar și pe acolo pe unde lucram în Windows, am folosit un antivirus aproape necunoscut, gratuit, luat de pe net, pentru că așa cerea protocolul. În rest, m-am folosit de niște elemente de siguranță pe care vi le voi transmite și vouă în ideea că poate le veți considera utile. Am să folosesc pe cât posibil un limbaj accesibil și explicații simple, pentru că treaba celui care are de transmis e să o facă în așa fel încât să fie înțeles.
1. Sistemul de operare
Poate ar fi bine să luați în calcul folosirea unui alt sistem de operare. Atât Windows cât și MacOS-ul sunt vizate de spărgători, dat fiind faptul că ambele sunt sisteme de operare cu arie largă de utilizare. Cracker-ii o să fie totdeauna interesați de sistemele de operare la modă și pentru ele vor inventa mereu virusuri. Dacă sistemul vorstru de operare este unul atipic, probabilitatea ca cineva să scrie un virus pentru el scade dramatic. Ca sisteme de operare, cel mai la îndemână (și asemănător cu Windowsul) este Linux. Dintre variantele de Linux, vă recomand Linux Mint, fiind o distribuție ușor de instalat și de configurat și care detectează destul de bine componentele computerului. Linux Mint poate fi găsit aici:
Pentru instalare, vă trebuie un stick usb. Citiți cu atenție ce scrie pe site-ul lor și cu un pic de insistență, veți putea transforma chiar și un computer mai vechi în unul utilizabil. Linux este destul de sigur ca sistem de operare și mult mai greu de atacat decât Windows sau MacOS.
O altă variantă de sistem de operare care merită luată în calcul este BSD. BSD este un sitem de operare de tip UNIX, asemănător cu Linux-ul la nivel de comandă, însă complet diferit. Fiind mai puțin utilizat, este ceva mai greu de atacat. Ca versiuni de BSD, v-am recomandat în trecut GhostBSD:
și OpenBSD:
Dintre cele două, OpenBSD este considerat a fi cel mai securizat sistem de operare din lume, atâta că necesită ceva mai multe cunoștințe și un computer compatibil ca să poată rula corespunzător.
Alte sisteme de operare atipice ar fi HaikuOS, clonă de BeOS (https://www.haiku-os.org/) și AROS (Research Operating System), o clonă de AmigaOS (http://www.aros.org/). O altă variantă de luat în calcul ar fi Open Indiana (https://www.openindiana.org), o distribuție de tip UNIX, care a stat în trecut la baza sistemului de operare Open Solaris.
Ca să închei subiectul legat de sistemele de operare, eu vă recomand Linux, urmat de GhostBSD și/sau OpenBSD.
2. Browser-ul
Majoritatea oamenilor ajung să fie atacați nu atâta din cauza sistemului de operare pe care-l folosesc, cât din cauza browserului. Cei mai mulți folosesc Google Chromium, Mozilla Firefox, Brave Browser, Opera sau Safari. Vă dați seama că principalele atacuri vor fi direcționate către aceste tipuri de browsere, fiind mai cunoscute și mai utilizate. Așadar, folosiți pe cât posibil un browser atipic: Seamonkey, Iridium, Dolphin, Falkon, Dillo, care chiar dacă sunt mai puțin performante, sunt totuși utilizabile pentru majoritatea acțiunilor întreprinse pe internet. Folosiți browserele cunoscute doar pentru operațiuni care nu pot fi folosite pe browserele atipice.
3. Motorul de căutare
Oamenii folosesc de obicei google pentru a căuta lucruri pe internet, însă e bine să știți că puteți folosi și alt motor de căutare în afară de el. Google păstrează informațiile voastre de căutare și le utilizează ulterior în interes personal. De asemenea, google încearcă (și reușește destul de bine), să vă identifice poziția printr-un sistem de geolocație indirect. Adică chiar dacă nu aveți un dispozitiv de geolocație în computer, google vă poate determina poziția prin intermediul unor mecanisme de detecție interneă, bazată pe căutări, căile de comunicație și timpii de răspuns. Folosiți altceva în afară de google pentru a căuta lucruri pe internet. Iată câteva exemple: DuckDuckGo, You, Yep, Swisscows, Gibiru.
4. Dispozitivul de conectare la internet
Cel mai indicat este să folosiți un cablu pentru internet, iar dacă doriți cu adevărat deconectare de la rețea, pur și simplu decuplați conexiunea. O altă variantă este folosirea exclusivă a unui dispozitiv USB de conectare la internet, pe care-l puteți scoate atunci când nu doriți să fiți online.
5. Camera video
Acoperiți sau eliminați în totalitate camera video a laptopului. Puteți lipi ceva opac pe obiectivul camerei, sau dacă vreți să vă asigurați că devine nefuncțional (și nu puteți apela la cineva care să vi-l elimine cu totul din computer), puteți folosi un marker permanent pentru a împiedica înregistrarea nedorită. Pentru momentele în care chiar doriți să folosiți o cameră web, puteți achiziționa una ieftină care să se conecteze pe portul USB.
6. Nu accesați link-uri necunoscute, primite prin e-mail, pe messenger-ul de facebook, pe contul de whatsapp, telegram sau altele. Citiți cu atenție cine v-a trimis e-mail-ul sau v-a dat mesajele. Unii spărgători trimit e-mail-uri cu nume asemănător cu cel al firmelor care vă oferă servicii în general: goo og le.com, fe bo ok.com, app lle.com, ya ho.com, yot ube.com ar putea fi doar câteva exemple. Citiți cu foarte mare atenție din partea cui ați primit mesajul, iar dacă nu sunteți 100% siguri că este vorba despre furnizorul vostru de servicii, nu-l accesați deloc.
7. Evitați pe cât posibil plățile cu cardul pe internet și serviciile de homebanking. Dacă totuși o faceți, folosiți un card separat pe care să aveți totdeauna sume mici, astfel încât dacă sunteți atacați, să minimizați pierderile.
8. Fiți foarte atenți la interfețele web folosite pentru conectare și citiți cu grijă adresa web care v-a pus la dispoziție interfața respectivă. Unii spărgători imită interfețele de conectare (de ex. fac o altă pagină web decât cea reală, care să imite ecranul de login al gmail, facebook sau al băncii la care aveți servicii de homebank), pentru a vă fura datele de login. Citind cu atenție link-ul paginii pe care vă aflați, vă puteți da seama dacă sunteți sau nu păcăliți. Dacă vă conectați la google, trebuie să fie ceva cu go ogle.com, nu g oo ogle.com, gog le.com, go ggle.com sau ceva asemănător. Dacă vă conectați la facebook, vedeți să scrie facebook.com, nu feb ook.com, feis book. com, fes bo ok.com, fb ook.com sau mai știu eu ce. Dacă link-ul arată dubios, închideți imediat pagina.
9. Curățați constant istoricul browserului și măcar o dată pe lună, toate cookie-urile. Asta vă va scăpa de o sumedenie de probleme.
10. Reinstalați browserul măcar o dată la 6 luni. Dacă aveți acces la fișierele de configurare ale sale, ștergeți-le, astfel încât să o luați din nou de la capăt cu procesul configurării. Evitați importul de date din alte dispozitive sau browsere.
11. Pentru comunicare, folosiți o aplicație chat mai sigură. Dintre aplicațiile mai cunoscute, Signal este considerată a fi mai sigură, dar dezavantajul este că nu e disponibilă pe toate sistemele de operare descrise mai sus. De asemenea, puteți folosi LINE sau Viber în loc de Whatshapp, Skype, FbMessenger sau Telegram, dar e bine să rețineți că nici aceste aplicații nu sunt valabile pe toate sistemele de operare amintite.
12. Folosiți un serviciu de e-mail mai atipic. Spre exemplu protonmail sau tutanonta, în loc de gmail sau yahoo mail.
13. Nu postați și nu trimiteți poze personale, documente importante sau înregistrări video cu voi prin intermediul serviciului de e-mail sau prin aplicațiile de chat. Iar dacă trebuie să o faceți, puteți cripta fișierele respective cu parolă (la arhive de tipul 7zip, rar, zip) sau dacă sunteți ceva mai avansați, puteți folosi chei asimetrice pentru criptarea fișierelor trimise.
14. Nu vorbiți cu persoanele necunoscute. Nu oferiți date personale asistenților de inteligență artificială. Nu introduceți chipul vostru în programe de tip AI. Evitați folosirea asistenților de inteligență artificială pentru a discuta lucruri intime sau care vă vizează direct.
15. Evitați jocurile online, căutând pe cât posibil să vă jucați doar jocuri care nu depind de internet. Multe jocuri online conțin cod cu potențial de risc.
16. Discutați lucrurile cu adevărat importante doar față în față, cu telefoanele mobile aflate la cel puțin 30m distanță de voi.
17. Luați pauză de la folosirea internetului, iar dacă puteți trăi fără el, e și mai bine.
linuxmint.com
Home - Linux Mint
 
Autor: Andi-Mihai Anton

joi, 25 ianuarie 2024

Previziuni, predicții 2024 de Jennifer

 Previziuni (predicții) 2024

===========================
 Viața Iluminatoare
==========================
Predicții 2024
de Jennifer | 1 ianuarie 2024 | 2024 , ascensiune , conștientizare , becoming360 , blog , Limite , împuternicire , Energie , raport energetic , fără frică , Vindecare , Karma , Karma și Destinul , Stăpânirea Vieții , miracole ,  puternic 

Predicțiile mele anuale sunt o scufundare profundă în potențialul energetic al noului an și le scriu de peste 15 ani.

În fiecare an de când am început acest ciclu de ascensiune la sfârșitul anului 2003 a fost un alt nivel al călătoriei noastre, fiecare ne-a oferit o nouă perspectivă asupra misiunii, scopului, învățării, vindecării și evoluției noastre.

Fiecare a avut provocările și binecuvântările sale, vremurile sale bune și vremurile sale rele. Au fost momente în care lucrurile păreau foarte întunecate, așa cum s-au întâmplat mai ales în ultimii 4 ani, și cumva am reușit să facem un colț și să ne ridicăm la un nou nivel de energie.

Intrăm într-o nouă eră și paradigmă în 2024, iar acesta este începutul a ceva minunat. Oricât de grei au fost ultimii ani, ne mișcăm în sus, înainte, în afară și prin orice ne-am pus în cale. Așa că pune-ți centura și pregătește-te să bubui pentru că acesta este anul în care strălucim, ne arătăm și strălucim.

Predicțiile mele anuale sunt o scufundare profundă în potențialul energetic al noului an și le scriu de peste 15 ani. În fiecare an, de când am început acest ciclu de ascensiune la sfârșitul anului 2003, a fost un alt nivel al călătoriei noastre, fiecare ne-a oferit o nouă perspectivă asupra misiunii, scopului, învățării, vindecării și evoluției noastre. Fiecare a avut provocările și binecuvântările sale, vremurile sale bune și vremurile sale rele. Au fost momente în care lucrurile păreau foarte întunecate, așa cum s-au întâmplat mai ales în ultimii 4 ani, și cumva am reușit să facem un colț și să ne ridicăm la un nou nivel de energie.

În Raportul Energetic din decembrie am scris că ne aflăm la un vârf și o prăpastie, vârful reprezintă punctul final al acestei călătorii, iar prăpastia este abisul care este opțiunea „cealaltă” pentru că în acest punct nu există o zonă gri, este o propoziție „ori/sau”. Aceasta nu este o predicție de nenorocire, ci doar o declarație a situației așa cum este. Dar știm unde vom termina pentru că întotdeauna avem lumina și un alt nivel de ascensiune și evoluție pentru a ne duce mai departe.

Nu putem vorbi despre noul an din 2024 fără să menționăm unul dintre uriașele sale puncte de cotitură, intrarea lui Pluto în Vărsător pe 21 ianuarie. Tranzitul lung al lui Pluto în Capricorn a fost terenul nostru de testare a ascensiunii și ne-a testat în multe feluri. În 2020, am avut o conjuncție rară Saturn/Pluto care a declanșat lecțiile în întuneric și tiranie care ne-au provocat la fiecare nivel. Dar 2 ani mai târziu am avut conjuncția Jupiter/Neptun în Pești, un eveniment rar care anunță trezirea spirituală.

Încă o dată am avut lumina care să ne ghideze drumul din întuneric și, deși nu am ieșit din acea parte a călătoriei fără niște zgârieturi și vânătăi, nu am căzut în abis – deși mi s-a părut că s-a apropiat.

Călătoria noastră de ascensiune nu este o linie dreaptă, este o spirală. Și în cele din urmă ajungem în vârful spiralei, așa cum am ajuns acum. În acel punct culminant putem trece la un nou nivel dimensional și aici ne aflăm la sfârșitul lui 2023 și începutul lui 2024. Linia de sosire devine noul punct de plecare.

Avem o sărbătoare a Anului Nou în fiecare ianuarie, dar anul acesta este diferit, deja puteți simți entuziasmul unui nou început, un nou început și o nouă paradigmă. Poate pentru că am trecut prin fiecare provocare, limită și problemă în ultimii 4 ani pe care am putea-o îndura și ne aflăm la capătul acelei drumuri și surprize, suntem încă în picioare (în mare parte).

2024 are niște energii puternice, oportunități mari, potențial mare și alegeri dificile. Chiar trebuie să limităm modul în care ne folosim energia acum și cu cine și cu ce o împărtășim. Și uită de toată acea lucrare de vindecare, ne îndepărtăm rapid de munca vindecătorului martir și ne îndreptăm către Măiestria Împuternicită. Dar asta vine cu câteva linii directoare, cum ar fi gestionarea așteptărilor noastre despre noi înșine și despre ceilalți, să fim mai congruenți cu propriul nostru potențial și să avem intenții clare și directe cu care rezonăm.

Intenția este atât de importantă în 2024 încât face parte din tema 2024 a SHIFT, mai multe despre asta într-un minut. La fel de importantă ca și intenția este rezonanța, echilibrul energetic și sinergia care asigură că ceea ce intenționăm este aliniat energetic cu noi în orice fel. De mult timp am creat echilibru energetic cu propriile noastre resurse energetice, dar nu mai putem face asta, deoarece decalajele energetice sunt prea mari și propriile noastre noi paradigme sunt prea convingătoare.

Vrem să fim în bucurie, armonie și flux, și nu putem face asta atunci când ne analizăm energia pentru a vindeca, repara și încuraja pe alții să devină aliniați energetic cu noi. Știu că este greu să renunțăm la o cale de vindecare pe care am urmat-o de-a lungul vieților, dar nu putem avea congruență energetică 5D dacă suntem blocați în misiuni de vindecare a karmei 3D. Mulți dintre noi am experimentat asta în ultimii ani.

Înainte de a începe să discut despre energia anului 2024, vreau să subliniez că anul acesta avem două aspecte legate de tema energiei. Primul aspect este paradigma energetică în sine, care este plină de 5D și de toate aspectele sale. După cum a subliniat unul dintre voi, cele 5C ale 5D care sunt: ​​comunitate, conexiune, colaborare, cooperare și creativitate. Acesta este SHIFT. În plus, avem sprijin energetic pentru întruchiparea acelei energii prin noua paradigmă EU SUNT.

Să ne uităm la câteva dintre marile teme și paradigme energetice pentru 2024:

Numerologia anului 2024 este convingătoare, deoarece vom avea doar trei aspecte ale acestui mileniu, 2024, 2204 și 2240. 2024 este un 8 în numerologie, semnul sinergiei, echilibrului, armoniei și fluxului. Am avut 8 ani în 2006 și 2015, dar niciodată cu soldul de 2 2 și 4. Aceasta devine o temă cheie în 2024, deoarece ne concentrăm asupra acestor energii din viața noastră. De prea mult timp am trăit cu haos, dramă, traumă, tensiune și anxietate. Acesta este anul în care putem permite puțină pace și calm în viața noastră.

SHIFT este tema energetică pentru 2024 și înseamnă:

Sinergie
Armonie
Intenție
curgere
Transcendenta
Sinergia este starea de congruență și echilibru atunci când intrările și ieșirile de energie sunt aliniate perfect și lucrează împreună. Aceasta înseamnă că nu mai putem avea relații în care suntem vindecătorii, sursa de energie și decalajul energetic mai aproape. Sau cu oameni și situații cu care trebuie să muncim din greu pentru a ne potrivi, pentru a trăi prin așteptări în loc de acceptare. Opusul sinergiei este discordia.

Armonia este acordul energetic atunci când energia rezonează, nu neapărat aceeași, dar care lucrează împreună. În muzică, armonia apare atunci când toate instrumentele sunt acordate împreună. Opusul armoniei este disonanța. Pentru a obține armonie trebuie să avem relevanță energetică, energiile trebuie să fie pe aceeași cale, în aceeași frecvență și capabile să lucreze împreună.

Intenția în SHIFT este intenția 5D, completarea completă a intenției care este intenția, alinierea, integrarea și întruchiparea. Acest lucru ne cere să ne vedem intenția de la început până la sfârșit, să putem stabili o platformă energetică pentru intuiția noastră care să includă împlinirea deplină a intenției noastre în toate felurile, de la îmbrățișarea noilor energii până la eliberarea celor vechi.

Fluxul este mișcarea energiei către niveluri mai mari ale creației. Opusul fluxului este stagnarea. Vrem flux până ne dăm seama că blocajele și limitele trebuie abordate și tratate. Atunci când acele blocaje și limite reprezintă oameni și situații pe care nu suntem pregătiți să le eliberăm, suntem dispuși să eliberăm fluxul mai degrabă decât blocurile, mai ales când agenda noastră personală este în joc.

Transcendența, nu transformarea, este noua noastră paradigmă din 2024 pentru ridicarea energiei în frecvențe noi. Transcendența este a doua fază a ciclului de ascensiune, este puntea 4D. Am făcut toată munca de transformare pe care trebuie să o facem, acum trebuie să o punem în practică. 

Transformarea înseamnă să ne schimbăm forma și folosim transformarea noastră ca ghid de schimbare a Căii Vieții și misiunii sufletului.
"Aici cauciucul se întâlnește cu drumul! "... Deci hai sa trece la acțiune prin Fapte concrete...

Eu Sînt!
Multă vreme am asociat "Eu sînt" cu Sinele Superior, Spiritul sau conexiunea noastră cu Sursa.
Acest lucru a fost SEPARAT de noi și a necesitat o muncă de integrare.
In 2014 Jennifer a scris o carte electronica despre cele 7 aspecte ale lui "Eu sînt". Eram într-un proces de îndepărtare a Vălului, de integrare a Divinității în umanitatea noastră și de a opera, mai ales în 3 D.
Nouă paradigmă "EU Sînt" 2024 nu implica munca de îndepărtare a Vălului, nici să încercăm să rezolvăm polaritatea ori karma și misiunile noastre de vindecare. Munca de bază este cea a Integrării 5D.

Eu sînt 2024 este un apel la acțiune, a ne ridica vibrațiile "Eu sînt" pentru a ne crea realitatea 5D. Aici și Acum ciclurile de karma s-au încheiat! Ne concentrăm pe Transformare.
Ascensiunea este o cursă de Ștafetă 3D - 4D - 5D.

21 ianuarie 2024,
Pluton în Vărsător: Ciclul de Ascensiune se-ntâmplă și nu poate fi oprit! 
În ultimii 4 ani, odată cu întrarea lui Pluton în Kapricorn (din 2008 încoace...), apoi în Vărsător se întâmplă Trezirea care a avut loc peste tot în lume. Am atins masa critică! (Important de știut!) Milioane de oameni participă la acțiunea de Integrare 5D. Ascensiunea nu mai poate fi oprită!

După 1 ianuarie 2024, Mercur merge direct în Sagittarius, iar Jupiter merge direct în Taurus. Anul Nou demarează într-o notă înaltă și binecuvântată.
Din ziua Soarelui, 21 ianuarie, trăim o schimbare monumentală a energiei, Pluton (moarte, renaștere/regenerare) se muta din Kapricorn, unde a fost din 2008, an fatidic - criza financiară indusa de fiii întunericului, unde a jucat un rol principal în dezintegrarea paradigmei 3D (planul fizic, materialist). Descoperim energiile intense 3D ale corupției, controlului, dominație și manipulare, comploturi Geo-politice și agendele generale anti - umanitate, anti-lumina, multă durere și suferință milioanelor de oameni. Dar...
La sfârșitul lui noiembrie 2023, unul dintre cei mai Întunecați stâlpi ai 3D, Henry Kissinger a murit, eliberând o mare parte din densitatea 3D de pe planeta.
Anterior, Pluton în Vărsător în anul 1778 inaugura Epoca Luminilor.
Pluton în Vărsător - Casă 5 D se reîntoarce în Kapricorn între septembrie și mijlocul lui noiembrie 2024, apoi din nou în Aquarius - Vărsător rămâne până în 2043!

Eclipsa Totală de Soare pe 8 aprilie 2024 vizibilă în mare parte din USA.
Portal Alpha Omega, 
retrăim un eveniment de-acum 2000 de ani! 
Adică Nodul Nord lunar în Berbec a format în 2023 un Portal Alfa-Omega un pătrat cu Pluton la 29 grade Kapricorn. Rezultă o dezintegrare 3D, Ascensiunea 5D și eliminarea tuturor blocajelor, asta pe tot parcursul anului.
Din 2023 Cronos-Saturn și Neptun sînt în Pești. Anterior Neptun în Pești între 1847- 1862 generând trezirea generației cu implicare globală.
În aprilie 2022 am avut conjuncția Jupiter/Neptun care anunță întotdeauna o Trezire Spirituală.
 
Numerologie, 2024 are suma redusă 8.
8 este nr. Infinitului, singurul nr. Complet Congruent și complet întreg, două cercuri conectate la mijloc:
"Ca sus, așa dedesubt, ca înăuntru așa și afară." Se integra a pe deplin și susține energia SHIFT, Sinergia, Armonia, Intenția (intuiția), Fluxul și Transcendența.
Concluzie:
Cu toții contribuim la energia Rețelei Terestre.
Opusul rezonante congruente este Disonanța.

Să aveți un An Nou Prosper în Pace lăuntrică și Iubire! 
 
Sursa: enlighteninglife.com
Edit: Viocomsa (c) Toate Drepturile Rezervate
Există un echilibru Delicat în lume.