Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 iulie 2019

MAMA - sursă de karmă și vindecare


Pentru cei cărora mama le-a trecut la Domnul, mama prețioasă, ei au petrecut ziua mamei (în 5 mai) în întristare sau regret. Alții se pot răzvrăti atunci când trebuie să trimită un card sau un cadou sau să petreacă timp cu mama lor, au resentimente față de ceea ce a făcut sau nu pentru ei. Alții doresc să aleagă o altă mamă decât cea pe care o au și sunt bucuroși să-și petreacă timpul cu ea.
Oricare ar fi experiența ta despre mamă, tu ai ales-o conștient pe mama care a acceptat să îți dea viață, care ne-a imprimat un tip specific de ADN emoțional, a stabilit paradigme energetice detaliate și parametri în corpul nostru energetic, a creat fundația pentru a învăța să ne iubim și să ne împuternicim.
Putem s-o judecăm pe mama că nu e suficient de bună pentru că nu ne-a iubit, ne-a susținut sau că nu ne-a îndrumat destul, pentru că era crudă, dură, neștiind, ne iertând sau mai rău..., dar totuși a făcut exact ceea ce i-am cerut să facă în cadrul CONTRACTULUI suflet comun. Mama pe care ne-am așteptat să o servim nevoilor noastre emoționale a făcut acest lucru pe mai multe niveluri, dar nu întotdeauna în modul  în care am crezut că ar fi trebuit. În schimb ea a servit nevoilor noastre spirituale și karmice și a înțeles (oare?) rolul ei în viața noastră și pentru a putea elibera orice emoție pe care o avem în jurul ei, trebuie să o înțelegem din această perspectivă. Nota bene: Acest lucru nu scuză comportamentul oribil al nimănui sau nu-l face drept pentru că nu este. Toată lumea își poate alege acțiunile, dar unii își exercită contractele sufletești în cele mai reprobabile căi imaginabile.
Atunci când ne ÎMPOVĂRĂM CU FURIE, resentimente sau regretăm ceea ce au făcut sau nu mamele noastre, cum ne-au tratat sau ce ne-am dorit să facă astfel încât ne-am limitat viețile și expansiunea energiei noastre...
Sufletul care este de acord să devină mama noastră într-o viață e apropo, cea mai importantă și cea mai influentă persoană din grupul nostru de suflete. Asta nu înseamnă că nu ne vor trata cu bunătate iubitoare, înseamnă că ea își va îndeplini misiunea sufletească în viața noastră, în cel mai bun mod posibil, conform înțelegerii noastre sufletești.
Există trei aspecte ale energiei mamei: fizice, emoționale și spirituale.
Prin aspectul fizic mama noastră este de acord să ne dea naștere, să ne aducă în lume.
Prin aspectul emoțional, ea este de acord să energizeze amprenta noastră ADN emoțională și să creeze paradigma noastră de PUTERE.
Prin aspectul spiritual avem un contract cu sufletul nostru, care pune defapt bazele celorlalte două aspecte, care includ vindecarea karmelor noastre cu noi înșine, cu grupul nostru de suflete și cu ea.
Recunoscând aceste trei aspecte ale maternității relația mamei cu noi începe să se bazeze pe noi dimensiuni (și o putem considera dintr-o perspectivă complet diferită).
O parte din munca noastră ca ființe luminate conștiente a fost aceea de a pregăti pământul pentru noile generații de copii și de a deveni genul de părinți care ar trebui să-și exprime pe deplin energia!
Ceea ce am învățat de la mamele noastre ne-a ajutat să facem asta deoarece ne-a făcut părinți mai conștienți – conștienți de energie, de sentimente, emoții, acțiuni, potențial, răni, trădare și putere.
Cei mai mulți dintre noi care s-au născut înainte de anii 1980, aveau mame puternice, încuiate, blocate, limitate în vieți neputincioase și de cele mai multe ori și-au proiectat frustrările asupra noastră. În anii mei de muncă intuitivă și îndrumare am fost uimiți de numărul mare de mame care erau bolnave, deranjate și chiar psihotice.
Copiii lor au devenit victime ale energiilor pe care nu le puteau folosi, manipula sau exprima și au fost tratate foarte prost. Unii au trecut în copilărie prin experiențe îngrozitoare.
În calitate de adulți folosim ceea ce am experimentat împreună cu mama noastră pentru a deveni mai bine intenționați în folosirea puterii noastre ori trăim în agonie tăcută, rănită și neputincioasă de a avea o mamă care nu ne-a iubit, sprijinit, îndrumat sau îngrijit suficient, sau așa am crezut că ar trebui, sau care ne-a lăsat atât de afectați că nu ne-am revenit niciodată.
Putem folosi sărbătoarea Zilei Mamei eliberându-ne de o sarcină foarte TOXICĂ prin IERTAREA mamei noastre pentru tot ceea ce a făcut (sau nu a făcut) și să recunoaștem în ea pe învățătorii spirituali care i-a creat pentru noi: felul în care vrem să fim hrăniți, susținuți, îndrumați și hrăniți. Hai să începem cu a ne iubi pe noi înșine, care apoi atrage oameni iubitori și susținători care ne pot „sălta” dincolo de experiența mamă a contractului nostru sufletesc și ne dau o nouă experiență de iubire, numai astfel putem întrupa și găsi pacea cu toată lumea.
Și dacă prin experiența noastră din copilărie am devenit părinți mai compasionali, mai iubitori și mai conștienți față de copiii noștri, atunci putem sărbătorii victoria noastră punând capăt acestui ciclu karmic fiind creatori a unui nou nivel de maternitate care onorează misiunea și viața sufletului mamă într-un mod mai iubitor cu susținere și respect.


Sursa: Jennifer Hoffman; enlighteninglife.com


Niciun comentariu: