Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 iulie 2016

Nevoia de vindecare

Vindecarea este foarte importanta pentru noi acum, in timp ce parcurgem tranzitia de renuntare la atasamente. Suntem in curs de renuntare la o parte din istoria timpurie  a vietii pe care am avut-o pe planeta, chiar daca mai mentinem inca o interactiune cu acele energii din trecut. Cheia vindecarii se afla in interactiunea cu acele energii, care includ atat energia din vietile anterioare, cat si energia din ranile copilariei. Energiile ar trebui sa devina fluide. Ele fac parte din istoria si fiinta noastra. Toate experientele pe care le-am avut pe planeta sunt relevante. Cautam o unitate, o integrare a tuturor acelor energii. Ele vor ramane o parte a noii noastre integrari. Odata ce le intelegem, vom putea sa interactionam cu energiile, iar ele nu ne vor domina. Atunci ne vom debloca.
Ii urmarim pe multi dintre voi tot timpul. Suntem conectati direct cu voi atunci cand ne chemati. Cand nu ne chemati, nu intervenim si nu interferam sub nicio forma cu tiparele voastre existentiale aflate in curs de desfasurare. Vom lucra cu voi numai daca ne cereti, iar interactiunea noastra nu interfereaza cu karma voastra. Va vom da informatii si vom fi receptivi atunci cand ne chemati. Putem vedea toate tiparele vietii voastre. Putem vedea incotro va indreptati, ce se va intampla si cum vor evolua corpurile voastre fizice. Suntem foarte atenti la sanatatea voastra. Ne puteti chema in privat pentru a va chema in chestiunile voastre legate de sanatate.
Studiem modul in care reactionati la boli fizice si la alte probleme fizice. Suntem constienti de limitarile voastre fizice. Suntem constienti si de faptul ca veti putea transcende aceste limitari atunci cand vom intra in taramurile mai inalte. Pentru propria voastra dezvoltare, este important sa invatati sa lucrati in cadrul limitarilor din planul fizic. Totusi, cu totii putem sa depasim multe din problemele fizice pe care le avem in prezent.
Unul dintre aspectele misiunii noastre este de a va ajuta pe toti sa va vindecati. Facem vindecari printr-o metoda in care va cerem sa va proiectati eteric printr-un coridor pana la navele noastre, astfel incat sa putem lucra cu voi. Problemele voastre de sanatate pot fi o  pacoste uneori, dupa cum stiti. Unii dintre voi au probleme de sanatate deosebit de complexe, si totusi ele nu trebuiie sa va stanjeneasca in evolutia voastra spre telul constiintei mai inalte si al muncii interdiomensionale. Este foarte important sa intelegeti acest lucru.
Suntem constienti de dificultatile pe care multi le aveti cu sistemele voastre imunitare. Unii dintre voi simtiti deja compromisul sistemului vostru imunitar. Pentru voi este o provocare sa ramaneti intr-o stare de sanatate pe aceasta planeta. De aceea va cerem din nou sa veniti alaturi de noi in coridoare, unde putem sa va ajutam sa va ajutam sa curatati o mare parte din densitatile si din energia negativa care se ataseaza de voi.
Noi nave arcturiene au sosit din zona arcturiana in sectorul vostru de sistem solar. Am adus cu noi nave speciale de lumina, energie speciala de vindecare si vindecatori specializati pentru a-i ajuta pe aceia dintre voi care ne cer ajutorul. Suntem seriosi in privinta dorintei noastre de a va ajuta si stim ca cea mai directa cale este prin vindecare. Avem tehnologia si avem si capacitatea mentala si spirituala de a lucra cu voi in mod direct.
Ne-am specializat si in regenerarea sufletului. Sunt suflete care, din cauza intunericului lor, din cauza rautatii si densitatii lor, par sa se afle intr-o stare de anihilare totala. Unii au speculat ca aceste suflete au fost nimicite. Cu toate acestea am lucrat la regenerarea sufletului, inclusiv cu sufletele conducatorilor malefici. Sufletele pot fi regenerate printr-o asistenta si o munca speciala. Este important ca cei care se angajeaza in regenerarea sufletului sa fie extrem de concentrati si sa mentina un contact strans cu energia grupului lor de suflete. Am lucrat cu grupuri intregi si chiar cu planete intregi ce au fost anihilate complet prin utilizarea armelor nucleare. Acestia aveau o nevoie foarte mare de regenerare a sufletului.

Vindecarea pe navele arcturiene
Metodele noastre de vindecare vizeaza alinierea frecventelor voastre si curatarea tuturor corpurilor voastre. Va oferim o conexiune directa prin asigurarea unui coridor interdimensional si prin aducerea navelor noastre intr-un spatiu situat deasupra prezentei voastre fizice. Trimitem jos un fascicol de lumina pentru a va ajuta sa va purificati, sa va simtiti mai usori si sa intrati in legatura cu voi insiva. Putem sa va ridicam sinele eteric si sa va aducem si sa va aducem acea parte din voi in nava noastra. La bordul acesteia utilizam o biblioteca de vindecare si camere de vindecare pentru a va activa si reincarca energetic. Atunci cand sunteti cu noi, va puteti reconecta cu vremuri de demult si cu alte vieti ale sufletului.
Daca doriti sa fiti vindecati pe navele noastre este necesar sa practicati proiectia de ganduri. Este necesar sa puteti sa va proiectati in nave prin intermediul gandurilor. In navele noastre utilizam o tehnica foarte avansata de terapie a meridianelor. In loc sa utilizam ace, ne folosim gandurile pentru a centra anumite unde energetice.
Prin citirea acestor cuvinte, acum, va conectati cu noi. Va putem oferi si sunete cu care puteti lucra in meditatiile voastre. Va cerem sa va proiectati mental intr-o camera, iar apoi sa va putem lua frumusel sus impreuna cu camera voastra. Puteti concepe camera ca un fel de cabina telefonica exotica. Partea de sus este circulara, iar in camera puteti pune un scaun sau orice doriti. Va puteti imagina ca are ferestre cu vitralii. Am dori sa utilizati sunetul numelui nostru - arcturienii, pentru a va alinia cu noi.
Unii dintre voi ati avut experiente pe navele noastre, dar acestea nu au fost atat de intense pe cat v-ati fi dorit. Este necesara o angajare constienta din partea voastra pentru a ne permite sa lucram cu voi. Preferam sa lucram cu voi intr-o stare constienta. Puteti incepe printr-o cerere constienta de vindecare, iar apoi puteti merge la culcare, in loc sa fiti dusi intr-o camera de vindecare in timpul unui somn profund. Putem lucra cu voi mai eficient atunci cand faceti angajamentul in mod constient, implicandu-va propriul liber arbitru. Atunci putem sa facem mai mult. Avem centre speciale de vindecare ce utilizeaza unde sonore pentru a lucra cu energia organelor voastre. O mare parte din vindecarea pe care o oferim este legata de energia organelor si de problemele la organe. Este specialitatea noastra de vindecare.

Camera albastra
Va cerem acum sa va amplificati energia spiritului, sa intrati intr-un coridor interdimensional aflat exact deasupra capului vostru si sa intrati in zona din nava noastra pe care o numim camera albastra. Camera albastra este rezervata pentru vindecare si reintinerire. V-am rezervat scaune in camera. Acum primiti o incarcatura intensa de lumina albastra, o energie spirituala plina de iubire, care curge prin voi in acest moment. Este plina de iubire si extraordinar de calda. Aceasta activeaza energie pentru voi. Andromedanii ne-au invatat cum sa activam lumina albastra. Introducem din ce in ce mai multa lumina in campul vostru auric. Este foarte puternica - o energie vindecatoare albastra, o forma telepatica de energie.
Continuati sa stati asezati in camera albastra si fiti atenti la peretele din fata voastra. L-am prevazut cu o priveliste a galaxiei. Puteti vedea si diferitele culori ale stelei Arcturus, care acum se afla foarte aproape. Priviti printr-o fereastra speciala, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa simtiti vreun efect vatamator provocat de razele stelei Arcturus. Aceasta este o metoda de activare foarte puternica - sa identificati steaua cu care doriti sa va conectati, iar apoi energia de carte aveti nevoie va veni la voi.
Sa stiti ca acum chakra coroanei voastre este inundata cu lumina albastra - lumina intelegerii spirituale. Aceasta este ancorata in voi. Aceasta lumina albastra variaza de la albastru deschis la albastru inchis. Contine atat albastrul deschis, cat si pe cel inchis. In aceste culori, albastrul inchis nu inlatura albastrul deschis. Niciodata nu se sterge o octava, ci se adauga la ea.
Vibratia Pamantului din dimensiunea a 3-a este o vibratie mai lenta. Energiile voastre mai inalte sunt secatuite de procesul Pamantului tridimensional. Cunoastem vibratia mai lenta a Pamantului si modul in care aceasta efectiv va stoarce de energie. Asadar este necesar sa va reincarcati cat mai des posibil. Veti avea nevoie sa primiti mult mai multe doze din aceasta lumina albastra, in camera albastra. Veti dori sa continuati sa reveniti in aceasta camera de vindecare. Daca va intoarceti in camerele albastre de vindecare, in cele din urma veti putea sa mentineti o octava mai inalta a luminii albastre. Acest lucru face parte din ceea ce este necesar sa faceti pentru inaltare - sa dobanditi o octava mai inalta pe care sa o puteti stabiliza. Chiar si noi trebuie sa revenim in camerele de vindecare albastre pentru a ne mentine frecventa.

Curatari personale
Multi dintre voi nu va amintiti inca de angajamentul luat si instructiuinile primite inainte de a veni in dimensiunea a 3-a a Pamantului. Totusi, este adevarat ca v-ati oferit voluntar pentru aceasta misiune si ca, in adancul inimii voastre, doriti sa ajutati si sa serviti in cel mai inalt mod posibil. Multi dintre voi lucrati din greu asupra propriilor curatari personale. Aceasta are de-a face cu rezolvarea karmei voastre si a problemelor personale. Implica si deschiderea chakrelor si a campurilor energetice ale noastre, pentru a primi si a interactiona cu energia pentadimensionala (5D).  Pentru multi dintre voi este o mare provocare sa creati un echilibru intre problemele personale si rezolvarea acelor probleme, pe de o parte, si ajutorarea altora si serviciul in slujba Pamantului, pe de alta parte.
Dorim sa vorbim tuturor celor care au dificultati personale. Ne preocupa problemele voastre personale. Simpatizam cu situatia voastra si avem compasiune pentru voi. Stim ca pe aceasta planeta nu exista un procent mare de Lucratori intru lumina. Fiecare dintre voi este incredibil de valoros. Atunci cand va veti clarifica si va veti rezolva o parte mai mare a problemelor personale, veti fi transmitatori mai buni ai acestor energii pentadimensionale (5D).
Va vom da instructiuni ca sa va ajutam la curatarea oricarei energii care va poate stanjeni. Mai intai deschideti-va mai larg chakra inimii. In al doilea rand, creati o legatura energetica intre cel de-al treilea ochi al vostru si inima. In al treilea rand, proiectati mental o data calendaristica in viitor, cand doriti sa vedeti o rezolvare completa a dificultatii respective. O puteti stabili peste 30 de zile, 50 de zile etc. Patru: creati o cale de lumina intre momentul prezent si data pe care ati ales-o. Cinci: atunci cand ajungeti cu calea de lumina la data respectiva, creati in minte o rezolvare la problema voastra si proiectati-o in acel punct. Sase: de la acea data din proiectia voastra, trimiteti un fascicol de energie spre o nava arcturiana care se afla in coridorul Jupiter din sistemul vostru stelar. Prin trimiterea acelui fascicol, inseamna ca ne dati permisiuinea sa trimitem energie in calea pe carte ati creat-o, ca sa va ajutam. Sapte: primiti conexiunea intre nava voastra si voi, iar acest lucru incheie circuitul caii de energie. Opt: mentineti acea energie in starea de curgere.
In multe cazuri, problema voastra poate fi rezolvata printr-o astfel de energie amplificata si perspectiva mai inalta. Atunci cand va conectati inima cu cel de-al treilea ochi, puteti sa incheiati karma ce este implicata in problema ce o aveti. Acest lucru va indreapta rapid spre o rezolvare. Nu este necesar sa mai fiti impovarati. Majoritatea problemelor pe care le aveti pot fi rezolvate intr-o perioada de sase saptamani. Stim ca acest lucru poate suna fenomenal, dar am intalnit foarte putine probleme la Lucratorii intru lumina care sa nu poata fi rezolvate in sase saptamani.
Evident, nu putem interfera cu karma voastra. Totusi, in metoda pe care tocmai am descris-o, sunteti responsabili. Ne cereti sa va aducem o energie care sa va ajute. Asta nu inseamna interferenta. Pur si simplu inseamna ca lucram impreuna, la cererea voastra.
Traducere: George Acu
Sursa articolului: Capitolul 8 din cartea "Conectarea cu Arcturienii", de David Miller - Editura Proxima Mundi, 2013
http://www.proxima-mundi.ro
conspect si foto: Vio

Niciun comentariu: