Faceți căutări pe acest blog

marți, 8 martie 2016

IMPORTANT: Atentie la Eclipse (martie/septembrie) si la retrogradatia lui Mercur!

Cuvant inainte: Eclipsele in ochii astrologului





Din punct de vedere astrologic eclipsele sunt evenimente puternice care
afecteaza întreaga planeta indiferent de arealul atins de conul de umbra.
Jocul Soarelui cu Luna, in trecut, a fost privit de astrologi cu mare
responsabilitate si uneori teama, pentru ca subconstientul reactioneaza
foarte repede la acest fenomen de ocultare.

In textele vedantice eclipsele de Soare si de Luna sunt la mare cinste. Ele
sunt considerate momente inedite in care omul isi poate arde intregul bagaj
karmic, putand obtine, prin meditatie, stari sublime de eliberare a
spiritului de conditionari. O mare parte a astrologilor moderni considera
eclipsele un fapt desuet si scot in evidenta mai mult latura lor
spectaculoasa.

Atunci cand Soarele sau Luna se intuneca puterea noastra interioara trece
intr-o alta stare, de cele mai multe ori nu sesizam pentru ca ne-am educat
simturile subtile sa nu reactioneze in astfel de situatii, insa memoria
energetica a fiintei noastre este puternic incarcata.

Eclipsele de Soare mobilizeaza puterile subconstientului si aduc in lumina
dorintele nespuse punandu-ne in situatia de a ni le indeplini sau macar a ni
le formula. Puterea Lunii, acum, cand Soarele se ascunde, creste. Ea impune
psihicului uman o melancolie stranie, ce duce spre trecut, spre atasament de
obiecte cu valori sentimentale. Oamenii si locurile au sub influenta
eclipsei de Soare un parfum misterios. Cei ce lucreaza cu energia simt in
timpul eclipselor de Soare misterul naturii si spiritele ascunse ale
pamantului. O viata ascunsa ochiului fizic se arata. Reaparitia Soarelui
aduce nostalgii, regrete ca reactii pe atasamentul de lumea tocmai
perceputa, ce poate fi pusa de cei ce nu lucreaza cu energia pe seama unor
situatii, intamplari, persoane, lucruri concrete.

Re_Mesaj  (comprimat) de Jeniffer Hoffman

Februarie 2016
Ne indreptam spre prima perioada de eclipse din an, incepand cu data de 9 martie, cand are loc o Eclipsa totala de Soare, urmata de o eclipsa partiala (Luna plina in Balanta, 23 martie, h. 13:47 - penumbrial eclipse), care vine dupa echinoctiul din 20 martie, dupa care încheiem luna cu duminica Pastelui (catolic), de pe 27 martie.
Cu alte cuvinte, intre 1 ianuarie – 31 martie 2016 suntem in prima (din cele patru...) perioada de putere in care trebuie sa integram aceste energii dimensionale, in care echilibrul energetic al Pamantului se schimba, noi traind puternice transformari energetice, deoarece apar noi alinieri energetice, noi vortexuri se inchid/deschid.
Avem doua perioade de eclipse in acest an, in martie si in septembrie si ele sunt ambele importante deoarece ele aspecteaza toate planetele exterioare, impreuna cu Ceres si Chiron. In luna martie ne asteptam la evenimente care pot schimba lumea si care vor avea impact asupra tuturor, tot ce ramane neincheiat in martie avand ocazia de incheiere in septembrie. Va exista un moment de eliberare, de trezire a oamenilor saraci, defavorizati, abuzati/supusi relelor tratamente din lume, a celor ce sufera de pe urma lacomiei, puterii si controlului (ceea ce ne include mai mult sau mai putin pe toti).
Luna noua si Eclipsa -miercuri 9 martie, ora 03:57 am (ora Romaniei)
Eclipsa totala de Soare a fost vizibila cel mai clar in Indonezia, azi, 8 martie...
Eclipsa totala de Soare din noaptea 8/9 martie (18 grade 56 min in Pisces-Pesti, ora 03:57 ora Romaniei) cade pe Chiron, vindecatorul ranit, care activeaza traumele sufletului, cum s-au intamplat, la ce au dat nastere si cum le-am permis sa ne limiteze bucuria si implinirea. In aceasta luna va curge multa energie karmica, aducand ocazii de incheiere a ciclurilor karmice si de eliberare de sub energia acestora. Constientizand greselile repetate,ascunse („pacatele”) ne vom ameliora Karma... la propriu.
Feriti-va de furie si de indignarea indreptatita, de genul „cum au putut face asa ceva”, indiferent de cat de justificata ar fi o astfel de pozitie. Nu ne putem permite sa fi furiosi in aceste momente, fara sa folosim furia intr-n mod in care sa ne transforme, pentru ca cedam din putere (energie) guvernantilor, adversarilor,... S-ar putea sa vedem un efect domino al dezvaluirilor legate de activitatile unor organizatii guvernamentale ce vor iplica pe multi altii, aducand la suprafata multe adevaruri neplacute ce îi vor infuria si ii vor dezamagi pe multi. (Re-vezi, postarea de mai sus, in  mesajul lui Matei,... despre evenimentele „9/11” din ianuarie 2016!).
In acest an aceste perioade vor fi chiar mai puternice, deoarece nu numai ca aducem energie noua, dar si integram energii dimensionale, asa ca perioadele deosebit de puternice din martie, iulie-august, septembrie si noiembrie - decembrie 2016, vor fi amplificate, mai perturbatoare si mai transformative atunci cand vechile portaluri si energii se vor lupta sa ramana deschise si sa nu integreze frecventele mai inalte.
Ele nu prea au de ales deoarece atunci cand Pamantul si omenirea se inalta nivelele in crestere ale energiei vor ridica la un moment dat toate nivelurile energetice. Asa ca inaltarea este inevitabila dar ea poate fi usoara, printr-o integrare voluntara sau foarte dificila, atunci cand se opune rezistenta integrarii (prin alimentatie/ganduri deformate/pesimiste). Vom face tranzitia, prin integrarea 5D, in tot acest an, pe masura ce vom descoperi aspectele finale ale densitatii pure si vom recalibra energia planetei, si asta face intregul an o perioada de putere deosebita, in care vom observa o activitate energetica amplificata...
Odata cu aceste perioade de putere putem vedea schimbari ale Pamantului, furtuni puternice, inundatii, cutremure sau conditii climaterice neobisnuite. In propriile noastre vieti putem avea parte de finaluri bruste, perturbari, schimbari, razgandiri si schimbari de parere. In plan global, vom afla despre secrete, scheme, coruptie, scandaluri si jocuri de putere. Aceste perioade de putere descriu unele sau mai multe portiuni mai active sau mai intense ale acestor cicluri precum sunt echinoctiul/solstitiul de primavara/toamna.
Atentie sporita la perioadele de umbra ale lui Mercur retrograd!
In afara de perioadele cu Eclipse (martie si septembrie 2016) îl avem si pe Mercur retrograd in acest an (anul Maimutei de foc) in lunile (ianuarie-15 febr.), mai (28 aprilie-22 mai), septembrie si decembrie. Pe parcursul perioadelor de Mercur retrograd suntem sfatuiti sa nu incepem proiecte noi, sa nu semnam contracte si sa verificam de doua ori tot ce este legat de calatorii si comunicatii. Din moment ce intreaga perioada retrograda include o perioada de umbra de trei saptamani inainte si dupa perioada de retrograd efectiv, un Mercur retrograd dureaza aproape noua saptamani si nu putem opri totusi tot ce facem timp de 36 saptamani dintr-un an. Cel mai bun mod de gestionare a acestor perioade este sa verificam de doua ori totul, sa nu actionam in graba, sa acordam atentie lucrurilor blocate sau care nu se misca si sa folosim acele momente pentru a regandi, a revizui, elibera si a ne improspata si relaxa.
Multumim cititorule pentru timpul/iubirea/onoarea alocata acestui raport!

Espavo, Vio
Cuvantul Espavo este o veche salutare din lemuriana: „Multumesc pentru ca iti asumi puterea.”


Niciun comentariu: