Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 iunie 2023

ADN-ul și procesul de înălțare/ ascensiune

 Capitol din cartea ,,Transformări planetare 2012-2030,, scrisă prin channeling (transă mediumică) de către Sal Rachele în 2008 și transmisă de către ființe de lumină din a 12-a dimensiune (Fondatorii)

      GENETICA

 Un aspect al biologiei umane, care se află pe primul plan al cercetării voastre, este domeniul geneticii. Oamenii voștri de știință se mândresc cu faptul că și-au dat seama de o parte foarte mare a matricei genomului. Totuși, ei se află abia la ,,genunchiul broaștei” în privința modului cum funcționează ADN-ul. Majoritatea dintre ei au dat deoparte mai mult de jumătate din configurații, considerându-le ADN ,, rezidual’’, ceea ce înseamnă că ei cred că acesta nu are niciun rol sau utilitate. Ceea ce trebuie să recunoască față de ei înșiși este că, pur și simplu, nu știu la ce folosește cea mai mare parte a ADN-ului. Ei nu-i înțeleg funcția. Dacă ființele umane ar observa mai atent cum funcționează lumea naturală, ar descoperi, foarte curând, că natura nu produce deșeuri. Totul are un scop în lumea naturală. S-ar putea să fie un scop rudimentar sau foarte simplu, dar este totuși un scop.

Noi, învățătorii voștri, care am proiectat ADN-ul în urmă cu 100 de mil. de ani, vă vom ajuta să vă ,,luminați” în privința scopului ADN-ului ,,rezidual”. Aveți aprox.10 la puterea 108 configurații posibile ale ADN-ului vostru. Acest număr este de mii de miliarde de ori mai mare decat nr. de atomi din Universul cunoscut de voi și totuși, este inclus în ADN-ul unei singure ființe umane. De ce ar face Creatorul ceva cu un potențial atât de vast, dacă nu ar folosi la nimic ?

   CODURILE SI CHEILE ADN-ului

   Atunci când Creatorul ne-a însărcinat să proiectăm forma umană, nu noi am creat complexitatea și nr. vast de configurații, ci am învățat numai cum să folosim ceea ce Creatorul făcuse deja și am continuat să catalizăm procesul de creație dinlăuntrul catenelor de ADN, prin activarea codurilor și cheilor care alcătuiesc catenele. Este de ajuns să spunem că viața începe de la sursa nediferențiată a energiei lui Dumnezeu, iar apoi diferențiază gradat acea energie în modele geometrice, numite  coduri și chei ADN. Codurile și cheile ADN sunt aranjate sub formă de molecule ale elementelor organice, care apoi sunt ,,înlănțuite’’ într-o asemenea manieră, încât să determine replicarea trăsăturilor dorite (atribute ale corpului, în acest caz). Aceasta – în linii foarte mari – reprezintă baza ptr. creșterea țesutului organic, inclusiv a corpului uman.

     Atunci când spermatozoidul ,,activează” ovulul, în timpul fecundării, codurile și cheile ADN declanșează creșterea și replicarea modelelor pre-programate ce sunt incluse-n coduri. Pe măsură ce procesul continuă, organele și țesuturile cu care sunteți familiarizați se dezvoltă și aveți un embrion. Înlăuntrul minusculului embrion se află toate codurile și cheile necesare ptr. a crește o ființă umană adultă, cu toate atributele sale.

Într-o mare parte din codurile și cheile ADN se află amintirile eterice și modelele ancestrale ale liniei genetice a părinților copilului care se naște. Oamenii voștri de știință cunosc acest lucru destul de bine. Ceea ce nu-nțeleg ei este că, în cadrul porțiunii ,,reziduale’’ a codurilor și cheilor ADN-ului se află memoria vieților trecute ale sufletului, a vieților paralele și a vieților petrecute-n alte lumi; în esență, întreaga istorie a sufletului, de la apariția lui din Dumnezeu, în urmă cu multe milioane de ani. De asemenea, înlăuntrul codurilor și cheilor ADN este inclus și programul care declanșează ,,Înălțarea”. Evoluția nu se oprește la ființa umană formată pe deplin, ci continuă pe spirala Înălțării până când, în cele din urmă, cu toții deveniți ființe de lumină pură.

Toate acestea sunt conținute în număr enorm de configurații ale ADN-ului. Codurile și cheile determină cum și când se vor recombina și forma din nou modelele.

      Liberul vostru arbitru afectează formarea și creșterea moleculelor de ADN, iar voi vă puteți crea mutații ale propriului ADN, pur și simplu prin voință. Dacă dorința voastră este prizonieră a dorințelor EGO-ului aceste mutații vor tinde să provoace dizarmonie și boală. Dacă totuși, ați învățat să treceți dincolo de capcanele EGO-ului, într-o stare co-creatoare, împreună cu SINELE vostru DIVIN atunci mutațiile cauzate prin exercitarea liberului vostru arbitru vor determina catenele de ADN să vă accelereze nu numai Înălțarea, ci și capacitățile psihice și intuitive, precum și numeroase alte atribute și impulsuri creatoare pe care nu le conștientizați în prezent.

       Despre catenele de ADN

  Aveți 24 de catene de ADN, aranjate în 12 perechi. Există câte o pereche pentru fiecare nivel de densitate al experienței. Oamenii voștri de știință pot detecta numai perechea care corespunde cu al 3-lea nivel de vibrație (lumea noastră, adică 3D). Pe măsură ce urcați pe spirala Înălțării și începeți să vibrați la densități mai înalte, vă activați catenele latente, care corespund cu respectivele densități mai înalte. În plus, aveți 4 catene care corespund primelor două densități. Deci, un om de densitatea a 3-a are activate 6 catene, iar un om de densitatea a 4-a are activate 8 catene, ș.a.m.d. În ADN-ul vostru, aveți proiectate programe predestinate de activare, care ,,activează’’ automat catenele latente, de îndată ce atingeți un anumit punct în evoluția voastră. Șablonul Maestru al Înălțării este un astfel de program.

 Relația dintre liberul arbitru și predestinare este foarte complexă, dar o vom rezuma în felul următor : există o serie programată de coduri și chei în ADN-ul vostru, care vă spune când și cum se va desfășura Înălțarea voastră, și aveți liberul arbitru de a schimba, în mod considerabil, succesiunea și sincronizarea evenimentelor. O puteți întârzia sau accelera. Îi puteți permite să se desfășoare conform cu cele mai înalte și mai bune ocazii ale sufletului de a învăța, sau puteți alege o cale care lasă sufletul neîmplinit. O puteți face relativ simplă și directă sau o puteți face dificilă și complexă. Esența voastră sufletească are o răbdare infinită, și vă așteaptă în timp ce voi experimentați diferite scenarii, dar există o limită a amânării cursului inevitabil al evoluției. Aceste limite au fost definite în cadrul Dispensei Divine prezente.

Dispensa Divină este pur și simplu un act de clemență, un gest divin al iertării, o Grație Divină care poate fi acordată ființei umane, din compasiune, din multă iubire și multă înțelegere. 

Pământul însuși trece printr-un salt vibrațional și sunteți în plin proces de Înălțare în densitatea a 4-a.

Aceasta înseamnă că mineralele, plantele și animalele care trăiesc în prezent pe suprafața pământului vor trece și ele printr-un salt major, la fel ca și oamenii care aleg să rămână împreună cu planeta. Contrar convingerilor unora dintre voi, o lume de densitatea a 4-a nu este lipsită de formele de viață de densitatea întâi, a 2-a și a 3-a. Pur și simplu are, ca formă de viață dominantă, expresiile de densitatea a 4-a ale Sinelui. Acele organisme și forme de viață care nu ,,se potrivesc’’ cu frecvențele înalte ale densității a 4-a – fie că sunt minerale, plante, animale sau oameni – vor pleca (prin moarte) din planul Pământului.

  La fel ca mulți oameni 3D, acele animale care nu vor putea să se adapteze la vibrația Pământului de densitatea a 4-a vor trece în forma lor spirituală și se vor reaîncarna pe o planetă care este mai potrivită nivelului lor de vibrație. Animalele pot fi învățători grozavi în ceea ce privește iubirea și compasiunea și se pot oferi voluntar să fie de ajutor oamenilor care au nevoie să dobândească aceste calități pe o altă planetă 3D.

 Puteți vedea deja dovada că animalele pleacă de pe Pământ, dacă priviți la scăderea rapidă a numărului de specii din lumea voastră. Marea majoritate a speciilor care dispar sunt acelea care nu pot sau nu se vor adapta la schimbarea de frecvențe și, astfel, își vor căuta domiciliu pe o altă planetă de densitatea a 3-a, sau vor fi ,,reciclate’’ în Dumnezeu și vor apărea într-o altă formă nouă.

   Declanșarea șablonului vostru maestru

 Data exactă a activării Șablonului Maestru al vostru a fost stabilită inițial, de sufletul vostru și în multe cazuri, acest eveniment predestinat a fost stabilit înainte de a vă-ntrupa. Totuși, din cauza interacțiunii complexe dintre liberul arbitru și predestinare, data poate fi modificată întrucâtva. Dacă, după ce v-ați încarnat pe Pământ, constatați că lecțiile și experiențele sufletului sunt mult mai dure decât s-a anticipat, sau necesită mai mult timp decât s-a alocat inițial, atunci data activării poate fi amânată. Pe de altă parte, dacă progresul vostru ca suflet decurge mult mai rapid decât s-a anticipat (o raritate în această lume turbulentă), atunci data poate fi devansată.

 Există mai multe metode care pot grăbi procesul de Înălțare, printre care se află și Meditațiile pentru Activarea Înălțării, ale acestui medium. În timp ce majoritatea tehnicilor au prevăzute măsuri de siguranță – așa cum are și sufletul vostru – este posibil să vă grăbiți și să vă declanșați șablonul maestru înainte de-a fi pregătiți. Există, din păcate, unele tehnici predate pe Pământ care împing sufletele prea repede spre activarea Șablonului Înălțării. În general, dacă sufletul se grăbește, atunci părțile mai încete ale Sinelui se răzvrătesc și creează boală în corpul fizic și/sau în corpul emoțional. În unele cazuri, sufletul poate sfârși prin a ieși din corpul fizic (moarte), fapt care întârzie foarte mult procesul Înălțării fizice. Totul are loc într-o Sincronizare Divină perfectă. Dacă înțelegeți acest adevăr și vă aliniați diferitele aspecte cu el, atunci vă va fi bine. Cei care forțează și grăbesc procesul de Înălțare sunt, de regulă, aceia care au o frică fundamentală că nu sunt suficient de buni, sau că nu sunt în regulă așa cum sunt.

Șablonul Maestru se activează cel mai eficient atunci când vă acceptați, pe deplin, așa cum sunteți. Dacă motivația voastră de a vă înălța este ,,să scăpați de planeta asta împuțită, de nimic’’, atunci este foarte probabil că veți experimenta tot felul de dificultăți, în timp ce încercați să mergeți mai departe. Dacă evitați sau doriți să scăpați de omenia voastră și credeți că Înălțarea este biletul vostru spre Rai, atunci veți avea parte de o trezire violentă. Omida nu se urăște pe sine înainte de a toarce coconul și de a se transforma în fluture. Nu ia medicamente menite să accelereze procesul metamorfic. Pe de altă parte, nici nu stă, deprimată, în timp ce contemplă pierderea formei de omidă. Atașarea excesivă de forma fizică a sinelui tridimensional (ego-ul ), poate fi un obstacol la fel de mare ca și nerăbdarea exagerată. Cel mai simplu demers este să cereți Prezenței voastre Dumnezeiești ( Sinelui vostru de densitatea a 12-a ) să vă sfătuiască în privința modului și momentului în care să vă angajați în procesul de declanșare.

 Evenimentele care au loc pe planeta voastră vor servi la accelerarea activării șablonului vostru de Înălțare. Pe măsură ce se apropie alinierea precesională, mutațiile cauzate de emisiile electromagnetice vor fi integrate în ADN-ul vostru și vor activa multe coduri și chei, printre care și Șablonul Maestru – dacă acesta nu a fost declanșat deja. Celulele voastre vor continua să sufere mutații în timp ce pe Pământ ajung tot mai multe impulsuri de energie EM scalară. În cele din urmă, veți observa că nu mai îmbătrâniți și nu vă mai îmbolnăviți. Veți avea mai multă energie și veți avea nevoie de mai puțin somn. Vă veți orienta spre cantități mici de hrană foarte pură. Activitățile care erau de obicei plăcute, își vor pierde brusc farmecul, în timp ce atenția vă va fi atrasă de alte lucruri. Nu contează cât de bătrân este corpul vostru fizic. Chiar dacă aveți 70 sau 80 de ani, tot sunteți capabili să vă înălțați fizic, dacă aceasta este dorința sufletului vostru. Nu toți aceia dintre voi care se află în corpuri fizice bolnave, degenerate vor dori să treacă prin procesul de renaștere a formei fizice și a păstrării sale în decursul transformărilor – caz în care veți trece prin Înălțarea spirituală (după moartea fizică).

  Veți vedea că orice alegere ați face, efectele acelei alegeri vor fi din ce în ce mai sesizabile, pe măsură ce Pământul se înalță în vibrație. Dacă v-ați hotărât să plecați, așa numita boală ,,terminală’’ a voastră vă poate scoate afară din corp mult mai devreme decât plănuiați. Pe de altă parte, dacă credeați că vă poate lua ani întregi ca să începeți să arătați mai tineri și mai vibranți, s-ar putea să aveți o surpriză plăcută.

DACĂ V-AU FĂCUT INTERESAȚI INFORMAȚIILE, GĂSIȚI MULT MAI MULTE  ÎN CARTE…

VĂ RECOMAND CU CĂLDURĂ SĂ O CITIȚI…..ESTE BIBLIA ASCENSIUNII NOASTRE

                      SUCCES! 

 

sursa: https://luminaadevarului.com 

Copyright (c) 2023 Viocomsa  All Rights Rezerved

Niciun comentariu: