Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 ianuarie 2012

O privire asupra minunatului an 2012

2012 - Anul Dragonului de apa (Mercur)

Conspect după Arhanghelul Metatron (mesaj, noiembrie 2011)

Îl înconjurăm pe fiecare dintre voi cu o energie hrănitoare și cu câmpul de asumare a puterii proprii, pentru că fiecare este cu adevărat Maestru pe calea Înălțării.
Trebuie spus de la bun început că Înălțarea este bine așezată pe cale și că se va înfăptui. Noi am făcut să se întâmple asta, în multe aspecte, Înălțarea a avut deja loc. Ce mai rămâne este însă echivelent cu finalizarea Rețelei Cristaline și cu activările finale ale Tranziției Cristaline.
Mijloacele noastre mass-media, vorbesc despre război, foamete, dezastre și colaps economic. Și ceea ce se transmite este ceea ce se poate vedea în dimensiunea a 3-a. Este deseori vorba numai despre nenorociri, nu-i așa?
Profeții sfârșitului lumii sunt în mod special foarte activi, când este vorba despre aceste subiecte… Fie că acești negativiști o recunosc, fie că nu, ei se hrănesc din frica pe care o generează.
Desigur, Înălțarea va avea loc, și că omenirea este cea care a făcut ca aceasta să se întâmple. Este momentul să renunțăm la vechea energie a FRICII, iar profeția apocaliptică privind dezastrele cataclismice mondiale NU se va împlini. Răsare un nou Soare - și acesta este cu adevărat soarele schimbării. El aduce lumina unui magnific Pământ Nou. Și când spunem magnific, dragilor, chiar magnific este. Arhanghelul Metatron (decembrie, 2011 -prin James Tiberon) ne mai transmite că un Nou Pământ se naște, un Pământ cu adevărat magnific.
Au existat dintodeauna negativiști pe planetă, aceia care au prezis sfârșitul lumii și au răspândit zvonuri legate de frică. Toate acestea servesc unui scop al dualității și, dacă aruncăm o privire în jurul nostru, cu siguranță se poate justifica o astfel de atitudine…
(despre Prisma din Lira, de Lissa Royal, apoi Matei, mai târziu)
Frica face parte din vechea energie. Atragem speranța prin liberul arbitru, iar Divinitatea noastră ne confirmă că planeta și omenirea se vor Înălța și care fără nici un dubiu sunt pe calea bună în acest sens.

2012
Anul 2012 este un an incredibil de important. El cuprinde, în curgerea sa lineară și secvențială, puncte de intersecție multidimensională și portaluri temporale. De fapt, aceste puncte consolidate ale timpului multiplicat au permis ca Înălțarea să aibă loc. Aceste puncte reprezintă portalurile prin care mulți dintre noi, emisari din viitor, Navigatori de pe Sirius și Pleiade și Purtători ai Codurilor, am intrat pentru a ne afla aici, pe planetă în timpul Înălțării.
2012 reprezintă chemarea finală la trezire, pentru mulți dintre purtătorii de cod. Și sunt multe de făcut în acest an. Din multe puncte de vedere munca noastră începe, cu adevărat, în 2012.

Emisarii anului 2012
Mulți dintre noi ne-am trezit într-o fază a timpului Pământean, pe care, câteodată nu o putem înțelege complet și nu o putem accepta pe deplin. Uneori este ca și cum am fi niște vizitatori aici, aflați departe de casă, energiile noastre nefiind potrivite cu Pământul anului 2012… De fapt pe parcursul întregului ultim deceniu, ne-am simțit pierduți. Dar, aceste sentimente, reprezintă un adevărat șoc cultural, pe măsură ce ne trezim în multidimensionalitatea înfloritoare. Mulți dintre voi chiar sunteți din viitor! Sunteți emisari ai Luminii Cristaline, Ambasadori ai Iubirii. Ne-am întors înapoi din viitor – vorbind în termenii lineari ai timpului Pământean – pentru a ajuta omenirea să traverseze aceste vremuri tumultoase care s-au desfășurat în ultimii 40 de ani și care vor continua și în următorii douăzeci. Vedeți voi, mulți abea se trezesc la rolurile lor din viitorul trecut, ale anilor 2011-2012. Iar asta este și intenția.
Portalurile temporale din 2012 reprezintă puncte declanșatoare. Am început să acumulăm în masă în timpul generației Baby-boom, în epoca de după cel de-al doilea război mondial; numărul nostru a crescut în mod constant, spre ceea ce numim acum Generația X, copiii Indigo și Cristal. Noi suntem emisarii Luminii Cristaline, pionierii unui Pământ alternativ… al Înălțării. Mulți dintre noi am pătruns în corpurile actuale, în timpul celui de-al 77-lea și al 87-lea ciclu de ani, la vârsta de 49 și 56 de ani, în termenii vârstei lineare. Am intrat în corpuri fizice care reprezentau, de fapt, versiuni ale noastre, prin ceea ce se numește WALK-IN din faza a 2-a. iar asta înseamnă o versiune mai evoluată a sinelui nostru din viitor, care se întoarce în timp pentru un anumit scop. Este ceva similar - dar și diferit- de o Integrare a Sufletului, întrucât este vorba de un rol specific, în care o legătură limitată de timp, dintr-un sine viitor clar evoluat, se conectează la o misiune din prezent, printr-un portal temporal, cu scopul precis de a ajuta la Înălțare.
Am avut multe roluri, multe misiuni și multe îndatoriri. Noi suntem Păstrătorii Înțelepciunii, Păstrătorii Pământului, Shamangelicii, Dansatorii Focului, Cei ce merg în vis, Războinicii Luminii, Cei care își schimbă forma, Ființe Stelare, Bătrânii, Purtătorii puterii și Vindecătorii timpului!
Am venit aici să ne ocupăm de reconstrucția unui rezultat diferit, aici pe planeta dualității – Pământul! Ne aflăm aici pentru a ghida omenirea printre căile posibilelor calamități și ale potențialelor catastrofe care, altminteri, ar crea haos – așa cum s-a mai întâmplat de atâtea ori în vremuri tulburi. Suntem aici ca să ne asigurăm că istoria NU se mai repetă. Și am reușit!
Noi suntem depanatorii, renegații, distrugătorii de paradigme! Mulți dintre noi am mai trăit de mai multe ori, Înălțarea altor planete și altor lumi, iar acum cunoaștem pericolele. Și acum aproape am terminat. Au rămas câteva aspecte grosiere de încheiat în 2011 și 2012 - și apoi jocul se schimbă, dat fiind faptul că vom rămâne să conducem masele în 2013, începând cu 2012 … adevăratul început.
Ca emisari în 2012 vom ajuta tot ceea ce se întâmplă prin răspândirea Luminii proprii, fără să cedăm în fața Fricii și a convulsiilor și a convulsiilor Vechii Energii. Asta pentru că în 2012, vechea energie va lovi puternic pentru a împiedica schimbarea. Deci, amplificați-vă energiile și ancorați Lumina. Aliniați Cristalinul.

Ce se va întâmpla în 2012
Ce se va întâmpla în 2012 este un nou început. Acest nou început reprezintă Noul Model pentru Noul Pământ. Înălțarea Pământului va permite o reviziure și expansiune dimensională a planetei. Pământul se transferă într-un Câmp Cristalin, extins de la a 4-a dimensiune, la a 12-a.

Matricea Cristalină este generată, pornind de la principalele evenimente și manifestări menționate mai jos:
**Codificarea Discului Crysto – Soare și a Vortexului Cristal pe 11.11.11. MAX, cea de-a 13-a paradigmă, Biblioteca originală Cristal este chemată în Arkansas pentru a codifica frecvențele Tranziției Cristaline. Aceasta se întâmplă pe 11.11.11 și pe 12.12.12. MAX reprezintă sursa codurilor.
** Rețeaua Cristalină se completează pe 12.12.12.
** Unificarea celor 12 Discuri Solare Principale, care reprezintă noul ADN sau planul codurilor pentru frecvența noului Pământ.
** Unificarea Globală a Câmpurilor Vortexiale Cristaline, primele două fiind localizate în Arkansas și Brazilia.
** Finalizarea rețelei Piramidale – Octoedrice care implică transferul Cristalin Cosmic prin intermediul rețelei piramidale și al infrastrcturii nodurilor de putere de pe planeta Pământ împreună cu Rețeaua Planetară și Rețeaua Cosmică în conexiune cu Orion și Arcturus.

Finalizarea în 2011 și 2012, a tuturor acestor reglaje fine, necesare, va constitui încheierea Înălțării. Din multe puncte de vedere, Înălțarea se desfășoară încă din 1987, dar au mai rămas de ajustat și finalizat Rețeaua, Discul Soare, Vortexurile Cristaline și Rețeaua Piramidală.
Mulți dintre noi sunt, de fapt, purtători ai codurilor, ingineri specialiști în cristalin și mecanică cuantică, venim aici să ajutăm la finalizarea lucrărilor. Unii dintre noi sunt trimiși înapoi din viitor. Alții sunt membrii ai Alianței Sirius Pleiade, veniți pentru a ajuta la refacerea structurilor de putere, a centrelor Portal-Vortexiale și a modificărilor liniilor Ley. Aceasta este în special cazul celor pe care îi numim Păstrătorii Pământului. Din această cauză suntem obligați să aliniem energiile în mega centre, Vortexul Cristal din Arkansas și locațiile Discului. (Este o lucrare spre încheierea căreia sunteți atrași în mod intuitiv, și pe care o cunoașteți foarte bine. Mulți dintre voi au colaboratori pe navele Pleiadiene și pe cele de pe Sirius, special numiți ca să vă ajute în această finalizare.

Date de putere și faze ale activării în 2012
Există anumite frecvențe cheie care au loc în anumite date din 2012. Echinocțiile, solstițiile și eclipsele sunt deosebit de puternice, fiecare aducând codificările finale ale Înălțării.
Ceea ce este numit al 12-lea Val al Înălțării începe la sfârșitul lunii ianuarie și continuă până pe 12.12.12.

Datele cheie din 2012 sunt următoarele:
25 ianuarie – Începutul celui de-al 12-lea Val al Înălțării.
3 februarie – Neptun în Pești – Marea Viziune Interioară este amplificată în cadrul celui de-al 12 Val.
8 februarie – Chiron în Pești – O mare ocazie de eliberare individuală și vindecare globală.
20 martie – Echinocțiu – cel de-al 4-lea și ultimul val al Declanșării Cosmice, descărcarea și inițializarea Codurilor Cristaline.
20 mai – Eclipsa de Soare – Macro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Masculin.
4 iunie –Eclipsa de Lună – Micro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Feminin
6 iunie –Tranzitul lui Venus – Integrarea cu alianța Siriană și cu cea Pleiadiană, întoarcerea completă a energiilor Delfinului Auriu, integrarea inițială a Divinului Feminin și Masculin.

20 iunie – Solstitiul de vara – Extrem de puternic, încheind un grup de patru date, alcătuit din eclipsa de Soare din 20 mai, Eclipsa de Lună din 4 iunie și tranzitul lui Venus din 6 iunie. Aceasta va fi o energie extrem de intensă, care incorporează un aflux final al codurilor energetice și permite eliberări care au fost obstrucționate.
22 septembrie – Echinocțiul de toamnă – Formarea rețelei inițiale, alcătuită din toate cele 12 Discuri Solare Principale, într-un format Cristalin.
13 noiembrie – Eclipsa totală de soare – activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit, în legătură cu ele 12 Discuri Principale. Integrarea finală în Rețea a Divinului Masculin în echilibru.
28 noiembrie – Eclipsa de lună – Penumbră – Încheierea comletă a rețelei și integrarea Divinului Feminin.
12 decembrie – (12-12-12) Portal de dată triplă. Punctul culminant final și încheierea Rețelei Cristal. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, în noul cod și unificarea cu structurile Piramidale și Discurile Solare. Combinația între echilibrul energiilor masculine și feminine, într-o Unime Divină. Codificarea finală MAX în Vortexul Cristal.
21 decembrie – Solstițiul de iarnă – Repornirea sistemului Rețelei Înălțării și conectarea la rețea, a Câmpului Cristalin Cuantic.
Extinderea către un acces mai bun la cele 12 dimensiuni.
Formațiunea Degetul lui Dumnezeu, alcătuit din Saturn, Jupiter și Pluto.

Re-pornirea din 12-12-12

Pe 12.12.12, toate sistemele vor fi complet codificate. Activarea Cristalului Focului din Bimini, corelată cu Vortexul Cristal și cu Discul Solar Crysto, din Arkansas. Urmează o re-pornire scurtă a sistemului, iar pe 12.12.12 se vor reactiva în stare de funcționare completă, toate Sistemele Câmpului Cristalin.
(postat, azi - 25 ianuarie 2012 – Începutul celui de-al 12-lea Val al Înălțării)

Niciun comentariu: