Faceți căutări pe acest blog

marți, 6 octombrie 2020

RAVAGE - "ISTORIA SECRETĂ A ROTHSCHILDS"


RAVAGE - " ISTORIA SECRETĂ A ROTHSCHILDS " (....SAU ISTORIA SECRETĂ A EVREILOR DIN ELITA OCULTĂ)

NOTĂ MEA*: PENTRU A NU FI ACUZAȚI DE XENOFOBIE FAȚĂ DE POPORUL EVREU, PRIN ELITA EVREILOR SE ÎNȚELEGE ELITA FINANCIARĂ MONDIALĂ VREO 8000 DE OAMENI FOARTE BOGAȚI, ELITA FINANCIARĂ ORI MAI SIMPLU OCULTA MONDIALĂ. EXEMPLU: FAMILIA ROTHCHILD DEȚINE/ CONTROLEAZĂ TOATE SAU APROAPE TOATE BĂNCILE NAȚIONALE INCLUSIV BNR. MAI SUNT DE „CUCERIT” COREEA DE NORD ȘI IRANUL, ȚĂRI CARE SUNT VIZATE PENTRU VIITOARE RĂZBOAIE... DACĂ ...

Motto: *TOATE NEAMURILE ȘI LIMBILE PĂMÂNTULUI CARE ACEEAȘI RĂDĂCINĂ - ÎN POPORUL PRIMORDIAL DIN CARPAȚII ROMÂNIEI
FIUL LUI LOEB REVICI ȘI AL SOȚIEI SALE BELLA ROSENTHA - EVREUL- REVICI S-A NĂSCUT ÎN 25.06.1884 LA BÂRLAD ȘI EMIGREAZĂ ÎN SUA UNDE ÎȘI SCHIMBĂ NUMELE, SUB NUMELE DE RAVAGE ȘI CARE ESTE AUTORUL CĂRȚII " ISTORIA SECRETA A ROTHSCHILDS-ILOR.."
CARTEA ESTE UN ADEVĂRAT ACT DE ACUZARE ÎMPOTRIVA EVREILOR, APĂRUTĂ ÎN 1930, 1931 ÎN LIMBILE GERMANĂ, OLANDEZĂ, SPANIOLĂ , CEHĂ ȘI FRANCEZĂ
CARTEA ESTE TRADUSĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ DE ANA MARIA FRANCK ȘI APĂRUTĂ ÎN CARTEA LUI VAN HELSING "ORGANIZAȚIILE SECRETE ȘI PUTEREA LOR ÎN SEC.XX"
EVREUL RAVAGE DECLARA: "NOI EVREII DIN ELITA OCULTĂ AM DEMOLAT ȘI VOM DISTRUGE PRIN ORICE METODĂ TOT CE AȚI CONSTRUIT VOI ARIENII PELASGI DESCENDENȚI AI MARELUI IMPERIU PELASG PRIMORDIAL DIN ANTICHITATE ȘI PÂNĂ ACUM... PE BUNĂ DREPTATE AU GOIMII (NE-EVREII) CIUDĂ PE NOI...., NU ARE NICI UN SENS CA EVREU SĂ AFIRM CONTRARIUL. ESTE CUNOSCUT CĂ ACEASTA PROVOACĂ NUMAI NEÎNȚELEGERI ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ MULȚI GOIMI AU AMICI EVREI CARE AU SCOPURI PRECISE PENTRU A ÎNVRĂJBI POPOARELE GOIMI-LOR FĂCÂNDU-NE SCOPURILE MÂRȘAVE DE DISTRUGERE A LUMII ÎN ORICE DOMENIU ȘI PRIN ORICE METODĂ .
DEȘI SUNT EVREU ÎNDOCTRINAT, GOIMII NU VOR SĂ MĂ ATACE DIRECT CÂND PORNESC ATACUL ASUPRA NOASTRĂ CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ SUNT CONSIDERAT UNUL DE AL LOR. ÎNSĂ ACEASTĂ EXCEPȚIE NU ÎNSEAMNĂ OBLIGAȚIA DE ÎNDATORARE FAȚĂ DE GOIMI.
GOIMII SUNT ARȚĂGOȘI, NECINSTIȚI, TIND SĂ AJUNGĂ SUS, MATERIALIȘTI-EXACT CA EVREII PE CARE ÎI URĂSC... NU AFIRM CĂ GOIMII AR FI LIPSIȚI DE PROFESIONALISM ÎN ACTIVITATEA ANTISEMITĂ DE 15 SECOLE VĂ OCUPAȚI CU AȘA CEVA, DAR CÂND MĂ UIT LA VOI, CÂND AUD ARGUMENTELE VOASTRE COPILĂREȘTI AM IMPRESIA CĂ NU AVEȚI NICI CEL MAI MIC HABAR DESPRE IMENSA CONSPIRAȚIE EVREIASCĂ OCULTĂ - CARE VĂ SUBJUGĂ CU PROPRIILE VOASTRE ARME, DECLANȘÂND RĂZBOAIE FRATRICIDE, GENOCIDURI, ARUNCÂNDU-VĂ FĂRĂ NICIUN MOTIV UNII ASUPRA ALTORA PENTRU A VĂ DISTRUGE VOI ÎNTRE VOI ȘI ASTFEL UȘURÂND JOCURILE DE DOMINAȚIE ALE OCULTEI EVREIEȘTI - CARE ÎN FINAL ȘI ÎN CEL MAI STRICT SECRET ÎȘI VA DISTRUGE CHIAR ȘI CEI MAI LOIALI COLABORATORI.
DACĂ OMENIREA NU SE VA TREZI SĂ IASĂ DIN MATRICEA MINCIUNII ȘI A RÂULUI SUB ORICE FORMĂ - NOI EVREII SUNTEM ÎNTR-ADEVĂR COMERCIANȚI ȘI AMBIȚIOȘI ȘI TINDEM SĂ NE CĂȚĂRĂM SUS DE TOT ȘI ÎNTR-ADEVĂR SUNTEM UN PERICOL PENTRU PURITATEA RASEI VOASTRE ARIANO-PELASGE-GETO-DACĂ DIN TOATE NEAMURILE ȘI LIMBILE PĂMÂNTULUI CARE AU ACEEAȘI RĂDĂCINĂ - ÎN POPORUL PRIMORDIAL DIN CARPAȚII ROMÂNIEI - NU NOI, EVREII SUNTEM VÂNDUȚI BANULUI, CI V-AM FĂCUT PE VOI, GOIMII SĂ VĂ VINDEȚI BANULUI ȘI SĂ MUNCIȚI PE NIMIC DOAR ATÂT ÎNCÂT SĂ SUPRAVIEȚUIȚI ȘI SĂ NU MAI PUTEȚI IEȘI DIN NECAZURI ȘI NEAJUNSURI.
NOI, EVREII SUNTEM ATÂT DE SĂRACI ÎNCÂT V-AM AJUTAT SĂ INTRAȚI ÎN POSESIA UNOR ÎNTREPRINDERI ÎN CARE VĂ PUTEȚI ÎNȘELA ȘI EXPLOATA VOI ÎNTRE VOI, FĂCÂNDU-NE JOCURILE DE ÎMBOGĂȚIRE PE SUDOAREA VOASTRĂ, FĂRĂ SĂ MUNCIM, ȘI SUNTEM ATÂT DE BOGAȚI ÎNCÂT V-AM ALUNGAT PE VOI, GOIMII DIN CELE MAI NOBILE ORAȘE ȘI CARTIERE DIN ÎNTREAGA LUME, ÎNCÂT NUMAI NOI, EVREII DIN ELITA OCULTĂ SĂ DUCEM UN NIVEL RIDICAT DE TRAI CUM AR TREBUI SĂ DUCĂ ORICE CETĂȚEAN AL PLANETEI DIN MUNCA SA.
DAR NU DIN MUNCA NOASTRĂ VOM DUCE O VIAȚĂ DE LUX, CI DIN MUNCA ÎNTREGII OMENIRI SUB TOATE FORMELE PE CARE O VOM EXPLOATA LA MAXIM ȘI FĂRĂ NICI O URMĂ DE MILĂ . NOI, EVREII ÎN RĂZBOI NE ESCHIVĂM DE LA DATORIA FAȚĂ DE PATRIE PENTRU CĂ FIREA NOASTRĂ ESTE PACIFISTĂ NUMAI PENTRU EVREI ȘI NU CHIAR PENTRU TOȚI EVREII.
NOI, ÎNSĂ SUNTEM INIȚIATORII TUTUROR CONFLICTELOR MONDIALE DIN CELE MAI VECHI TIMPURI ȘI TRAGEM CELE MAI MARI FOLOASE DIN RĂZBOAIE ȘI REVOLTE LOCALE SAU MONDIALE. NOI ÎNTRUCHIPĂM ÎN ACELAȘI TIMP ȘI PERSOANA PE ÎNTEMEIETORUL ȘI REPREZENTANTUL CAPITALISMULUI... ISTORIA NU CUNOAȘTE ALT EXEMPLU PENTRU O ASEMENEA DIVERSITATE...
DAR MOTIVUL TUTUROR MOTIVELOR ESTE CĂ NOI, EVREII SUNTEM POPORUL CEL MAI ÎNDĂRĂTNIC CARE NU A ADOPTAT NICIODATĂ ADEVĂRATUL CREȘTINISM ZALMOXIAN DAR V-AM DAT UNUL FALS DIN RELIGII ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ NOI, EVREIII NE ÎNCHINĂM ZEULUI SOARE ALIAS - ZAMOLXE - LUCIFER - ENKI.EA - ÎN CEL MAI STRICT SECRET FĂRĂ A ȘTI OMENIREA.
ÎNCHINAREA PUBLICĂ A EVREILOR LA YAHWEH - ESTE DOAR DE FAȚADĂ ȘI SUNTEM POPORUL NELEGIUIT CARE ÎNTR-ADEVĂR A CRUCIFICAT PE FONDATORUL ADEVĂRATULUI CREȘTINISM ZALMOXIAN, CEL DIN RELIGII FIIND O INVENȚIE FALSĂ PENTRU A EXTORCA OMENIREA DE BANI NEMUNCIȚI DE EVREI...


IAR ADEVĂRATUL HRISTOS NU S-A NĂSCUT ÎN ISRAEL - CI CA EVREU OCULT E REAL FAPTUL ȘI SECRET CĂ - ADEVĂRATUL HRISTOS SA NĂSCUT ÎN ROMÂNIA, SCYTIA MINOR,
ACESTA ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE VOI, GOIMII LUPTAȚI ÎMPOTRIVA EVREILOR, FAPTUL CĂ V-AM SILIT SĂ DEVENIȚI NIȘTE CREȘTINI FALȘI ȘI V-AM ASCUNS ADEVĂRATA CREDINȚĂ ZALMOXIANĂ CARE POATE VOM REUȘI SĂ O ȚINEM ASCUNSĂ NUMAI PENTRU NOI OCULȚII ÎNCĂ MULTE MII DE ANI. "
LOEB REVICI - RAVAGE - "JUMĂTATE DIN RĂZBOAIELE VOASTRE MARI SAU MICI AU FOST RĂZBOAIE RELIGIOASE CARE S-AU PURTAT ÎN NUMELE UNEI DOCTRINE SAU ALTEIA IMPUSE DE NOI, EVREII DIN ELITA SECRETĂ- OCULTA MONDIALĂ...
SĂ VEDEM CELE 3 REVOLUȚII RECENTE DIN ISTORIA VOASTRĂ - AMERICANĂ, FRANCEZĂ ȘI BOLȘEVICĂ... REVOLUȚII CARE AU DUS LA DEZBINAREA ARIENILOR PENTRU A NE ÎNLESNI NOUĂ, EVREILOR (DIN ELITA) SETEA DE PUTERE ȘI DOMINAȚIE MONDIALĂ CARE NU AU FOST ALTCEVA DECÂT TRIUMFUL IDEILOR EVREIEȘTI DEZBINATORII, BAZATE PE O AȘA ZISĂ DREPTATE, ORDINE SOCIALĂ ȘI POLITICĂ EFEMERE SAU ECONOMICĂ, DAR ASTA ESTE DOAR DE FAȚADĂ, FAȚĂ DE PLANUL EXTREM DE SECRET ȘI MÂRȘAV AL EVREILOR NOȘTRI DE A DOMINA ȘI STĂPÂNI LUMEA...
NOI SUNTEM ÎNCĂ STĂPÂNII ACESTEI LUMI - ȘI ÎN MAJORITATEA CONFLICTELOR, CREDINȚA VOASTRĂ VA INTRA ÎN CONFLICT CU FUNDAMENTALIȘTII PE DE O PARTE ȘI INTERNAȚIONALIȘTII PE DE ALTA..
UN RĂZBOI ÎNTRE CEI CARE ÎNCEARCĂ SĂ NE COMBATĂ ȘI SĂ NE ÎNLĂTURE.... FUNDAMENTALIȘTII... ȘI VOI GOIMII DIN ORICE NAȚIE CARE ȚINEȚI DE ÎNVĂȚĂTURA NOASTRĂ EVREIASCĂ, MINCINOASĂ, CARE ÎN REALITATE PENTRU VOI NU ARE NICIUN ROST ȘI VA SPURCĂ SPIRITUL VOSTRU CURAT LĂSAT DE ZEII LUMINII..
NEÎNCETAT VOI DUCEȚI O LUPTĂ PENTRU INTERESELE NOASTRE, ASTFEL
UȘURÂNDU- NE SCOPURILE DE ATINS, FĂRĂ CA SĂ BĂGAȚI DE SEAMĂ CONTRADICȚIA. NEÎNCETAT SE MANIFESTĂ PURITANISMUL IUDAIC ÎN ORICE DOMENIU CARE ASCUNDE SCOPURILE NOASTRE MESCHINE, ÎN SPECIAL ÎN PRESĂ, TEATRU, LEGISLAȚIE, ECONOMIE ȘI BISERICĂ, CA ȘI ALTE INTERDICȚII DE NIVEL INTERNAȚIONAL ȘI NAȚIONAL.
ȘI ÎN TIMP CE TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII VOȘTRI, CU AJUTORUL VOSTRU, PRIN CARE VĂ DEZBINAȚI SINGURI, VOI PĂLĂVRĂGIȚI DESPRE INFLUENȚA EVREILOR ASUPRA CINEMATOGRAFIEI PRIN CARE NOI, EVREII OCULȚI BĂGĂM ÎN LUME TOATE RELELE...
ÎNTR-ADEVĂR NOI FACEM CA RĂUL SĂ PARĂ BUN ȘI BINELE SĂ PARĂ RĂU SUB ORICE FORMĂ ȘI ÎN ORICE DOMENIU, PENTRU A VĂ DISTRUGE ȘI A VĂ DOMINA PENTRU TOTDEAUNA ...
ȘI ACEASTA O FACEM ȘI CU AJUTORUL UNOR MII DE FIINȚE NEGATIVE DIN ALTE LUMI PENTRU CĂ ÎN REALITATE EI VOR TREBUI SĂ STĂPÂNEASCĂ LUMEA ȘI NOI, ALĂTURI DE EI..
DE ACEEA AM INVENTAT RELIGII, PROBLEME, NECAZURI ȘI NIMICURI CARE NU ÎȘI AU ROSTUL, DAR DIN CARE CÂȘTIGĂM METRI CUBI DE BANI PE ZI... NICI 1% NU VĂ DĂM VOUĂ DIN CE CÂȘTIGĂM PE NEMUNCITE DE PE SPINAREA ȘI SUDOAREA VOASTRĂ...
ESTE DE MIRARE CĂ NE URÂȚI, NOI V-AM PUS UN BOLOVAN ÎN CALEA PROGRESULUI VOSTRU. NOI, EVREII DIN ELITA OCULTĂ V-AM DAT O CARTE ȘI O CREDINȚĂ STRĂINĂ ANUME FĂCUTĂ DE NOI PENTRU A VĂ SUBJUGA ȘI A VĂ MENȚINE SCLAVI... IAR ACEASTĂ CARTE ALIAS BIBLIA FALSĂ DIN RELIGII ȘI ACEASTĂ CREDINȚĂ STRĂINĂ NU O VEȚI PUTEA DIFERENȚIA NICIODATĂ ! DE ACEEA SUNTEȚI ÎN PERMANENȚĂ NELINIȘTIȚI.. ÎN ACELAȘI TIMP NU AVEȚI TĂRIA SUFLETEASCĂ NICI SĂ LE RESPINGEȚI ȘI NICI SĂ LE ACCEPTAȚI ÎN ACELAȘI TIMP CU TOATĂ INIMA.
BINEÎNȚELES VOI, NU AȚI ADERAT SUFLETEȘTE NICIODATĂ TOTAL LA RELIGIA CREȘTINĂ . ÎN FUNDUL INIMII VOASTRE SUNTEȚI PĂGÂNI ȘI VĂ ÎNCHINAȚI ZEILOR LUMINII...
VOI, ÎNCĂ IUBIȚI RĂZBOAIELE PENTRU DREPTATE ȘI PE DREPTATE ȘI ARTELE DE ORICE FEL.. SUNTEȚI MÂNDRI DE GOLICIUNEA PERFECTĂ A CORPULUI VOSTRU DĂLTUITĂ DUPĂ CHIPUL ZEILOR ÎN VOI PÂNĂ LA PERFECȚIUNE.
CU TOATE REVOLTELE VOASTRE, ORDINEA VOASTRĂ ESTE UNA IMPERFECTĂ DE PLÂNS. NOI AM PRODUS SCIZIUNE ÎN SUFLETELE VOASTRE, V-AM TULBURAT SIMȚURILE, AM FĂCUT CA DORINȚELE VOASTRE SĂ FIE DE NEÎNDEPLINIT..."
RAVAGE....
"FĂRĂ SĂ VĂ DAȚI SEAMA LA CE V-AM SUPUS, VOI GOIMII V-AȚI TRANSFORMAT ÎN MIJLOCITORI PRINCIPALI AI TRADIȚIILOR RASEI NOASTRE DE ȘĂTRARI NOMAZI ȘI AȚI RĂSPÂNDIT ÎN CELE MAI ÎNDEPĂRTATE COLȚURI ALE TERREI MITOLOGIA NOASTRĂ EVREIASCĂ, MINCINOASĂ . TÂRFELE NOASTRE EVREICE SUNT SFINTELE VOASTRE AȘA CUM CONFIRMĂ ȘI GEORGE WEYISHAUPT ÎN ADUNAREA ULTRASECRETA A LOJILOR IUDEO-MASONICE OCULTE ULTRASECRETE. GOLANII ȘI VAGABONZII NOȘTRI EVREI, SUNT SFINȚII ȘI MUCENICII VOȘTRI, DE ASTA PROPOVĂDUIM IERTAREA APARENTĂ DIN RELIGII, CA ELE SĂ PROPOVĂDUIASCĂ MASCAT ORICE FORMĂ DE RĂU IMPUSĂ DE NOI.
LEGILE EVREIEȘTI ALE STRĂMOȘILOR NOȘTRI EVREI, UNII DIN EI DE ORIGINE PARȚIAL SUMERIANĂ, CA AVRAAM, LEGI CARE NU AU ROST ȘI TEMEI MORAL ÎN NICIUN POPOR SUNT PROPOVĂDUITE CA FUNDAMENTUL TUTUROR CONSTITUȚIILOR VOASTRE ȘI JURISPRUDENȚEI VOASTRE.
LEGENDELE MINCINOASE EVREIEȘTI CARE NOI LE ZICEAM ÎN JURUL FOCULUI, LA ȘATRĂ PENTRU A NU ADORMI, SUNT SOLII SFINTE PE CARE LE ȘOPTIȚI COPIILOR VOȘTRI CU TITLU DE ADEVĂR DE NECONTESTAT, RĂSPÂNDIND ASTFEL RELIGIA MOZAICĂ, CARE ÎN REALITATE ESTE O RELIGIE FALSĂ ȘI INTOXICĂ PSIHICUL COPIILOR DE MICI .
CÂNTECELE ȘI CĂRȚILE VOASTRE DE RUGĂCIUNI SUNT SCRIERI ȘI URLETE ALE CIOBANILOR NOȘTRI CÂND PĂȘTEAU TURMELE ÎN PUSTIU .
ISTORIA EVREIASCĂ FACE PARTE DIN ISTORIA FALSIFICATĂ A ORICĂRUI POPOR, PE CARE AM INCLUS-O MASCAT PENTRU A NE ATINGE SCOPURILE, IAR POEȚII ȘI ÎNVĂȚĂTORII VOȘTRI O PROPAGĂ CU TITLU DE ADEVĂR, CARE ÎN REALITATE SUNT NIȘTE MINCIUNI SFRUNTATE.
ȚĂRIȘOARA NOASTRĂ DIN TRECUT ESTE PĂMÂNTUL VOSTRU SFÂNT, DAR CÂND PELASGII ÎNFIINȚAU IERUSALIMUL, NOI, EVREII NU EXISTAM NICI ÎN PROIECTELE LUI YAHWEH, ALIAS ZEUL NIBIRIAN EN.LIL. LITERATURA NOASTRĂ TRADIȚIONALĂ ESTE BIBLIA VOASTRĂ CARE NU ESTE ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII.
ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII, ESTE BIBLIA GETO-DACĂ PE CARE O ȚINEM ÎNTR-UN LOC FOARTE SECRET, DIN VATICAN !!!
CEEA CE EVREII AU GÂNDIT PROST ȘI FĂRĂ ROST AȚI INCLUS FĂRĂ TĂGADĂ ÎN CULTURA VOASTRĂ, NEȘTIIND CĂ ASTFEL VĂ DISTRUGEȚI SINGURI, VOI ÎNTRE VOI ȘI ASTFEL NICIUNUL DINTRE VOI SĂ NU POATĂ FI CONSIDERAT CULT, DACĂ NU CUNOAȘTE VALORILE MINCINOASE EVREIEȘTI - PE CARE VI LE IMPUNEM DE MII DE ANI CU TITLUL DE ADEVĂR - VOUĂ POPOARELOR GOIME. PESCARII ȘI BEȚIVII DESFRÂNAȚI EVREI, SUNT ÎNTR-ADEVĂR SFINȚII ȘI CUVIOȘII VOȘTRI, FAPT CARE SE PRACTICĂ ÎNTRE CĂLUGĂRII ȘI MĂICUȚELE DIN TOATĂ LUMEA, PROPOVĂDUIND ASTFEL IMORALITATEA MASCATĂ EVREIASCĂ CU CARE VĂ AUTODISTRUGEȚI. IAR ACEȘTI BEȚIVI PESCARI ȘI GOLANI EVREI I-AȚI IMORTALIZAT ÎN MII DE ICOANE ȘI STATUI ȘI PENTRU CARE AȚI RIDICAT NUMEROASE CATEDRALE CARE NU VĂ SUNT DE NICIUN FOLOS, DAR CARE NOUĂ EVREILOR OCULȚI NE ADUC SUME IMENSE (ȘI IMAMUL ȘI PATRIARHUL ȘI RABINUL, ETC.)
O TÂNĂRĂ EVREICĂ PROSTITUATĂ ÎN REALITATE REPREZINTĂ PENTRU VOI O FECIOARĂ PURĂ AȘA ZISA MAMA A UNUI HRISTOS CARE NU A EXISTAT NICIODATĂ, CI A FOST DOAR UN FANATIC NAȚIONALIST PEDOFIL DIN SECTA NOTRI.EA
O TÂRFĂ EVREICĂ, REPREZINTĂ PENTRU VOI SIMBOLUL PURITĂȚI DIVINE, AL MATERNITĂȚII ȘI FRATERNITĂȚII.
DAR ACEST SIMBOL- NOI L-AM FALSIFICAT, DIN ADEVĂRUL PELASG, UNDE DOAR ARTEMIS - DIANA SIMBOLIZEAZĂ CU ADEVĂRAT PURITATEA ȘI MATERNITATEA UMANĂ PURĂ, PRELUATĂ DE AMERICANI ÎN STATUIA LIBERTĂȚII ȘI DE FRANCEZI ÎN FEMEIA LIBERATOARE - CARE LUPTĂ PENTRU DREPTATE ȘI LIBERTATE !!
UN EVREU REBEL, NAȚIONALIST ESTE PUNCTUL CARDINAL AL RELIGIEI VOASTRE INFAME, IMPUSE DE NOI CU TITLUL DE ADEVĂR .
NOI AM DĂRÂMAT ZEII VOȘTRI ȘI AM ÎNDEPĂRTAT MOȘTENIREA VOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ȘI V-AM SUBSTITUIT UN D-ZEU AȘA ZIS CRIMINAL ȘI UZURPATOR CARE NU A VRUT CA OMUL SĂ AIBĂ CUNOAȘTEREA A TOATE ȘI V-AM FĂCUT SCLAVII TRADIȚIEI NOASTRE DE CIOBANI ȘI ȘĂTRARI NOMAZI EVREI, CA PRIN ACEASTA JUGUL VOSTRU SĂ FIE IMPUS ȘI MAI TARE PE GRUMAJII
VOȘTRI !!!"
TOT RAVAGE ZICE..."NE ACUZAȚI PE NOI EVREII CĂ AM FI AUTORII TUTUROR CONFLICTELOR DEZBINATORII ALE LUMII... ÎNTR-ADEVĂR, AȘA ESTE... DAR ÎN COMPARAȚIE CU CE A ÎNSCENAT EVREUL- PAUL DIN TARSUS ÎN ROMA - ALIAS AȘA ZISUL APOSTOL PAVEL - CARE ÎN REALITATE ERA AGENT SIONIST PENTRU DEZBINAREA FRĂȚIEI ARIANO-PELASGE ORIENTALE..
CONFLICTELE DEZBINATORII ÎNSCENATE DE NOI, EVREII OCULȚI SUNT NUMAI O BANALĂ RĂFUIALĂ PE ULIȚĂ... DAR CEA MAI MARE, IMPORTANTĂ ȘI INFLUENȚĂ O AVEM ASUPRA BISERICILOR VOASTRE, CARE PRIN CREȘTINISMUL FALS IMPUS DE NOI, EVREII... RĂSPÂNDIȚI FĂRĂ SĂ VREȚI RELIGIA MOZAICĂ ÎN SECRET CU PRECEPTELE EI CRIMINALE, MASCATE ÎN TORA, EL.ZOHAR, KABBALLA ȘÍ TALMUD.
INFLUENȚA NOASTRĂ ASUPRA ȘCOLILOR VOASTRE, GUVERNELOR VOASTRE ȘI TOT CE ÎNSEAMNĂ EXISTENȚA VOASTRĂ ARE ACELAȘI SCOP OCULT DE A VĂ DISTRUGE UNII PE ALȚII... CHIAR ȘI A VIEȚII VOASTRE SPIRITUALE... UN PROSTĂNAC RUS EVREU A SCRIS - PROTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR SIONULUI - ÎNTR-ADEVĂR ESTE O CARTE PLINĂ DE MULTE DOVEZI INCRIMINATORII LA ADRESA EVREILOR ȘI PLINĂ DE MULTE ADEVĂRURI CODATE...
RECUNOAȘTEM CĂ DOVEZILE SUNT AUTENTICE PENTRU PROVOCAREA ORICĂRUI CONFLICT MONDIAL TICLUIT DE NOI ÎN SECRET. DAR CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PE LÂNGĂ ACTIVITATEA CONSPIRATIVĂ DUSĂ DE NOI, EVREII OCULȚI ÎMPOTRIVA VOASTRĂ ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DE-A LUNGUL ISTORIEI?... CE ROST ARE SĂ ADUCEȚI ACUZAȚII PRIVIND CONTROLUL NOSTRU SECRET AL FINANȚELOR, ASUPRA OPINIEI PUBLICE PRIN JURNALIȘTI ȘI MAGNAȚI EVREI AI CINEMATOGRAFIEI ȘI TEATRULUI MONDIAL CÂND ÎNTREAGA VOASTRĂ EXISTENȚA ESTE BAZATĂ - CA CIVILIZAȚIE - PE MITURI EVREIEȘTI DE ȘATRĂ NOMADĂ, PRIN PUSTIUL ORIENTULUI VIA URALI DUPĂ FUGA DIN ARDEAL DE DUPĂ RĂSTIGNIREA DE CĂTRE NOI, EVREII A ADEVĂRATULUI IISUS HRISTOS ALIAS ZAMOLXE PE VÂRFUL CĂPĂȚÂNII DIN MARELE MASIV RETEZAT-GODEANU...?
AVEȚI ȘI AȚI ADOPTAT O EXISTENȚĂ DE TURMĂ DE OVINE A LUI ISRAEL FĂRĂ SĂ JUDECAȚI ADEVĂRUL, V-AȚI DISTRUS CU MINCIUNILE NOASTRE,TICLUITE FRUMOS, ÎN ORICE DOMENIU..
NICI NU VĂ DAȚI SEAMA DE ADEVĂRATA INTENSITATE A VINOVĂȚIEI NOASTRE LA ADRESA ÎNTREGII OMENIRI !.
NOI, EVREII SUNTEM PENETRANȚI, SUNTEM DESTRUCTIBILI, SUNTEM REVOLUȚIONARI.
AM LUAT ÎN POSESIE ȘI ÎNTREGUL VOSTRU UNIVERS PRIN ERIJAREA LUI YAHWE ÎN D-ZEU TATĂL... AM INTRODUS RĂUL ÎN SOARTA ȘI IDEALURILE VOASTRE SUB ORICE FORMĂ ȘI ÎN ORICE DOMENIU.
NOI, EVREII OCULȚI NU SUNTEM CAUZA NUMAI A UNUI SINGUR RĂZBOI CI A TUTUROR CONFLICTELOR ȘI RĂZBOAIELOR MONDIALE DE MII DE ANI... AM FOST INIȚIATORII TUTUROR REVOLUȚIILOR ȘI CONFLICTELOR DIN ÎNTREAGA OMENIRE, DIN ISTORIA VOASTRĂ . AM INTRODUS ÎN VIAȚA PARTICULARĂ, POLITICĂ ȘI SOCIALĂ NEÎNȚELEGERE ȘI HAOS ÎN TOATE POPOARELE LUMII ȘI ÎN ORICE DOMENIU... ACEST LUCRU ÎL FACEM ȘI ASTĂZI...
NIMENI NU ȘTIE CÂT O VOM MAI FACE.
PRIVIȚI ÎN TRECUT ȘI VEDEȚI CE SA ÎNTÂMPLAT...
ACUM 20 DE SECOLE AȚI FOST O MÂNA DE OAMENI NEVINOVAȚI, PĂGÂNI DAR PURI, TRĂIAȚI ÎN PACE ȘI ARMONIE UNII CU ALȚII PE TOATĂ TERRA. NU AVEAȚI GRIJI ȘI NICI NECAZURI. V-AȚI ÎNCHINAT MAI MULTOR ZEI ȘI ZEIȚE. ZEI AI LUMINII APELOR ȘI PĂDURILOR. FĂRĂ SĂ VĂ RUȘINAȚI ERAȚI MÂNDRI DE GOLICIUNEA VOASTRĂ MĂREAȚĂ ȘI FOARTE PUTERNICĂ DATĂ DE ZEI. ATI FĂURIT CHIPURI CIOPLITE DUPĂ ÎNFĂȚIȘAREA VOASTRĂ. AȚI GĂSIT PLĂCEREA IMPUSĂ DE NOI ÎN LUPTE ȘI RĂZBOAIE CARE NU ISI AVEAU ROST... BĂTĂLIILE ȘI SCLAVAGISMUL ERAU ÎNSCRISE PE STEAGURILE VOASTRE POLITICE. ATI STRĂBĂTUT ȘI CERCETAT NATURA ȘI AȚI AFLAT MISTERELE VIEȚII PUNÂND TEMELIA ȘTIINȚELOR NATURALE ȘI FILOZOFIEI. V-ATI ÎNSUȘIT CULTURA PRIN RAFINAMENT, O CONȘTIINȚA SOCIALĂ ȘI O VIZIUNE SENTIMENTALĂ CU PRIVIRE LA EGALITATEA TUTUROR INDIVIZILOR.. CINE ȘTIE LA CE APOGEU SUBLIM ȘI ÎNALT AȚI FI AJUNS DACĂ NOI, EVREII OCULȚI AI CONSILIULUI OBEDIENȚEI FEDERALE ANTICE V-AM FI LĂSAT ÎN PACE !
DAR NOI NU V=AM LĂSAT SINGURI... NOI V-AM LUAT ÎN CLEȘTELE NOSTRU ȘI AM DĂRÂMAT CEEA CE AȚI CLĂDIT VOI FRUMOS ȘI SOLID. NOI V-AM ÎNJUGAT CA ROBI VEȘNICI PÂNĂ LA EXTERMINAREA TOTALĂ A VOASTRĂ PENTRU SCOPURILE NOASTRE LA CARUL PROSPERITĂȚII EVREIEȘTI DIN MUNCA VOASTRĂ...
V-AM ÎNJUGAT ATÂT DE TARE CUM NICI UN POPOR DIN ASIA SAU AFRICA NU A FOST ÎNJUGAT .ACEASTA AM REALIZATO FĂRĂ ARME, FĂRĂ SÂNGE, FĂRĂ GLOANȚE ȘI BĂTĂLII DE PRISOS PENTRU NOI...
AM FĂCUT ACEASTA NUMAI PRIN PUTEREA INTELIGENȚEI NOASTRE (DIABOLICE N. B.) EVREIEȘTI ȘI A PROPAGANDEI MINCINOASE PLUS INTELIGENȚELE VOASTRE CORUPTE DE NOI (citește oamenii de știință)!"

Nota: ZEUL SOARE ALIAS - ZAMOLXE - LUCIFER - ENKI.EA
Preluare facebook: OMENA VARDEYRA

Editare (c) Viocomsa

Sursa Foto: https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/

Niciun comentariu: