Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 martie 2018

Trei descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vieții noastre – Despre câmpul energetic al inimii și ADN

1.În crearea realității noastre nu doar gândul este „implicat”. Mai este și altceva... Până nu demult oamenii de știință au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior și că cel mai puternic emițător energetic din corpul nostru ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice. Dar trupul nostru dispune de un emițător și mai puternic – INIMA – care generează un câmp electric mult mai mare decât cel al creierului. Aceasta este una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului XX: faptul că inima omenească are  un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge în corpul uman.
Responsabil pentru această descoperire este Institutul de Cardiologie din California care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Astfel s-a descoperit că acest organ uman e înzestrat cu „Inteligența inimii” și că influențele acesteia sunt foarte profunde pentru noi. Măsurătorile realizate au arătat că inima generează un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru. Acest câmp electric are o anumită formă, arătând ca un inel în jurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 m.
Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interacționează atât cu trupul cât și cu mediul exterior prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inimă are influență la mulți kilometri (s.n.) în afara corpului nostru, pornind de la locația fizică a inimii.
Cum poate inima să facă aceasta? În ce fel comunică ea? Cum sunt transmise informațiile? În primul rând prin EMOȚII.
Știința ne spune că atunci când simțim o emoție ea e transpusă în energii electrice și magnetice corespunzătoare, care interacționează cu celulele corpului nostru și cu atomii lumii înconjurătoare pentru a produce acele efecte formidabile despre care vorbesc toate tradițiile spirituale autentice. Ele știu cum să orienteze atenția aspirantului către inimă, pe când noi o orientăm către rațiune, creând astfel o societate foarte mentală, bazată doar pe logică. Alte studii asupra inimii au arătat că aceste câmpuri electromagnetice, generate de inimă au și o altă cauză la fel de importantă și anume convingerile noastre, toate acele lucruri pe care le credem cu tărie, în jurul cărora ne modelăm și viețile. Deci nu numai emoțiile noastre sunt emise în afară, ci mai ales convingerile noastre. Iar inima este o interfață care transformă toate emoțiile și convingerile noastre în energii electromagnetice.
Așadar, prin sentimentele noastre, prin iubire, iertare, compasiune dar și prin mânie, ură, supărare, noi putem produce modificări atât în trupul nostru cât și la mulți kilometri în afara noastră.
Trăgând linie, e bine să reținem că deși creierul emite și el câmpuri electromagnetice, oamenii de știință au arătat că undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5.000 ori mai puternice decât cele generate de creier. Astfel se explică de ce vindecarea se obține mai repede printr-o susținere afectivă, decât doar printr-un proces de gândire, pentru că noi emitem mai multă energie prin intermediul inimii decât prin intermediul creierului.

2.ADN-ul uman are o influență directă asupra lumii înconjurătoare
Există încă o descoperire științifică importantă care ne arată cum influențăm realitatea în care trăim. Știm teoretic, că totul este interconectat și în mod tainic interdependent. Așadar, cum se traduce această lege la nivelul micro-universului nostru.
Studiile de laborator au arătat că ADN-ul uman influențează direct substanța din care sunt formați atomii, adică acele acele particule mici de lumină, numite fotoni.
Fizicianul rus Vladimir Poponin a relizat niște experiențe faimoase  la începutul anilor 90. El a pus într-o eprubetă închisă ADN-ul uman și fotoni, dorind să afle ce influență are ADN-ul uman asupra fotonilor.
Dintr-una din eprubete s-a extras tot aerul, pentru a obține „vid” (vidul e un termen care induce în eroare, deoarece el nu este un spațiu gol, ci este plin de informații și energie). Într-un astfel de spațiu există fotoni care pot fi măsurați destul de exact cu unele aparate specifice. În experimentul lui Poponin, acești fotoni s-au distribuit, în mod dezordonat, fără să respecte o anumită ordine.
Apoi a fost introdus ADN-ul uman în această eprubetă vidată. ADN-ul uman are o influență directă asupra fotonilor printr-o forță misterioasă, el ordonă fotonii în forme regulate. Acest aspect e foarte, foarte profund, deoarece arată că substanțele din care sunt creați, adică ADN-ul, are o influență directă asupra particulelor din care e creată lumea înconjurătoare, adică fotonii atomilor. Este prima dată când știința occidentală a demonstrat ceea ce tradițiile spirituale străvechi au spus cu mult timp în urmă: suntem parte integrantă din această lume și o influențăm în permanență.
Iar experimentul nu se oprește aici. Când ADN-ul uman a fost extras din eprubetă fotonii s-au comportat ca și cum ADN-ul era încă prezent acolo. Și-au păstrat poziția lor ordonată. Fotonii și ADN-ul uman încă mai păstrau legătura, deși fuseseră separați fizic. Părea că un anume câmp subtil încă le ținea conectate.
Concluzia experimentului lui Poponin a fost aceea că există un câmp cuantic care ne unește cu tot ceea ce există în jurul nostru. Prin intermediul acestui câmp, suntem în legătură cu toți și cu toate fie că suntem conștienți sau nu de aceasta.

3.ADN-ul uman este influențat la rândul său de sentimente
Sentimentele umane care izvorăsc din inimă, având în spate convingerile noastre puternice, modifică efectiv forma ADN-ului, iar acesta influențează atomii după cum am văzut. S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane în câte o eprubetă. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice câmpuri emoționale. Pentru aceasta, subiecții experimentului au folosit diferite tehnici emoționale și spirituale.
S-a observat un lucru care, potrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit să se petreacă. În timp ce participantul emitea un câmp emoțional puternic, au putut fi măsurate reacții electrice la nivelul ADN-ului. Persoanele care au participat la acest test, puteau influența molecula de ADN din eprubetă doar prin intermediul emoțiilor puternice. Când subiecții experimentului emiteau stări de iubire, recunoștință, molecula de ADN se dilata, lanțurile ADN-ului se deschideau, se măreau. Când subiecții respectivi trăiau stări de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micșora și bloca astfel multe din codurile sale, răspunzând emoțiilor negative printr-o evidentă contracție. S-a observat astfel, în mod empiric, cum emoțiile, convingerile, sentimentele noastre, pot modifica structura moleculei de ADN, precum și ordonarea acesteia în celule. Mai mult chiar, oamenii de știință au remarcat că această blocare a codurilor ADN putea fi anulată de îndată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunoștință, iubire, fericire.
Aceste descoperiri, care au arătat că genele ADN-ului sunt modificate de energiile din exterior, stau la baza întemeierii unei noi științe, denumită Epigenetica. Creierul este un centru de comandă care interpretează evenimentele din exterior și apoi trimite în timp semnale corespunzătoare. Printre aceste semnale se numără atât reacțiile biochimice, cât și unele electromagnetice. Aceste semnale influențează în mod direct celulele și produc astfel modificări ale codurilor lor genetice.
Cu ajutorul unui ceas atomic precis, s-a măsurat diferența de timp dintre emiterea unei emoții și reacția ADN-ului. S-a observat că reacția ADN-ului avea loc întotdeauna simultan. Tot ceea ce gândim și simțim, ADN-ul nostru percepe în mai puțin de o nanosecundă (0,000000001 secunde), iar aceasta indiferent dacă mostra de ADN se află lângă noi sau pe cealaltă parte a Pământului.
Concluzia? Gândurile și sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifică în mod direct materia din care e structurată lumea. Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi de exemplu mânie, ură, supărare, gelozie dar și compasiune, iertare, dragoste, noi influențăm direct structura ADN-ului nostru, cât și în afara noastră pe distanțe extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic influențând tot ce există în această lume.


Niciun comentariu: