Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 martie 2017

RAPORTUL 5D (conspect) de Lauren Gorgo

24 ianuarie 2017

Bun venit la toate lucrurile noi! Lucrurile bune, lucrurile rele, lucrurile magice. TOATE sunt noi si toate sunt VOI.

Impreuna - cumva cu chiu cu vai - am reusit sa iesim cu bine din vibratia 9 ce a definit fiecare nuanta a ultimelor 12 luni... un supraton omniprezent ce ne-a colorat viata si lumea cu o senzatie clara de finalitate, la fiecare cotitura. N-a mai ramas nicio indoiala ca viata pe Pamant este/a fost schimbata radical si, desi e posibil sa fim un pic mahmuri de pe urma lui 2016 (anul Maimutei), in spatele dezorientarii adusa de o tranzitie atat de importanta, cei care se elibereaza de dualitate au senzatia clara a "ajungerii la starea de siguranta".
Paradoxal este ca aceasta stare interioara de siguranta ce inmugureste apare intr-un moment i care lumea si tot ce cuprinde ea sunt (din cat se pare) cele mai nesigure. Iar pentru cei care isi intrupeaza pe deplin sufletul este exact cum ar trebui sa fie... cum a fost proiectat de noi sa fie (de noi pentru noi), de la inceputul "timpului".

Acceptarea tuturor lucrurilor face posibile toate lucrurile.

E adevarat ca pe masura ce cei treziti se intorc cu susul in jos, lumea 3D va continua sa fie intoarsa cu susul in jos (e doar o lege a polaritatii, atat de prevalenta in dualitate), doar pana cand omenirea va fi imboldita sa se trezeasca, sa se uneasca in solidaritate, ca o colectivitate imputernicita, si sa revendice sistemele ce ne guverneaza societatea... prin redobandirea sentimentului de suveranitate ce ne guverneaza cu adevarat pe fiecare din noi.
Nu e o cale usoara si da, in plan colectiv avem in fata o calatorie de o importanta  vitala ca aceea care au ochi de vazut sa nu piarda din vedere tabloul de ansamblu, despre motivul  pentru care suntem aici si despre rezultatul final. Avand perspectiva corecta, acest moment crucial e favorabil, un semn clar ca aceia care ancoreaza de atat de mult timp lumina pe aceasta planeta, au obtinut in sfarsit dovada fizica incontestabila a venirii Sursei pe pamant, determinata de criza inevitabila de vindecare, ce ne este cu siguranta rezervata.
Stim asta pentru ca foarte multi dintre noi au trecut prin acelasi proces, in plan personal. Daca cititi aceste randuri, e foarte probabil ca impamantati treptat lumina Sursei prin corpul vostru inca de la inceputul Ciclului Galactic (potrivit calendarului mayas), din 1999.
Avantajul dualitatii e urmatorul: daca n-am fi avut niciodata conflictul, nu ne-am fi imputernicit niciodata Sinele sa-l transceanda. Iar acum ne asteapta acelasi dar si aceeasi  binecuvantare.
Cei care in prezent isi incheie jocul karmic/cauzal pur si simplu au facut alegerea de a merge primii, au incheiat contractul de a-i aduce lumii lumina, pentru ca toti ceilalti sa fie partasi la ea... Ne abandonam total credintei, dezvaluirii exterioare a unui volum FOARTE mare de munca interioara. Acea lumina pe care am purtat-o continuu, tacut si exclusiv este acum peste tot in jurul nostru, scotand in evidenta tot ce nu este IUBIRE...

...Vor avea loc schimbari incontestabile la fiecare nivel al omenirii.

Nicio persoana, niciun loc sau lucru nu vor ramane neatinse pe masura ce noul an isi stabileste ritmul pentru urmatorii 9 ani de transformare umana extraordinara si progres, precum si atunci cand vor iesi la lumina unele revelatii uluitoare despre compozitia reala a sistemelor lumii... si care vor fi supuse unei analize publice considerabile.
Va fi un an de schimbari rapide si surprinzatoare, dar cu un substrat de stabilitate in timp ce custozii adevarati ai Noului Pamant vor carmi in siguranta aceasta extraordinara nava albastra, in adancurile necesare pentru a descoperi in plan colectiv noi... oceane.
Datorita a tot ceea ce am facut in ultimii 9 ani (2007-2016) pentru a ajunge la acest moment, din inalt se revarsa foarte multe binecuvantari, foarte multe fiinte (galactice, angelice, maestri inaltati etc.) ni se alatura in meditatie si in alte feluri pentru a comemora acest/aceasta ciclu de creatie/an/ocazie special/a... nu pentru ca incepem un an nou, un ciclu nou, o viata noua, o lume noua... ci pentru ca inauguram un mod cu totul nou de a FI om.
Iar asta incepe ACUM.

Constiinta noii lumi
Desi viata de pe pamant ar putea arata orice altceva, evenimentele din lume incep in mod categoric sa reflecte constiinta lumii noi.
Nu este o intamplare ca acest nou ciclu de creatie debuteaza cu noul presedinte al Statelor Unite, un presedinte care, prin insasi firea lui, precipita un grad imens de polaritate si dezbinare. Dar atentia publica concentrata asupra divizarii incita deja opusul ei unit, precum marsul masiv al femeilor, declansat ca raspuns... mars ce a reunit sexul, rasa si religia drept UNUL, pentru a face o declaratie mondiala despre identitate si nu despre diferentiere.
Dupa cum vad eu lucrurile, extraordinara revolta imputernicita a divinului feminin in intreaga lume, ca raspuns la pangarirea lui fatisa, reprezinta in mare parte scopul acestui proces de alegere si al acestei presedintii... sa provoace (prin instigare) revenirea echilibrului energiei latente a Mamei cosmice, cu un memento foarte rasunator despre adevarul referitor la forta ei puternica: ca uni-versul in Sine se manifesta prin vehiculul Mamei.
Energia Mamei cosmice nu are nimic de-a face cu sexul uman, ci este baza prin care ORICE forma de viata este facuta vizibila.
In lumea de jos, intoarcerea Mamei se va desfasura in mod categoric intr-o maniera polarizata (bazata pe sex), prin eliberarea karmei colective care in prezent este gata de exprimare fizica, dar intelegerea superioara este ca femininul divin constituie instrumentul oricarei creatii... ca orice forma se naste din spirit fara materie... iar acum cere inapoierea locului ei de drept pe aceasta planeta, in timp ce noi, la nivel colectiv, chemam aceasta energie sacra inapoi pe pamant.
In polaritate, nu poti avea protagonistul (eroul) fara antagonistul lui (ticalosul), asa ca frumusetea reala din acest proces este ca Donald Trump asigura ocazia si platforma necesare pentru ca oamenii sa-si recupereze puterea... sa finalizeze actul de recuperare necesar pentru a reechilibra energiile masculin feminin pe planeta... desi in realiotate aceste energii au fost deja reechiliobrate, ele se desfasoara in prezent ca raspuns la acea reechilibrare, in lumea fizica. Altfel spus, Trump (ca oricine altcineva) isi face de minune treaba.
Din perspectiva dimensionala mai inalta, toate evenimentele ce se desfasoara sunt initiate de activarea si ancorarea constiintei lui Christos, prin cei care au atins in interiorul lor starea de uniune masculin-feminin, prin uniune mistica. Cantitatea foarte mare de lumina ce va continua sa se instaleze in fisurile cele mai ascunse, pentru a lumina fiecare centimetru patrat din viata de pe pamant, este realmente un testament al uniunii divine care are loc la cei aflati in prezent in curs de inaltare.
Nu toate sunt frumoase si este clar ca intram intr-o perioada de framantare crescanda, dar cuvantul cheie de acum e categoric crescand... si nu framantare.

Trezirea...
Trezirea a foarte multi oameni va aduce  o atentie extraordinara aspectelor inconstiente din viata si societate. Acestea sunt lucrurile pe care le prevesteste acest noui ciclu de creatie... nu distrugerea si haosul, ci miscarea  rezultanta din ele.
Este doar inceputul erei Varsatorului, momentul de a rechema divinitatea pe pamant, recuperand adevarurile spirituale pierdute de foarte mult timp.
Faptul de a fi martori la revolta a atator de multi oameni, atat de devreme in acest an, stabileste precedentul pentru urmatoarele 11 luni (si mai departe)... literalmente in ziua INTAI a noii presedintii SUA si in acest influent an UNU, vedem prinzand viata aspectele vibrationale ale numarului 1: noi inceputuri, creatie, independenta, uni-citate, UNITATE, motivatie, initiere, progres, ambitie, vointa, pionierat, energie puira, forta, activitate si vitalitate, conducere de sine, asertivitate, initiativa, organizare, etc.
A ne trezi cu adevarat din adancurile inconstientei nu este ceva ce se poate petrece fara perturbatii... cunoastem foarte bine beneficiile lor extraordinare si ceea ce ne-au adus in calatoria noastra de revendicare. Acelasi lucru e necesar si pentru mase, caci sunt foarte multi care inca nu stiu deloc ce se intampla de fapt acum si de ce.
In acest nou ciclu de creatie, aceia care sunt inconstienti se vor trezi intr-un ritm mult mai rapid... fiecare convingere va fi pusa la incercare in maniere tot mai provocatoare, pe masura ce programul 3D e perturbat mai repede si mai profund. Singura scapare de haos si intensitate va fi sa ne deschidem spre constiinta mai inalta, insemnand ca fiecare fiinta umana (constienta sau nu) va trebui sa se abandoneze Sinele ei superior, pentru a-si usura suferinta. Si acesta e tot scopul.
Toti cei care nu reusesc sa-si  aminteasca adevarul experientei incarnarii lor  vor fi inghiontiti in repetate randuri sa-si puna intrebari despre tabloul de ansamblu, in saptamanile, lunile, anii urmatori, intrucat lumina de pe pamant creste atat de mult si straluceste atat de puternic, incat nu va mai ramane loc unde sa se ascunda adevarul.
Mi se explica ca pe masura ce intram in urmatorii patru ani in special, vor fi foarte multe schimbari ce vor face apel chiar si la cele mai izolate din cadrul omenirii, toate acestea cu scopul de a-i face pe oameni sa le pese... pentru a-i trezi din coma complacerii... pentru a starni indeajuns de mult focul interior  care sa motiveze schimbari reale.
Atunci cand unui numar suficient de oameni ii va pasa de binele tuturor, va veni schimbarea spre binele tuturor. (...)

Separarea oficiala a lumilor
Cam de pe la mijlocul lui decembrie 2016 am observat o ruptura, o finalizare a separarii lumilor care face ca experienta 3D sa para precum visul care defapt este,  in timp ce experienta 5D va deveni tot mai lucida, vie si clara.
Dupa cum deslusesc eu lucrurile, cei care si-au inchis toate contractele karmice in dualitate, in mod clar si oficial s-au separat de ceea ce CSP (Consiliul Superior Pleiadian. N.tr.) numeste "matrice falsa". Aceasta separare de lumea duala le ofera celor care s-au pregatit, pe ei si corpurile lor, capacitatea de a se elibera total de orice atasament (emotional) de lumea in curs de destramare si de cei care inca locuiesc in ea.
Stare de neutralitate...
Aceasta distantare - in lipsa unui cuvant mai bun - de programul realitatii in curs de destramare nu inseamna o lipsa de conexiune sau compasiune, ci un strat real de IUBIRE universala, ce ne face sa fim detasati  intr-un mod plin de compasiune, ca martori la toate treburile lumii. In mod ironic, deconectarea e cea care ne va permite in final sa avem legatuiri mai profunde cu lumea, sa fim mai mult o parte din societate din nou. In ultima instanta, ea da nastere perspectivei neconditionate ce va fi responsabila de schimbarea lumii fizice (mai multe pe tema asta in sectiunile de mai jos), asa ca aveti grija sa nu confundati aceasta perspectiva de observator (entitate terta) cu impietrirea.
Starea de neafectat de ceea ce se intampla in jur e defapt definitia transcendentei.

Transcendenta. Substantiv - existenta sau experienta mai presus de nivelul normal sau fizic. Separarea de lumea inferioara nu inseamna deloc separare intre Sine si Sursa/sine si ceilalti si nu este nici rezultatul faptului de a fi insensibil... dimpotriva, si am spus asta, ea este rezultatul simtirii fiecarei emotii omenesti pana in punctul in care am neutralizat-o... am transcens densitatea, dar si polaritatea (extremele) emotiei. Cititi: categoric ca ne-am facut munca pentru a ne afla in acest spatiu ocrotit si Dumnezeu stie ca l-am dobandit.
NOTA: Daca constatati ca inca sunteti atasati de lumea in curs de destramare, ceva personal nerezolvat cu ea in orice caz... si este totdeauna personal... sa stiti ca lumea va continua sa para foarte reala (chiar dureroasa) atat timp cat inca mai aveti in voi emotii de densitate joasa (ranire). Asa lucreaza hologramele - rezonanta personala creeaza/proiecteaza iluzia ca o realitate e reala, pentru a ne convinge de frecventa la care suntem acordati. Spre exemplu, daca inca mai avem in noi energia victimizarii, vom folosi toate informatiile/comunicarea/experientele din lumea inconjuratoare pentru a ne dovedi veridicitatea acelui "adevar" de care suntem convinsi in virtutea propriei raniri.

Care realitate aleg sa o insufletesc?
Acelora dintre noi care au iesit din acea lume (constiinta) dizarmonioasa si au intrat mai plenar in experienta armonioasa unificata (constiinta lumii noi) lumea 3D li se va parea din ce in ce mai mult un spectacol care se estompeaza... de parca ar urmari un film (3D) in care ea arata si pare reala... dar de indata ce ne dam jos ochelarii isi pierde imediat claritatea.
Defapt, ambele realitati sunt la fel de reale pe cat sunt de ireale... pentru un creator constient intrebarea e mereu urmatoarea: care iluzie aleg sa o insufletesc? Cu care realitate sunt aliniat vibrational? Iar acest lucru va fluctua. Pana n-o va mai face.
Sarcina noastra in acest an si in continuare va fi sa tinem ochelarii 3D in buzunarul din spate si sa privim in acea lume daca/atunci cand suntem chemati sa o facem... cand suntem dornici... cand ne este in vreun fel de folos. Nu pentru ca "gandim ca ar trebui sau trebuie", ci pentru ca o dorim in mod legitim. In lumea aceea nu exista nimic cu sau din care sa cream, dar totodata nu suntem separati de acea lume asa ca anul acesta vom lucra ca sa echilibram arta FIIntarii... in lumea noastra din cadrul lumii.
Si este un lucru nou... pentru noi toti, pentru noi toti, pentru omenire in general, chiar si pentru pamant. La asta se refera intregul experiment al noului om si acesta e motivul pentru care atat de multe sisteme stelare se afla aici pentru a fi martore la lucrurile extraordinare... si deocamdata necunoscute.
Da, toti suntem UNU, dar cu siguranta ca nu toti avem aceeasi experienta despre UNItate. Odata ce suntem cu susul in sus, este important (pentru starea noastra de bine vibrationala) sa facem tot timpul deosebirea dintre lumi. Responsabilitatea noastra e sa ramanem acordati in unitate si sa ne eliberam continuu de orice atasamente (ganduri/sentimente/judecati) care ne tin in polaritate si legati de cicluri si creatii din trecut.
In timp ce lumea trece prin transformarile ei necesare va fi numai de prima importanta sa ramanem pe banda noastra (5D), dar este si obligatoriu pentru sanatatea noastra cristalina.
Insemnand ca cu cat vibratia ne devine mai rafinata (pura), cu atat mai putin putem sa ne expunem la/sa ne concentram pe realitatile inferioare. Fiecare fiinta de pe pamant are de jucat un rol diferit in jocul final, dar atunci cand atingem stari de constiinta suficient de inalte nu putem gestiona (in mod responsabil) frecvente mai joase in campul nostru, fara sa nu producem o scindare in complexul nostru minte-corp.
Asa ca da, lumea 3D va deveni pe alocuri dificila... si vor fi momente in care se poate sa intretinem ganduri bazate pe frica, ce ne conving sa credem pentru o clipa in acea realitate... sa credem ca poate ne sunt luate drepturile sau ca ne este amenintata securitatea... dar in mare masura stim mai bine cum stau lucrurile. Asa ca vom fi chemati,  ni se va cere iar si iar sa ne pastram luciditatea... sa ne amintim de adevarul puterii noastre asupra tuturor celorlalte.
Pentru aceia dintre noi care si-au petrecut ultimii zece ani primind bucurie din interior si creandu-si viata de pe pozitia guvernarii si sustenabilitatii Sinelui, acea realitate ne va influenta in moduri potrivnice.
Atunci cand ne traim viata potrivit legii vibrationale, stim ca singura siguranta reala care ne este data in viata e rezonanta personala purificata..., cu cat mai inalta vibratia, cu atat mai putin discordanta  ne este viata... ca atunci cand ne aflam in IUBIRE suntem ocrotiti tot timpul si in toate felurile.
Numai atunci suntem cu adevarat intr-un loc sigur.

http://thinkwithyourheart.com/

Multumim Anei Nicolai pentru traducere !

Niciun comentariu: